فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی🌸🍃
✨خدایا....
🌸کیست که شیرینی محبت تو را
✨چشیده باشد و جز تو آهنگ
🌸دیگری را بکند
✨خدایا...
🌸قرار ده ما را از زمره کسانی که
✨برای عبادتت او را لایق کردی و در
🌸ارادت خویش دل خوشش کردی و
✨برای مناجات خویش انتخابش کردی
🌸و بریدی از او هر چه را
✨که موجب بریدنش از تو میگردد.
.🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به شنبه 20/ 1/ 1401
خوش آمدید 🌷
💖چشمتون روشن به اتفاقات خوب
🌷اول هفته تون زیبا 🌷
🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعـای روز هفتم
مـاه مبـارک رمضـان 🌺
#ماه_رمضان
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند نصیحت دوستانه 🌷
منتظر زمان مناسب نمانيد: اقدام كنيد.
از شكست نترسيد: از آن استفاده كنيد.
منتظر مسير نباشيد: ايجادش كنيد.
منتظر فرصت نباشيد: خلقش كنيد.
به كم قانع نشويد: بهترين را به دست آوريد.
مقايسه نكنيد: منحصر به فرد باشيد.
با بدشانسی نجنگيد: تغيير وضعيت دهيد.
به اشتباهات فكر نكنید: از آنها ياد بگيريد.
عقب نشينی نكنيد: عبور كنيد.
چشم ها را نبنديد: ذهنتان را باز كنيد.
از زندگی نگريزيد: آن را بپذيريد.
.🌸🍃
🌷خدابه وسیله قرآن، کسانی را که دنبال رضای خداهستند،هدایت میکند به راههای سلامت،
وآنهاراازتاریکی گمراهی به راه نور
و صراط مستقیم هدایت میکند:
🌷يَهْدِي بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلَامِ وَيُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَيَهْدِيهِمْ إِلَىٰ صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ (١٦)مائده
💕❤️💕❤️
🌷دشمن مومنین کیست؟ دوست مومنین کیست؟
لتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوٓا إِنَّا نَصَارَىٰ ذَٰلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَرُهْبَانًا وَأَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ (٨٢)مائده
🌷 قطعا سرسخت ترین دشمن مومنین ،
یهودیان ومشرکان هستند
نزدیک ترین دوست مومنین،
آنانندکه میگویندمامسیحی هستیم.
چون آنها۳ صفت دارند
دانشمندهستند،عابدخداترسند،استکبارنمی ورزند
💕🧡💕🧡
‼️ تشخیص ضرر داشتن روزه
🔷 تشخیص تأثیر روزه در ایجاد بیماری یا تشدید آن و عدم قدرت بر روزه یا ضرر داشتن روزه بر عهده مکلف است. پس اگر پزشک بگوید: روزه ضرر دارد ولی گفته او موجب اطمینان یا ترس از ضرر نشود یا مکلف با تجربه دریافته باشد که روزه ضرر ندارد، باید روزه بگیرد، همچنین اگر پزشک بگوید: روزه ضرر ندارد ولی خودش بداند روزه برایش ضرر دارد یا خوف ضرر عقلایی داشته باشد، نباید روزه بگیرد و روزه بر او حرام است.
📕منبع: رساله نماز و روزه، مسأله ۷۹۴
رساله امام خامنه ای
❖
همانقدر که مسخره می کنیم
احترام نمی گذاریم
همانقدر که اشتباه میکنیم
تفکر نمیکنیم
همانقدر که عیب میبینیم
برطرف نمی کنیم
همانقدر که از رونق می اندازیم
رونق نمی بخشیم
همانقدر که کینه به دل می گیریم
محبت نمی کنیم
همانقدر که حرف میزنیم
عمل نمی کنیم
همانقدر که می گریانیم
شاد نمیکنیم
همانقدر که ویران میکنیم
آباد نمیکنیم
همانقدر که کهنه میکنیم
تازگی نمی بخشیم
همانقدر که دور میشویم
نزدیک نمی کنیم
همانقدر که آلوده میکنیم
پاک نمیکنیم
همیشه دیگران مقصرند
ما گناه نمیکنیم.
💕🧡💕🧡
همیشہ يكرنگ بمان🌺🍃
حتی اگر در دنيايی
زندگی ميكنی
كہ مردمش
براي پر رنگی
هزار رنگ
ميشوند🌻🌻🌻
💕💛💕💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جامبو شلز😋😍
مواد لازم🔻
پاستاجامبو شلز حدود ۲۵۰ گرم
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
۱ عدد پیاز
۲۰۰ گرم قارچ
خامه صبحانه ۱۵۰ میلیلیتر
پنیر گودا ۲۵۰ گرم
برای سس بشامل🔻
روغن
آرد یکو نیم ق غ
شیر ۲ لیوان
نمک و فلفل
شیر ۲۰۰ میلیلیتر
طرز تهیه🔻
در قابلمه اب می ریزیم وقتی به جوش اومد جامبو ها رو اضافه می کنیم کمی نمک وروغن و زردچوبه ریخته و ده دقیقه ی بعد آبکش می کنیم و کمی آب سرد روی آن ها ریخته تا بهم نچسبند، پیاز رو خرد کرده ،تفت داده بعد گوشت رو اضافه می کنیم ،فلفل سیاه و نمک زردچوبه می ریزیم وقتی کمی تفت خورد،قارچ ترشی یا قارچ و خامه ریخته و داخل جامبوهارو از مواد پرمیکنیم وبرای سس بشامل، کره رو ذوب کرده و آرد الک شده رو میریزیم و تفت میدیم سپس شیر رو به تدریج ریخته و فلفل میریزیم، جامبو هارو کف ظرف میچینیم و سس بشامل ریخته و فویل میپیچیم و در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده ۲۰ دقیقه میپزیم، سپس فویل رو برداشته روش رو با پنیر پر میکنیم و داخل فر میذاریم تا پنیر آب شه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اش_گوجه
سبزی آش یک کیلو
برنج یک پیمانه
نخود پخته شده نصف پیمانه
لوبیا قرمز پخته شده نصف پیمانه
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر سرخ شده یک قاشق سوپ خوری
نعنا داغ ۲ قاشق سوپ خوری
زرد چوبه یک قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
پوره گوجه فرنگی ۳ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
آبغوره یک پیمانه
عصاره گوشت یک عدد
.
.
همه رسپی رو توی فیلم کامل توضیح دادم فقط اینکه من سیر رو تفت دادم و توی همون روغن نعنا داغ درست کردم و با هم توی آش ریختم.و اینکه سعی کنین سبزی تازه بریزین که من نداشتم.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سوهان_عسلی👩🍳
خلال بادام (و یا هر آجیلی که دوست دارین) يك فنجان پر
شكر يك فنجان
روغن يك چهارم فنجان
عسل ٣ قاشق پر غذا خورى
آب ٣ قاشق غذا خورى
زعفران كمى
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو😍😋
۴تاهویج ورنده کنین وبا کمی روغن تفت بدین من یه کم بیشتر سرخ میکنم اینجوری هویج سرخ شده رو از تابه جدا کنین وتو همون تابه یه پیاز بزرگ خرد شده رو به کمی زردچوبه تفت بدین سبک که شد گوشت مرغ که به تکه های کوچیک خرد کردین رو اضافه کنین کمی تفت بدین درتابه رو بزارین تا آب بندازه ومرغها با آب خودشون بپزن آبشون که کشیده شد تفت بدین هویج رو بهش اضافه کنین ۳قاشق آبلیمو و۱قاشق شکر +فلفل قرمز تندنمک وفلفل سیاه بزنین وقاطی کنین وبزارین کناربرنج رو آبکش کنین تهدیگ مورد نظر رو بندازین یه لایه برنج ویه لایه مواد میانی رو بریزین تا لایه آخر که بهش ۲سه قاشق زعفران بریزین وبزارین دم من یه کم از مواد میانی رو برداشتم برا تزیین.چندقاشق روغن یا کره رو داغ کنین وروی پلو بدین وسرو کنین به مواد میانی که برداشتین زرشک وخلال پسته بزنین وپلو رو باهاش تزیین کنین.
نکته
هویج نیازی به پختن نداره به مواد میانی همون اول میتونین زرشک وخلال بزنین ولایه لایه بین پلو بدین با گوشت چرخی هم خوشمزه میشه امتحان کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_خوشمزه😍😋
🥠فیله مرغ ۷۰۰-۸۰۰ گرم
🥄روغن زیتون ۲-۳ ق غ
🧂نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، گشنیز خشک، فلفل قرمز (ادویه ها به دلخواه خودتونه)
🌮نان ترتیلا یا پیتا یا لواش ۶-۸ تکه
🧀پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
🌱تره فرنگی یا بجاش جعفری
برای سس:
🍅گوجه فرنگی ۵-۶ عدد
🥄روغن ۲ ق غ
🧅پیاز ۲ عدد
🧄سیر ۵-۶ حبه
🥄برگ گشنیز خشک شده (به دلخواه)
🧂نمک، فلفل و به دلخواه پونه کوهی خشک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_کنگر
چه با گوشت قرمز چه با مرغ یکی از یکی خوشمزه تره☺
پیاز رو کمی تقت بدید تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل ورب بزنید وباهاش تفت بدید واب بریزید ودرشو بزارید تا گوشت نیم پز بشه
تو این فاصله کنگر رو تمیز وخرد کنید وبا مقداری آب بزارید تا نیم پز بشه
گوشت مرغ که نیم پز شد کنگر رو نیز اضافه کرده نمک میزنیم دوباره درشو بزارید تا با شعله ملایم بپزن یکربع آخر مقداری غوره بریزد .بجای غوره میتونید کمی ریواس بزنید عااالی میشه این خورش خیلی خوشمزه حتماااامتحان کنید.
برای خورش کنگر کمی بلند برش بزنید قشنگتره
میخواید کنگر رو فریزیر کنید .تمیز کنید وخرد کرده وبزارید بپزه سپس تو آبکش بریزید تا کاملا ابش کشیده بشه عجله دارید با فشار دست ابشو بگیرید سپس بسته بندی کرده وفریزیر بزارید
اگر ابشو نگیرید تو فریزیز یخ میزنه وقتی یخ زدای بشه له میشه پس حتما ابشو بگیرید
کنگر رو خام فریزیر نزارید بعدا وقتی بزارید بپزه وا میره
موقع پخت کنگر کمی نمک بزنید.