#نهج البلاغه
💠از کسانى مباش که) دیگران را هدایت و خود را گمراه مى سازد و در نتیجه مردم از آنها اطاعت مى کنند; اما خودش خدا را معصیت.
📘#حکمت۱۵۰
#بسیج_ریحانة_الرسول_شلمزار
@paygah_reyhane
🍃حالات آیت الله #بهجت[رضوان الله علیه] در #ایام_محرم🔻
▪️خنده ایشان[آیت الله بهجت ره] صدا نداشت و همیشه در حد لبخند بود، ولی در دهه اول محرّم، همان لبخند را هم نداشتند و پیوسته در فکر بودند و به یاد #امام_حسین_علیه_السلام در حُزن بودند و می گفتند:
"فقط خدا می داند به یاد آن ها بودن، چقدر منزلت و اجر دارد."
📚 برگرفته از کتاب صحبت سالها🔻
👈مجموعه خاطرات حجت الاسلام والمسلمین علی بهجت؛
✨﷽✨
🏴بخشی از سخنان استاد قرائتی در مورد نماز و امام حسین (علیه السلام)
✍امام حسین (ع) نه تنها خود نماز خواند، بلکه نمازهای نمازگزاران را نماز کرد در حدیث میخوانیم سه چیز موجب قبولی نماز است: حضور قلب، نماز نافله و تربت سید الشهداء. نماز باید در جامعه و علنی اقامه شود «أَقِیمُوا الصَّلَاهَ». امام حسین (ع) با آنکه میتوانست در خیمه نماز بخواند و با اینکه نمازش شکسته بود، در مقابل جمعیت نماز بپا داشت.
هنگام اقامه نماز در ظهر عاشورا، حدود ۳۰ تیر به سوی حضرت رها شد یعنی در برابر هر کلمه از حمد و رکوع و سجده، تقریباً یک تیر به سوی امام پرتاب شد.
به راستی نماز چیست که عصر تاسوعا هنگامی که به سیدالشهداء (ع) اعلام حمله میشود، حضرت طی چند نوبت گفتگو جنگ را یک روز به تأخیر میاندازد و میفرمایند «إِنّی أَحِبُّ الصَّلاهَ»، من نماز را دوست دارم. بسیاری از ما نماز میخوانیم، ولی چقدر نماز را دوست داریم؟
امام حسین (ع) حاضر میشود تا بدن مبارکشان سوراخ سوراخ شود، ولی ارزش نماز شکسته نشود. سر مقدس سیدالشهداء (ع) بر روی نی قرآن میخواند، یعنی سر از بدن جدا میشود، ولی سر و دل از قرآن جدا نمیشود.
⚜نهجالبلاغه در زندگی
@nahjezendegi
✅نشاط یاران امام حسین(ع)
✍حاج آقا قرائتی :اسلام به انگيزه انسان بسيار توجّه دارد. حتی انفاق بى نشاط، مورد انتقاد قرآن است. «هم كارهون» اما در كربلا نشاط بود؛ فرزند سيزده ساله امام حسن(ع) حضرت قاسم فرمود: مرگ نزد من از عسل شيرين تر است. ياران امام حسين(ع) مى گفتند: اگر بارها زنده شويم باز كشته شويم، دست از تو بر نمى داريم.
▪️اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
▪️ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ
▪️ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
▪️وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ