📌یأس بزرگترین آفت جوانی‼️
🌸جوانان عزیز! دشمن روی شما سرمایه گذاری های زیادی میکند; حواستان جمع باشد. عده ای را به بی تفاوتی می کشاند و عده ای را دلسرد و مأیوس می کند، یأس بزرگترین آفت جوانی است.
🗓۱۳۶۸/۸/۱۰
#پایگاه_مقاومت_بسیج_خیبر
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
▫️ استاد، علم است و معلم، واسطه است؛ عمل به معلومات بنمایید و معلومات را زیر پا نگذارید، کافی است: «مَنْ عَمِلَ بما عَلِمَ، وَرثَهُ الله عِلْمَ ما لایعْلم؛کسی که به دانسته خود عمل کند، خداوند علم به آنچه نمیداند را نیز به او خواهد داد»،
▫️ «والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا؛و حتما آنان را که در راه ما تلاش و مجاهدت کنند، به راههای خود هدایت میکنیم»؛ اگر دیدید نشد، بدانید نکردهاید.
▫️ ساعتی در شبانهروز مخصوص علوم دینیه بنمایید.
#پایگاه_مقاومت_بسیج_خیبر
🔻 خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت قدسسره:
▫️ از درِ مسجد وارد صحن جمکران شدیم.
▫️ از بلندگو کسی با امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف درد و دل میکرد: «مولا جان! کاش میدانستیم کجا تشریف دارید...؟»
▫️ آقا زیر لب زمزمه میکرد: «کجا تشریف ندارند؟!»
#پایگاه_مقاومت_بسیج_خیبر
سلام علیکم
جلسهی انس با قرآن کریم
امشب ساعت ۲۰
#پایگاه_مقاومت_بسیج_خیبر
رسول خدا صلیاللهعلیهوآله فرمود: پنج نفرند که من و همه پیامبران لعنتشان کردهایم:
١. آنکه در کتاب خدا مطلبی را زیاد کند؛
٢. آنکه سنت و روش مرا ترک کند؛
٣. آنکه تقدیر خدا را تکذیب کند؛
٤. آنکه حلال داند از عترت من آنچه را که خداوند حرام کرده است؛
٥. آنکه غنایم جنگی را به خود اختصاص داده و بر خود حلال داند.
#پایگاه_مقاومت_بسیج_خیبر
زندگی نامه شهید
غلامحسین افشردی در ۲۵ اسفند ۱۳۳۴ در نزدیکی میدان خراسان تهران زاده شد. وی دوره دبستان را در مدرسه مترجم الدوله و دوره متوسطه را در دبیرستان مروی به پایان رساند.
تحصیلات
در سال ۱۳۵۴ پس از اخذ دیپلم ریاضی در رشته دامپروری دانشکده کشاورزی شهرستان ارومیه تحصیلات دانشگاهی اش را آغاز کرد اما به دلیل فعالیت های اسلامی,سیاسی و مشارکت در جلسات سخنرانی بعد از یک سال و نیم از دانشگاه اخراج شد و بعد از انقلاب با گرفتن دیپلم ادبی در خرداد ماه ۱۳۵۸ در کنکور سراسری ثبت نام و موفق به کسب رتبه ۱۰۴ رشته حقوق قضایی در دانشگاه تهران شد.
حسن باقری در اسفند ۱۳۵۶ جهت انجام خدمت در دوره ضرورت به سربازی اعزام گردید و پس از اتمام دوره آموزشی در پادگان جلدیان نقده به ایلام منتقل گردید. او در طول خدمت سربازی با علمای شهر ایلام و بخصوص صدری (امام جمعه پیشین ایلام) رابطه نزدیک داشت به طوری که اخبار و موضوعات پادگان را در اختیار ایشان قرار می داد که این موضوع باعث شد که از باقری به عنوان راننده یک افسر جز , استفاده خدمتی به عمل آید تا از موضوعات مهم نظامی به دور بماند سرانجام در سال ۱۳۵۷ در پی فرمان روحالله خمینی مبنی بر فرار سربازها از پادگانها، با استفاده از غفلت مأمورین از سربازی فرار کرد.به دلیل برخورداری از آموزش نظامی، به همراه سایر اعضای خانواده و دوستانش در تصرف کلانتری ۱۴ وپادگان عشرت آباد در تهران نقش بارزی داشت.
شهادت
حسن باقری در تاریخ ۹ بهمنماه ۱۳۶۱ اندکی پیش از آغازعملیات والفجر مقدماتی، بههمراه گروهی از اعضای سپاه پاسداران، در حال انجام عملیات شناسایی در منطقه فکه و در سنگر دیدهبانی، مورد اصابت گلوله خمپاره قرار گرفت و کشته شد.همچنین در پی برخورد گلوله خمپاره، توکل قلاوند (معاون اطلاعات قرارگاه نجف) و مجید بقایی نیز کشته شدند و مرتضی صفاری هم بشدت مجروح گردید. حسن باقری در هنگام درگذشت ۲۶ سال داشت. محلّ دفن وی، قطعهٔ ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا است. بزرگراهی در تهران به یادبود وی، نامگذاری شده است.
#پایگاه_مقاومت_بسیج_خیبر