📸توئیت عجیب ربع پهلوی
اونا که به این موجود وکالت دادن چه عقب افتادههایی هستند
🔺محسن مهدیان نوشت: دیروز نوشتم اگر فردا بی بی سی و اینترنشنال تیتر زدند "حضور نظامی ها برای حفظ #حجاب در #خوی" باور نکنید. برخی فکر کردند طنز نوشتم. حالا امروز #ربع_پهلوی نوشته: جمهوری اسلامی بجای نیروهای امدادی نیروی سرکوبگر فرستاده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش ژله بستنی با تخم شربتی
🍭🍭🍭
#ایدههای_باسلیقگی
👩🍳
#_شیرینی_رولت_خامه_ای
موادلازم📝
4عدد تخم مرغ
1 پیمانه آرد (من با لیوان دسته دار فرانسوی اندازه کردم)
1دوم پیمانه شکردانه ریز
بیکینگ پودر۱ق چایخوری
وانیل کمی
1ق غذاخوری عسل
3ق سوپخوری آبجوش
خامه به میزان لازم
✍طرزتهيه:
سفیده وزده رو جدا میکنیم اول سفیده رو خوب می زنیم تا پف کنه میزاریم یخجال حالا زرده وشکر ووانیل رو خوب میزنیم تا کش بیاد وتغییر رنگ بده بعد به ترتیب آب جوش رو اضافه وبعد عسل رو میزنیم وقتی مخلوط شدن آرد وبیکینگ پودر رو که 3بار الک کردین رو میریزم وبا لیسک خوب هم میزنیم ودر آخر سفیده رو در سه مرحله اضافه میکنیم وبا لیسک به یک طرف و به صورت دورانی هم میزنیم ولی مخلوط شدن در قالب 30×40که کاغذ روغنی انداخته ایم میریزم وصاف میکنیم ودر فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 220 به مدت 10دقیقه میپزیم .
بعد از پخت رولت روازفر بیرون میاریم وروش یه حوله ی تمیز میندازیم تاخشک نشه بعد از خنک شدن بر میگردونیم کاغذ رو جدا میکنیم وبا یه دستمال تمیز رول میکنیم ومیزاریم یخجال تاخودشو بگیره در این فاصله خامه رو آماده میکنیم رولت رو باز میکنیم خامه کشی میکنیم و نارنگیهای پوست گرفته رو درسته روی خامه میچینیم ودوباره آروم آروم رول میکنیم وبرای یک ساعت داخل یخجال میزاریم تا خوب خودشو بگیره روی رولت رو هم به دلخواه تزیین میکنیم.
👩🍳
#لینزر_کوکی
کره نرم ۲۵۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک یک پنس
آرد ۳ لیوان
زعفران دم کرده ۱ ق چ
همه ی مواد باید هم دمای محیط باشند در ظرفی کره نرم شده و شکر و وانیل را هم بزنید با همزن برقی تا سفید و روشن شود بعد تخم مرغ را اضافه کنید و چند ثانیه بزنید و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را که با هم الک کرده اید به آن اضافه کنید و با دور کند چند ثانیه هم بزنید تا خمیر درست شود خمیر را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت استراحت داخل یخچال بدهید و بعد خمیر را بین دو نایلون به اندازه ۳ میل پهن کنید و قالب دلخواه بزنید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید و روی آن را با ترافل و یا کنجد تزیین کنید و در فر گازی با دمای ۱۸۰درجه و برقی ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد کافیست 💛
👩🍳
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_شکلاتی😍😋
طرز تهیه :
شیر ۲لیوان
خامه صبحانه یک عدد
پودر ژلاتین ۲ ق غ
شکلات تلخ به مقدار دلخواه
خامه فرم گرفته شده برای تزیین
طرز تهیه :
اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊
(بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین)
👩🍳
زمانِ زیادی گذشت!
فهمیدم همیشه اونی ک میخوای نمیشه!
فهمیدم ک بی تفاوتی بزرگترین انتقامه!
تنفر ی نوع عشقه!
دلخوری و ناراحتی از میزان اهمیته!
غرور بزرگترین دشمنه!
خدا بهترین دوسته!
سلامتی بالاترین ثروته!
آسایش بهترین نعمته!
فهمیدم "رفتن" همیشه از روی نفرت نیست!
هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست!
هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست!
هرکی میخنده بدون درد وغم نیست!
ظاهر دلیلی برباطن نیست!
فهمیدم کسی موظف به اروم کردنت نیست!
فهمیدم جنگ کردن با بعضیا اشتباه محضه!
فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی با گریه و التماس انجام شدنی نیست!
فهمیدم گاهی اوقات تو اوج شلوغی تنهاترینی...
فهمیدم گاهی اوقات
باید رفت،
باید گذشت،
باید رد شد،
باید عوض شد...
❄️🌨☃🌨❄️
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 نظر یه خارجی درباره ایران
🔹 شاید بعضی وقت ها نیاز باشه یک نفر، خارج از ایران بیاد و زیبایی های ایران عزیزمون رو بهمون یادآوری کنه
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ماه_رجب