eitaa logo
پس‌نوشت
396 دنبال‌کننده
43 عکس
4 ویدیو
0 فایل
اسمش رو هم گذاشتیم "پس‌نوشت" تا بگیم این‌ها مطالب مرجع و خامی هستن که شما می‌تونی با سلیقه و ادبیات خوت پیام این مطالب رو بازنویسی و منتشر کنی! اگر شما هم مطلب مرتبطی دارید برای ما بفرستید. ارتباط با ادمین: @amir_hoseyn
مشاهده در ایتا
دانلود
نیاد اون روزی که نهیب مولا گردن ما رو هم بگیره: اى مردم! اگر در یاری حق دست از حمايت هم برنمى‌داشتيد و در تضعيف باطل سستى نمى‌کرديد، هيچگاه آنان که در پايه شما نيستند، در شکست شما طمع نمى‌کردند و هيچ نيرومندى، بر شما غالب نمى‌شد. (نهج‌البلاغه، خطبه ۱۶۶) اینجا امیرالمؤمنین علیه‌السلام از تخاذل می‌گویند؛ از این‌که اگر به مسلمانان دیگر شهرها حمله‌ شود، ولی بقیه مسلمین حادثه را مربوط به خود ندانند و برادران دینی خود را کمک‌ نکنند، حمله به تک‌تک‌ آنها قطعی است؛ اما اگر همه کشورهاى اسلامى يکپارچه به يارى هم برخیزند، به يقين پيروزى با آنهاست.
پس‌نوشت
بمب و موشک دشمن نمی‌تواند شوکت و قدرت شما را از بین ببرد؛ ولی نزاع و اختلافات درونی چرا. قرآن می‌فرماید: «وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ» «و خدا و پیامبرش را اطاعت نمایید! و نزاع (و کشمکش) نکنید، تا سست نشوید، و قدرت (و شوکت) شما از میان نرود! و صبر و «مقاومت» کنید که خداوند با استقامت کنندگان است!» (انفال ۴۶) فکر نکنید اگر از روی دغدغه به رییس‌جمهور توهین کردید یا فرمانده‌ نظامی را ملامت، کار درست رو انجام دادید. وقتی دشمن در برابر شماست، برای مقابله نیاز به وحدت و قوت دارید. در حال جنگیم و نگاه دنیا به ماست‌. با این کارها دشمن شاد می‌شود و دوست مأیوس.
آیاتی که به داستان نبرد طالوت و جالوت می‌پردازد، خیلی جذاب و پر از وقایع عجیب است؛ اما در آخر قرآن می‌فرماید: «فَهَزَمُوهُمْ بِإِذْنِ اللَّهِ وَقَتَلَ دَاوُودُ جَالُوتَ وَآتَاهُ اللَّهُ الْمُلْكَ وَالْحِكْمَةَ وَعَلَّمَهُ مِمَّا يَشَاءُ ۗ وَلَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَفَسَدَتِ الْأَرْضُ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ ذُو فَضْلٍ عَلَى الْعَالَمِينَ» (بقره، ۲۵۱) پس به یاری خدا کافران را شکست دادند و داود (علیه السّلام) امیر آنها جالوت را کشت و خدایش به او پادشاهی و فرزانگی عطا فرمود و از آنچه می‌خواست بدو بیاموخت. و اگر خدا برخی مردم را در مقابل بعضی دیگر برنمی‌انگیخت، فساد روی زمین را فرامی‌گرفت و لیکن خدا، خداوند فضل و کرم بر همه اهل عالم است. در این نبرد تعداد اندک لشکر خدا لشکر عظیم جالوت را شکست می‌دهند؛ اما شاید مهم‌ترین نکته داستان علت این نبرد است که قرآن می‌فرماید: اگر در برابر متجاوز و ظالم دفاع صورت نگیرد، فساد و تباهى سراسر زمين را فرامی‌گیرد: «لَوْ لا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ ... لَفَسَدَتِ الْأَرْضُ»
بعد از حمله موشکی ایران به اسرائیل، شادی و خنده‌های مردم در تمام منطقه را دیدید؟ دیدید چطور حمد خدا را می‌گفتند؟ حالا ببینید که قرآن از این خنده‌ها با ما حرف زده است: «قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ» (توبه، ۱۴) «شما (ای اهل ایمان) با آن کافران به قتال و کارزار برخیزید تا خدا آنان را به دست شما عذاب کند و خوار گرداند و شما را بر آنها منصور و غالب نماید و دل‌های (پر درد و غم) گروه اهل ایمان را (به فتح و ظفر بر کافران) شفا بخشد.»
وَلَقَدْ نَصَرَكُمُ اللَّهُ بِبَدْرٍ وَأَنْتُمْ أَذِلَّةٌ ۖ فَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ (آل عمران ۱۲۳) و خدا شما را در جنگ بدر یاری کرد (و پیروز ساخت) با آنکه (نسبت به آنها) ضعیف بودید. پس از خدا بپرهیزید تا شکر نعمت او را بجا آورده باشید! خدا همان است که در بدر و خیبر مسلمین را یاری کرد؛ همان‌که فکر می‌کنیم در دوره‌ی غیبت مرده است. همان که سنت‌هایش را نمی‌شناسیم و نمی‌خواهیم به دست‌فرمان‌ش تن دهیم. همان‌که به بندگان صالح‌ش عزت داده. همان‌که بیرون از ماتریکس نشسته و دست‌وپازدن ما برای دنیای فانی را می‌نگرد...
هدایت شده از پس‌نوشت
امروز نیروهای مقاومت در غزّه و لبنان دارند به متن قرآن عمل می‌کنند: «اُذِنَ لِلَّذینَ یُقاتَلونَ بِاَنَّهُم ظُلِموا وَ اِنَّ اللَهَ عَلیٰ‌ نَصرِهِم لَقَدیر (حج ۳۹) به مسلمانان که مورد قتل قرار گرفته‌اند رخصت (جنگ با دشمنان) داده شد، زیرا آنها از دشمن سخت ستم کشیدند و همانا خدا بر یاری آنها قادر است. با این تاکیدات قرآن، نصرت الهی حتمیه اما نصرت خدا، بعد از به پاخاستن و حركت مظلومینه و «مقاومت» شرط این وعده‌ی الهیه «أُذِنَ‌...إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در شرایطی که غرب تمام آبرو و امکاناتش رو گذاشته برای اسرائیل، کشور مسلمان اردن موشک‌های ایران رو رهگیری می‌کنه و عربستان موشک‌های یمن رو. مصر گذرگاه رو روی غزه می‌بنده و ترکیه به اسرائیل غذا صادر می‌کنه. برادر ایرانی من هم حق به جانب ضرب المثلی رو تکرار می‌کنه که «چراغی که به خانه رواست...» تجسم این آیه قرآن وضعیت امروز ماست: وَالَّذِينَ كَفَرُوا بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ فِي الْأَرْضِ وَفَسَادٌ كَبِيرٌ (انفال ۷۳) آنان که کافر شدند نیز دوستدار و مددکار یکدیگرند و شما مسلمین اگر (این دستور را، اتحاد را) انجام ندهید، فتنه و فساد عظیمی در زمین روی می‌دهد. و فتنه و فساد عظیم؟ مثلا همین کودک مسلمان...
پس‌نوشت
آیاتی که به داستان نبرد طالوت و جالوت می‌پردازد، خیلی جذاب و پر از وقایع عجیب است؛ اما در آخر قرآن م
این‌جا گفته بودم این داستان طالوت و جالوت خیلی جالبه و قرآن به ما علت اون نبرد رو گفته. سموئیل از پیامبران بنی اسرائیل بود که طالوت، از نوادگان بنیامین، رو فرمانروای قوم و فرمانده سپاه علیه جالوت کرد. داود علیه‌السلام هم، از نوادگان لاوی، کسی بود که جالوت رو با ابزار ساده‌‌ی تیرکمان سنگی (همون پلخمون مشهدی‌ها) کشت و بعدا به پیامبری مبعوث شد. (بنیامین و لاوی رو هم از سریال حضرت یوسف علیه السلام میشناسید دیگه!) حالا اینا رو همین‌طوری برای معرفی نوشتم تا بهانه‌ای باشه برای یک پیام دیگه از قرآن. البته نوشته کوتاهی نیست اما قشنگه (چون یکی از رفقا نوشته می‌تونم ازش تعریف کنم!) لذا به درد توییت کردن نمی‌خوره ولی میشه در پیام‌رسان‌ها منتشرش کرد یا اگه کسی خواست به صورت یک رشته استوری دربیاره.
📜 امروز به روایت دیروز ▪️اتباع دولت آقای جالوت ▫️نمی گویم عقل کنار برود! اصلا! ولی گاهی ته تدبیر می رسد به آن جا که ایستاده ای جلوی کوه مشکلات و طبق محاسبات، بدبخت شده ای! اهل محاسبات لشکر ایستادند یک طرف و گفتند: «لا طاقَةَ لَنَا الْيَوْمَ بِجالُوتَ وَ جُنُودِهِ» که به زبان خودمانی می شود: «آقا اینا خیلی زیادن و کار ما نیست اصلا جلوی این ها وایسیم!» و در مقابل، عده ای سر بلند کردند به گفتنِ «چشم می ترسه و دست کار می کنه! انقدر نترسید بابا! هنوز نرسیده، نیومده، نجنگیده، هی بگید نمیشه نمیشه! خدا بزرگه! انقدر بزرگ که گاهی یه جمع کوچیک رو جلوی یه لشکر، سربلند می کنه. صبر داشته باشید عزیزان! صبر!» که البته به زبان قرآنی می شود: «كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَليلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ وَ اللَّهُ مَعَ الصَّابِرينَ». ▫️بی تدبیری نبود. طالوت تصمیم داشت سرِ یک آب خوردن ساده، جمعیت را پالایش کند! ابتدای مسیر افراد زیادی همراه بودند ولی وسط راه، یک عده برخلاف دستور، آب خوردند. به همین سادگی خیلی ها حذف شدند! تصور کنید! لشکر جالوت با دنیایی از نفرات در مقابل ایستاده، بعد این سمت فرمانده لشکر سرِ آب خوردن گفته خیلی ها حق شرکت در جنگ را ندارند! افراد باقی مانده هم در دو دسته ی «موافق جنگ» و «کار ما نیست بجنگیم با اینا!» تقسیم شدند! همینجا یک سوال! محاسبات می گوید برنده جنگ چه کسی است؟! طالوت یا جالوت؟! لشکر کم یا لشکر زیاد؟! ▫️اوضاع آشنا نیست؟! آدم خیال می کند اوایل انقلاب است و سر تسخیر سفارتی دولت استعفا داده، چند وقت بعد جنگ شروع شده و بر پیشانی اولین رئیس جمهور مهر بی کفایتی سیاسی خورده و بر پیشانی دومین، شهادت! کل دنیا جلوی رویت، یک عده که فرار کرده اند و همه جمعیت باقی مانده هم البته موافق جنگ نیستند. شاید آشناتر برای ما، اوضاع امروز فلسطین و لبنان و یمن و شاید اوضاع ایران باشد. ▫️برگردیم به قرآن. آخر ماجرای طالوت چه شد؟! برگردیم به تاریخ! آخر هشت سال جنگ تحمیلی چه شد؟! ما پیروزی طالوت را دیده ایم، پیروزی هشت سال دفاع مقدس را هم. ان شاءالله پیروزی های بعدی را هم خواهیم دید. فقط نباید حرف طالوت فرمانده را زمین بگذاریم. فقط باید به خدا امید داشته باشیم. فقط باید صبر کنیم. چند سال؟! گاهی پنج شش ساعتِ وعده صادق، گاهی هشت سال. ولی وعده ی پیروزی حتمی است. که در این مسیر، آن هایی که به خدا امید دارند پیروز ماجرایند. آن هایی که صبر می کنند بر مواضع درست. بر بدیهیات واضح قرآنی. ▫️فقط آخر قصه محض احتیاط بپرسم خدای نکرده که فکر نمی کنید صبر یعنی دست روی دست گذاشتن و مثل جغد به دیوار زل زدن؟!! هوم؟!
پدر و مادرش اهل عسقلان بودند اما سال ۱۹۴۸ با اعلام استقلال اسرائیل اون‌ها رو از اون‌جا اخراج کردند. یحیی سنوار تو اردوگاه آوارگان خان یونس متولد شد و در اردوگاه جنین مدرسه رفت.‌ سنوار که حالا باید بهش گفت «شهید یحیی سنوار» فرزند سرزمین‌های تحت اشغاله. حالا با شهادتش چقدر از کودکان این اردوگاه‌ها انگیزه‌ی سنوار شدن پیدا می‌کنن؟ امیرالمومنین علیه‌السلام فرمود: بازماندگان شمشير، دوام و بقايشان فزون‌تر و فرزندان‌شان بيشترند.
وقتی فرعون پروژه کودک‌کشی رو تمام کرد، نفس راحتی کشید که همه پسران کشته شدن و اونایی هم که زنده موندن در اسارت هستن. اگه رسانه‌ای می‌بود می‌گفت بنویسن: جهان امروز امن‌تر است! ولی ۴۰ سال بعد خدا بهش نشان داد که اراده‌ی چه کسی جاریه. «وَيُحِقُّ اللَّهُ الْحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُجْرِمُونَ» (یونس ۸۲) و خدا به (آیات و) کلمات خود حق را تا ابد پایدار می‌گرداند هر چند بدکاران عالم راضی نباشند.
این روزها زمزمه‌هایی شنیده می‌شه که ای‌کاش مقاومت، جهاد رو آغاز نمی‌کرد تا این همه شهید نمی‌داد. ای کاش مقاومتی نبود تا این همه آدم بی‌گناه کشته نشن. اين زمزمه‌ها شبیه همون سمپاشی منافقان در کشاکش جنگ احد بود در ظاهری دلسوزانه که قرآن ازش به‌ کفر تعبیر کرده: ای کسانی که ایمان آورده‌اید! مانند کسانی نباشید که راه کفر (و نفاق) پیمودند و درباره برادران و خویشان خود که به سفر رفته و یا در جنگ حاضر شدند (و مردند یا به شهادت رسیدند) گفتند: اگر نزد ما می‌ماندند به چنگ مرگ نمی‌افتادند و کشته نمی‌شدند. این آرزوهای باطل را خدا حسرت دلهای آنان خواهد کرد، و خداست که زنده می‌گرداند و می‌میراند و خدا به هر چه کنید آگاه است. (آل عمران ۱۵۶)
می‌گن هزینه‌ی سازش از مقاومت بیشتره. راست هم می‌گن واقعا همین‌طوره. اما این رو باید بپذیریم که مقاومت هم هزینه داره. روزهای هزینه‌دار مقاومت، فراز «فإذا مُحَّصوا بالبلاء» امام حسین علیه‌السلام رو خیلی ببینیم. امام حسین علیه‌السلام فرمود: «النّاسَ عَبيدُ الدُّنْيا وَ الدِّينُ لَعْقٌ عَلى اَلْسِنَتِهِمْ يَحوطونَهُ ما دَرَّتْ مَعائِشُهُمْ فَاِذا مُحِّصوا بِالْبَلاءِ قَلَّ الدَّيّانونَ» مردم بنده‌ی دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیله‌ی «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.
🌱آیاتنا عجبا ▫️زمانه سخت گرفته بود انگار. اوضاع بر وفق مراد نبود. جمع بندی این شد که گوشه ای پناه بگیرند تا اینکه خدا گره گشایی کند. مدتی طولانی در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگرفتند. خواب بودند و نبودند! از این پهلو به آن پهلو چرخان، احتمالا با چشمان باز، نگهبان دم در هم ثابت. روی هم رفته تصویر وحشتناکی رقم خورده بود. اگر می دیدی می ترسیدی. فرار می کردی. ▫️ده سال یا صد سال یا سی صد سال؟! نمی دانم. هر چه قدر که بود طولانی بود. ▫️قبل از اینکه یک گوشه دنیا هیبت ترسناکی به خود بگیرند، انگار دنیا برای شان هیبت ترسناکی پیدا کرده بود. هر چه چشم می چرخاندند ناامیدی بیشتر هجوم می آورد. مگر چند نفر بودند که خدا را قبول داشتند؟! مگر با این چند نفر چه اتفاقی را می شد رقم زد؟! مگر وضع مردم و حکومت اجازه می داد که حق جلوه گر شود؟! همین فکر ها بود که کم کم آن ها را به گوشه غار کشاند انگار. هم خودشان را و هم نگهبان دم در را. ▫️تو انگار کن غزه باشی و اسرائیل بالای سرت، با بمب های ریز و درشتِ اراده شکن. مگر می شود زیر آن همه بمب نفس کشید؟! مگر می شود با خیال راحت قد علم کنی و زندگی کنی؟! ▫️روزگار که سخت بگذرد، انسان دوست دارد بخوابد و فردا صبح بیدار شود در حالی که همه چیز درست شده. حیف که چنین چیزی شدنی نیست. ▫️البته برای آن ها شد! فردا صبح چشم باز کردند. فردا صبح یا چند ساعت بعد. خودشان هم نمی دانستند. زمان زیادی نبود که خوابیده بودند. اوضاع بیرون اما خیلی عوض شده بود. به قدر چند صد سال. بعد از اینکه از غار بیرون زدند تازه فهمیدند در همین چند ساعتی که خواب بودند، دنیا زیر و رو شده بود. قبل از خواب امیدی نداشتند انگار ولی به خواب نیم روزه یا یک روزه ای همه چیز واژگون شده بود. فضای تنفس ایجاد شده بود. ▫️تو خیال کردی ماجرای اصحاب کهف عجیب بود؟! به چشم بر هم زدنی همه چیز درست شده بود. خیلی اتفاق عجیبی بود؟! «أَمْ حَسِبْتَ أَنَّ أَصْحَابَ الْكَهْفِ وَالرَّقِيمِ كَانُوا مِنْ آيَاتِنَا عَجَبًا» ▫️غزه امروز، اصحاب کهف دیروز است. آن روز هم اصحاب کهف سخت باور می کردند روزی بیاید که در آن روز، پرچم باطل زمین خورده باشد. اما آن روز آمد. به خوابیدن و بیدار شدنی هم آمد. سخت می گذرد این روزها؟! اوضاع وحشتناک شده؟! هیچ امیدی نیست؟! می گذرد. همانطور که بر اصحاب کهف گذشت. سخت و آسان، هر چه که هست، می گذرد. ▫️از خدای اصحاب کهف می خواهیم به ما هم نشان دهد زمین خوردن دولت باطل را. همانطور که به اصحاب کهف نشان داد. به چشم بر هم زدنی...
بعضی‌ها از همون روز اول و بعضی دیگه بعد از فریضه رهبری سوال می‌کردن که ما برای نبرد با اسرائیل و کمک به مردم غزه و لبنان چه کاری می‌تونیم بکنیم؟ هنگامی که از متخصصان علوم دینی این سوال رو می‌پرسیم یا پای صحبت جهادگران و فعالان حاضر در ضاحیه می‌شینیم همه بر دو امر تاکید دارن: جهاد تبیین و تلاش حداکثری برای مواسات. بنا بر امر ولی، کمک به مردم غزه و لبنان بر ما واجب شده. برای تبیین شرایط بین متدینین از همین آیات و روایات کمک بگیرید و برای مواسات از آنچه‌که می‌تونید ببخشید. امام صادق علیه‌السلام فرمود شيعيان ما را در سه چيز بيازماييد: در وقت نماز و چگونگى مواظبت‌شان بر آن، در نگهدارى اسرارشان از دشمنان ما، و با اموال‌شان كه چگونه به ديگر برادران‌شان كمك مى‌كنند».
این رو هم بگم که در پیشگاه خدا کمک هرکسی به اندازه توانش ارزش داره. شاید ارزش اون قوطی کنسرو شسته شده‌ای که تمام توان یک دانش‌آموز برای کمک به جبهه‌های دفاع مقدس بود با این سرویس طلا، که یک میلیارد و هفتصد و پنجاه میلیون تومان می‌ارزه و کمک یک بانوی تبریزیه به جبهه مقاوت، یکسان باشه. راستی بعضیا چه دل بزرگی دارن!
پس‌نوشت
این رو هم بگم که در پیشگاه خدا کمک هرکسی به اندازه توانش ارزش داره. شاید ارزش اون قوطی کنسرو شسته شد
داستان اون قوطی کنسرو رو شنیدید؟ اون داستان شاید با محتوای این کانال مناسبت نداشته باشه و چیزی نیست که شما به خاطرش عضو این کانال شدید. اما خواندنش خالی از لطف نیست. شهید خرازی داستان رو نقل می‌کنن: ﻭﻗﺘﯽ تو جبهه ﻫﺪﺍﯾﺎﯼ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺩﺭ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﮐﺮﺩﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﯾﮏ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎلی ﮐﻤﭙﻮﺗﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﯾﮏ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﺳﺖ. ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ: «ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺳﻼﻡ، ﻣﻦ ﯾﮏ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ﺩﺑﺴﺘﺎﻧﯽ ﻫﺴﺘﻢ. ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻌﻠﻢ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ ﺟﺒﻬﻪ ﻫﺎﯼ ﺣﻖ ﻋﻠﯿﻪ ﺑﺎﻃﻞ ﻧﻔﺮﯼ ﯾﮏ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺪﯾﻪ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﻢ. ﺑﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺍﺯ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺑﻘﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺑﺨﺮﻡ. ﻗﯿﻤﺖ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺎ ﺭﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ، ﺍﻣﺎ ﻗﯿﻤﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮔﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩ، ﺣﺘﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﮔﻼﺑﯽ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺘﺶ 25 ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺍﺭﺯﺍﻥ ﺗﺮ ﺑﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﺨﺮﻡ. ﺁﺧﺮ ﭘﻮﻝ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺳﯿﺮﮐﺮﺩﻥ ﺷﮑﻢ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﻢ ﻧﯿﺴﺖ. ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮐﻨﺎﺭﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭ ﭼﻨﺪﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﺍﻥ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻢ ﺗﺎ ﺗﻤﯿﺰ ﺗﻤﯿﺰ ﺷﺪ. ﺣﺎﻻﯾﮏ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭﻡ، ﻫﺮﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﺸﻨﻪ ﺷﺪﯾﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺸﻮﻡ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﻪ ﺟﺒﻬﻪ ﻫﺎ ﮐﻤﮑﯽ ﮐﻨﻢ.» ﺑﭽﻪ‌ﻫا تو ﺳﻨﮕﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﺏ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﻧﻮﺑﺖ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﻨﺪ، ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﺶ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﭼﻨﺪ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺷﮏ ﺑﻮﺩ...
راحت‌ترین و مطمئن‌ترین راه برای کمک مالی هم سایت رهبریه. لینکش رو اینجا می‌ذارم: http://www.leader.ir/fa/monies برای کمک‌های غیر مالی هم مراکزی در شهرها هستن که جمع‌آوری می‌کنن.
وقتی مسلمانان در جنگ بدر پيروز شدند، خداوند وعده داد كه در جنگ بعدی نيز پيروز مى‌شوند. اما در سال بعد كه جنگ احد واقع شد، بعد از پیروزی اولیه شکست سختی خوردند. بعد از پايان جنگ، مسلمانان از پيامبر ﷺ انتقاد مى‌كردند كه مگر خدا به ما وعده‌ى پيروزى نداده بود، پس چرا شكست خورديم؟ سپس آیه ۱۵۲ سوره آل عمران نازل شد که می‌فرماید: خداوند، وعده خود را (درباره پیروزی شما بر دشمن در احد) تحقق بخشید؛ در آن هنگام (که در آغاز جنگ) دشمنان را به فرمان او، به قتل می‌رساندید. تا اینکه سه خصلت در شما پدید آمد: ۱. «فَشِلْتُمْ» سست شدید، آن آمادگی و پا در رکابی اول کار را از دست دادید. ۲.«وَتَنَازَعْتُمْ» با همدیگه اختلاف کردید، وحدت را بهم زدید. ۳. «وَعَصَيْتُمْ» از پیامبر و ولی خود نافرمانی کردید. بعضی از شما، خواهان دنیا بودند؛ و بعضی خواهان آخرت. سپس خداوند شما را از آنان منصرف ساخت (و پیروزی شما به شکست انجامید) تا شما را آزمایش کند...