رییس ستاد انتخابات کرمانشاه:
⭕️ نظرسنجیها سیر صعودی «میزان مشارکت» در انتخابات را نشان میدهد
مشروح خبر
کمیته اطلاعرسانی ستاد انتخابات استان کرمانشاه
🆔 https://eitaa.com/entekhabat_ksh1403
🆔 https://t.me/entekhabat_ksh1403
⭕️ رهبر معظم انقلاب: هر رأی در انتخابات، رأی به جمهوری اسلامی است
کمیته اطلاعرسانی ستاد انتخابات استان کرمانشاه
🆔 https://eitaa.com/entekhabat_ksh1403
🆔 https://t.me/entekhabat_ksh1403
🔹 دولت سیزدهم طرح محوری کاشت یک میلیارد درخت را کلید زد/ تولید ۳۰۰ میلیون نهال ظرف یک سال
🔹 طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت یکی از برنامهها و اقدامات محوری دولت سیزدهم با رویکرد اصلی حفظ عرصههای منابع طبیعی و جلوگیری از پدیده تغییر اقلیم است.
🔹 رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با بیان این که نزدیک به ۳۰۰ میلیون اصله نهال منابع طبیعی و باغی در سال نخست اجرای این طرح تولید شده است، گفت: حدود ۲۳۷ میلیون اصله نهال استاندارد در حوزه منابع طبیعی توسط بخش دولتی و خصوصی و نزدیک به ۶۲ میلیون اصله نهال در بخش باغبانی در سال ۱۴۰۲ تولید شده است.
🔹 عباسعلی نوبخت افزود: از این میزان نهال تولید شده، نزدیک به ۲۰۰ میلیون اصله نهال در حوزه منابع طبیعی با مشارکت مردم و برخی صنایع و ۶۰ میلیون اصله نهال در بخش باغبانی در سال ۱۴۰۲ در مناطق هدفگذاری شده، کاشته شده است و مابقی نهالها نیز برای رسیدن به اندازه و حد استاندارد برای کاشت، در نهالستانها به مدت یک تا سه سال نگهداری میشوند.
🔹 وی، مشارکت مردمی، تشکلها و صنایع را از ویژگیهای طرح چهار ساله کاشت یک میلیارد درخت دانست و تصریح کرد: همگرایی و مشارکت میان مردم و نهادهای دولتی از نکات مهم اجرای این طرح در تولید و کاشت نهال به شمار میرود.
🔹 رییس سازمان منابع طبیعی با بیان این که طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در شهریور سال ۱۴۰۱ با دستور شهید جمهور سید ابراهیم رییسی و به دنبال آن با تایید مقام معظم رهبری در اسفند ماه ۱۴۰۱ به طور رسمی کلید خورد، گفت: یکی از بهترین راهکارها برای کاهش گازهای گلخانهای، کاهش و جلوگیری از پدیده تغییر اقلیم و کاهش مشکلات و معضلات زیست محیطی در جهان؛ کاشت درخت با شرایط استاندارد و در مناطق مستعد تشخیص داده شده و کشور جمهوری اسلامی ایران هم در این راستا گام جدی و ارزشمندی را با اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت برداشته است.
🔹 وی توضیح داد: این طرح به طور کلی در چهار بخش احیا و غنیسازی جنگلها، کنترل بیابانزایی و کانونهای ریزگرد و طوفانهای شن و ماسه، زراعت چوب و توسعه فضای سبز تدوین شده است.
🔹 معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: براساس برنامهریزیهای سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور که با مشارکت بخش تحقیقات و دانشگاهها صورت گرفته است، حدود ۳۰ درصد فعالیتهای این طرح در بخش احیا و غنیسازی جنگلها و حدود 30 درصد نیز در حوزه زراعت چوب با هدف کاهش فشار بهرهبرداری به عرصههای جنگلی برای تامین نیاز چوب کشور و همچنین کاهش واردات چوب انجام میگیرد.
🔹 وی افزایش سطح فضای سبز شهری و اطراف شهرها را از مزیتهای اجرای این طرح عنوان و اظهار کرد: در حال حاضر سرانه فضای سبز شهری و اطراف شهرها حدود ۱۰ متر مربع برای هر فرد است که این عدد براساس ماده ۲۲ قانون هوای پاک باید به ۱۵ متر مربع برسد.
🔹 نوبخت ادامه داد: سرانه جنگل به طور کلی در کشور نیز حدود ۱۷۰۰ مترمربع برای هر فرد است که با اجرای این طرح پس از چهار سال، این عدد به ۱۹۰۰ مترمربع افزایش خواهد یافت.
🔹 وی، احیا و فعال شدن نهالستانهای منابع طبیعی را از دیگر مزیتهای اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت خواند و گفت: با اجرای این طرح، بیش از ۹۰ درصد نهالستانهای منابع طبیعی در کشور احیا شده است.
🔹 رییس سازمان منابع طبیعی افزود: هماکنون تعداد ۱۲۶ نهالستان جنگلی و حدود ۷۶ نهالستان بیابانی و ایستگاههای بذر در بخش دولتی در کشور فعالیت میکنند و علاوه بر این حدود ۱۰۰ نهالستان جنگلی در بخش خصوصی فعال شدهاند.
🔹 وی در همین حال تصریح کرد: اجرای این طرح در ارتقای فرهنگ منایع طبیعی و کاشت و نگهداری از درخت نقش مهمی دارد به طوری که دانشآموزان نیز به تولید و کاشت درخت علاقهمند و بسیاری از مدارس در کشور به نهالستان تبدیل شدهاند.
🔹 نوبخت گفت: طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در اشتغالزایی نیز بسیار موثر بوده است./ پاج
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هفدهم ژوئن روز جهانی مقابله با بیابانزایی و خشکسالی
به نقل از روابط عمومی هر ساله مراسم گرامیداشت این روز با هدف هم افزایی و جلب مشارکت مردمی و دستگاههای مرتبط در مدیریت پایدار سرزمین برگزار
میگردد. انتخاب شعار "اتحاد برای سرزمین: میراث طبیعی ما، آینده ما" برای روز جهانی سال جاری، موید ارزشهای
بی بدیل منابع طبیعی کشور با تاکید بر اهمیت حفظ این امانت خدادادی و انتقال به نسلهای آینده میباشد. همچنین این رویداد
فرصت مغتنمی برای اتخاذ شیوه های مدیریتی جامعنگر و یکپارچه در حفظ و احیای منابع طبیعی و نیز آگاهی رسانی در خصوص
آسیبهای تخریب سرزمین و بیابانزایی محسوب میشود.
به همین مناسبت جلسه وبیناری روز جهانی مقابله با بیابانزایی و خشکسالی در روز یکشنبه ۳ تیرماه در محل سالن الغدیر سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و با حضور ریاست و معاونین سازمان، مدیران و معاونت های ادارات کل منابع طبیعی سراسر کشور برگزار گردید.
نظارت سازمان های مردم نهاد بر طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
هشتادمین جلسه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، با حضور ناظرین سازمان های مردم و ارائه گزارشی از نظارت و پایش فعالیت های استانها برگزار شد که نشان از موفقیت مشارکت و معنی ومفهوم آن در طرح است.
دکترنوبخت دراین جلسه مشاهدات میدانی ناظرین سازمان های مردم نهاد را گامی در جهت مردمی سازی و مشارکت جوامع محلی درجهت توسعه پایدار است.
در ادامه جلسه مهندس کولانی اظهارداشت برنامه ریزی دقیق عوامل تاثیر گذار در طرح شامل مجریان وبهره برداران و استفاده از دانش بومی در مسیر شکوفایی میهن اسلامی و واسپاری کارها به جوامع محلی میتواند در موفقیت طرح مردمی تاثیر بسزایی داشته و گامی درجهت توسعه پایدار باشد.
🔥آتش زدن بقایای گیاهی و کاه و کلشها مطابق قانون مجازات اسلامی جرم محسوب شده و با مرتکبین برابر قانون برخورد میگردد!
▫️با توجه به افزایش دما و خشک بودن عرصههای جنگلی، کشاورزان از آتش زدن کاه و کلش خودداری کنند چرا که امکان سرایت آتش به عرصههای جنگلی که در مجاورت زمینهای کشاورزی قرار دارند بسیار بالاست.
▫️براساس ماده 45 قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع، آتش زدن نباتات در مزارع و باغات داخل یا مجاور جنگل بدون اجازه و نظارت مأموران جنگلبانی ممنوع است و در صورتی که در نتیجه بیمبالاتی حریق در جنگل ایجاد شود مرتکب به حبس تأدیبی از دو ماه تا یکسال محکوم خواهد شد.
▫️برابر ماده 19 قانون مجازات اسلامی، متخلفان تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و به حبس (6 ماه تا دو سال) یا جزای نقدی بین 6 تا 24 میلیون تومان محکوم میشوند.
▫️برابر ماده 39 آیین نامه اجرایی قانون پسماند و ماده 20 قانون هوای پاک مصوب سال 1396 مجلس شورای اسلامی، آتش زدن کاه و کلش بعد از برداشت اکیدا ممنوع بوده و جرم تلقی میشود و با متخلفین طبق قانون برخورد صورت خواهد گرفت. روابط عمومی اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان دالاهو
✅دکتر نوبخت: 1.4 میلیون هکتار عملیات مقابله با بیابانزایی در سال های بعد از انقلاب انجام شده است
رئیس سازمان منابع طبیعی اعلام کرد: در سالهای بعد از انقلاب، ۱.۴ میلیون هکتار عملیات مقابله با بیابانزایی در ایران انجام شده است/ میتوانیم با آبخیزداری و آبخوانداری، سالانه جلوی تبخیر ۷۲ میلیارد متر مکعب از آب باران را بگیریم.
لینک خبر:
https://frw.ir/1/1492/173701
https://eitaa.com/PayameTabiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آتشسوزی مراتع روستاهای اکبر آباد، خانقاه علیا و خانقاه وسطی از توابع بخش کلیایی شهرستان سنقر و کلیایی مهار شد.
🔹 در پی اعلام آتش سوزی مراتع روستاهای اکبر آباد، خانقاه علیا و خانقاه وسطی از توابع بخش کلیایی راس ساعت ۱۱ صبح امروز یکشنبه سوم تیرماه با حضور میدانی بخشدار کلیایی و رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان و به همت دهیاران روستاهای فوق و بسیج خود جوش مردمی منطقه آتش سوزی مهار شد.
شایان ذکر است در این راستا مقرر گردید از طرف دهیاران و اهالی مردم منطقه، پس از انجام تحقیقات کامل، مسببان آتش سوزی مراتع فوق به مراجع قضایی معرفی شوند.
💢روابط عمومی بخشداری کلیایی💢
#صحنه
📅 شنبه ۲ خرداد ماه ۱۴۰۳ خورشیدی
🔰 درمورخه 1403/4/2باحضورونظارت معاون وناظرمقیم جنگل شهرستان صحنه توسط ادوات راهداری شهرستان اقدام به ایجادآتشبروتیغه زنی پارک سردارسپهبدشهیدحاج قاسم سلیمانی گردید.
#من_هم_یک_جنگلبانم
#همیار_طبیعت_باشیم
#هر_ایرانی_سه_درخت
✍️ روابط عمومی اداره منابع طبیعی شهرستان صحنه 🌲
🆔@manabetabe_sahana
#صحنه
📅 شنبه ۲ خرداد ماه ۱۴۰۳ خورشیدی
🔰 بازدید معاون و ناظر جنگل درمورخه1403/4/2ازطرح ماده3 آقای آوختی رحیمی به مساحت 5 هکتار واقع در روستای کلگدار باکشت نهال بادام وگردو باپیشرفت 70درصد یکی ازطرحهای نمونه شهرستان میباشد و آقای محمدحسین تاجدینی واقع درروستای گرگلان به مساحت۱/۲هکتارباکشت گونه های بادام وزالزالک وپسته وکاج وباپیوندبرروی پایه بادام تلخ زردآلو وبادام کاغذی باپیشرفت 85درصدیکی ازطرحهای الگوونمونه شهرستان میباشد.
#من_هم_یک_جنگلبانم
#همیار_طبیعت_باشیم
#هر_ایرانی_سه_درخت
✍️ روابط عمومی اداره منابع طبیعی شهرستان صحنه 🌲
🆔@manabetabe_sahana
استان کرمانشاه _ شهرستان کنگاور
در مورخه ۳۱ خرداد ماه برای دیده بان ها و کارکنان اداره منابع طبیعی کنگاور کلاس یادآوری طریقه استفاده اصولی از دمنده ها جهت استفاده بهینه در مواقع اطفاء حریق توسط احدی از پرسنل که با مسائل فنی آشنایی بیشتری دارد، در محل اداره برگزار گردید.
✍ روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کنگاور
✅نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی: باید با کشورهای منطقه در زمینه مقابله با بیابانزایی همکاری کنیم
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: لازم است که در زمینه مقابله با بیابانزایی با کشورهای منطقه همکاری و بررسی کنیم که چه کمکهایی از ما برمیآید که بخصوص به کشورهایی ارائه کنیم که منشأ خیزش گرد و غبار محسوب میشوند.
لینک خبر:
https://frw.ir/1/1492/173699
https://eitaa.com/PayameTabiat
پیام تبریک مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه به مناسبت عید سعید غدیر خم
متن پیام بدین شرح است؛
"بسم الله الرحمن الرحیم"
الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَ رَضِیتُ لَکُمُ الإِسْلاَمَ دِینًا
خداوند متعال را شاکریم که چشم بندگان خالص خود را به نور ولایت اهل بیت روشنی بخشید و روز واقعه پرشکوه غدیرخم را عید مؤمنان قرار داد. بحق جریان غدیر، محکی بود برای سنجش ایمان اهالی آن و شاهدان روز بزرگ خدا.
بحق واقعه غدیر، یک جریان تاریخی است که ابتدایش مدینه، میانه اش کربلا و انتهایش به ظهور می انجامد؛ چرا که غدیر تداوم رسالت محمد (ص) در ولایت علی (ع) است. غدیر تکرار اولین است در کلام آخرین، همان کلام نورانی که در اولین پیام علی (ع) را به برادری خواند و در غدیر اعلام ولایت و امامت او را فرمود. خجسته باد روز اعطای نعمت ولایت و روزکامل شدن آخرین شریعت الهی با نور ولایت ، پیوند «نبوت» و «امامت» در نقطه اوجی به نام غدیر خم.
اینجانب در کمال مسرت و شادمانی، فرارسیدن عید سعید غدیر خم، روز اکمال دین و اتمام نعمت الهی، جشن بزرگ امامت و ولایت را به محضر حضرت ولیعصر(عج) و نایب برحقش رهبر فرزانه انقلاب اسلامی (دامه برکاته )،هموطنان و سربازان و تلاشگران منابع طبیعی تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال مسئلت دارم ما را در زمره متمسکین واقعی و راستین مولای متقیان امیر مومنان حضرت علی ابن ابیطالب علیه السلام قراردهد. انشالله.