eitaa logo
پروانه های وصال
7.8هزار دنبال‌کننده
28.6هزار عکس
21.3هزار ویدیو
3.1هزار فایل
اینجا قرار باهم کلی🤝 ✅ مطالب تربیتی 🤓 ✅ مطالب متنوع📚 ✅ گلچین شده سخنان بزرگان🧑🏻‍💼 ✅ اخبار روز🕵🏋 ✅ آشپزی👩🏻‍🍳🍡 باهم یادبگیریم و مطلع بشیم🖐 استفاده از مطالب کانال با ذکر صلوات 🥰 با این ایدی میتونیم باهم در ارتباط باشی @Yamahdiii14
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 🌼 🌼روزهای هفته را 💫با عشق تو سر میکنم 🌼تا به جمعه می رسم 💫احسـاس دیگر میکنم 🌼حس دیدار تو در من 💫جمعه غـوغا میکند 🌼جمعه هاچشمان خود را 💫حلقه بر در میکنم 🌼 🌼🍃
❣سلام مولای من ❣ 📖 السَّلاَمُ عَلَى حُجَّةِ الْمَعْبُودِ وَ كَلِمَةِ الْمَحْمُودِ... میترسم از آن لحظه که عمرم به سر آید مهتاب رخت بعد غروبم به در آید می ترسم از آن دم که بیایی و نباشم جان از بدنم رفته وعمرم به سر اید 🌹اللهم عرفنی حجتک🌹 ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج❤️ صبحتون مهدوی 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕به هر دم از زبان عشق بر ما سلامست و سلامست و سلامست🌸 🎀جمعه تون شاد و عالی ✨آدینتون پر از خبرهای خوش ✨پر از اتفاق های خوب ✨پر از لحظه های شیرین ✨پر از یهوی های قشنگ 🎀و پر از خوشبختی 🌸🍃
🌷۱۲آیه وچندحدیث در حل مشکلات اقتصادی: 🌷۱.تقواوترک گناه.آیه ۲و۳سوره طلاق،۹۶اعراف 🌷۲.ازدواج برای بی همسران.۳۲نور 🌷۳.شکرنعمتها....۷ابراهیم 🌷۴.سعی وتلاش....۳۹نجم 🌷۵.مال دادن درراه خدا...۳۹سبأ 🌷۶.اهمیت به نماز.۳۷ابراهیم 🌷۷.خواستن ازخدا...۶۰غافر 🌷۸.فرزنددارشدن.۱۵۱انعام 🌷۹.قرض الحسنه دادن.۲۴۵بقره 🌷۱۰.استغفار...۳ هود 🌷۱۱.رباجنگ باخداست.۲۸۷بقره 🌷۱۲.میانه روی درخرج کردن:۶۷فرقان والذین اذاانفقوا لم یسرفوا ولم یقتروا 🌷.امام صادق ع ضمنت لمن اقتصد ان لایفتقر هرکس درمخارج میانه روی کندفقیرنمیشود. خصال 🌷امام باقر ع:الکمال کل الکمال التفقه فی الدین والصبرعلی النائبه وتقدیرالمعیشه 🌷امام سجاد ع: اگردغدغه انسان،آخرت باشد،مشکلات دنیاآسان میشه 💕❤️💕❤️
هیچ دنیایی باسکوت خراب نشده هیچ قلبی باسکوت نشکسته هیچ زندگی باسکوت از هم نپاشیده هیچکس ازسکوت پشیمون نشده سکوت تنهاعلامت رضا نیست سکوت یعنی بخشش! 💕💚💕💚
علم پزشکی ثابت کرده است که شکستن دل واقعیت است. یعنی وقتی دل کسی میشکند در قلب اتفاقی می افتد؛ مثل یک خون ریزی کوچک یا یک جراحت... که حتی می تواند منجر به سکته قلبی شود.... تو دوست خوب من هم مراقب دل خودت باش هم دل دیگران دل شکستن هنر نیست مواظب عواقبش باش از عواطف انسانی که ارگانهای بدن را ضعیف میکند: 1_ عصبانیت: کبد را ضعیف میکند. 2_ غم و غصه: ششها را ضعیف میکند. 3_ نگرانی: معده را ضعیف میکند. 4_ استرس:قلب ومغز را ضعیف میکند. 5_ ترس: باعث از کار افتادن کلیه ها میشود. جلوگیری از این عواطف منفی میتواندباعث سلامتی شما گردد،پس خونسرد باشید،خوب نگاه کنید،خوب احساس کنید وخوب عمل کنید. شاد باشید و درهمه حال لبخند بزنید. هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق می زند سطر اول همیشه این است: خدا همیشه با ماست پس بخوانش با لبخند... 💕💙💕💙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر شادی می‌خواهید، به دیگران شادی بدهید.اگر محبت می‌خواهید، بیاموزید که محبت کنید.اگر وفور مادی می‌خواهید، به دیگران کمک کنید. در واقع آسان‌ترین راه برای کسب آنچه می‌خواهید این است که به دیگران کمک کنین و برای همه خیر بخواهین.
🌱🍁🌱 هرکارۍ‌کردید‌نگید‌من کردم بگید لطف خدا بوده همہ‌روازخدابدونید... حاج‌اسماعیل‌دولابۍ🌱 🍃🍃🍃 💕💚💕💚
4_5852893315992652533.mp3
12.14M
♨️ قَبـــرِ شما ، خودِ شمایید! از صبح که ازخواب برمی‌خیزید، تا شب که به خواب می‌روید، و حتّی در خواب، ↓ - احوالات‌تان چگونه است؟ - از ذهن شما، چه افکاری عبور می‌کند؟ - در قلبتان، نسبت به دیگران چه احساساتی غالباً برانگیخته می‌شود؟ 💥 پاسخ این سؤالات، اوضاعِ قبر شما را مشخص می‌کند! ترک‌گناه = ↯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روزی سقراط حکیم مردی را دید که خیلی ناراحت و بود. علت ناراحتی اش را پرسید. شخص پاسخ داد : در راه که می آمدم یکی از آشنایان را دیدم. سلام کردم جواب نداد و با بی اعتنایی و خودخواهی گذشت و رفت و من از این طرز رفتار او خیلی رنجیدم. سقراط گفت : چرا رنجیدی ؟ مرد با تعجب گفت: خوب معلوم است که چنین رفتاری ناراحت کننده است. سقراط پرسید : اگر در راه کسی را می دیدی که به زمین افتاده و از درد به خود می پیچد. آیا از دست او دلخور و رنجیده می شدی ؟ مرد گفت : مسلم است که هرگز دلخور نمی شدم. آدم از بیمار بودن کسی دلخور نمی شود.سقراط پرسید: به جای دلخوری چه احساسی می یافتی و چه می کردی؟ مرد جواب داد : احساس دلسوزی و شفقت و سعی می کردم طبیب یا دارویی به او برسانم.سقراط گفت : همه این کارها را به خاطر آن می کردی که او را بیمار می دانستی،‌آیا کسی که رفتارش نا درست است، روانش بیمار نیست ؟ بیماری فکری و روان نامش "غفلت" است و باید به جای دلخوری و رنجش نسبت به کسی که بدی می کند و غافل است دل سوزاند و کمک کرد.پس از دست هیچ کس دلخور مشو و کینه به دل مگیر. بدان که هر وقت کسی بدی می کند در آن لحظه بیمار است. 💕💜💕💜
پسر و پدری از پلی میگذشتند. پدر که یه جورایی می‌ترسید، به پسرش گفت: عزیزم، لطفا دستمو بگیر تا نیفتی تو رودخونه. پسرک گفت: نه بابا، تو دستِ منو بگیر. پدر که گیج شده بود با تعجب پرسید: چه فرقی می‌کنه؟ پسرک جواب داد: اگه من دستتو بگیرم و اتفاقی برام بیفته، امکانش هست که دستتو رهاکنم. اما اگه تو دستمو بگیری، مطمئنم هر اتفاقی هم بیفته، هیچ وقت ولم نمی‌کنی 💕💛💕💛
گنجشک از باران پرسيد: «كار تو چيست؟» ‌‌ باران با لطافت جواب داد: «تلنگر زدن به انسانهايى كه آسمان خدا را از ياد برده‌اند...» ‌‌ "گاهى بايد كركره زندگى را پايين بكشيم و با خود خلوت كنيم و به پيرامونمان با دقت بيشترى نگاه كنيم... شايد چيزهايى را از ياد برده باشيم!" 💕💝💕💝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی به خودمون رحم نمیکنیم، آقا بیان, به آقا رحم میکنیم؟؟؟ چیکار کنیم آقا بیان دیدنمون؟ 👤 حجت الاسلام اَللّٰھُـمَّ ؏َـجِّـل لِوَلیِّڪَ الـفَـرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╭─━─━─• · · · | 📱 . . تـنــہــا امــیــد دل بۍقرارم تـــویـــۍ...✨🌿 | .
📘 داستانک: ✍️پیرمردی که‌ شغلش ‌دامداری‌ بود‌، نقل‌ میکرد:‌‌‌‌‌ گرگی در اتاقکی در آغل گوسفندان ما زائیده بود و سه چهار توله داشت و اوایل کار به طور مخفیانه مرتب به آنجا رفت و آمد می کرد و به بچه هایش میرسید ، چون ‌آسیبی ‌به‌ گوسفندان‌ نمیرساند‌ وبخاطر ترحم‌ به‌ این ‌حیوان‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و بچه‌هایش‌، او را بیرون ‌نکردیم‌، ولی ‌کاملا ا‌و را زیر نظر‌ داشتم‌. این‌ ماده‌ گرگ ‌به ‌شکار میرفت‌ و هر بار مرغی‌، خرگوشی ‌، بره‌ای شکار میکرد و برای ‌مصرف ‌خود و بچه‌هایش ‌می آورد‌. اما با اینکه ‌رفت ‌آمد ‌او از آغل‌ گوسفندان ‌بود، هرگز متعرض‌گوسفندان ‌ما نمیشد‌. ما دقیقا آمار گوسفندان ‌و‌بره های‌ آنها ‌را داشتیم‌ وکاملا" مواظب‌ بودیم‌، بچه‌ها تقریبا‌ بزرگ ‌شده‌‌‌‌ بودند. یک‌بار و در غیاب ‌ماده ‌گرگ ‌که ‌برای ‌شکار رفته‌ بود، بچه‌های ‌او‌‌ یکی ‌از ‌بره‌ها را کشتند! ما صبرکردیم، ببینیم ‌چه ‌اتفاقی‌ خواهد افتاد‌؛ وقتی ‌ماده ‌گرگ ‌برگشت ‌و این ‌منظره ‌را دید، به ‌بچه‌هایش ‌حمله‌ور شد؛ آنها ‌را گاز می گرفت و میزد ‌و بچه‌ها ‌سر و صدا و جیغ ‌میکشیدند ‌و پس ‌از آن ‌نیز ‌همان‌ روز ‌آنها را برداشت‌‌ و از ‌آغل ‌ما رفت‌. روز بعد، با کمال ‌تعجب ‌دیدیم، گرگ، یک ‌بره‌ ای شکار کرده و آن‌ را نکشته ‌و زنده ‌آن‌ را از دیوار‌ آغل ‌گوسفندان ‌انداخت ‌رفت‌.» این ‌یک ‌گرگ ‌است‌ و با سه‌ خصلت‌: درندگی وحشی‌بودن‌ وحیوانیت‌شناخته‌میشود‌ اما میفهمد، هرگاه ‌داخل ‌زندگی ‌کسی‌ شد و کسی ‌به ‌او ‌پناه‌ داد و احسان‌کرد به‌ او خیانت ‌نکند ‌و اگر‌ ضرری‌ به ‌او زد ‌جبران نماید. 💕🧡💕🧡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان باقلوا 🍞🍞🍞🍞🍞🍞 مواد لازم برای۱۰ نفر مواد اصلی خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری شکر (برای خمیرمایه) ۱ قاشق غذا خوری آب گرم ۳ قاشق غذا خوری کره ۶۰ گرم شیر ۱/۳ پیمانه آرد نان ۳ پیمانه شکر ۱/۴ پیمانه نمک ۱/۲ قاشق چای خوری وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری تخم مرغ ۲ عدد مواد میانی: گردو یا بادام پودرشده ۱ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه دارچین ۲ قاشق غذا خوری نمک ۱/۴ قاشق چای خوری کره نرم شده ۱/۲ پیمانه مواد لازم شربت : شکر ۱ پیمانه آب ۳/۴ پیمانه گلاب ۱/۸ پیمانه هل ۲ عدد زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- ابتدا خمیر مایه را با آب و شکر مخلوط میکنیم و اجازه می دهیم تا فعال بشه ۲- تخم مرغ ها و یک چهارم پیمانه شکر را با وانیل می زنیم و بعد شیر و کره رو میذاریم روی حرارت تا کره ذوب بشه نه اینکه بجوشه وقتی که کره ذوب شد اون رو به تخم مرغ و شکر مون آروم آروم اضافه می کنم و تند هم میزنیم تا تخم‌مرغ نپزه ۳- آرد و نمک رو دو بار الک می کنیم و به موادمون اضافه میکنیم ۵ دقیقه ورز میدیم روی خمیر را کمی چرب میکنیم و توی ظرفی که چربش کردیم قرار میدیم روش رو می پوشانیم تا یک ساعت استراحت کنه ۴- حالا سطح کارمون رو آرد پاشی می کنیم و خمیر رو باز میکنیم تا یه مستطیل تقریباً ۲۰ در ۳۰ بهمون بده روی خمیر را با کره ای که نرم شده کاملاً می پوشانیم ۵- شکر و دارچین را با هم مخلوط میکنیم و روی سطح خمیر می ریزیم بعد از اون گردوی پودر شده رو روی خمیر میریزیم و خمیر رو به سه یا چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم ۶- حالا نوارهایی که بریدیم رو بلند میکنیم و روی هم قرار بدید دوباره خمیر هامون را از طول برش میزنیم تقریباً چهار یا پنج قسمت مساوی و آنها را داخل قالبی که باکره فراوان چرب کردیم می چینیم ۷- قالب رو در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده به مدت تقریبا از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که روی نون هاتون طلایی بشه قرار میدین ۸- بعد از اینکه نان را از فر خارج کردین اجازه بدین تا کامل خنک بشه و بعد با دقت از توی قالب خارج کنید ۹- تو فاصله ای که نونمون داخل فر گذاشتیم شیره را آماده می کنیم آب و شکر را مخلوط می کنیم هل رو یه مقدار با دستمو فشار میدیم یا توی هاون می کوبیم و میندازیم داخل شربت و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر داخلش حل بشه بعد از اون بهش گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و خاموش میکنیم و میذاریم کنار تا خنک بشه ۱۰- وقتی نونمون خنک شد اون رو روی سینی فر قرار میدیم و روش از شیره ای که خنک شده به اندازه‌ای که دوست داریم میریزیم تا کمی به خورد نونمون بره و بعد از اون میتونین اون رو نوش جان کنید ۱۱- برای تزیین روش هم از پودر پسته پودر بادام و گل محمدی استفاده کردم سایر نکات⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️ نکته مهم اینکه حتماً نون و شربت تون هر دو خنک بشه وگرنه حالت خمیری پیدا میکنه قالبی که من برای این نون استفاده کردم قالب لوف۳۰در ۱۰ بود این نون رو به صورت تک نفره هم میتونین آماده کنید مثل رول دارچینی اونو برش بزنید توی کپسول های تک نفره بعد پخت روش شیره بریزید و به صورت تک نفره سرو کنید 🍳🥘🍲🥗🍿🍕🌭🧀🥐
پیراشکی با ۳طعم تخم مرغ یک عدد آرد یک لیوان +یک ق غ سرپر شیر یک سوم لیوان بکینگ پودر یک و نیم ق چ روغن مایع یک ق غ شکر پنج ق غ پودر کاکائو یک ق م زعفران دم کرده یک ق م اول شکر و تخم مرغ و وانیل و روغن و شیر رو مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و شکر حل بشه بعد بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و بعد آرد رو اضافه میکنیم حالا مایه پیراشکی رو سه قسمت میکنیم به یکی پودر کاکائو به یکی زعفران میزنیم روغن رو میزاریم خوب داغ بشه پیراشکی رو با قاشق یا قیف داخل روغن میرزیم روغن داغ باشه و حرارت ملایم باشه خوب سرخ شد بر گردونید طرف دیگه هم سرخ بشه بعد از روغن خارج داخل دستمال تمیز بزارید روغن اضافی خارج بشه بعد هم با شکلات یا پودر قند یا شیره تزیین کنید و میل کنید
مرغ ناردونی برای درست کردن ناردون مرغ رو به دو قسمت تقسیم کردم و از قبل توی نمک و فلفل و زردچوبه ماساژ دادم و توی روغن سوخاری کردم یه دونه پیاز رو توی روغن تفت دادم و یه ذره نمک و فلفل و زردچوبه اضاف کردم و قطعه های مرغ رو توش ریختم با یه نصف استکان آب جوش...درش رو بستم و اجازه دادم کامل بپزه(هر بار یه مقدار آب جوش اضافه می کنیم) مرغ که پخته شد میریم سراغ سس ناردون... من واسه سس ناردون دو تا پیاز درشت رو خلالی برش میزنم یا به روش مجلسی یا همینجور توی روغن سرخ می کنم یه قاشق رب گوجه و به اندازه دلخواه رب انار میزنم و یه تفت خورد تو این مرحله یه مقدار آب مرغ رو اضاف می کنیم به اندازه موادمون به طوری که خیلی پر آب نباشه حالا مرغا رو می چینیم داخل سس یه جوش که خورد شعله رو کم می کنیم حالا دونه های انار اضافه میشه و در ظرف رو نمی بندیم که دونه های انارمون تغییر رنگ نده سیر خرد شده و گشنیز و شنبلیله هم به دلخواه می تونید بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا