هدایت شده از باولایت تاشهادت
💢سالهاست که در هر نمازی که میخوانم اجابت این آرزو را از خدا میخواهم.سعی کردم تمام کارهایم،با محوریت این آرزو انجام بدهم.تا به لطف خدا روزی من شهادت در راه خدا شود
#مدافع_حرم
#شهید_محمد_تقی_سالخورده❣
🔴 مصيبتهاي آزادسازي ارز به بهانه ايجاد بازار ثانويه
"وقتی با رکود شدیدی مواجه میشویم، بازار شکست میخورد "
#دولت_پاکدست
⬅ حسین صمصامی، اقتصاددان و سرپرست اسبق وزارت اقتصاد بسته ارزی دولت را یک مجموعه آزمون شده ناموفق ميداند.
خلاصه استدلال ايشان به شرح زير است:
👇
⬅ اجرای این بسته بازگشت به سیاستهای ارزی قبل از 20 فروردین ماه امسال است.دولتمردان باید پاسخ دهند اگر شرایط قبلی خوب بود، چرا به یکسانسازی نرخ ارز روی آوردند؟ و اگر هم به خوب بودن شرایط قبلی اعتقاد ندارند، باید پاسخ دهند چرا دوباره به بستهای رجوع کردند که تا قبل از یکسانسازی نرخ ارز اجرا میشد؟
⬅ متاسفانه دولت در سیاستهای ارزی خود دچار سردرگمی عجیبی شده و وقتی میبیند یکی از سیاستهایش جواب نداده بر میگردد تا سیاست قبلی خود را ادامه دهد!
⬅ در شرایط کنونی اقتصاد ما، بازار ارز به مفهوم واقعی آن وجود ندارد: با این حساب بر چه مبنایی قیمت هشت هزار و 74 تومانی برای هر دلار کشف قیمت شده است؟
⬅ در پی این اقدام، موج گرانی و تورم وحشتناکی ایجاد خواهد شد. همین دلار چهار هزار و 200 تومانی هم تورمزاست، چه برسد به دلاری که هشت هزار تومان قیمتگذاری شده است.
⬅ قیمت گذاری ارز به وسیله عرضه و تقاضا صحیح نیست..
⬅حتی اگر نرخ ارز در بازار ثانویه تا هفت هزار تومان هم کاهش پیدا کند باز هم تورم وحشتناکی به وجود خواهد آمد؛ در این صورت باز هم شرایط وخیمی ایجاد میشود و با بهبود وضع اقلیتی در کشور، اکثریت مردم متضرر خواهند شد. در حال حاضر نیز سپردن قیمتگذاری ارز به وسیله عرضه و تقاضا صحیح نیست.
▶ نرخ ارز را شاخصی است که حتی بر روی قیمت کالاهایی که ارتباط مستقیمی با ارز ندارند هم اثر میگذارد، و لذا؛ کالاهای دیگر هم قیمت خود را با قیمت جدید ارز تطبیق میدهند.
⬅ نگرانی بسیار شدیدی در زمینه افزایش قیمتها وجود دارد و افزایش قیمتها در ماههای آتی بیشتر هم خواهد شد.
⬅ خطر وقوع یک مارپیچ میان قیمت دلار و ریال وجود دارد که پس از تطبیق قیمتها با ارز هشت هزار تومانی، این بار به دلیل افزایش قیمتها، قیمت ارز مجددا افزایش پیدا کرده و این روند ادامه خواهد داشت.
⬅ متاسفانه دولت در حالی که از یک سوراخ چندبار گزیده شده باز هم قصد دارد این کار را تکرار کند!
⬅ همه جای دنیا در چنین شرایطی دولت مداخله کرده و نمیگذارد نرخ ارز بالا برود. چراکه وقتی با رکود شدیدی مواجه میشویم بازار شکست میخورد. دولت آمریکا هم در سال 2008 پس از وقوع بحران اقتصادی به مداخله در اقتصاد روی آورد و سهام بانکهای خصوصی را خرید، ضمن اینکه جلوی خروج 700 میلیارد دلار ارز از کشورش را هم گرفت.
نرخ بازار تامینکننده منافع جامعه نیست
⬅ در شرایط کنونی، بازار نمیتواند نرخ واقعی را مشخص کند. نرخ تعیین شده از سوی بازار، تامینکننده منافع جامعه نیست؛ چراکه مشخص نیست در این صورت دولت چگونه میتواند دستمزدهای واقعی را متناسب با افزایش ارز تعدیل و اصلاح کند.
⬅ 85 درصد واردات کشور مواد اولیه کالاهای واسطهای است. این کار کمر تولید را میشکند و معلوم نیست تولیدکننده چگونه باید به تولید خود ادامه دهد، ضمن اینکه هزینههای تولید هم بالا رفته و قیمت کالاها افزایش مییابد.
⬅ در حال حاضر باید نرخ ارز از ثبات نسبی برخوردار بوده و روی چهار هزار تومان بسته شود، پس از آن هم باید کالاهای اساسی را اولویت بندی کرد و فقط به کالاهایی که ورود آنها ضروری است ارز داده شود؛ البته این کار باید توسط یک #دولت_پاکدست انجام شود نه دولتی که معاون ارزی بانک مرکزی آن دستگیر میشود!
با کانال🇮🇷ملت ایران🇮🇷همراه باشید
http://eitaa.com/joinchat/3435593740Ce18aa5efe5
@mellate_Iran
👆👆👆
..
🌺سلام دوستان از این پس تصمیم گرفتیم کمی هم در مورد طب سنتی مطلب بزاریم تا دوستانی چون شما همیشه سلامت باشند
@mellate_Iran
آب خوردن بین غذا - جویدن غذا.mp3
5.38M
آب خوردن بین غذا
پیشنهاد میکنم حتما گوش بدید
@mellate_Iran
🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃
⚠ #نان_داغ_در_کیسه_پلاستیکی❗️❗️
✍ پلاستیک در تماس با مواد داغ، مونومر تولید می کند❗️
👈 مونومر در تماس با نان، باعث ایجاد بیماری ریوی و گوارشی می شود و عملکرد بدن را مختل می کند❗️
@mellate_Iran
🔴آیا رهبری به تنهایی با شجاعت و قاطعیت میتواند فساد را ریشه کن کند؟؟؟
📚 #عبرتهای_تاریخ
🔻یکی از افرادی که بعد از پیامبر (ص) به حکومت رسید «عثمان» بود. عثمان در طول مدت حکومت خود دچار مفاسد مالی و انحرافات زیادی شد (ر.ک: شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید ج۱/ص۱۹۸). از جمله مردمانی که نسبت به مفاسد اعتراض داشته و درخواست برخورد با آن را داشتند مردم کوفه بودند، مردم کوفه به همراه سایر معترضین عثمان را سرنگون و با علی (ع) بیعت کردند. علی (ع) در برخورد با مفاسد هم شجاع بود و هم قاطع. در توصیف شجاعتشون فرمودند: «به خدا قسم چون کفتار ترسو نیستم بلکه با کمک افراد حق جو، روی گردانان از حق را در هم میکوبم». (نهج البلاغه: خطبه6) و در توصیف قاطعیتشان فرمودند: «به خدا قسم حتی اگر اموال بیت المال مهریه زنان شده باشد آن را باز میگردانم» (نهج البلاغه: خطبه ۱۵). به همین جهت دست رد بر سینه سهم خواهانی چون طلحه و زبیر زد و حکومت معاویه را برنتافت.
🔻اما طلحه و زبیر و معاویه نیز بیکار ننشستند و علیه علی (ع) جنگ سخت و نرم بر پا کردند. در این هنگام که هنگام هزینه دادن پای مبارزه با مفاسد بود حضرت (ع) خطاب به مردم کوفه فرمود: «قد فتح باب الحرب بينكم و بين أهل القبلة و لا يحمل هذا العلم إلا أهل البصر و الصبر» (نهج البلاغه: خطبه173) «باب جنگ بین شما و دشمنان داخلی بازگردیده است، و در این جنگ عَلَم را تنها کسانی میتوانند حمل کنند که اهل بصیرت و صبر باشند» اهل بصیرت تا در هنگام جنگ روانی حق و باطل بر آنها مشتبه نشود و اهل صبر تا در هنگام جنگ سخت تحمل هزینه ها را داشته باشند.
🔻ولی مردم کوفه که خواهان مبارزه با فساد شده بودند نشان دادند که نه بصیرت دارند و نه صبر. صبر نداشتن آنها باعث شد که نتوانند جنگ را به سرانجام برسانند و از خود ضعف نشان دادند، و بصیرت نداشتن آنها نیز موجب انفعال و فریب آنها در برابر جنگ روانی دشمن شد. نتیجه این بی بصیرتی و بی صبری هم چیزی نبود جز شهادت علی (ع) و بر روی کار آمدن معاویه که اُم الفساد بود.
🔺 علی (ع) با فدا کردن خویش برای همگان این حقیقت را روشن ساختند که «برای مبارزه با فساد، شجاعت و قاطعیت رهبر کافی نیست بلکه بصیرت و صبر مردم نیز لازم است» و الا مبارزه نتیجه نخواهد داد و چه بسا نتیجه عکس دهد.
🔺 اکنون آیا ما بصیرت و صبر لازم برای مبارزه با فساد را داریم ؟
◀️ ما که با نوسان قیمت ارز و سکه به بازار ارز و سکه هجوم می آوریم، آیا صبر لازم برای پرداخت هزینه مبارزه با فساد را داریم ؟!!!
◀️ ما که با شایعه مضحک دیوار کشی در پیاده رو حق و باطل را گم میکنیم، آیا بصیرت لازم برای مبارزه با جنگ روانی مفسدین را داریم ؟!!!
✍علیرضا اعلایی
@mellate_Iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تحلیلی
🎥 دولت روحانی در سیاست خارجی دچار خودآزاری شده؟!
📌 توافقی که توسط دولت امضا شده و نه تنها سودی برای کشور ندارد، بلکه حیات صنعتی کشور را نیز به خطر میاندازد!
@mellate_Iran