eitaa logo
پروانه های وصال
8.1هزار دنبال‌کننده
29.7هزار عکس
23.1هزار ویدیو
3.1هزار فایل
اینجا قرار باهم کلی🤝 ✅ مطالب تربیتی 🤓 ✅ مطالب متنوع📚 ✅ گلچین شده سخنان بزرگان🧑🏻‍💼 ✅ اخبار روز🕵🏋 ✅ آشپزی👩🏻‍🍳🍡 باهم یادبگیریم و مطلع بشیم🖐 استفاده از مطالب کانال با ذکر صلوات 🥰 با این ایدی میتونیم باهم در ارتباط باشی @Yamahdiii14
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جمهوری_اسلامی عموهای من را اعدام کرده‌ اما باز هم میگویم جمهوری‌اسلامی در جای درست تاریخ ایستاده !!! 🌹چرا میگویم شهیدحججی ؟! چون شهید حججی شهادت می دهد به این که جمهوری اسلامی در جای درست تاریخ ایستاده بهانه است اصل نظام و نشانه است 🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این صحبت‌های حضرت امام انگار مال این روزها است... بهانه است اصل نظام و نشانه است 🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی زیباکلام کم میاره!/خیلی عالییی بود... 🔻زودتر از اینها باید زیبا کلام رو از دانشگاه اخراج میکردند چه بسیار از جوان‌های دانشجوی این مملکت را گمراه کرده. اون از سطح سواد سلبریتی هاشون این هم از سطح علمی نظریه پرداز و استاد دانشگاه شون 🤔... یا بچه های ما را از چنین استادان منجمد الفکری نجات بده ان شاء الله...✌🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷شیوه برخوردبااخباردریافتی ازدیدگاه قرآن: 🌷۱.ردنکردن سخنان دیگران.۶۱توبه 🌷۲.زودقضاوت نکردن.۲۴سوره صاد 🌷۳.تکیه نکردن به سخنان غیرقابل اعتماد.۶حجرات 🌷۴.ترتیب اثردادن به سخنان شاهددار.۴نور 🌷۵.لجاجت نکردن درمقابل سخن حق۱۷۹اعراف 🌷۶.قبول سخن حق.۱۸زمر 🌷۷.آنچه راعلم نداریدنگویید.۳۶اسراء 🍁🍂🍁🍂
اگه قارچ میخری سیاه میشه😭 حتما این ترفند👇 را استفاده کن😍 قارچ ها رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به سایز دلخواهم خرد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و دربشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش درمیاریم ..
* 🍮 😋 مواد لازم ▫️شیر : ۳ لیوان ▫️شکر : سه چهارم پیمانه ▫️آب سرد : یک سوم پیمانه ▫️پودر ژلاتین : ۳ قاشق غذاخوری ▫️پودر کافی میکس : 2 بسته(منظور بسته های کوچک هست که برای یک لیوان استفاده میشه) ▫️خامه صبحانه:100گرم طرز تهیه 🔸شیر را به همراه شکر و کافی میکس روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا یکدست شود .(به اندازه ای که شکر حل شود) سپس از روی حرارت برمیدارم. سپس ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم و به مواد داغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . بعد از اینکه مواد کمی خنک شد کم کم با خامه مخلوط میکنیم.تا یکدست شود و مواد را داخل قالب از قبل چرب شده ریخته و در یخچال می گذاریم* * _ 😉
لوكوم يه شيرين خوشمزه تركي هست كه انواع مختلفي داره وطرفدار زيادي دارد طرزتهيه: دوپيمانه آب پرتقال تازه رو همراه دو ق س سرپرنشاسته ذرت و يه ليوان سرخالي شكر داخل قابلمه اي بريزيد وهم بزنيد رو حرارت ملايم تا غليظ بشه وبپزه سپس يك ق چ كره همراه كمي وانيل اضافه كرده و همزده بعد داخل ليوان هاي بلند كه خيس كردين و آبشو ريختين بريزين وبه مدت يك شب دريخچال بذارين تا خوب سفت بشه بعد قسمت بالا ليوان روجداكنيد وكمي تكان بديد راحت درمياد داخل ظرفي كه پودرنارگيل ريختين بغلتونين تا پودرنارگيل كامل بگيره به اندازه يك انگشت برش بزنين ودوباره داخل پودرنارگيل بزنين و روشو با پودرپسته و هرچيزي كه دوست داشتين تزيين كنيد. .
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍅🥫 گوجه هارو شسته پوره میکنیم و رو گاز میذاریم با شعله متوسط کف هایی که روی پوره درست میشه رو برمیداریم بعد از گذشت ۳۰دقیقه فلفل سبز خرد شده، نمک وسیر له شده و فلفل خرد شده و ادویه های دلخواه رو به پوره اضاف میکنیم و بعد از اینکه ب غلظت مورد نظر رسید دو ق روغن جامد یا محلی هم اضافه، شعله رو خاموش میزاریم خنک شه