💠 نقش ظریف در یک شانتاژ!
🔸آقای ظریف پس از معرفی کابینه پیشنهادی آقای پزشکیان، شامورتی بازی درآورد و با تظاهر به اینکه از کابینه پیشنهادی راضی نیست، ژست استعفا از معاونت راهبردی را گرفت. (هر چند که علت اصلی ناراحتی وی، ممنوعیت قانونی ناشی از تابعیت دوگانه فرزندان بود).
🔸او اما امروز نوشت: "بنده و همکارانم در شورای راهبری و کمیتهها افتخار داریم که نزدیک به ۷۰ درصد وزرا و معاونین رئیس جمهور و بسیاری از معاونین وزرا و سازمانها نتیجه پیشنهادهای کارشناسی این روند بود. پس از پیگیریها و رایزنیهای مدبرانه ریاست محترم جمهوری و با دستور کتبی ایشان، انجام وظیفه در معاونت راهبردی را ادامه خواهم داد".
🔸بیش از ۷۰ درصد وزیران و معاونان رئیس جمهور از سوی شورای تحت نظر ظریف و برخی مجرمان امنیتی این شورا چیده شد و مابقی هم عمدتا انتخاب شخص آقای پزشکیان بود. اما پزشکیان در مجلس گفت: چرا مرا وادار میکنید چیزهایی که نباید را بگویم، همه این عزیزان با هماهنگی و تفاهم به اینجا آمدهاند.
🖋محمد ایمانی
🔴 کابینه پزشکیان-ظریف
نه کابینه تراز رهبر انقلاب
🔻رهبر انقلاب گفتند "آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم".
🔹برخی شبهه کرده اند که آیا رهبری برخی گزینه های پیشنهادی مثل عراقچی/صالحی امیری/ظفرقندی/ همتی و... را نمیشناختند؟ و یا می شناختند و تایید و تاکید کردند؟!
🔻اولا وزرای پیشنهادی محل انتقاد و اعتراض، در یک سطح مورد نقد نبوده اند و با هم فرق می کنند. برخی ممکن است عملکرد مدیریتی شان محل نقد باشد و برخی دیگر، مواضع سیاسی و حمایت شان از فتنه گران و یا موارد دیگر. بنابراین در ارزیابی، مثل هم نیستند.
🔹ثانیا، نگاه رهبر انقلاب، منحصر در این دوگانه نیست که یا "آنها را می شناسند و تایید یا تاکید کردند" و یا "نمی شناسند". گزینه سوم این است که افرادی را بشناسند و تایید هم نکنند و ضمنا بنابر مصالحی، سکوت کرده باشند. معمولا سیره رهبری این نبوده که وزیران پیشنهادی را #وتو کنند.
🔻روال قانونی این است که مجلس، صلاحیت یکایک وزیران را بررسی کند. همچنین رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان، ۱۲ ویژگی و شرط را برای وزرا عنوان کردند که باید در مجلس احراز می شد: "هم رئیسجمهور محترم این معیارها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند". احراز این شرایط، تعارف نبود، مطالبه بود.
🔹چند وزیر پیشنهادی، برخی از این ویژگی های سیاسی یا تخصصی را نداشتند. قرار نیست احراز ویژگی ها و تایید یا وتوی افراد، از سوی رهبری انجام شود. حال این که آیا اکثریتی از نمایندگان، در احراز صلاحیت یکایک وزیران دقت کافی کردند یا نکردند، موضوع دیگری است.
🔻برخی هم با استناد به این فرازی از بیانات رهبر انقلاب، چنین تلقی یا تلقین می کنند که کابینه پیشنهادی هیچ مشکلی نداشته است: "خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیس جمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت. این خیلی نعمت بزرگی است. در دولتهای گذشته گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همهی وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند. این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همهی وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها به سلامتی بیرون آمدند. کسانی که در این انتخابات و تشکیل این دولت بعد از آن حادثهی سنگین و تلخ مؤثر بودند، همهشان پیش خدای متعال مأجورند".
🔹پاسخ شبهه کنندگان: حالا که مجلس رای داده و دولت تشکیل شده، رهبری ابراز تاسف بکنند از اینکه چرا اکثریتی از نمایندگان، به فلان حامی فتنه صهیونیستی ۱۴۰۱ یا فتنه ۱۳۸۸ رای داده اند، یا مثلا نامزد فاقد کارنامه قوی را وزیر کرده اند؟ یا این که شبهه کنندگان تردید دارند که فتنه گری علیه جمهوریت و اسلامیت خط قرمز است؟
🔻از سوی دیگر، روشن است که رهبر انقلاب در کلان ماجرا، شکرگزاری می کنند که کشور بعد از شهادت شهید رئیسی، دچار بحران نشد، انتخابات برگزار کرد و کابینه جدید بدون معطلی شکل گرفت. آیا از دل این فرمایش حکیمانه، می توان "تقدس کابینه" را نتیجه گرفت؟!
🔹بعضی ها عمدا و برخی ندانسته، دوست دارند بحث را به نزاع "قالیبافچی / پایداری چی" تقلیل بدهند. این عملیات فریب دشمن است و نباید در دام شبکه عملیات روانی دشمن افتاد.
🔻مسئله اصلی و روشن، این است که کابینه پیشنهادی از آسمان نازل نشده، بلکه دست کم ۷۰ درصد آن در شورای کذایی ظریف (با حضور برخی مجرمان و متهمان امنیتی) پخت و پز شده بود و باقیمانده، انتخاب خود آقای پزشکیان بود و پس از آن، با رهبر انقلاب طبق روال همه دولت ها، #مشورت شده است.
🖋 محمد ایمانی
پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
💠 نظر احمد نواییپور در مورد عملکرد آقای پزشکیان، و جواب نادرزمانی
🔸احمد نواییپور:
اینجور که پزشکیان داره با این فرمون جلو میره از فردا باید منتظر باشیم پدر مهسا کوموله و مادر کیان پیرفلک و خالهی نیکا شاکرمی هم به یه سمتی برسن؟!!
بجای ١۶ میلیون رای، از خانواده شهدای اغتشاشات ١۴٠١ شرمندم.
🔹نادرزمانی:
چرا نگرانید؟! انتظار کمک از چه کسانی را دارید؟!
از اول انقلاب تا کنون کی دولت بصورت کامل دست بچه انقلابیها و ولائیان بوده؟! زمان مهدی بازرگان؟ زمان رجایی؟ زمان میرحسین؟ زمان رفسنجانی؟ زمان خاتمی؟ زمان احمدینژاد؟ زمان حسن روحانی؟ حتی زمان شهید مظلوم ابراهیم رئیسی هم دولت بصورت کامل در اختیار و همراه نبودند.
از این مجلسی که اهل تعامل از نوع بده بسان و زد و بند و تایید کردن تمام وزرا است هم نباید انتظاری داشت. بعضی از جاها و ارکان نظام هم همچنین.
تنها یه خدا داریم و یه امام زمان و یه امام خامنه ای و یه مردم انقلابی و ولایی. همین برامون کافیه و ۴۵ سال است که نگذاشته اند دولتمردان و نفوذیان، انقلاب و کشور را زمین بزنند و شکست دهند.
پس نه نگران باش و نه منتظر کسی و جایی. این مردم هستند که با جان و مال و خون خود از انقلاب و نظام ولایی شان حمایت و دفاع میکنند. اگر اصل نظام، سالم و ولایی نبود و حاکمیت ولایت مطلقه فقیه وجود نداشت، تا حالا مردم صد بار دولتها را سرنگون کرده بودند، همنطور که دولت و نظام ستمشاهی را سرنگون کردند.
سکوت مردم فقط بعلت وجود حاکمیت اسلام ناب و ولایت امام خمینی(ره) و حضرت امام خامنهای است وگرنه بسیاری از مسئولین لایق این حکومت ولایی نبودهاند.
🔹البته این عرایض بنده به این معنی نیست که ناامید و بیخیال باشیم و مطالبهگری نکنیم و مراقب انقلاب و کشور مان نباشیم.
🔴شایعه:
خیلی قشنگه با حوصله بخونید:
داستان حضرت حبیب بن مظاهر چیست؟ وچه شد که به او مقام ثبت زیارت زائران امام حسین علیه السلام دادند؟
زمانی که امام حسین علیه السلام کودکی خردسال بود حبیب جوانی بیست ساله بود
او علاقه شدیدی به امام حسین داشت به طوری که هر جا امام حسین می رفت این عشق و علاقه او را به دنبال محبوب خود میکشید
پدر حبیب که متوجه حال پسر شد
از او پرسید که چه شده که لحظه ای از حسین جدا نمی شوی؟ حبیب فرمود پدر جان من شدیدا" به حسین علاقه دارم و این عشق و علاقه مرا تا جایی می کشاندکه در عشق خود فنا میشوم
مظاهر پدر حبیب رو به پسر کرد و گفت حبیب جان آیا آرزویی داری؟ حبیب فرمود: بله پدر جان
چیست؟
حبیب عرض کرد اینکه حسین مهمان ما شود.
پدر موضوع علاقه حبیب به امام حسین علیه السلام را با مولای خود علی علیه السلام درمیان گذاشت و از ایشان دعوت کرد که روزی مهمان آنها شوند، امام علی علیه السلام مهمانی حبیب را با جان و دل قبول کرد
روز مهمانی فرا رسید حال و روز حبیب وصف نشدنی بود و برای دیدن حسین آرام و قرار نداشت بر بالای بام خانه رفت و از دورآمدن حسین را به نظاره نشست سرانجام لحظه دیدار سر رسید
از دور حسنین را به همراه پدر دید درحالی که سراسیمه از بالای پشت بام پایین می آمد پای حبیب منحرف شد و از پشت بام به پایین افتاد
پدر خود را به او رساند ولی حبیب جان در بدن نداشت پدر حبیب که نمی خواست مولایش را ناراحت ببیند بدن حبیب را درگوشه ای ازمنزل مخفی کرد و آرامش خود را نگه داشت
امام علی علیه السلام از اینکه حبیب به استقبال آنها نیامده بود تعجب کرد
فرمود مظاهر با علاقه ای که ازحبیب نسبت به حسین دیدم درتعجبم که چرا او را نمی بینم ؟!
پدر عذرخواهی نمود، گفت او مشغول کاری است.
امام دوباره سراغ حبیب را گرفت وحال او را جویا شد
اما این بار هم پدر حبیب همان جواب را داد
امام اصرار کرد که حبیب را صدا بزنند در این هنگام مظاهر از آنچه برای حبیب اتفاق افتاده را شرح داد
امام فرمود بدن حبییب را برای من بیاورید
بدن بی جان حبیب را مقابل امام گذاشتن تا چشم امام به بدن حبیب افتاد اشکهایش سرازیر شد رو به حسین کرد و فرمود: پسرم این جوان به خاطرعشقی که به شما داشت جان داد. حال خود چه کاری در مقابل این عشق انجام می دهی؟ اشکهای نازنین حسین جاری شد دستهای مبارکش را بالا برد و از خدا خواست به احترام حسین و محبت حسین حبیب را بار دیگر زنده کند
در این هنگام دعای حسین مستجاب شد و حبیب دوباره زنده شد.
امام علی علیه السلام رو به حبیب کرد و گفت ای حبیب به خاطر عشقی که به حسین داری خداوند به شما کرامت نمود واین مقام رفیع را به شما داد که هر کس پسرم حسین را زیارت کند نام اورا در دفتر زائران حسین ثبت خواهی کرد.
به همین جهت در زیارت حبیب این چنین گفته شده
سلام برکسی که دو بار زنده شد و دو بار از دنیا رفت.
منابع:
دانشنامه امام حسین(ع) نوشته ایت الله محمدی ری شهری
🔵پاسخ:
🔹متاسفانه این داستانسرایی از سال ١٣٩۴ در فضای مجازی و بسیاری از سایتها و کانالها منتشر میشود اما واقعیت ندارد.
🔹آنچه در ارتباط با مرگ حبیب بن مظاهر در نوجوانی و زندهشدن مجددشان در برخی سایتها نقل میشود، در هیچ منبع معتبر روایی و تاریخی وجود ندارد و صحیح نمیباشد.
🔹باشگاه خبرنگاران جوان در تاریخ ۲۸ مهر 1394 خبر نادرستی را با کد ۵۳۶۵۱۵۳ ، به دانشنامه امام حسین علیه السلام ( نوشته آیتالله ری شهری) نسبت داده است که هر سال در مناسبتهای دیگر توسط دیگر رسانه ها تکرار می شود.
این گزارش با عنوان « شهیدی که دوبار جانش را فدای امام حسین علیهالسلام کرد» قصه مرگ حبیب بن مظاهر در جوانی و زنده شدن او توسط امام حسین علیهالسلام را با آب و تاب نقل کرده و آن را به دانشنامه امام حسین نوشته حضرت آیت الله ری شهری ( البته بدون ذکر جلد و صفحه) ارجاع داده است.
گفتنی است:
1. چنین نقلی در سرتاسر دانشنامه امام حسین علیه السلام وجود ندارد. از این رو این انتساب کاملاً تکذیب میگردد.
2. از نظر ما این متن فاقد هرگونه منبع معتبر و قابل استناد است و لذا شایسته نقل نیست.
3. این داستان پردازی با حضور فعال حبیب بن مظاهر در سپاه امیرالمومنین(ع) و سن زیاد او در سرزمین کربلا نیز سازگار نیست.
4. شایسته است رسانه ها به ویژه رسانه های رسمی از تولید گزارش غیر مستند بپرهیزند و نسبت ناروا به کتاب یا شخصی ندهند.
دفتر حضرت آیت الله محمدی ری شهری
منبع :پایگاه رسمی آیت الله محمدی ری شهری
📤وبلاگ پاسخگویان در بلاگفا، ایتا، سروش، بله، تلگرام:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4652
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/3293
https://splus.ir/pasokhgooyan/3056
https://t.me/pasokhgoyan/14870
https://ble.ir/pasokhha/-2351228050230084589/1724925332458
پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
🔰 تقسیم پست بین حامیان آشوب با نعل وارونه وفاق ملی!!
🔸با شروع روند انتصابات دولت چهاردهم، نگرانی درباره بهکارگیری افرادی که کوچکترین اعتقادی به مبانی و اصل نظام نداشته و در آشوبها نقشآفرینی کردهاند روز افزون شده است.این انتصابات نابجا، خطر حاشیهآفرینی به جای خدمتگزاری در دولت جدید را به اذهان متبادر میسازد.
🔸انتصابات اخیر در نهاد ریاست جمهوری و بخشهای مرتبط با حوزه دفتر رئیسجمهور و معاون اول و در وزارتخانههایی همچون نفت متاسفانه خاطره حاشیههای بیپایان و ناکارآمدیهای مداوم هشت سال دولت روحانی را به یاد همگان آورده است.
🔸محمدجعفر قائمپناه که به واسطه سابقه رفاقت با پزشکیان، در اولین روزهای دولت چهاردهم به عنوان معاون اجرائی رئیسجمهور و نهاد ریاست جمهوری انتخاب شد، نه تنها سابقه اجرائی چندان مشخصی را در کارنامه خود نداشته که مواضع شیطنتآمیز و خلاف واقع وی در آشوبهای ۱۴۰۱، آتشی بر تنور دروغ بافی معاندین بر علیه نظام و کشور بود.
🔸عجیبتر اینکه فردی همچون قائم پناه، که خود به واسطه کارنامه نه چندان مطلوبش شاید بدون ارتباط پیشین با رئیسجمهور، در هر فرآیند گزینشی مردود و فاقد صلاحیت به شمار میآمد، در حکمی دیگر از سوی پزشکیان به عنوان مسئول ادارۀ امور گزینش کشور نیز انتصاب شده است.
🔸الیاس حضرتی که در روز گذشته به عنوان رئیس شورای اطلاعرسانی دولت منصوب شد یکی دیگر از افرادی است که سابقه نه چندان مطلوبی در ارتباط مالی با اختلاسگران و مجرمین مالی همچون شهرام جزایری و همچنین ارتباط و حمایت از فتنه گران، سؤالات و تعجب از مشی دولت جدید در انتصابات خود را بیش از پیش کرده است.
🖋کیهان آنلاین
📤وبلاگ پاسخگویان در بلاگفا، ایتا، سروش، بله، تلگرام:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4654
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/3294
https://splus.ir/pasokhgooyan/3058
https://t.me/pasokhgoyan/14872
https://ble.ir/pasokhha/7328215942020952005/1724941184306
پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
💠 ترس و شهادت کودک ۴ساله فلسطینی + خاطره نادرزمانی
🔹برای کودکان، صدای بمب ها هم کافیست...
▪️تصویری از کودک ۴ ساله فلسطینی که به دلیل ایست قلبی هنگام بمباران غزه توسط صهیونیستها، به شهادت رسید
🔵خاطره نادرزمانی از روزهای اول جنگ:
سال ١٣۵٩ که حزب بعث صدامیزید به خرمشهر حمله کرد، یروز من و دو خواهرم که در حیاط منزل مان بودیم دیدیم جنگندهای با ارتفاع بسیار پایین بر فراز آسمان خرمشهر در حال پرواز است و دیوار صوتی را شکست و صدای مهیب و وحشتناکی تمام شهر را فرا گرفت!
خواهر ١٧ساله ام با دیدن و شنیدن صدای جنگنده، از ترس و وحشت جیغهای بلند و گریه و رنگ صورتش مثل گچ سفید شد ودیوانهوار به هر سمت میدوید!
من و خواهر بزرگترم سعی کردیم او را بگیریم و آرامش کنیم، اما او بیقرار و فریادکنان به هرطرف میدوید! او به گوشه اتاقی پناه گرفت و با دستانش صورت و چشمنانش را پوشانده بود و از لای انگشتان دستش وحشتزده نگاه میکرد!، او میلرزید و تقریبا از حال رفته بود!.
آن یکی خواهرم او را محکم در آغوش گرفت و سعی میکرد به او آرامش بدهد و جلوی چشمانش را بگیرد که یوقت صحنه بمباران را نبیند و بیشتر وحشت نکند! اما فایده نداشت و او بسیار ترسیده بود!
ما نگران بودیم که یوقت از ترس فوت نکند! مدتی لکنت زبان گرفت!. تا مدتها وقتی صدای هواپیما و تیراندازی و شلیک تانکها و خمپاره و توپهای ارتش بعث عراق و ضدهوایی های خودی را میشنید میترسید و وحشت میکرد!
گمان کنم هنوز هم با وجود اینکه سالها از آن خاطره تلخ گذشته، هروقت صدای هواپیمای مسافربری را هم بشنود میترسد و اضطراب میگیرد!.
🔹خدا به فریاد مردم و کودکان مظلوم غزه برسد!.
🔴پرسش:
میخواستم بدونم دلیل اینکه دیه زن نصف مرد هست و چرا دو شاهد زن مساوی با یک مرد هست چیه؟
حالا اگه یه زن سرپرست خانواده بود یا اینکه اون زن شاغل بود چی؟
اگه ارزش انسانیشون بالاست چرا دو شاهد زن برابر یک مرد هست؟
اینجا عقلانیت زن زیر سوال برده شده.چرا؟
🔵پاسخ:
🔹بدون تردید خداوند متعال حکیم است و اگر دستوری صادر میکند حتما حکمتی دارد و مصلحت و مفسدهای برای آن وجود دارد.
این مصالح و مفاسد ممکن است دنیوی یا اخروی، فردی یا اجتماعی و مادی یا معنوی باشند.
آیا عقل ناقص انسان میتواند علت، حکمت یا مصلحت و مفسدهی تمام احکام الهی را به طور قطع درک نماید؟ مسلما خیر.
در احکام ما باید تعبّد داشته باشیم و تسلیم امر الهی باشیم چه علت و فلسفهی حکم را بدانیم و چه ندانیم.
💠 تفاوت دیه زن و مرد موجب تفاوت ارزش و جایگاه انسانی آنها نمیشود و از نظر مقام انسانیت و ارزشهای معنوی مساوی هستند.
منشأ اصلی حکم تفاوت دیه زن و مرد روایات است: مثلا امام صادق (علیهالسلام) فرموند: «دیة المرأة نصف دیة الرجل؛ دیه زن نصف دیه مرد است.» (وسائلالشیعه، ج۱۹، ۱۵۱)
به نظر میرسد دیه تنها یک جبران خسارت مالی برای کمک به خانوادهی مقتول است. با کشته شدن یک مرد خانوادهی مقتول سرپرست و مسئول تأمین مخارج خود را از دست میدهند اما با کشته شدن زن چنین اتفاقی نمیافتد.
اگر مردی زنی را بکشد با پرداخت نصف دیه مرد میتوانند او را اعدام کنند. اگر ارزش انسانی زن کمتر بود حتی با پرداخت نصف دیه مرد باز هم نمیتوانستند وی را به خاطر قتل یک زن قصاص کنند.
دقت کنید که گناه کشتن یک زن با کشتن یک مرد مساوی است.
💠 اسلام هیچگاه زن را مسئول مخارج خود یا خانواده نمیداند. قبل از ازدواج مخارج زن با پدر و بعد از ازدواج با شوهر و در صورت ناتوانی و فقر آندو با دولت اسلامی است. بنابراین اگر زنی شاغل یا سرپرست خانواده باشد مسئولیتی در قبال مخارج خود و خانواده ندارد و مقدار دیه و ارث تغییری نمیکند.
💠 شهادت دادن در دادگاه، یک تکلیف درباره حق الناس است و در آن باید نهایت دقت صورت گیرد. اگر کسی شاهد یک معامله یا ماجرای دیگری بوده که شهادت او در دادگاه میتواند قاضی را به حق برساند بر او لازم است که شهادت دهد. دقت کنید که شهادت دادن، یک تکلیف است نه یک حق.
💠 اقتضای داشتن ویژگیهای ساختاری و روحی در زن، که علم روانشناسی نیز آن را تایید میکند، آن است که گاه از روی احساسات سخنی بگوید و یا از گفتن سخن حقی خودداری کند. یعنی در بیان آن چیزی که دیده دچار تردید شود و از راه حق منحرف شود.
اینجاست که شارع، برای برطرف کردن این مشکل، میگوید باید زن دیگری باشد که او نیز شاهد ماجرا بوده تا او را متوجه اشتباهش سازد.
💠 ممکن است گفته شود که زنهایی هستند که عقل ورزی آنها بیشتر از بسیاری از مردان است و بالعکس، روحیۀ عاطفی برخی مردان نیز بسیار بالاست. در پاسخ باید گفت که اولاً احکام دین دربارۀ افراد خاص نیست، بلکه برای غالب افراد است؛ چنانکه در سایر قوانین عقلایی نیز همین رویه حاکم است. ضمن آنکه تشخیص افراد با روحیات خاص از افرادی که ویژگیهای عمومی را دارند، میتواند مشکل ساز شود.
💠 ممکن است گفته شود که این حکم، توهین به زنان است. پاسخ آن است که اتفاقاً این حکم، راحت کردن او از یک تکلیف سنگین است؛ چراکه اگر فقط خودش شاهد ماجرا بوده، تکلیفی نسبت به ادای شهادت ندارد. بعلاوه، آنکه دقیقاً متناسب با ویژگیهای ساختاری زن است. ثانیاً اگر بر اثر شهادت نادرست یک زن، حق به حق دار نرسید، مدیون است، ولی وقتی که دو نفر باشند و یکی، دیگری را کمک کند، این مشکل به وجود نمیآید.
💠 منظور توهین به عقل زنان نیست، بلکه کاستی تعقل است، نه کمبود قوه عقل. به این ترتیب که مرد و زن در بهره مندی از قوه عقل یکسان هستند، اما به دلیل غلبه احساسات و عواطف مادری و همسری در زن، جنبه تعقل زن در مقایسه با مرد کمتر است و احساسات قوی زنانه در بهره گیری از عقل، گاه به مثابه مانع عمل میکند.
البته این عیب و نقصی نیست و بلکه برای جایگاه مادری و همسری یک ضرورت و یک امتیاز است.
🖋پاسخ به شبهات و شایعات مجازی
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4656
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ سئوال مردم از نظام بانکی و وزیر اقتصاد: پس چی به ما میرسه؟!
🔰 حمید رسایی: بانک مرکزی اعلام کرده که کارکنان بانکها سال گذشته، ۹۱.۶ هزار میلیارد تومان وام گرفتند! انتشار این ارقام، اعتراض کارکنان اصناف مختلف دیگر را به همراه داشت. خصوصا که ارائه تسهیلات به بخش صنایع و تولید و همچنین به مردم بابت ازدواج و رهن منزل یا فرزندآوری و ... بسیار محدود و با سختی است!
از ان طرف اخباری از وامهای هزار میلیاردی که بازپرداخت نمیشوند، به گوش میرسد. سال گذشته، میزان وامهایی که از طرف شبکه بانکی پرداخت شد و احتمال بازگشت آنها تقریبا صفر درصد است، ۶۴۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. یعنی حدود ۲ برابر بودجه عمرانی کشور در سال ۱۴۰۲ وامهایی است که بازگردانده نشده!
سؤال مردم این است که سهم ما از این ظرفیت بانکی کشور چیست، وقتی برای مبالغ اندک آن هم برای ازدواج و تهیه مسکن، باید مشکلات زیاد و خانهای متعددی را طی کنیم؟
موضوع این وامها از جمله مسائلی است که با استفاده از ظرفیت مجلس پیگیری میکنم. انشاالله
🖋 حمید رسایی نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی
✅ پینوشت نادرزمانی:
بصورت جدی از نمایندگان شهرها یتان بخواهید که آنها هم پیگیر این موضوع شوند و به مردم هم اطلاعرسانی کنند.
نماینده مجلس که نباید فقط دنبال کار خانواده و دوست و رفیق و باند خودش باشد و برای آنها به این مدیرکل و آن مدیر زنگ بزند و فشار بیاورد!
او نماینده همه مردم است نه فقط ذینفعان باند خودش!
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4658
✅توجه: لطفا از ارسال پی در پی مطلب، خودداری کنید!!
هر محتوایی را بازنشر ندهید!!
🔹به جای اینکه هر روز چندین مطلب را پشت سر هم برای مخاطبین تان، یا در گروه های اجتماعی فضای مجازی ارسال کنید، بهتر است مثلا هر دو سه روزی یک یا دو محتوای درست و حسابی و قوی تهیه، و فقط آنها را بازنشر دهید، نباید مخاطبان خود را با انتشار پی در پی مطالب خسته کنید!.
🔹ارسال مطالب پی در پی، باعث میشود مخاطبان شما هیچکدام از آن مطالب را نخوانند! و شما فقط وقت و انرژی و اینترنت خود تان را هدر بدهید!
🔹همیشه بیاد داشته باشید این تنها شما نیستید که مطلب به مخاطبتان ارسال میکنید! بلکه مخاطب شما از دیگران نیز مطالبی دریافت میکند و این ترافیک دریافت اطلاعات باعث خستگی، زدگی، و نخواندن مطالب شما میشود!
🔹هیچوقت فکر نکنید که تنها شما هستید که مطالب خوبی را دریافت میکنید! نخیر، روزانه میلیونها مطلب تولید و منتشر میشود و به دست مخاطبین میرسد. پس بلافاصله با دریافت پیامی، آن را برای دیگران منتشر نکنید و تعداد ارسال مطالب تان را بیخود افزایش ندهید!
🔹ارسال مطالب زیاد، نه تنها حسن محسوب نمیشود، بلکه باعث آزردگی مخاطبان، و خوانده نشدن مطالب ارسالی شما، و شاید هم مسدود شدن شماره تلفن و اکانت شما توسط مخاطبین تان گردد!
آیا قدرشناسی می کنند؟!
🔻تعمیرکار خودرو پرسید: «به نظر شما پزشکیان موفق می شود مشکلات اقتصادی را حل کند؟». گفتم: «ان شاء الله موفق بشود». دوباره گفت: «همهاش میگه مقام معظم رهبری و از رهبری خرج میکنه. خیلی هم زرنگی میکنه. به نظر من از سادگی اش نیست».
🔹آقای پزشکیان در جلسه بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی اش، از رهبر انقلاب خیلی هزینه کرد و توانست رأی اعتماد مجلس برای همه وزیران را اخذ کند. این در حالی است که رهبر انقلاب بعدا فرمودند: «تعداد بیشتری را نمیشناختم، گفتم نظری نسبت به آنها ندارم»
🔻شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا دیروز اعلام کرد در پی پیشنهاد رئیسجمهور برای کاهش سهم صندوق توسعه ملی از ۴۰ درصد به ۲۰ درصد، رهبر انقلاب با این پیشنهاد موافقت فرمودند.
بدین ترتیب، دولت اجازه پیدا کرد ۳۵۰ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعهٔ ملی برداشت کند و ضمن استفاده به عنوان بودجه عمرانی و خرید اقلام اساسی، به تسویه مطالبات یا حل مشکلات گندمکاران، کامیونداران و پرستاران بپردازد. (براساس قانون بودجه ۱۴۰۳، سهم صندوق توسعه ملی از درآمد نفت و گاز ۴۰ درصد تعیین شده که باید از سوی دولت واریز شود).
🔹برخی مدعیان اصلاح طلبی، همواره علیه ولایت فقیه و رهبری شبهه پراکنی کرده اند و در عین حال دولت های منسوب به آنها، بسیار بیش از دولت های منسوب به اصولگرایان، از حمایت های سیاسی و احکام حکومتی رهبر انقلاب برای حل و فصل مشکلات خود استمداد کرده و بهره جسته اند.
🔻نگرش کلان رهبر انقلاب، با نگاه محدود طیف های سیاسی و حتی نهاد ها و قوا تفاوت می کند. اولویت رهبری، حل مشکلات عمومی کشور، تسهیل زندگی مردم و تدارک مقدمات پیشرفت ملی، مدیریت اختلافات داخلی، و شنیده شدن صدای واحد در مقابل دشمنان تاریخی ملت ایران است.
🔹آقای پزشکیان و دولت او، مدیون حمایت های رهبری است. حمایت از نوع دولت ها برای خدمتگزاری به مردم، سیره همیشگی امام و رهبری است. آقای پزشکیان پیش از این بارها عنوان کرده که اگر حمایت رهبری نبود، صلاحیتش در هیئت های اجرایی انتخابات مجلس رد شده بود. این حمایت که مشابه آن در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ با حکم حکومتی و تایید نامزدی آقایان معین و مهرعلیزاده اتفاق افتاد، نشانه حسن ظن و سعه صدر و بزرگ منشی رهبر انقلاب برای حفظ جریان های سیاسی مختلف، زیر چتر نظام و انقلاب است.
🔻آیا دولت و اصلاح طلب، حمایت های حکیمانه رهبر انقلاب را قدر می دانند و همت خود را وقف قانونمداری، وفاداری به انقلاب و خدمتگزاری مردم می کنند؟ یا چنان که بعضاً در این چند هفته گذشته اتفاق افتاد، بنا را بر سیاسی کاری و دو قطبی سازی و حمایت/ برکشیدن مجرمان، و تنگ کردن عرصه بر نیروهای خدوم و انقلابی می گذارند؟ رهبر انقلاب، حجت را بر دولت و اصلاح طلبان تمام کرده اند و بر عهده آنهاست که با درس گرفتن از عبرت های دولت روحانی و خاتمی، در مسیر قانونگرایی و نوکری مردم - و نه سیاسی کاری، حاشیه سازی و دور زدن قانون و آرمان ها و اصول انقلاب- قدم بردارند.
🖋محمد ایمانی
♦️ رونوشت عراقچی از دست ظریف!!
خالصسازی در وزارت امور خارجه؛ یاران ظریف مجری دیپلماسی شهید امیرعبداللهیان میشوند!!
🔸پس از معرفی عباس عراقچی برای تصدی وزارت امور خارجه توسط مسعود پزشکیان، موجی از تشبیه او به محمد جواد ظریف توسط نمایندگان و نیروهای انقلابی در رسانهها به راه افتاد. اینهمانی عراقچی با ظریف به نمره منفی او تبدیل شد و کار را به جایی رساند که او در جلسات کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی به صورت واضح اعلام کرده بود او محمد جواد ظریف نیست و قرار نیست شبیه او فعالیت کند.
🔸این اعلام برائت از ظریف و اعلام اینکه تلاش میکند ادامهدهنده مسیر شهید امیرعبداللهیان باشد باعث شد تا او در مجلس موفق به کسب رای اعتماد شود اما با گذشت کمتر از دو هفته، او حالا در آزمون راستیآزمایی شکست خورده است.
🔸عراقچی هرچند در سخنرانیها امیرعبداللهیان را اسطوره میخواند و بر ادامه راه او تاکید میکند اما به سرعت مسیر خالصسازی در دستگاه وزارتخارجه را دنبال کرده و در صدد جایگزین ساختن نیروهای گوش به فرمان ظریف به جای نیروهای شهید امیرعبداللهیان است.
🔸او در اولین اقدام، مجید تخت روانچی؛ از اعضای تیم مذاکرهکننده برجام، معاون اروپا و آمریکای وزارت امورخارجه در زمان ظریف و معاون سیاسی دفتر حسن روحانی را به معاونت سیاسی خود منصوب کرد تا نشان دهد قرار است وزارتخانه او به دوران ظریف و روحانی شباهت داشته باشد.
🔸سید رسول مهاجر؛ معاون اقتصادی ظریف در دولت روحانی نیز گزینه بعدی عراقچی برای پست معاونت است تا جمع رفقای ظریف خیلی زود و با عجله در وزارت امورخارجه دور هم جمع بشوند.
🔸باید منتظر ماند و دید دیگر انتصابهای عراقچی نیز قرار است با دست فرمان خالصسازی یاران ظریف ادامه پیدا کند یا نه؟
🖋خط انرژی
🔴 موسوی لاری با کدام کارنامه دستگاه امنیتی را زیر سؤال میبرد؟!
کل اگر طبیب بودی؛ سر خود دوا نمودی!
🔸عبدالواحد موسوی لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات (از تیر ۱۳۷۷ تا شهریور ۱۳۸۴) در یک مصاحبه تفصیلی با تارنمای جماران؛ ادعاهای جالبی را مطرح کرده است. آقای موسوی لاری در بخشی از مصاحبه خود با زیرسؤال بردن دستگاههای امنیتی گفته است:
((🔺دستگاههای امنیتی بهترین نیروهای این کشور و بهترین اساتید دانشگاهها رابه دلیل اینکه در سال ۸۸ در فلان راهپیمایی شرکت کردند، از گردونه خارج کردند و دانشگاهها را از علم و دانش آنها محروم کردند.
🔺اینها یادشان رفته بود که با یک جنایتکارانی مثل «موساد»، «ام آی سیکس»، «سی آی ای» و امثال اینها سروکار دارند و همینطور «کاگب». من معتقدم که «کاگب» خطرناکتر از «سیآیای» در ایران جنایت میکند و در کنار موساد است.
🔺دستگاههای اطلاعاتی ما یادشان رفته بود که با اینها طرفاند و نتیجهاش این شد که داعش تا درون مجلس شورای اسلامی رفت، در شاهچراغ دو بار آن جنایات را ایجاد کرد، در اهواز در آن رژه که همه نیروها بودند آنجوری جنایت کردند، در کرمان در سالگرد شهید سلیمانی نیز جنایت آفریدند. این یکی از چیزهایی است که باید آسیبشناسی بشود.
🔺چرا این اتفاقات افتاد؟ روشن است، اینها در مأموریتهابهجای اینکه دنبال این باشند که ببینند دنیا دارد با آنها چجوری رفتار میکند، همه انرژیشان رفته بود روی اینکه یک جوانی مثلاً موی سرش اینجوری است.))
🔵 پاسخ به موسوی لاری و نکته جالب:
🔸اما نکته جالب توجه آن است که برخلاف اظهارات آقای موسوی لاری نه تنها هیچ استاد دانشگاهی به دلیل راهپیمایی در سال ۸۸ از دانشگاه اخراج نشد بلکه عوامل و حامیان آشوب ۱۳۸۸ مدتی بعد در کمال تعجب به عالیترین مسئولیتهای دولتی منصوب شدند.
🔸برای مثال عباس آخوندی عضو هیئت علمی دانشگاه مطالعات جهان دانشگاه تهران نه تنها به دلیل نقشش در آشوبهای ۱۳۸۸ اخراج نشد بلکه مدتی بعد وزیر راه و شهرسازی در دولت حسن روحانی شد. جعفر توفیقی یکی دیگر از اساتید دانشگاه که در جمع آشوبگران دانشگاه تهران در سال ۱۳۸۸ شرکت داشت، در دولت حسن روحانی ابتدا سرپرست وزارت علوم و سپس رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در وزارت نفت شد. رضا فرجی دانا نیز به عنوان یکی از حامیان فتنه ۸۸ پس از نشستن بر کرسی وزارت علوم در دولت حسن روحانی بسیاری از فعالان دانشگاهی آشوب ۸۸ را در مسئولیتهای مختلف منصوب کرد.
🔸آقای موسوی لاری که قاعدتا باید به سبب سابقهشان به عنوان وزیر کشور از اطلاعات عمومی حداقلی در حوزههای امنیتی برخوردار باشند در حالی میگوید: «معتقدم کاگب خطرناکتر از سیآیای در ایران جنایت میکند و در کنار موساد است.» که اساسا «کاگب» بیش از ۳۰ سال پیش در سال ۱۹۹۱ منحل شده است!
🔸موسوی لاری در قسمت دیگری از سخنانش با برشمردن برخی حوادث تروریستی سالهای اخیر قصد دارد خدمات نیروهای امنیتی را زیر سؤال ببرد. اگر ایشان مجوز چنین نتیجهگیری ناشیانهای را صادر میکنند؛ پس میتوان دوران وزارت ایشان و دوستانشان در دولت اصلاحات را هم به همین سبک زیر سؤال برد.
🔸ظاهرا آقای موسوی لاری فراموش کردهاند که در دوران وزارت ایشان به عنوان یکی از مسئولان امنیتی کشور؛ شهید لاجوردی در قلب بازار تهران ترور شد و شهید صیاد شیرازی در مقابل منزلش هدف ترور قرار گرفت. آقای موسوی لاری ظاهرا اقدامات تروریستی متعدد در دوره خود مانند چندین مورد خمپاره اندازی در شهرهای بزرگ حتی در تهران را نیز فراموش کردهاند.
🔸شاید لازم باشد به خاطرات مرحوم هاشمی مراجعه کنند تا ببینند در زمان مسئولیتشان تروریستها در تیرماه ۱۳۷۹ فقط ده خمپاره به وزارت اطلاعات شلیک کردند؛ اسفند ۱۳۷۸ تروریستها ۶ خمپاره در حوالی میدان ونک به میان مردم و مناطق مسکونی شلیک کردند و یا آذر ۱۳۷۸ در اهواز ۵ خمپاره به میان مردم شلیک شد. مواردی از این دست باز هم موجود است که متأسفانه به شهادت و مجروح شدن تعدادی از هموطنانمان انجامید. آقای موسوی لاری نظری در مورد علت این حوادث در زمان مسئولیتشان ندارند؟ حواس آقای موسوی لاری و دوستانش در آن زمان به کجا پرت بود که چنین اتفاقاتی افتاد؟
🖋کیهان
✅☀️☀️ بصیرت ☀️☀️✅
⚠️📣 هیچ وقت فکر نکنیم خوارج ؛؛
گناه کار ؛؛
خلاف کار ؛؛
شراب خوار ؛؛
حرام خوار بودند ؛؛
نَه
⚠️ خوارج فقط بصیرت (تحلیل سیاسی) نداشتند.
⚠️ داستان کشته_شدن (عبدالله بن خباب بن ارت) به دست خوارج رو شنیدیم، و یک نکته مهم
⚠️ خوارج عبدالله و همسر باردارش را در مسیر بصره به کوفه دستگیر کردند ؛؛
وی از شیفتگان حضرت علی (ع) بود.
⚠️ یکی از نزدیکان عبدالله که پنهان شده بود به بالای درخت نخلی رفته بود ؛؛ و ماجرا را تماشا می کرد تعریف میکند که دیدم
⚠️ خوارج_سرعبدالله را جدا می کنند ؛؛
سپس شکم_زن_باردار او را نیز با شمشیر پاره_می کنند ؛؛
جِنین_ازشکم_مادربیرون می کشند ؛؛
و سرجِنین را هم با شمشیرجدامی کنند
⁉️ به_چه_جُرمی
⚠️ آری ؛؛به_جُرم ؛؛ عشق_به_علی (ع)
⚠️ بعد کنار آب رفته و وضو می گیرند ؛؛
👈راوی می گوید : آنقدر نماز طولانی بود که بالای درخت نزدیک بود خوابم ببرد
👈‼️ بعد از نماز
نزدیک درخت خرما می آیند
خرمایی از درخت به زمین می افتد
👈 یکی ازخوارج خرما رو برداشته ومیخورد ؛؛
که یکی دیگر از خوارج سرش فریاد می کشد و می گوید که چه می کنی مَردک ؛؛
از کجا میدانی که صاحب درخت راضی است ؛؛
مرد خرما رو از دهان بیرون انداخت
👈به_مال_حرام_حساس بودند ؛؛
👈نمازطولانی می خواندند ؛؛
👈‼️ولی_بصیرت_نداشتند ؛؛
تحلیل سیاسی نداشتند؛
🔳 جنگ صفین شمشیر به روی امام جامعه کشیدند ؛؛ و علی (علیه السلام) رو مجبور به حکمیت کردند
🔳 بعد از حکمیت هم که دیدند فریب خوردند باز ؛؛ رو در روی ولایت ایستادن
⚠️ قاتل_علی (ع) کافرنبود ؛؛
✅ابن ملجم زمانی در کنار علی (ع) شمشیر می زد ؛؛ ابن ملجم پس از به خلافت رسیدن علی (ع) با او بیعت کرد ؛؛در جنگ جمل در کنار او جنگید ؛؛ اما پس از جنگ صفّین و پایان حکمیت به خوارج پیوست
⚠️ او در جنگ نهروان با علی (ع) نبرد کرد ؛؛
و از معدود افراد بازمانده از این جنگ بود
🥀🥀 باید بدانیم فاصله حق و باطل ؛؛ این گونه بهم نزدیک است
🔳 سابقه دار بودن و کنار امام علی (ع) بودن ؛؛ دلیل بر سعادت نیست ؛؛
👈با علی (ع) ماندن هنر است
🔳 تاریخ و سر گذشت صحابه در اسلام را که بخوانیم ؛[[امروز]] را بهتر می توانیم درک کنیم
💠 با علی (ع) در بدر بودن شرط نیست ؛؛
ای برادر ،، نهروان ها در پیش است
⚠️ وقتی گرگ حمله میکند ؛؛ با صدای بلند حمله میکند ؛؛ و فرصتی برای واکنش دارید
⚠️ اما وقتی موریانه هجوم میآورد ؛؛
از همان ابتدا مخفیانه و بی سر و صدا از ریشه به جان داراییتان میافتد
⚠️ ایستادن در برابر گرگ ؛؛ (شجاعت) میخواهد و دفع خطر موریانه (بصیرت)
🍃🍃 بصیرت ،، سواد نیست ؛؛
☀️بصیرت بینش است.
🔔 بصیرت ،، یعنی اینکه نگاهت به شخصیت ها نباشد ؛؛ بلکه همواره به شاخص ها باشد
👈 بصیرت ،، یعنی اینکه بدانی حتی مسجد میتواند ؛؛ مسجد ضِرار باشد ؛؛ و پیامبر (ص) آن را خراب کند
👈 بصیرت ،، یعنی اینکه بدانی جانباز صفّین ؛؛ میتواند قاتل امام حسین (ع) در کربلا باشد
🌻ملاک حال فعلی افراد است
🌐 بصیرت ،، یعنی بدانی در جنگ با فتنه نمیتوانی آغازگر باشی ؛؛ اما وقتی شروع کردید ؛؛ باید آن را از ریشه بدر آورید
🌐 بصیرت ، یعنی مالک اشترها را به تندروی ؛؛ و ابوموسی اشعری ها را به اعتدال نشناسی
🌐 بصیرت ،، یعنی اینکه بدانی معاویه ها ؛؛
به سُست عنصرهای سپاهِ علی (ع) دل بستهاند
🌐 بصیرت یعنی بدانی ؛؛ تاریخ تکرار می شود ؛؛ نه با جزئیاتش ؛؛ بلکه با خطوط کلی اش
⚠️ چرا علی (ع) دنبال عمار می گشت ؟؟
چون عمار کسی بود که
با بصیرت ؛؛
دشمن شناس ؛؛
امام شناس بود ؛؛
جبهه حق را از دشمن تشخیص می داد
ان شاء الله خداوند به ما بصیرت و عمل به آن را عنایت فرماید ؛؛ 👆
آمین یا رب العالمین
🖋اساتید انقلابی
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4663
❤️🔥 مدتهاست علاوبر اینکه خدا را شاکرم اما از خودم خجالت میکشم که چرا زیر کولر و کنار بخاری و جای خنک و گرم و نرم و سایه و روی فرش و با آسایش و خیال راحت دارم نماز میخوانم و روزه میگیرم و مثل دوران هشت سال دفاع مقدس و مدافعان حرم نیستم و کنار خاکریز و سنگر و زیر آتش توپ و خمپاره و بمباران و جنگ و جهاد نماز نمیخوانم!!😞😓
📢 ندایی از درونم جواب داد و گفت:
تو حال مراقبه داشته باش!، نمازت را اول وقت و با توجه و با تعقیبات بخوان!، با عجله و تند نماز نخوان!، به مسجد و نماز جمعه و جماعت برو!، قید نیم ساعت از خوابت را بزن و برای نماز شب بیدار بشو!، روزی حداقل یک صفحه قرآن بخوان! صدقه و به نیازمند و فقیر کمک بکن!، از غیبت و تهمت و مردم آزاری دور باش!، از حال فامیل و در و همسایه و مردم با خبر و مشکلات شان را پیگیری و حل بکن!، لامپ اضافه را خاموش، و در امور زندگی اسراف نکن! نسبت به فرامین ولیّ امر و اخبار مسلمین و امور جامعهات آگاهی و بصیرت داشته باش و بیخیال نشو!، نماز خواندن زیر آتش گلوله و خمپاره پیشکش!!!
❤️🔥❤️🔥 الان از زنده و سالم بودن و تکه تکه نشدن و نسوختن و اینجور نماز خواندن و مسلمان شناسنامهای بودن و هیچکاری برای مردم و مسلمین و مظلومان غزه نکردنم، از خدا و مردم و خودم بیشتر خجالت میکشم و میسوزم!!😓❤️🔥 با خود میگویم خجالت کشیدن چه سود!!؟ یک یا علی(ع) حقیقی باید گفت!!
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4664
🔰آقای پناهیان کدام طرف ایستادهاید؟!
🔸۱۹ شهریور ۱۳۹۹ که برای دفاع از آقای پناهیان در مقابل هجمه ناجوانمردانه رسانههای زنجیرهای و لشگر مجازیشان و حتی برخی جریانهای داخل جبهه انقلاب نوشتیم و توصیه به رعایت «انصاف» و «اخلاق» کردیم؛ فکرش را هم نمیکردیم که حدود ۴ سال بعد در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳ آقای پناهیان (احتمالا ناخواسته و شاید با مشورت و آدرس غلط برخی اطرافیان) به همان سو بروند و با سخنانی که از یک روحانی بعید به نظر میرسد، آرزوهای چندین و چند ساله دشمنان تابلودار انقلاب علیه کیهان را تکرار کنند!
🔸«الدهرُ يَومان: يومٌ لكَ و يومٌ علَيكَ»، روزگار دو روز است؛ روزی با تو و روزی بر تو. این کلام مولا را ما سالهاست در کیهان زندگی کردهایم. نه از تعریف و تمجید افراد سرمست شدیم و نه از تقابل و طعنه همان افراد هراسان. سالهاست که به تقابل و طعنه و بدگوئی مخالفان کمترین اهمیتی ندادهایم، بنابراین بدیهی است که اظهارات آقای پناهیان را که در مقایسه با آنها بسیار ناچیز است، نادیده میگیریم و به آن اهمیتی نمیدهیم. ولی کاش آقای پناهیان سخنان اخیر خود را با تبلیغات مشابه رسانههای بیگانه علیه کیهان به مقایسه بنشیند و اگر تفاوتی در آن دید، ما را هم بیخبر نگذارد!
🔸کلیگویی کار آسانی است. انتظار آن بود که آقای پناهیان به جای کلیگویی، دقیقاً بفرمایند کیهان در کجا و چگونه دوقطبیسازی کرده است؟! کیهان به این فریب که تمام وزیران معرفی شده با هماهنگی و نظر مثبت حضرت آقا انتخاب شدهاند اعتراض کرد و در حالی که خواص در مقابل این فریب خطرناک سکوت کرده بودند، اسناد و دلایل محکمی بر بطلان آن ارائه کرد. آیا سخنان اخیر رهبر انقلاب مبنی بر اینکه «بیشتر وزرای معرفی شده را نمیشناختم و نظری ندادم» تأییدی بر ادعای ما نبود؟
🔸کیهان به حضور زاویهدارها در برخی پستهای حساس اعتراض کرد، یعنی دقیقاً از دستورالعمل رهبر معظم انقلاب به آقای رئیسجمهور پیروی کرد. کجای این اقدام کیهان دوقطبیسازی است؟! کیهان در دفاع از دستاوردهای ۳ ساله شهید رئيسی اعلام کرد که دولت آن شهید بزرگوار اسب زین شده به دولت چهاردهم تحویل داده است و به فهرست بلند بالایی از این دستاوردها اشاره کرد. آیا دفاع از شهید رئیسی در مقابل هجوم ناجوانمردانه گروهی از مدعیان اصلاحات، دوقطبیسازی است؟!
🔸کیهان در گزارشی مستند تاکید کرد که به کارگیری افراد زاویهدار و بیگانه با انقلاب «وفاق ملی» نیست. این نیز تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و هست که در کمتر از دو ماه از روی کار آمدن دولت جدید؛ سه مرتبه و در سه سخنرانی مجزا به تفصیل نسبت به انتصاب افراد بدسابقه و بیگانه با انقلاب هشدار دادهاند. کجای این کار دوقطبیسازی است؟! آقای پناهیان سخن شما به عنوان یک روحانی انقلابی باید سنجیده و حساب شده باشد. نمیخواهیم از کیهان تعریف کنید و از بدگوییتان علیه کیهان هم نگران نیستیم ولی از افتادن شما به دام بدخواهان بیم داریم؛ به خاطر خودتان و نه خودمان. ما دوستدار شما هستیم و نمیخواهیم ببینیم اظهارات شما با تشویق و حمایت دشمنان نظام و اسلام روبرو شود؛ کسانی که دشمن شما نیز هستند.
🔸مطالبهگری؛ دوقطبیسازی نیست و منافاتی هم با وفاق و حفظ اتحاد ندارد؛ همانطور که رهبر انقلاب هم ۱۴ خرداد ۱۳۹۵ فرمودند: «ملّت باید با دولت همراه باشد، اتّحاد را حفظ کند؛ این منافات ندارد با انتقاد کردن یا حرف زدن یا مطالبه کردن؛ اینها اشکالی ندارد… قوای سهگانه هم باید با هم متّحد باشند -دولت، مجلس، قوّهی قضائیّه- باز این منافات ندارد با اینکه مجلس در قبال دولت به وظایف خودش عمل کند؛ به وظایف قانون اساسی عمل بکند؛ سؤال کند، مطالبه کند، بخواهد، قانونگذاری کند، استیضاح کند و امثال اینها.»
🔸اگر این موارد دوقطبیسازی است پس تکلیف «جهاد تبین» و «جنگ روایتها» و ضرورت دفاع از آموزههای انقلاب و … چه میشود؟ آیا تاکید رهبر انقلاب بر مقابله با مفسدان دوقطبسازی است؟! و یا طرد ملیگرایان و نهضت آزادی و انجمن حجتیه از سوی حضرت امام دوقطبیسازی بوده است؟!
🔸از کیهان به عنوان روزنامه دوقطبیساز سخن گفتهاید و بعد به روزنامههای اطلاعات و جمهوری اسلامی هم اشاره کردهاید! چرا از روزنامههای زنجیرهای مثل هممیهن و سازندگی و اعتماد و شرق و … نامی نبردهاید؟! آیا نگاهی گذرا به مطالب آنها که کارویژهشان نفرتپراکنی و دوقطبیسازی است در این چند سال انداختهاید؟ اگر پاسختان مثبت است، رسم آزادگی چه میشود؟ و اگر جوابتان منفی است و از آنها خبر ندارید که، چه عرض کنیم؟!
🔸و بالاخره کیهان یاد گرفته است که خطشکن باشد؛ از طعنهها و تهمتها نرنجد و با فشار و تهدید از مسیر خود منحرف نشود و یا شانه خالی نکند و به لطف و عنایت خدای مهربان از این راه باز نمیگردد. آقای پناهیان شما از اظهارات نادرستتان برمیگردید؟
🖋کیهان آنلاین
https://eitaa.com/pasokhgooyan
پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
💥 جناب آقای پناهیان!
یک بار سخنان خود را به طور کامل گوش بدهید و بعد درباره آن قضاوت کنید.
💥یک بار قرآن را به طور کامل نگاه کنید سایر قرآن دوقطبی سازی ایمان و کفر، حق و باطل، عدل و ظلم و... است و خداوند دعوت به مقابله و جنگ با آنها کرده و کشته شدگان در راه خدا را شهید می نامد. حرکت اهل بیت علیهم السلام جنگ امیرالمومنین علیه السلام با معاویه و امام حسین علیه السلام با یزید بر اساس دوقطبی سازی بود.
💥اصلا پیدایش انقلاب اسلامی ایران در سایه دوقطبی سازی حق و باطل به وجود آمد اگر امام خمینی ره با شاه وحدت می کرد انقلابی نمی شد و فاتحه دین و ارزش ها خوانده می شد.
آیا می توان به بهانه وحدت دست از جهاد و امربمعروف و نهی از منکر دست برداشت؟!
💥چرا این حرف ها را در دولت شهید رییسی نمی زدید که روزنامه و سایتهای مخالف این سید مظلوم را قصابی می کردند و حالا همه چیز باید برای جریان غربگرای حامی فتنه گل و بلبل باشد؟!
💥جناب آقای پناهیان!
توجه داشته باشید که اصل دوقطبی همیشه در طول تاریخ بوده و خواهد بود خداوند حکیم نیز که می توانست شیطان را نابود کند نکرد تا معلوم شود که پیروان خداوند و شیطان کدامند، مهم آن است که در این دوقطبی من و شما در کدام سو ایستاده ایم، حق یا باطل؟ علی علیه السلام یا معاویه؟ امام خمینی یا محمدرضاشاه؟جمهوری اسلامی یا غرب گرایان و فتنه گران؟ روزنامههای زرد و غربگرا یا کیهان و هفته نامه پرتوی سخن، سایتهای مدافع انقلاب یا جماران و انتخاب و ...؟
🖋روانبخش
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4667
🔴شبهه:
چرا امام علی (ع) در پنج سال حکومت به مردم کوفه برای رفتن به مدینه و زیارت قبر پیامبر اسلام یارانه نداد؟
چرا خمینی در تمام عمرش یک بار برای زیارت خانه خدا و قبر پیامبر به مکه و مدینه نرفت ؟
چرا خامنهای در این چهل و پنج سال حتی یک بار به مکه و مدینه و کربلا نرفته است ؟
چرا راهیان اربعین در یازده ماه سال که باید از جیب هزینه کنند به زیارت کربلا نمیروند ؟
چرا با وجود تاکید قران مبنی بر اینکه خداوند حتی شفاعت پیامبر اسلام را در خصوص هیچکس قبول نمیکنه ایرانی ها اصرار بر شفاعت حسین در قیامت دارند ؟
چرا هیچ آیتاللهی هیچ حجتالاسلامی سینه نمی زند نذری نمی دهد برای امام حسین روزه رایگان نمیخواند ؟
چرا حداقل هفتاد درصد سینه زنان حسینی نماز نمی خوانند ؟
چرا خمینی در یازده سال آخر عمر حتی یک بار به زیارت امام رضا در مشهد نرفت ؟
چرا محتویات دیگ های نذری در ماه محرم با تعداد شرکت کنندگان در مساجد ارتباط مستقیم دارد ؟
چرا گریه و زاری سینه زنان و عزاداران حسینی تا زمانی است که امام حسین شهید نشده بعد از ظهر عاشورا عزاداری نمیکنند ؟
چرا خدایی که خرمشهر را آزاد کرد قدس شریف را آزاد نمیکند ؟
چرا اکثر ایرانیان نمی دانند امیر کبیر هم در کربلا مدفون است و بر سر مزارش نمی روند ؟
چرا ایرانیان ثواب زیارت مستحبی را به گناه حرام بودن خوردن اموال بیت المال ترجیح می دهند
🔵پاسخ:
🔹در زمان امیرالمؤمنین علیه السلام بیت المال بین مسلمین تقسیم میشد و هر کس دوست داشت میتوانست با سهم خود به زیارت مرقد مطهر رسول اکرم صلی الله علیه و آله برود.
🔹امام خمینی رحمه الله در دوران طلبگی و جوانی خود در سال ۱۳۱۲ به زیارت خانه خدا و مدینه منوره مشرف شدند.
🔹رهبر معظم انقلاب حفظه الله بعد از انقلاب در آبان ۱۳۵۸ به حج و مدینه منوره مشرف شدند.
🔹بسیاری از افردی که در ایام اربعین به زیارت میروند از نظر مالی ضعیف هستند و توان پرداخت هزینه سفر در بین سال به عتبات را ندارند. البته زائران ایرانی عتبات در طول سال هم کم نیستند.
🔹در هیچ کجای قرآن کریم نیامده که رسول اکرم صلی الله علیه و آله حق شفاعت ندارند. طبق روایاتی که شیعه و سنی نقل کردهاند منظور از "مقام محمود" در قرآن مجید حق شفاعت نبی مکرم اسلام است. وَمِنَ اللَّيْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نَافِلَةً لَّكَ عَسَى أَن يَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقَامًا مَّحْمُودًا (اسراء، ۷۹)
🔹علما و روحانیون همیشه در عزاداری و مرثیهخوانی پیشگام بودهاند اما نویسنده متن دوست دارد چشم خویش را بر حقایق ببندد. مرثیهخوانی روحانیون معمولا مجانی انجام میشود و بانی مجلس اگر دوست داشته باشد مبلغی به عنوان هدیه میدهد.
در ضمن روضهخوانی درست است نه روزهخوانی 🤭
🔹طبق کدام آمار ۷۰ درصد سینهزنان برای امام حسین علیه السلام نماز نمیخوانند؟!
🔹تأمین امنیت سفر امام خمینی رحمه الله به مشهد در دوران حکومتشان بسیار مشکل بود. ایشان در دوران کهولت سن به سر میبرند و مسلما ازدحام جمعیت و استقبال مردم از ایشان میتوانست خطرناک باشد.
🔹سوال مربوط به ارتباط دیگ نذری در ماه محرم و تعداد افراد مسجد نامفهوم است.
🔹در اکثر مناطق روز عاشورا تا ظهر عزاداری میکنند اما در برخی از مناطق نیز عصر عاشورا عزاداری برقرار است. زمان عزاداری تابع عرف مردم است.
🔹آزادی قدس شریف هم نزدیک است و مقامت اسرائیلی و غربی هم اذعان دارند که به زودی عمر رژیم صهیونیستی به پایان خواهد رسید. این رژیم بعد از عملیات طوفان الاقصی و وعده صادق در ضعیفترین حالت خویش به سر میبرد.
🔹گر چه مرحوم امیرکبیر مرد بزرگی است و خدمات بسیاری انجام داده است اما درخشش امام حسین علیه السلام و شهدای کربلا و مقام آنان مجالی برای توجه مردم به قبر مطهر وی باقی نمیگذارد.
🔹سوال پایانی هم نوعی مغالطه است و بدون هیچ دلیل و مدرکی به تمام ایرانیان تهمت میزند که به راحتی مال بیت المال را میخورند و به زیارت مستحبی میروند.
🖋پاسخ به شایعات و شبهات مجازی
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4668
🔰 گفتمان «وفاق»؛ ساده لوحی، کم سوادی یا شیطنت؟!
🔸از جمله آسیبهای جامعه ما کم اطلاعی از بار معنایی اصطلاحات و مفاهیم است. همین امر سبب سوء استفاده فراوان سیاستمداران میشود. روزگاری اصطلاح «جامعه مدنی» گفتمان حاکم سیاستمداران گردید. بدون آنکه اشاره شود در ادبیات سیاسی جان لاک، جامعه مدنی بار معنایی خاصی دارد و نوعا در تقابل با جامعه دینی به کار میرود.
🔸جذابیت اصطلاح «حریم خصوصی» نیز سبب شد کسی دنبال خاستگاه و مدلول التزامی آن نگردد. لاک وظیفه دولتها را محدود به نیازهای عمومی جامعه معرفی کرد و امور خصوصی از شرح وظایف دولتها خارج گردید. از مصادیق حریم خصوصی که دولت حق ورود به آن ندارد، «دین» بود. این تفسیر از حریم خصوصی آشکارا به تئوریزه کردن سکولاریسم منتهی میشود.
🔸خلط بین معنای لغوی و اصطلاحی «تساهل و تسامح» نیز عده زیادی را فریفت؛ دامنه این فریب تا جلسه رأی اعتماد وزیر ارشاد دولت اصلاحات نیز ادامه یافت و وی با زیرکی تساهل و تسامح را با تفسیر لغوی و فقهی از شریعت سمحه و سهله یکسان تعریف کرد و موفق به کسب رای اعتماد شد. مفهوم «اعتدال» نیز هشت سال تعمداً مبهم رها شد تا بتوانند از چماق «افراطی گری» برای هر مخالفی استفاده کنند.
🔸مفهوم «وفاق» نیز از همین ابهام رنج میبرد. تکرار فراوان این اصطلاح به انضمام زیبایی آن سبب شده بسیاری جرأت نکنند بپرسند وفاق با چه کسانی و در چه شرایطی مطلوب است؟ وفاق نمیتواند ابزاری برای تطهیر کسانی باشد که منشأ اصلی اختلاف و فتنه در جامعه بوده اند.
کسی که نخستین کتابهای درسی فلسفه اخلاق را خوانده باشد میداند «وفاق» حسن ذاتی ندارد و به همین دلیل همیشه مطلوب نیست، بلکه ارزش آن مقید به قیودی است که انسان را به سعادت میرسانند.
🔸بعید است مدعیان این شعار سواد یا حوصله توضیح این چارچوبها را داشته باشند. حتی شاید برایشان بهتر است که این مفهوم مانند مفهوم «اعتدال» مبهم بماند تا هر مخالفی را به نام تفرقه افکن از میدان خارج کنند.
🔸اما وظیفه دلسوزان جامعه آن است که ایضاح این مفهوم و شرایط آن را مطالبه کنند؛ به جای برخورد احساسی و کورکورانه با این واژه، حدود و ثغور آن را تبیین کنند تا دوباره شعار وفاق، همچون شعارهای پیشین ابزاری برای سوء استفاده نباشد. طبیعتاً نباید از ترفند برچسب مخالفت با وفاق ترسید که این روش تکراری است و باید پیش دستانه آن را خنثی کرد.
🖋عبدالله محمدی
عضو هیئت علمی موسسه حکمت و فلسفه ایران
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4669
نگاهی دوباره به دستور تأملبرانگیز دکتر پزشکیان
🔰 بازگشت غیرقانونی اخراجیهای قانونی جوابیه دفتر رئیسجمهور و پاسخ کیهان
🔸در پی انتشار گزارش کیهان در نقد دستور رئیسجمهور برای بازگشت دانشجویان و اساتید اخراجی، دفتر رئیسجمهور کشورمان جوابیهای ارسال کرده است.
🔻در جوابیه دفتر رئیسجمهور آمده است:
جناب آقای شریعتمداری
مدیرمسئول محترم روزنامه کیهان
سلام علیکم؛
احتراماً پیرو درج مطلبی با عنوان بازگشت غیرقانونی اخراجیهای قانونی آقای پزشکیان! با کدام توجیه؟» در تیتر اول آن روزنامه در تاریخ ۱۰ شهریور ۱4۰3 که حاوی برخی ادعاهای نادرست و تفسیر ناصواب از اظهارات ریاست محترم جمهوری در یکی از سخنرانیهای اخیر میباشد، نکات زیر بهعنوان جوابیه ایفاد میشود و لازم است برابر ماده ۲۳ قانون مطبوعات با رعایت دقیق ضوابط معین شده در قانون مورد نظر، در شماره روز شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ منتشر شود.
🔻یک/ دستور ریاست محترم جمهوری مبنی بر بازنگری وضعیت اساتید و دانشجویانی که به صورت سلیقهای یا با تفاسیر تنگ نظرانه از قوانین دچار محرومیت از تدریس یا تحصیل شدهاند کاملاً در چارچوب قانون و اختیارات قانونی رئیس جمهور اسلامی ایران صادر شده است. این دستور نه تنها به معنای نقض یا نادیده گرفتن قوانین نیست بلکه تاکیدی بر اجرای دقیقتر و عادلانهتر قوانین موجود به شمار میآید.
🔻دو/ این اقدام در راستای تحقق عدالت در نظام آموزش عالی کشور صورت میگیرد. دولت وفاق ملی در عین حال که متعهد به حفظ نظم و وزانت علمی محیطهای دانشگاهی است، اما رفتارهای فراقانونی و سلیقهای را که آزادی بیان و اندیشه در محیطهای دانشگاهی را محدود کند، تحمل نخواهد کرد. دولت مصمم به اجرای قانون است، این مسیر با اراده مردم آغاز شده و فضاسازیها و مخالفتها آن را متوقف نخواهد کرد.
🔻سه/ یادداشتنویس روزنامه کیهان در عین حال که از دستور رئیس جمهور محترم برای بازنگری در پرونده دانشجویان یا اساتید اخراجی برآشفته اما خود در موضوع دیگری خواهان بازنگری در پرونده دانشجویانی است که آنها را از نظر سیاسی هم طیف خود میداند صرف نظر از اینکه این نوع برخوردهای دوگانه و سیاستزده چقدر نکوهیده و خلاف شأن رسانهای در تراز جمهوری اسلامی است، طرح این مسئله خود به معنای پذیرش امکان اجحاف در گذشته و تأکید بر ضرورت بازنگری است.
🔻در پایان لازم به تاکید است که دولت وفاق ملی، با درک عمیق از اهمیت نقش دانشگاهها در پیشرفت و توسعه کشور متعهد به ایجاد فضایی پویا، عادلانه و قانونمند در محیطهای دانشگاهی است.
🔸پاسخ کیهان
درخصوص جوابیه دفتر رئیسجمهور ذکر چند نکته ضروری است.
نخست اینکه متن سخنان رئیسجمهور محترم در آیین تکریم و معارفه وزرای سابق و جدید علوم، که کیهان برای پرهیز از کوچکترین اشتباه احتمالی آن را عیناً از پایگاه خبری ریاست جمهوری منعکس کرده است و همچنین تصاویر سخنرانی مذکور موجود است؛ که بر اساس آن دکتر پزشکیان میگویند:
🔻«به وزرای بهداشت و آموزش و پرورش هم گفتهام و اینجا هم تاکید میکنم، وضعیت همه آن اساتیدی که به هر طریقی از دانشگاه لغو قرارداد یا اخراج شدند، مورد بازنگری قرار دهید و دانشجوها را برگردانید. طبیعی است که دانشجو حرف دارد و اعتراض میکند، من باید جوابش را بدهم، یا حرفش حق است که باید اطاعت کنم، یا نه اشتباه میکند که باید هدایتش کنم.»
رئیسجمهور در ادامه سخنان خود در آن جلسه با بیان اینکه دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد چرا که او امید و سازنده فردای مملکت ماست و باید سؤال کند، اظهارداشت:
🔻«کرسی آزاداندیشی که رهبر معظم انقلاب بر تشکیل آن تاکید دارند، یعنی اینکه دانشجو آزادانه حرفش را بزند و با منطق جواب بگیرد، هر کدام منطق نداشت باید منطق طرف مقابل را بپذیرد. اینها مسائل روشن علمی است و باید براساس شواهد تصمیم بگیریم. دانشجو را میشود هدایت و توجیه کرد، اگر حق با اوست، خودمان را باید اصلاح کنیم، نه اینکه با او برخورد کنیم. اگر این مسئله را دریافتیم و توانستیم بپذیریم، آن وقت مملکت را آباد میکنیم.»
🔸همانطور که از این سخنان بر میآید حداقل درخصوص دانشجویان اخراجی که بیشترین بخش از گزارش کیهان به آن اختصاص یافته بود، در کلام دکتر پزشکیان به صراحت سخن از بازگرداندن دانشجویان و نه دستور بازنگری پرونده آنها شده است و اتفاقاً یکی از انتقادات کیهان به این سخنان این بود که چرا جناب رئیسجمهور به جای دستور بازنگری پرونده دانشجویان اخراجی، با یک دستور کلی و غیر منطبق با قانون، صرفاً خواستار بازگشت دانشجویان شدهاند؟!
🔸نکته دیگر اینکه، در جوابیه ارسالی بیان شده است که «دستور رئیسجمهور در راستای عدالت در نظام آموزش عالی کشور صادر شده است و دولت وفاق ملی رفتارهای غیرقانونی و سلیقهای را که آزادی بیان و اندیشه در محیطهای دانشگاهی را محدود کند تحمل نخواهد کرد و دانشگاه محل تضارب آرا و اندیشههاست»؛ درخصوص این بخش هم باید گفت؛ ظاهرا دوستان تنظیمکننده این جوابیه نیز خیلی اعتقادی به بازنگری و بررسی پرونده دانشجویان اخراجی و کنکاش بر روی اینکه فلان دانشجو یا استاد اخراجی بر اساس کدام علت اخراج شدهاند ندارند و بدون اینکه توضیح بدهند دقیقاً کجا و چه وقت محدودیت در آزادی بیان و اندیشه در محیطهای دانشگاهی باعث اخراج شده است پیشاپیش رفتارهای غیرقانونی و سلیقهای را دلیل این اخراجها میدانند!
🔻حال آنکه در گزارش کیهان نیز آمده بود: « در سخنان رئیسجمهور محترم به درستی به این موضوع اشاره شده است که «دانشجو حرف دارد و اعتراض میکند»،حرفی نیست، اما بهتر است جناب پزشکیان بفرمایند، چه کسی با حرف زدن دانشجویان و حتی اعتراض و اعلام نظر آنها مخالف است و کجا و چه زمانی دانشجویی صرفا به خاطر حرف زدن یا حتی اعتراض اخراج شده است؟!
🔸نکته پایانی اینکه، تکرار یا اعتقاد به واژه وفاق ملی نباید باعث شود که دانشجو یا استادی که در حوادث و اغتشاشات سال ۱۴۰۱ به بدترین شکل همسو با تلاش دشمن برای نابودی ملت و کشور، مشغول آشوب و تحریک و میدانداری در اغتشاشات و توهین به ارزشها و ساحت دانشگاه بوده است به جای بازخواست و پاسخگویی یا عذرخواهی به محیط دانشگاه بازگردد. در روزهای اخیر شاهد برکناری دکتر انتظاری استادی انقلابی و با تجربه از ریاست دانشکده صرفا به دلیل یک سهو کلامی و با وجود عذرخواهی بودیم آیا این اقدام با ادعای دوستان در مورد احترام به اساتید و وفاق ملی سنخیت دارد؟ آیا بازگشت بدون عذرخواهی میدانداران اغتشاشات در دانشگاه در کنار برکناری پس از عذرخواهی به خاطر یک خطای کلامی گویای نگاه علمی دوستان است یا اعمال سیاستزدگیهای مخرب؟!
https://eitaa.com/pasokhgooyan/4670
⭕️ وفاق ملی چیست؟
وفاق ملی یعنی ۱۴+۱۶ میلیون افراد شرکت کننده در انتخابات اینها که باهم وفاق داشته باشند آن ۳۰ میلیونی که در انتخابات شرکت نکردند هم به این جمع اضاف میشوند....
اما وقتی جریان پیروز ریاکارانه دم از وفاق ملی بزند اما همزمان در تریبون ها و رسانه های خود آن ۱۴ میلیون را تندرو و متحجر و افراطی و رادیکال و خوارج خطاب کنند ،نه تنها وفاق ملی شکل نمیگیرد بلکه همان سبد رای ۱۶ میلیونی را هم در معرض فروپاشی قرار میدهد.
🔴دروغ و ریا اسب چموشی هست که به زودی سوارش را زمین میزند....