🌸سلام_امام_زمانم
جانم فدای نام شما #یاصاحب_الزمان
قربان آن مقام شما یاصاحب الزمان
جان ميدهم بخاطر يک لحظه #دیدنت
دل عاشقِ سلامِ شما یاصاحبالزمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌸🍃
@darshainabazqoran
🌐
هر_جمعه_یک_آیه_درباره_امام_زمان( عج) 🕋« يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ » 📖« همواره می خواهند نور خدا را با سخنان باطل [و تبلیغاتِ بی پایه] خود خاموش کنند؛ ولی خدا جز اینکه نور خود را کامل کند، نمی خواهد، هر چند کافران خوش نداشته باشند ». ◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️ امام صادق (علیه السلام)و به سدیر صیرفی گوید: «خداوند متعال سه چیز را که درمورد پیغمبران عملی ساخت، در خصوص قائم ما (عجل الله فرجه) نیز عملی میسازد؛ ولادت او را مانند ولادت موسی (علیه السلام) و غیبتش را چون غیبت عیسی (علیه السلام) و طول عمرش را بسان طول عمر نوح (علیه السلام) مقدّر فرموده و سپس طول عمر بندهی صالح خدا، خضر پیغمبر (علیه السلام) را دلیل طول عمر آن حضرت (علیه السلام) قرار داده است». عرض کردم: «ای فرزند رسول خدا! علّل این معانی را که فرمودید برای ما شرح بده». فرمود: «ولادت موسی (علیه السلام) بدینگونه بود که چون فرعون دانست زوال ملکش به دست او انجام میپذیرد، کاهنان را احضار کرد و آنها به وی گفتند: این مرد از تیرهی بنیاسرائیل خواهد بود، او هم به مأمورین خود دستور داد که شکم زنان آبستن را شکافته و اطفال آنها را سر ببرند. برای نیل به این منظور بیش از بیستهزار طفل را به قتل رساندند، و معالوصف خداوند موسی (علیه السلام) را حفظ کرد و آنها به وی دسترسی نیافتند. بنیامیّه و بنیعبّاس هم چون دانستند که دولت و امراء و ستمگرانشان به دست قائم ما (عج) نابود میشود، دشمنی ما را به دل گرفتند و با شمشیر کشیده به کشتن و قطع نسل خاندان پیغمبر پرداختند، با این امید که قائم آل محمّد (عج) را به قتل رسانند، ولی خداوند نگذاشت که یک نفر از ستمگران به وی دست یابد؛ و بدین گونه نور خود را کامل نموده؛ هرچند مشرکان ناخشنود باشند». 📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۶، ص۱۲۲/ 📚بحار الأنوار، ج۵۱، ص۲۱۹/ 📚منتخب الأنوارالمضییه، ص۱۷۹ @darshainabazqoran
💠💠
💠
#وظایف_منتظران—قسمت پنجم
🎙️آقای افشاری
💠 وظیفه پنجم: یک منتظر باید درخواست «معرفت امام عصر عج» را از خداوند داشته باشد؛ و این درخواست باید در طول زندگی اش تداوم پیدا کند. (این وظیفه در کتاب مکیال، به عنوان وظایف 17 و 18 قید شده.)
🔰 تفاوت معرفت با شناخت:
معرفت به امام با شناخت امام خیلی تفاوت دارد؛ خیلی از افراد هستند شناخت خوبی به امام زمان دارند، اطلاعات زیاد دارند؛ شاید عنوان استاد هم دارند و به عنوان استاد این حرفه شناخته می شوند، و در هر زمینه ای در این خصوص سوال کنی اطلاعاتش زیاد است؛ اما آن معرفتی را که باید نسبت به امام داشته باشد را ندارد. گاهی وقت هم یک پیرمرد یا پیر زنی که حداقل های اطلاعات را نسبت به امام زمان دارد، اگر یک سری سوالات ساده را هم ازش بپرسی به خاطر کمبود اطلاعات در زمینه مهدویت نمی تواند جواب دهد؛ اما نسبت به امامش خیلی معرفت دارد.
📝ادامه دارد..
💠
💠💠
@darshainabazqoran
💠💠
💠
⚪️آیه هشتم سوره تغابن به این موضوع پرداخته، می فرماید:
🔆ایمان بیاورید به خدا و رسولش و نوری که ما نازل کردیم.
امام باقر(علیهالسلام) در تفسیر این آیه به ابوخالد کابلی می فرماید: «همانا نور امام در دلهای مومنین، از خورشید تابان در روز روشن تر است. و به خدا سوگند دلهای مومنین را روشن تر می سازند و خدای عزوجل نورشان را از هر کسی بخواهد می پوشاند؛ پس بعضی از دلها تاریک می شود.» امام باقر (علیهالسلام) قسم می خورد که «هیچ بنده ای ما را دوست ندارد و از ما پیروی نکند؛ تا اینکه خداوند دلش را پاک گرداند؛ و خداوند دل بنده ای را پاک نسازد تا اینکه به ما تسلیم شود و با ما سازگار باشد؛ پس هر کس با ما سازگار شد خداوند او را از سختی های حساب به سلامت خواهد داشت و از هراس بزرگ روز قیامت ایمنش می سازیم.»✨
پس در آیه ۸ سوره تغابن از مردم درخواست می شود به آن نور که شناخت امام است ایمان بیاورند و اینجا تعبیر می شود این نور بر دلهای مومنین می تابد که منظور معرفت است.
📝ادامه دارد
💠
💠💠
@darshainabazqoran
💠💠
💠
🔸حدیثی در خصوص شناخت معرفت
از امام صادق (علیهالسلام) سوال کردند که:
معرفت ساخته ی کیست؟ یعنی چطور می شود معرفت را در دلمان ساخت؟ فرمودند: «از ساخته های خداوند است و بندگان را در آن ساخت بهره ای نیست.» یعنی آن معرفت را باید خدا در دلت بسازد. به تعبیری معرفت و آن نور، یک رزقی هست که خدا به بعضی ها می دهد؛ و باید این روزی را از خدا طلب بکنیم، همانند سایر روزی های دیگر.
بعضی از مردم فقط مادیات را روزی می دانند، در حالی که روزی فقط مادیات نیست، خیلی از نعمت ها و توفیقات معنوی که ما داریم مصداق همین روزی است. پس این معرفت یک روزی هست که همه از این روزی بهره مند نمی شوند.
🔺اگر نسبت به امام معرفت داشته باشی، ریزش نمی کنی؛ و ما تا آخرالزمان خیلی از این ریزشها را داریم. خیلی ها ریزش می کنند بویژه هر چه به ظهور نزدیکتر می شویم ریزشها بیشتر و شرایط سخت تر می شود. حتی در روایت هست شرایط بسیار سخت قبل از ظهور که رخ می دهد. امام صادق(علیهالسلام) می فرماید: «بعضی از منتظران، در وجود امام و حتی در ولادت امام شک می کنند.» بعضی ها می گویند امام به دنیا نیامده و بعضی ها می گویند در کودکی از دنیا رفته، یا بعد از یک مدت زندگی کردن از دنیا رفته، منتظر امام زمان در وجود امام شک می کند!! و بعضی ها بعد از ظهور به قیام علیه امام فتوا می دهند!!
👈این اتفاقات ناشی از نبود معرفت است که اگر این معرفت بود؛ همچین اتفاقات نمی افتاد به قول معروف بی معرفتها ریزش می کنند.
⁉️چیکار کنیم جزو بی معرفتها نباشیم و معرفت امام پیدا کنیم؟
این معرفت ساخت دست بشر نیست کار خداست. مثل یک زمین کشاورزی است که آماده کردن اسباب، آب و زمین با ماست، اما ساخت، پرداخت، پروراندن و رویاندنش دست خداست. معرفت امام زمان عج یک روزی هست که باید از خدا طلب بکنیم و کسی که معرفت امام عصر را از خداوند طلب بکند؛ خدا این روزی را به او عطا می کند.
معصومین(علیهمالسلام) کار ما را راحت کردند و به ما یاد دادند چگونه این روزی را از خدا طلب کنیم «با دعای معرفت»
🔘از امام صادق (علیهالسلام) روایت شده: «در آخرالزمان بر این دعا مداومت کن، این مداومت باعث می شود معرفتت نسبت به امام زمان افزایش پیدا کند و با معرفت شوی» بهتر است این دعا را در قنوت نمازها، بعد از نماز و در اماکن مذهبی بخوانیم؛ و اگر جزو برنامه روزانه این معرفت را از خدا طلب کنیم، قطعا مستجاب می شود؛ چرا که در روایات داریم هر دری را زیاد بزنی آخرش آن در باز می شود و باعث استجابت می شود.
💠
💠💠
@darshainabazqoran
🏴 آیتالله مصباح یزدی دار فانی را وداع گفت
🔸لحظاتی پیش روح بلند و ملکوتی فقیه انقلابی فیلسوف مجاهد عمار رهبر حضرت آیت الله علامه محمدتقی مصباح یزدی به ملکوت اعلی پیوست.
محضر امام زمان علیه السلام امام خامنه ای حفظه الله شما مومنین تسلیت عرض میکنم شادی روح علماء صلحاء شهداء رحمه الله تعالی من قراَ فاتحه مع الصلوات
@darshainabazqoran
💠💠
💠
#صبر_در_قرآن
🕋 وَاسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ وَإِنَّهَا لَکَبِیرَةٌ إِلاَّ عَلَى الْخَاشِعِینَ.
بقره /۴۵
📖و طلب یارى کنید از خدا به صبر کردن در مصائب (بعضى گفته اند: مراد، روزه، و صبر در تشنگى و گرسنگى آن است) و طلب یارى کنید و مساعدت خواهید در رستگارى دنیا و آخرت از خدا، به نمازگزاران البته نماز، سنگین و گران است مگر بر کسانى که حال خضوع و ذلت به درگاه خدا دارند، که ایشان از نماز، سنگینى نبینند و بلکه لذت برند )
🕋یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ.
بقره/۱۵۳
📖 ( اى کسانى که ایمان آورده اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن (بعضى از مفسرین گفته اند: مراد از «صبر»، روزه است که در آن صبر بر گرسنگى و تشنگى است). البته خدا با صبرکنندگان است )
💠
💠💠
@darshainabazqoran
💠💠
💠
🔷 آیه ۴۵ 👈یاری جستن از نماز
خداوند دراین آیه دستور می دهد که در سختی ها از 🔅 صبر و 🔅نماز
کمک بگیرید .
🔸نماز توجه قلبی به خداوند عالم وپیوند روح با مالک و صاحب اختیار جهان است .
🔸مفسران در تفسیر این آیه گفته اند که :
پیامبر" صلی الله علیه و آله "هرگاه با مشکلی روبرو می شد که اورا ناراحت می کرد ،از نماز و روزه مدد می گرفت .
♦️از امام صادق "علیهالسلام " نقل شده است :
هنگامی که مشکل طاقت فرسایی برای علی "علیهالسّلام "پیش می آمد ،به نماز پناه می برد .
🔅سپس حضرت این آیه را تلاوت فرمود.
💠
💠💠
@darshainabazqoran
💠💠
💠
🔅آیه ۱۵۳👈استقامت و توجّه به خدا!
🔸 در آیات گذشته سخن از تعلیم و تربیت و ذکر و شکر بود
🔸 در این آیه سخن از صبر و پایداری که بدون آن، مفاهیم گذشته هرگز تحقق نخواهد یافت.
🔅 نخست میگوید: «ای کسانی که ایمان آوردهاید از صبر و نماز کمک بگیرید»
🕋یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اسْتَعِینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ
و با این دو نیرو (استقامت و توجه به خدا) به جنگ مشکلات و حوادث سخت بروید که پیروزی از آن شماست «زیرا خداوند با صابران است»
🕋إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ
به عکس آنچه بعضی تصور میکنند، «صبر» هرگز به معنی تحمل بدبختیها و تن دادن به ذلت و تسلیم در برابر عوامل شکست نیست، بلکه صبر و شکیبایی به معنی پایداری و استقامت در برابر هر مشکل و هر حادثه است.
⭐️موضوع دیگری که در آیه بالا به عنوان یک تکیهگاه مهم در کنار صبر، معرفی شده «صلاة» (نماز) است، لذا در احادیث اسلامی میخوانیم:
🔸«هنگامی که علی علیه السّلام با مشکلی رو برو میشد به نماز برمیخاست و پس از نماز به دنبال حل مشکل میرفت و این آیه را تلاوت میفرمود: «وَ اسْتَعِینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ ...»
بنابراین آیه فوق در حقیقت به دو اصل توصیه میکند یکی اتکای به خداوند که نماز مظهر آن است و دیگری مسأله خودیاری و اتکای به نفس که به عنوان صبر از آن یاد شده است.
💠
💠💠
@darshainabazqoran
💠💠
💠
#صبر_در_قرآن
🕋ثُمَّ کَانَ مِنَ الَّذِینَ آمَنُوا وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ وَتَوَاصَوْا بِالْمَرْحَمَةِ
بلد /۱۷
🔅 این کارها کند تا که از آن کسانى باشد که ایمان آوردند و سفارش کردند دیگران را به صبر، و سفارش کردند به شفقت به مردم
💠
💠💠
@darshainabazqoran
💠💠
💠
🔸 در ادامه تفسیری که برای این گردنه صعب العبور بیان شده، در این آیه میافزاید:
♦️ «سپس از کسانی باشد که ایمان آورده، و یکدیگر را به صبر و رحمت توصیه میکنند» (ثم کان من الذین آمنوا و تواصوا بالصبر و تواصوا بالمرحمة).
✅به این ترتیب کسانی از این گردنه سخت عبور میکنند که هم 🔸دارای ایمان هستند و🔸 هم اخلاق والائی همچون 👈دعوت به صبر و عواطف انسانی دارند،
🔸 و هم اعمال صالحی همچون👈 آزاد کردن بردگان و👈 اطعام یتیمان و مسکینان انجام دادهاند.
💠
💠💠
@darshainabazqoran
✍ زودباور نباشید
🔔زمينه #فتنه و فریب دو چيز است:
✅ تلاش فاسق❗️
✅ زودباورى مؤمن❗️
وقتی تمام پروتکلهای بهداشتی😷🚿👏و واکسنها💉 زیر نظر #سازمان_صهیونیستی_بهداشت_جهانی است، آیا نباید به این توصیه خداوند گوش کنیم؟!↶
🕋 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ جَاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَنْ تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ(حجرات/۶)
⚡️ای مؤمنان، هرگاه فاسقی خبری برای شما آورد #تحقیق کنید،
⚡️مبادا از روی #جهل و نادانی به قومی #رنجی رسانید و سخت از کار خود پشیمان گردید.
👇👇👇
❌ #مومن نباید زودباور باشد، باید #تحقیق کند👌
🔚 علت قطع نشدن زنجیرهی کرونا، #پروتکلهای_غلطWHO و داروهای #آزمایشی است.
👈⭕️مردم بايد هوشيار باشند⭕️👉
@darshainabazqoran
شهر پاسخ 🌍
💠💠 💠 🔸 در ادامه تفسیری که برای این گردنه صعب العبور بیان شده، در این آیه میافزاید: ♦️ «سپس از کسان
🌐عبارت «ثُمَّ کانَ مِنَ الَّذِینَ آمَنُوا» دو گونه معنا شده است:
🔼 کارهای خیر مثل آزاد کردن برده و سیر کردن گرسنه، بستری برای گرایش به ایمان و سفارش دیگران به کارهای نیک است.
🔼مقام و ارزش ایمان، بالاتر از سیر کردن گرسنه و آزادی برده است، لذا با کلمه «ثُمَّ» فاصله شده است.
🔶 «میمنة» از یُمن و یمین به معنای 👈"میمنت" و "مبارکی" است و #اصحاب میمنة 👈یعنی کسانی که برکت دائمی، ملازم و مصاحب آنان است.
🔸گویا" اصحاب میمنه" همان کسانی باشند که نامه عملشان به دست راستشان داده می شود.
🔸 «مشئمة» از شوم به معنای 👈نامبارک است و کلمه «مُؤْصَدَةٌ» از «ایصاد» به معنای بستن درب و محکم کردن آن است.
♦️در قرآن، چهار بار کلمه «تَواصَوْا»* به کار رفته است:
🔅 «تَواصَوْا بِالْحَقِّ»،🔅 دو بار «تَواصَوْا بِالصَّبْرِ» و🔅یک بار «تَواصَوْا بِالْمَرْحَمَةِ».
🔰تکرار کلمه «تَواصَوْا»* در یک آیه، یا برای تأکید است و یا برای آنکه هر یک از صبر و مرحمت، یک تکلیف مستقل هستند و با ترک یکی زمینه دیگری از بین نمی رود.
@darshainabazqoran
🛑هیچکس بی نیاز از سفارش و تشویق نیست.
🔸 کلمه «تَواصَوْا» که در قالب باب تفاعل آمده، به معنای آن است که سفارش به نیکی ها باید طرفینی و به صورت یک جریان عمومی باشد نه یک طرفه.
🔸در آیات قبل سفارش شد که به یتیم و مسکین رسیدگی کنیم در این آیه می فرماید:دیگران را هم به رسیدگی و رحم کردن سفارش کنیم.
⭐️ «تَواصَوْا بِالْمَرْحَمَةِ»با اینکه معمولًا در کنار «آمَنُوا»*، «عَمِلُوا الصَّالِحاتِ»* به کار می رود، ولی در اینجا به جای «عَمِلُوا الصَّالِحاتِ»*، «تَواصَوْا بِالصَّبْرِ وَ تَواصَوْا بِالْمَرْحَمَةِ» آمده است گویی این دو سفارش، خود عمل صالح است.
🌺 اسلام، علاوه بر کار نیک، به عقائد و انگیزه های افراد نیز توجه کامل دارد یعنی فرد علاوه بر آزاد کردن برده و اطعام بینوایان باید اهل ایمان نیز باشد.
چه بسیارتد کسانی که حاضرند کمک های مالی و خدمات انسان دوستانه ارائه دهند ولی حاضر نیستند مکتب و راه و استدلال حق را بپذیرند! اینگونه افراد نیز واماندگانند و از عقبه ها و گردنه ها عبور نکرده اند.
🔅 لذا قرآن می فرماید: شرط عبور از گردنه، خدمات و کمک های مالی به اسیر و مسکین و یتیم است به شرط آنکه همراه با روحیه حق پذیری و ایمان باشد. «ثُمَّ کانَ مِنَ الَّذِینَ آمَنُوا» شاید مراد از دوزخ سرپوشیده، همان باشد که در آیه ای دیگر می فرماید: «لَهُمْ مِنْ جَهَنَّمَ مِهادٌ وَ مِنْ فَوْقِهِمْ غَواشٍ»
@darshainabazqoran
💠 پیام ها :
1⃣ ایمان، شرط پذیرش کارهای نیک است. «ثُمَّ کانَ مِنَ الَّذِینَ آمَنُوا»
2⃣ همه مسلمانان باید یکدیگر را به صبر و رحمت سفارش کنند. «آمَنُوا وَ تَواصَوْا»
3⃣ دانستن کافی نیست، گفتن و شنیدن نیز مؤثر است. «تَواصَوْا»
4⃣بهترین معروف ها که باید به آن سفارش شود، صبر و رحمت است. «تَواصَوْا بِالصَّبْرِ وَ تَواصَوْا بِالْمَرْحَمَةِ»
5⃣ بعد از خودسازی باید دیگران را به کار خیر دعوت کرد. «تَواصَوْا بِالْمَرْحَمَةِ»
@darshainabazqoran
هموطنان گرامی حواستون هست که 👇👇👇
💎حے علی صلاه 👈 ترک کارهای دنیا⚡️
و پنـــــاه به آرامـــــش خــــــــــدا
♨️ حواسم به پــــــــــرتگاه ها باشه
📱موبایلم
👁👁ماهواره
💻وب گردی بی هدف ،
👥چت کردن با نامحرم و ...
هر لحظه احتمال سقـــــ🔔ـــــوط هست❗️
💠یڪ صفحه قـــــرآن با معنے بخونم📖
🔔🔔 مواظب زبانم باشم..
قبل از حرف زدن یکم مکـــــث کنم....😶
اگر رضایت خـــــدا توش نبود ✂️
👈هیـــــس😷
👀 مـــــراقب نگاهم باشم
مخصوصا جـــــاهایی که فک میکنم تنهام❗️
یادم نــره خدایی که شاهده ، قاضے است.
زیارت عاشـــــورا رو ادامه بدم این یه عهده با امام حســـــین😍 براۍ ترک گناه...
#تعجیل_در_فرج_گناه_نکنیم
@darshainabazqoran