❇️ یادداشت/
❌ با مشکلات کشور چه کنیم؟
🔻رئیسجمهور طی چهار ماه گذشته دو بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است؛ ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمیشود، ساماندهی است! نگاهی ولو سطحی و با عینک مردم کوچه و بازار به سایر بازارها و حوزههای اقتصادی نیز کموبیش از همین نگاه حکایت دارد! اما علت یا علل رها بودگی مسئولیتها در مباحث اقتصادی چیست؟ چگونه میشود همچنان امور را با انگیزه و جدیت کامل تا روز آخر مسئولیت پیگیری کرد؟
🔹نکات تحلیلی: 1- دو مدل و الگو در این حوزه قابل شناسایی است؛ در کشورهای غربی و توسعهیافته، تکلیف دولت با داشتن رویکرد و عقبه حزبی، مشخص است. حزب به خاطر آبرو و حفظ سازمان رأی خود و برای اینکه فرصتهای آتی خود را تخریب نکند، تا لحظه آخر کار میکند و دولت متبوع خود را به کار و پایان دادن به برنامهها و وعدهها، ولو با کمترین امید به رأی آوری، وادار میسازد. 2- اما در دولتهایی که ساختار حزبی جا نیفتاده، مکانیزمهای پایشی و کنترلی دیگری در قانون پیشبینی شده است. البته شکی نیست که بهترین سازوکار کنترلی در منظر دینی و دولت اسلامی، انجام کارها به قصد قربت و خدمت و پاسخگویی به وجدان بیدار خود، ملت، تاریخ و در آخر دادگاه عدل الهی است؛ اما بههرحال لازم است مکانیزمی بیرونی نیز تعبیه شود. این موضوع در قانون ما، در کارکردهای مجلس پیشبینی شده است. مجلس در کنار وظیفه جعل قانون، رسالت نظارت بر حسن اجرای آن را نیز بر عهده دارد. از این منظر، کسانی که سفرهای استانی نمایندگان خانه ملت را دور از ابعاد قانونی تحلیل کردند، به کژ راههای افتادند که خود در تحلیلهایشان نگران آفات و شائبههای سیاسی آن بودند! چراکه اصل کار مجلس در راستای جدیت بخشی و مصونسازی به اقدامات دولت قانونی است. اساساً، هر سفری از سوی هر مسئولی که سبب آشنایی با مشکلات مردم شود و در نهایت به حل و گرهگشایی از آنها منجر گردد، پسندیده است.
🔺نکته نهایی: مجلس باید صیانت کند و با درایت و نظارت میدانی، جلوی ورود ویروس تنبلی، بیتفاوتی، رهاسازی کارها و تزلزلها را در دولت بگیرد؛ این بزرگترین خدمت به دولت و حیثیت آن است. مجلس کارآمد و هوشمند تنها با نیت کارگشایی و البته به دور از شائبههای سیاسی میتواند با پیشنهاد راههای قانونی و گشایش روزنههای حقوقی در جذب سرمایهگذاریهای تازه، شناسایی منابع درآمدی جدید، هموارسازی قانونی مسیر، دولت را تا روز پایانی آن ترغیب به کار و خدمت نماید.
✅(نویسنده: فتحالله پریشان)
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از صاحب نیوز
🔴 یکسوم آمار کرونای روز گذشته کشور مربوط به اصفهان بوده است
رئیس دانشگاه علومپزشکی اصفهان: به رغم اینکه جمعیت اصفهان حدود هفت درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده، اما نزدیک به یک سوم کل موارد مثبتی که در ۲۴ ساعت گذشته در کشور گزارش شد مربوط به این استان بوده است. در صورتی که موارد مبتلا به کرونا افزایش یابد بیمارستانها آمادگی کامل برای خدمترسانی را دارند و با توجه به خیزی که استان اصفهان در حال تجربه است، امیدواریم این خیز نمودی در موارد بستری نداشته باشد و اقدامات سرپایی به نحو مناسب انجام شود./ فارس
🆔 @sahebnews_ir
🔥🔥🔥 اثرات لقمه حرام 🔥🔥🔥
مورخ معروف، مسعودي در« مروج الذهب » آورده است : « فضل بن ربيع، رئيس تشريفات دربار " مهدي " سومين خليفۀ عباسي، ميگويد كه روزي شريك بن عبدالله نخعي به ملاقات خليفه آمد. مهدي او را گرامي داشت و از وي خواست كه يكي از اين سه كار را انتخاب كند؛ يا منصب قضاوت پايتخت را بپذيرد، يا به فرزندان خليفه علم و حديث بياموزد و يا يك وعده غذا با او صرف كند. شريك بن عبدالله از تماس زياد با دربار و رجال دولت آن روز احتراز ميجست و سعي ميكرد به هر نحو شده خود را در دستگاه آنها وارد نسازد و دامنش آلوده نگردد و لذا از پذيرش هر سه پيشنهاد خليفه عذر خواست. ولي مهدي عباسي عذر او را نپذيرفت و گفت: حتماً يكي از آنها را اختيار كن. شريك فكري كرد و بعد پيش خود گفت: خوردن غذا آسانتر از تقبل آن دو كار ديگر است. از اين رو آمادگيِ خود را براي صرف غذا با خليفه اعلام داشت. خليفه هم دستور داد غذاي بسيار لذيذ ( و طبعاً حرام ) تهيه كنند، سپس سفره گستردند و انواع غذاهاي رنگارنگ بر آن نهادند و شريك و خليفه مشغول صرف آن شدند. بعد از صرف غذا، ناظر آشپزخانۀ دربار رو به خليفه كرد و گفت: اين پيرمرد بعد از خوردن اين غذا هرگز بوي رستگاري را نخواهد ديد! فضل بن ربيع گويد: مطلب همينگونه شد و شريك بن عبد الله بعد از اين ماجرا، هم به تعليم فرزندان آنها پرداخت و هم منصب قضاوت را از سوي آنها پذيرفت. پس از آن كه مستمريِ او را به دفتر نويس ( حسابدار دربار ) حواله دادند، دربارۀ مبلغ آن چانه ميزد. دفتر نويس مي گفت : مگر پارچه فروختهاي. گفت: به خدا مهمتر از پارچه فروختهام، دينم را فروختهام. »
پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم ) : « نخوردن لقمه ای حرام از به جا آوردن دو هزار رکعت نماز مستحبی نزد خدای متعال، دوست داشتنی تر است. » [ صحیفه رستگاری ، ج۱ ، ص۷۷ ]
🌸تقویم نجومی اسلامی🌸
✴️ دوشنبه 👈 24 شهریور 1399
👈 25 محرم الحرام 1442👈 14 سپتامبر 2020
🕌مناسبت های دینی اسلامی.
🏴شهادت امام زین العابدین علیه السلام "۹۴ ه.ق " بنا بر قول مشهور .
🌙⭐️امور دینی و اسلامی .
📛 تقارن نحسین صدقه اول صبح نیک است و رفع نحوست است.
👶برای زایمان مناسب و نوزادش عالم و روزی دار خواهد شد.ان شاءالله
🤒بیمار امروز شفا یابد. ان شاءالله
✈️ مسافرت خوب نیست در صورت ضرورت همراه صدقه باشد.
👩❤️👩حکم مباشرت امشب.
مباشرت امشب (شب سه شنبه )برای سلامتی مفید است و فرزند دستانی سخاوتمند دارد و زبانش از دروغ ، تهمت و غیبت مبرا است . ان شاءالله
🔭 احکام نجوم
🌓 امروز انجام امور زیر نیک است :
✳️ ختنه کردن نوزاد .
✳️ خرید جواهرات .
✳️ و خرید حیوان و وسیله سواری نیک است .
💇♂ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، خوب است.
🔴 #خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری، باعث صفای خاطر است.
🔵 دوشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد.
👕 دوشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و آن لباس موجب برکت میشود.
✴️️ وقت #استخاره در روز دوشنبه: از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعداز ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
❇️️ ذکر روز دوشنبه : یا قاضی الحاجات ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۱۲۹ مرتبه #یا لطیف که موجب یافتن مال کثیر میگردد
💠 ️روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_حسن_علیه_السلام و #امام_حسین_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
😴تعبیر خواب
شب سه شنبه اگر کسی خواب ببیند
تعبیرش از ایه 26 سوره مبارکه " شعراء" است .
قال ربکم و رب ابائکم الاولین ...
و از معنای ان استفاده می شود که فرد بسیار خوب و عاقلی در مقام نصیحت و موعظه در آید تا خواب بیننده به جواب سوال برسد و بر خصم خود غالب گردد و شاد شود . ان شاءالله و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
🌸زندگیتون مهدوی🌸