ختم نهج البلاغه در ۱۹۲ روز (35).mp3
12.73M
🔈ختم گویای #نهج_البلاغه در ۱۹۲ روز.
🌺 طرح باعلی تامهدی (علیهما السلام)
🔷 سهم #روز_صد_وشصت_ویکم: خطبه ۹۱ بند ۱ تا ۳
#ندای_نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
🌹سهم #روز_صد_وشصت_ویکم: خطبه ۹۱ بخش ۱ تا ۳ #نهج_البلاغه
┄═❁❀❈🌿🌸🌿❈❀❁═┄
📜 #خطبه91 ( خطبه اشباح )
(مسعدة بن صدقه از امام صادق عليه السّلام نقل كرد؛ روزی در مسجد كوفه شخصی به امام علی عليه السّلام گفت خدا را آنگونه توصيف كن كه گويا با چشم سر او را ديده ايم، تا عشق ما به خداوند بیش از پیش شود. امام علیه السلام خشمگین شد و با صدای بلند فرمود: همه برای نماز جماعت حاضر شوند. مردم آنچنان حضوری پیدا کردند که مسجد پر از جمعیت شد. امام بالای منبر رفت و در حالی که خشمگین بود و رنگ صورت امام تغییر کرده بود، فرمود:)
1️⃣ خدا شناسی
♦️ستايش خدايی را سزاست که نبخشيدن بر مال او نيفزايد و بخشش او را فقير نسازد، زيرا هر بخشنده ای جز او اموالش کاهش يابد و جز او هر کس از بخشش دست کشد مورد نکوهش قرار گيرد. اوست بخشنده انواع نعمت ها و بهره های فزاينده و تقسيم کننده روزی پديده ها، مخلوقات همه جيره خوار سفره اويند که روزیِ همه را تضمين و اندازه اش را تعيين فرمود. به مشتاقان خويش و خواستاران آنچه در نزد اوست، راهِ روشن را نشان داد. سخاوت او در آنجا که از او بخواهند، با آنجا که از او در خواست نکنند، بيشتر نيست. خدا اوّلی است که آغاز ندارد، تا پيش از او چيزی بوده باشد و آخری است که پايان ندارد تا چيزی پس از او وجود داشته باشد. مردمک چشم ها را از مشاهده خود بازداشته است. زمان بر او نمی گذرد تا دچار دگرگونی گردد و در مکانی قرار ندارد تا پندار جابجايی نسبت به او روا باشد. اگر آنچه از درون معادن کوه ها بيرون می آيد و يا آنچه از لبان پُر از خنده صدف های دريا خارج می شود، از نقره های خالص و طلاهای ناب، دُرهای غلطان و مرجان های دست چپن همه را ببخشد، در سخاوت او کمتر اثری نخواهد گذاشت و گستردگی نعمت هايش را پايان نخواهد داد. در پيش او آن قدر از نعمت ها وجود دارد که هر چه انسان ها درخواست کنند تمامی نپذيرد، چون او بخشنده ای است که درخواست نيازمندان، چشمه جود او را نمی خشکاند و اصرار و درخواست های پياپی، او را به بُخل ورزيدن نمی کشاند.
┄═❁❀❈🌿🌸🌿❈❀❁═┄
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🌹 سهم #روز_صد_وشصت_ویکم: خطبه ۹۱ بخش ۱ تا ۳ #نهج_البلاغه
┄═❁❀❈🌿🌸🌿❈❀❁═┄
📜 #خطبه91 (خطبه اشباح)
2️⃣ صفات خدا در قرآن
♦️ای پرسش کننده! درست بنگر آنچه را که قرآن از صفات خدا بيان می دارد به آن اعتماد کن و از نور هدايتش بهره گير و آنچه را که شيطان تو را به دانستن آن وامی دارد و کتاب خدا آن را بر تو واجب نکرده و در سنّت پيامبر(صلی الله علیه و آله) و امامان هدايتگر نيامده، رها کن و علم آن را به خدا واگذار که اين نهايت حقّ پروردگار بر تو است.
بدان آنها که در علم دين استوارند، خدا آنها را از فرو رفتن در آنچه که بر آنها پوشيده است و تفسير آن را نمی دانند و از فرو رفتن در اسرار نهان بی نياز ساخته است و آنان را از اين رو که به عجز و ناتوانی خود در برابر غيب و آنچه که تفسير آن را نمی دانند اعتراف می کنند، ستايش فرمود و ترک ژرف نگری آنان در آنچه که خدا بر آنان واجب نساخته را راسخ بودن در علم شناسانده است.پس به همين مقدار بسنده کن! و خدا را با ميزان عقل خود ارزيابی مکن تا از تباه شدگان نباشی.
اوست خدای توانايی که اگر وهم و خيال انسان ها بخواهد، برای درک اندازه قدرتش تلاش کند و افکار بلند و دور از وسوسه های دانشمندان، بخواهد ژرفای غيب ملکوتش را درنوردد و قلب های سراسر عشق مشتاقان، برای درک کيفيّت صفات او کوشش نمايد و عقل ها با تلاش وصف ناپذير از راه های بسيار ظريف و باريک بخواهند ذات او را درک کنند، دست قدرت بر سينه همه نواخته بازگرداند، در حالیکه در تاريکی های غيب برای رهايی خود به خدای سبحان پناه می برند و با نااميدی و اعتراف به عجز از معرفت ذات خدا، باز می گردند که با فکر و عقل نارسای بشری نمی توان او را درک کرد و اندازه جلال و عزّت او در قلب انديشمندان راه نمی يابد. خدايی که پديده ها را از هيچ آفريد، نمونه ای در آفرينش نداشت تا از آن استفاده کند و يا نقشه ای از آفريننده ای پيش از خود که از آن در آفريدن موجودات بهره گيرد و نمونه های فراوان از ملکوت قدرت خويش و شگفتی های آثار رحمت خود که همه با زبان گويا به وجود پروردگار گواهی می دهند را به ما نشان داده، که بی اختيار ما را به شناخت پروردگار می خوانند. در آنچه آفريده آثار صنعت و نشانه های حکمت او پديدار است که هر يک از پديده ها حجّت و برهانی بر وجود او می باشند، گرچه برخی مخلوقات به ظاهر ساکت اند، ولی بر تدبير خداوندی گويا و نشانه های روشنی بر قدرت و حکمت اويند! خداوندا! گواهی می دهم، آن کس که تو را به اعضای گوناگون پديده ها و مفاصل به هم پيوسته که به فرمان حکيمانه تو در لابلای عضلات پديد آمده، تشبيه می کند، هرگز در ژرفای ضمير خود تو را نشناخته و قلب او با يقين اُنس نگرفته است، و نمی داند که هرگز برای تو همانندی نيست و گويا بيزاریِ پيروانِ گمراه، از رهبران فاسدِ خود را نشنيده اند که می گويند: «به خدا سوگند! ما در گمراهی آشکار بوديم که شما را با خدای جهانيان مساوی پنداشتيم.» دروغ گفتند مشرکان که تو را با بُت های خود همانند پنداشتند و با وَهم و خيال خود گفتند پيکری چون بُت های ما دارد و با پندار نادرست تو را تجزيه کرده و با عقل های ناقص خويش، تو را با اعضاء گوناگون مخلوقات تصور کردند. خدايا! گواهی می دهم آنان که تو را با چيزی از آفريده های تو مساوی شمارند از تو روی برتافته اند و آن که از تو روی گردان شود بر اساسِ آياتِ محکمِ قرآن و گواهی براهين روشن تو، کافر است. تو همان خدایِ نامحدودی هستی، که در انديشه ها نگُنجی، تا چگونگی ذات تو را درک کنند و در خيال و وهم نيايی تا تو را محدود و دارایِ حالاتِ گوناگون پندارند.
┄═❁❀❈🌿🌸🌿❈❀❁═┄
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🌹 سهم #روز_صد_وشصت_ویکم: خطبه ۹۱ بخش ۱ تا ۳ #نهج_البلاغه
┄═❁❀❈🌿🌸🌿❈❀❁═┄
📜 #خطبه91 (خطبه اشباح)
3️⃣ وصف پروردگار در آفرينش موجودات گوناگون
♦️آنچه را آفريد با اندازه گيری دقيقی استوار کرد و با لطف و مهربانی نظمشان داد و به خوبی تدبير کرد. هر پديده را برای همان جهت که آفريده شد به حرکت درآورد، چنان که نه از حدّ و مرز خويش تجاوز نمايد و نه در رسيدن به مراحل رشد خود کوتاهی کند و اين حرکتِ حساب شده را، بدون دشواری به سامان رساند تا بر اساس اراده او زندگی کند. پس چگونه ممکن است سرپيچی کند در حالی که همه موجودات از اراده خدا سرچشمه می گيرند؟ خدايی که پديدآورنده موجودات گوناگون است. بدون احتياج به انديشه و فکری که به آن روی آورد، يا غريزه ای که در درون پنهان داشته باشد و بدون تجربه از حوادث گذشته و بدون شريکی که در ايجاد امور شگفت انگيز ياريش کند، موجودات را آفريد، پس آفرينش کامل گشت و به عبادت و اطاعت او پرداختند، دعوت او را پذيرفتند و در برابر فرمان الهی سستی و درنگ نکردند و در اجرای فرمان الهی توقّف نپذيرفتند. پس کجی های هر چيزی را راست و مرزهای هر يک را روشن ساخت و با قدرت خداوندی بين اشياء متضاد هماهنگی ايجاد کرد و وسايل ارتباط آنان را فراهم ساخت و موجودات را از نظر حدود، اندازه و غرايز و شکل ها و قالب ها و هيئت های گوناگون، تقسيم و استوار فرمود و با حکمت و تدبيرِ خويش، هر يکی را به سرشتی که خود خواست درآورد.
┄═❁❀❈🌿🌸🌿❈❀❁═┄
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
گزارش موضوعات مهم خطبه ۹۱ بند ۱ تا ۳.mp3
3.48M
🔊 گزارش موضوعات مهم خطبه ۹۱ بند ۱ تا ۳
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
🌹 طرح «باعلی تا مهدی» علیهما السلام
#ندای_نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#روز_صد_وشصت_ویکم
┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ تماشای دستهجمعی مستند«آورتین» (60 دقیقه)
📣 میدونستید #حاج_قاسم قبل از اینکه فرمانده سپاه قدس بشه کجا بود و چیکار میکرد⁉️
🎞 ناگفتههایی از فرماندهی سردار سلیمانی قبل از حضور در سپاه قدس، در مستند «آورتین»
⏱ زمان اکران:
سانس اول: پنجشنبه 14 بهمن | ساعت 20
سانس دوم: جمعه 15 بهمن| ساعت 16
⚠️ ظرفیت هر سانس: 100 نفر
🌐 لینک رزرو سانس اول (پنجشنبه) :
https://ekranmardomi.ir/live/patoghbenotoloin/7d7731
🌐 لینک رزرو سانس دوم (جمعه):
https://ekranmardomi.ir/live/patoghbenotoloin/be6eee
👈👈👈 با ارسال لینک رزرو دوستان خود را به تماشای این مستند دعوت کنید.
🔹 شما میتوانید بعد از تماشای فیلم به میزان رضایت تان از فیلم با پرداخت بلیط اختیاری به مقدار دلخواه، در پیشبرد اهداف این اثر سهیم باشید.
#اینترنت_نیم_بها
#بلیت_اختیاری
____
🔹پاتوق بین الطلوعین در ایتا و تلگرام
@patoghbenotoloiin
🔹کانال آسمان مفرح امید
https://eitaa.com/joinchat/4014800930C77bea1fca3
#لیلة_الرغائب
#امام_زمان عج
#استاد_شجاعی 🎤
✦ تمام اعمال و عبادات انسان باید درنهایت او را به این دعا، آنهم در نهایتِ صدق برساند: " اللهم ارزقني حُبّک "
✨خدایا آرزوی ما این است که هر چه تو دوست داری، دوست بداریم و از هر چه مبغوض توست، بدمان بیاید!
- بهترین آرزو این است که حبّ و بغضهایمان با خدا یکی باشد.
@ostad_shojae
🌸پاتوق بین الطلوعین در ایتا و تلگرام
@patoghbenotoloiin
شب آرزوها یعنی... .mp3
6.15M
#امام_زمان عج
#استاد_شجاعی 🎤
#لیلة_الرغائب
🌙چرا شبی در اوایل ماه رجب، به اسم شب آرزوها (رغبتها) نام گرفته است؟
@ostad_shojae
🌸پاتوق بین الطلوعین در ایتا و تلگرام
@patoghbenotoloiin
📒 لذت مطالعه (خلاصه کتاب)
📖 منشور حکومت علوی
(شرح نهج البلاغه)آیت الله خامنه ای
📚 انتشارات انقلاب اسلامی
5⃣1⃣ (قسمت پانزدهم) دعوت به انس با نهج البلاغه
🔻 اگر شیعیان آن بزرگوار همین متن نهج البلاغه را بدون تفسیر و تشریح و توضیح فراوان می دانستند ، بهره های امّت اسلامی و جمعی که به نام آن بزرگوار و به عنوان تشیّعش و پیروی اش معروفند ، بهره های بی حد و حسابی می بود .
🔻اگر ملّتِ وابستهٔ به امیرالمؤمنین که نام امیرالمؤمنین بر روی آنها است ، همین ظاهر نهج البلاغه را هم بلد بودند و معانی و تفسیر آن را هم درک کرده بودند و به همان اندازه که از مسائل درجهٔ دو و سه و دهِ دین بلدند ، از نهج البلاغه بلد می بودند ، این جمع شیعه امتی می شدند که عالم اسلام ، بلکه جهان ، از آنها بهره می برد ؛ زیرا که همیشه جهان از یک امّت راقی (مترقّی و پیشرفته) ، از یک ملت آگاه ، از یک جمعیت پیشرو بهره های فراوانی می برد .
↩️ ادامه دارد...
#روز_صد_وشصت_ویکم
🌸🍃
#استاد_عظیمی
#همگام_با_فطرت
#ماه_رجب
🔸گفتیم که وسیله ای که در مسیر رسیدن به خدا به ما کمک میکند تقواست که دو رو دارد. تقوای فردی و تقوای اجتماعی.
🔸گفتیم که هر چیزی که در ما تقوا را تقویت میکند وسیله است.
خدای متعال در این دنیا عوامل رسیدن به تقوا را فراهم کرده است.
🔸روح ما باید در این دنیا به قوت برسد.
هرکسی که تقوای بیشتری داشته باشد نزد خدا درجه بالاتری دارد.
یعنی هرکسیکه راستگوتر باشد،عفیف تر باشد و..
🔸عواملی که خدا در این دنیا قرار داده است تا روح ما قوی تر بشود، ۵ مورد بود.
🔸غرائز حیوانی(نفس اماره) که گفتیم در برابر شهوت عفیف باشید و این عفاف اکتسابی است که توضیح داده شد.
🔸دومین عامل «برنامه» بود که گفتیم دین است و احکام دین برای ما تعیین کننده است که کجا از غرائز استفاده کنیم و کجا کنترل کنیم.
🔸این باعث میشود که ما به تقوا برسیم.
🔸دین تعیین کننده است و در تمام موارد دین این حد و مرز را مشخص کرده است.
🔸دین به تمام جوانب انسان توجه دارد. همانگونه که برای فردی که روزه سخت است و او را دچار مشکل میکند، روزه را حرام میکند.
🔸ریاضت هایی که دین به ما میدهد، عقلانی است و متناسب با قوانین علمی است.
🔸عامل سوم برای تقویت روح ما «مربی» بود.
مربی است که به ما میگوید که چگونه به بینهایت متصل بشویم و چگونه میتوان به دین عمل کرد.
🔸شهدا و صلحا در هر عصری به دستورات دین عمل کردند تا دیگران بهانه نیاورند که در عصر ما نمیشود به دستورات دین عمل کرد.
🔸عامل چهارم «تغذیه» است.
در باشگاه دنیا تغذیه ایمان است که موجب میشود ما به قوت روح برسیم.
🔸ایمان به چه معناست؟
ما نمیتوانیم در رابطه با ایمان دیگران تجسس کنیم اما در رابطه با ایمان کسانیکه سکان دار جامعه هستند باید تجسس کنیم تا ببینیم با ایمان هستند یا خیر.
🔸در حاکمیت دینی وظیفه حاکمان قبل از هر چیزی هدایت است و باید بدانند که برای تامین معاش مردم معاد و دین مردم نباید به خطر نیفتد.
🔸هرجا ببینیم که مسئولی در این جهت حرکت نمیکند و انحراف دارد باید سوابق او را ببینیم تا بدانیم که به سمت خدا حرکت میکند و یا طاغوت ها.
🔸اینجا ما تکلیف داریم که در ایمان مسئولین تجسس کنیم و خیلی مهم است.
@patoghbenotoloiin
🌸🍃
#استاد_عظیمی
#همگام_با_فطرت
#ماه_رجب
🔸ایمان ، نقش تغذیه را دارد و خدای متعال روی ایمان در قرآن خیلی تاکید دارد و قبل از عمل صالح ایمان است.
🔸همیشه ایمان مقدم بر عمل صالح است.
🔸ایمان، انگیزه انسان برای انجام یککار است که اگر غلط باشد کار انسان هرچقدر هم زیبا باشد فایده ندارد.
🔸ایمان نقش تعیین کننده دارد.
همانگونه که در سوره عصر داریم که انسان دائما در حال خسران است.
🔸چه کسی در این مسیر سود میبرد؟ کسانیکه عمرشان کم میشود اما ایمانشان افزوده میشود جز اینها کسی سود نکرده است.
🔸کسیکه روز به روز سرمایه آخرتی بیشتری کسب نکرده باشد ضرر کرده است.
🔸عمر انسان همین است که باید تبدیل به انرژی برای آخرت بشود وگرنه انسان خسران کرده است.
🔸ایمان ارزشش از عمل صالح بالاتر است لذا میگویند نیت مومن از عمل او بالاتر است.
این ایمان از همه چی بالاتر است.
🔸 ایمان را در تظاهر به مناسک نباید ببینید.
کافر دلش با زبانش یکی است و میگوید خدا را قبول ندارد این خطرش کمتر از کسی است که به ظاهر میگوید ایمان دارد ولی در باطن ایمان ندارد.
لذا خطر منافق بیشتر از کافر است.
🔸شما باید روی ایمان افراد دقت داشته باشید زیرا در غیر اینصورت خطر انحراف فکری زیاد میشود.
🔸به بزرگی عمل نباید توجه کنید بلکه باید به نیت و ایمان دقت داشته باشید.
🔸بِرّ و نیکی ایمان به خداست که این ایمان قلبی است و با تظاهر به عمل بزرگ نمیشود به این برّ رسید.
🔸حسن فعلی (نیکو بودن کار) نگاه نکنید به حسن فاعل (کسیکه آن کار را انجام داده است و نیت او) نگاه کنید.
ملاک در بدی و خوبی کارها حسن فاعل باید باشد.
🔸چه چیزی انگیزه ما را با ارزش ترمیکند؟
انگیزه افراد تابع شناخت آنهاست و اگر کسی تفکرش لیبرالی باشد قطعا انگیزه او در تمام کارها غلط است.
شناخت همان دیدگاه افراد است و ایمان را شکل میدهد.
🔸ایمان یعنی تصمیم گرفته ای که به سمت خدا حرکت کنی و فقط دانایی این حرکت را نداریم بلکه به سمت خدا حرکت میکنیم و تصمیم به حرکت سمت خدا داریم که این ایمان است.
🔸اگر کسی جهت گیری درست داشته باشد ،
زندگی میکند در جهت بندگی کردن، برنده است.
اگر کسی زندگی میکند در جهت زندگی یا بندگی میکند در جهت زندگی بازنده است.
@patoghbenotoloiin
هدایت شده از آسمان مُفرَّح امید
✍«إِنَّ دِینَ اللَّهِ لَا یعْرَفُ بِالرِّجَالِ بَلْ بِآیةِ الْحَقِّ فَاعْرِفِ الْحَقَ تعْرِفْ أَهلَه»
⚖«حق و باطل با میزان قدر و منزلت افراد شناخته نمی شوند؛ بلکه حق را بشناس تا اهل آن را بشناسی».
امام علی(ع)
#کارگاه_صلواتی_بین_الطلوعین
#دانشگاه_مادران
#امام_زمان
...🌱بـصـیــــرت ســیـــاســـی🌱...
❁باحضور حجت الاسلام والمسلمین
#استاد_سید_هادی_عظیمی
🗓جمعه زمان بهشتی #بین_الطلوعین به افق قم
🕰ساعت5:55دقیقه
🔸پرداخت معنوی ۲۰۰ صلوات
🌐مکان:
🔹اسکای روم(مسجد مجازی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی)
https://online.lmskaran.com/ch/android-club
🔹لایو آپارات
https://www.aparat.com/Beinotoloein/live
┄┄┅┅┅❅🦋❅┅┅┅┄┄
🔹پاتوق بین الطلوعین
https://eitaa.com/joinchat/1834549266C7106a1d010
🔹کانال آسمان مفرح امید
https://eitaa.com/joinchat/4014800930C77bea1fca3
🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱
#یادآوری
سلام و احترام
🌅کارگاه آنلاین در حال برگزاریست
🔹موضوع: بصیرت سیاسی
🔹مدرس:استاد سید هادی عظیمی
🔻حضور در برنامه🔻
https://online.lmskaran.com/ch/android-club
#توجه
مخاطبینی که برای حضور در سایت مشکل دارندبا لینک زیر از لایو آپارات کارگاه رو دنبال کنند⬇️
https://www.aparat.com/Beinotoloein/live👈
ختم نهج البلاغه در ۱۹۲ روز (36).mp3
13M
🔈ختم گویای #نهج_البلاغه در ۱۹۲ روز.
🌺 طرح باعلی تامهدی (علیهما السلام)
🔷 سهم #روز_صد_وشصت_ودوم: خطبه ۹۱ بند ۴ تا ۸
#ندای_نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
🌹سهم #روز_صد_وشصت_ودوم: خطبه ۹۱ بخش ۴ تا ۸ #نهج_البلاغه
┄═❁✦❀•••🌿🌺🌿•••❀✦❁═┄
📜 #خطبه91 ، خطبه اشباح
4️⃣ چگونگی آفرينش آسمانها
♦️فضای باز و پستی و بلندی و فاصله های وسيع آسمانها را بدون اينكه بر چيزی تكيه كند نظام بخشيد و شكافهای آن را به هم آورد و هر يك را با آنچه كه تناسب داشت و جفت بود پيوند داد و دشواری فرود آمدن و برخاستن را بر فرشتگانی كه فرمان او را به خلق رسانند يا اعمال بندگان را بالا برند آسان كرد. در حالیكه آسمان را به صورت دود و بخار بود به آن فرمان داد، پس رابطه های آن را بر قرار ساخت، سپس آنها را از هم جدا كرد و بين آنها فاصله انداخت و بر هر راهی و شكافی از آسمان، نگهبانی از شهاب های روشن گماشت و با دست قدرت آنها را از حركت ناموزون در فضا نگهداشت و دستور فرمود تا برابر فرمانش تسليم باشند و آفتاب را نشانه روشنی بخش روز و ماه را با نوری كم رنگ برای تاريكی شبها قرار داد و آن دو را در مسير حركت خويش به حركت در آورد و حركت آن دو را دقيق اندازه گيری كرد تا در درجات تعيين شده حركت كنند كه بين شب و روز تفاوت باشد و قابل تشخيص شود و با رفت و آمد آنها شماره سالها و اندازه گيری زمان ممكن باشد. پس در فضای هر آسمان فلك آن را آفريد و زينتی از گوهرهای تابنده و ستارگان درخشنده بياراست و آنان را كه خواستند اسرار آسمانها را دزدانه دريابند، با شهاب های درخشنده سوزان تير باران كرد و تمامی ستارگان از ثابت و استوار و گردنده و بی قرار فرود آينده و بالا رونده و نگران كننده و شادی آفرين را تسليم اوامر خود فرمود.
┄═❁✦❀•••🌿🌺🌿•••❀✦❁═┄
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی