Panahian-Clip-CheraNarahati.mp3
1.29M
🎵چرا ناراحتی؟
🔻خدا هنوز زندهست؛ حواسش بهت هست!
انسان شناسی ۳۵۴.mp3
10.25M
#انسان_شناسی ۳۵۴
#استاد_انصاریان | #استاد_شجاعی
همهی نیتها نیت صادق نیستند!
نیت که در قلب آدمهاست، دیده نمیشود!
چگونه میتوان تشخیص داد کدام نیت صادق است و کدام در حد حرف..؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ
وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ
صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
بار الها درود و رحمت فرست بر على بن موسى الرضا پسندیده پیشواى پارسا و منزه و حجت تو بر هر که روى زمین است و هر که زیر خاک بسیار راستگو و شهید، درود و رحمتى فراوان و کامل و با برکت و متصل و پیوست و پیاپى و دنبال هم همچون بهترین رحمتى که بر یکى از اولیائت فرستادى
🕊🕊🕊
زیارت می کنیم امام رضا عليه السلام با خواند صلوات خاصه و هشت صلوات
اَللّهمَ صَلِّ عَلیَ مُحَمّدٍ وَ الِ مُحَمّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم
┄┅┄❅﷽❅┄┅┄
صفحه : ٢٨۵
#جزء_پانزده
#سوره_اسراء
❁ قرآن بخوانیم، قبل از اینکه برای ما قرآن بخوانند
📖❁❅┄┅┅┅┅┄❅❁┄┅┅┅┅┄
┄┅┄❁❅﷽❅❁┄┅┄
📖ترجمه صفحه ٢٨۵ قرآن کریم
28 - و اگر به امید رحمت [و وسعت رزق] از جانب پروردگارت، از [انفاق] به آنها روی میگردانی، پس با ایشان سخنی نرم گوی
29 - نه دستت را [به خسّت] به گردن خویش ببند و نه [به سخاوت] یکباره بگشای که ملامت زده و حسرت خورده بمانی
30 - بیتردید، خدای تو روزی را برای هر که خواهد گشایش دهد یا تنگ گیرد همانا او به بندگان خویش آگاه و بیناست
31 - و فرزندانتان را از بیم تنگدستی نکشید، ما آنها و شما را روزی میدهیم قطعا کشتن آنها خطایی بزرگ است
32 - و به زنا نزدیک مشوید به درستی که آن فحشا و راهی بد است
33 - و کسی را که خداوند [کشتن وی را] حرام کرده نکشید جز به حق، و هر کس به ستم کشته شود، به ولیّ او تسلطی دادهایم، پس او نباید در [مکافات] قتل زیادهروی کند، همانا او حمایت شده است
34 - و به مال یتیم نزدیک نشوید مگر به طریقی که بهتر است، تا آنگاه که به حدّ بلوغش برسد، و به پیمان وفا کنید که پیمان بازخواست شدنی است
35 - و چون پیمانه کنید پیمانه را تمام دهید و با ترازوی درست وزن کنید، که این بهتر و سر انجامش نیکوتر است
36 - و چیزی را که بدان علم نداری پیروی مکن، همانا گوش و چشم و قلب، همه آنها مورد سؤال واقع خواهند شد
37 - و در روی زمین به نخوت راه مرو، تو هرگز زمین را نخواهی شکافت و در بلندی به کوهها نخواهی رسید
38 - همه اینها گناهش نزد پروردگارت ناخوشایند است
📖❁❅┄┅┅┅┅┄❅┄❁┅┅┅┅┄
┄┅┄❅﷽❅┄┅┄
❁ زیارت امام حسن عسکری علیه السلام در روز پنجشنبه
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِىَّ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ وَخَالِصَتَهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِينَ، وَوَارِثَ الْمُرْسَلِينَ، وَحُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِينَ، صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، أَنَا مَوْلىً لَكَ وَلِآلِ بَيْتِكَ، وَهٰذَا يَوْمُكَ وَهُوَ يَوْمُ الْخَمِيسِ، وَأَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَمُسْتَجِيرٌ بِكَ فِيهِ، فَأَحْسِنْ ضِيافَتِى وَإِجارَتِى بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَاهِرِينَ.
❅❁📖❁❅
اَللّهُمَ صَلِ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمّدٍ
وَ عَجِّل فَرَجَهُم
📖❁┄┅┅┅┅┄❁┄┅┅┅┅┄
┄┅┄❅﷽❅┄┅┄
❁دعای حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در دعای روز پنجشنبه :
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُمَّ إنّی أسأَلُک الهُدی وَالتُّقی، وَالعَفافَ وَالغِنی، وَالعَمَلَ بِما تُحِبُّ وتَرضی، اللّهُمَّ إنّی أسأَلُک مِن قُوَّتِک لِضَعفِنا، ومِن غِناک لِفَقرِنا وفاقَتِنا، ومِن حِلمِک وعِلمِک لِجَهلِنا. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ، وأعِنّا عَلی شُکرِک وذِکرِک، وطاعَتِک وعِبادَتِک، بِرَحمَتِک یا أرحَمَ الرّاحِمینَ.
خداوندا! من خواهان هدایت و تقوا و عفاف و بی نیازی و عمل به آنچه تو دوست داری و راضی هستی، هستم. خداوندا، از توانت، برای ناتوانیمان درخواست می کنم، و از بی نیازی ات برای بینوایی و نیازمان، و از بردباری و دانش تو، برای نادانیمان. خداوندا! بر محمّد و آل محمّد درود فرست و ما را برای سپاسگزاری از تو و یاد تو و طاعت و عبادتت یاری کن؛ به حق رحمت خودتت، ای رحم کننده ترین رحم کنندگان.
بحار الأنوار: ج ۹۰ ص ۳۳۹ ح ۴۸
❅❁📖❁❅
اَللّهُمَ صَلِ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمّدٍ
وَ عَجِّل فَرَجَهُم
📖❁┄┅┅┅┅┄❁┄┅┅┅┅┄
┄┅┄ ❁﷽❁┄┅┄
امام على عليه السلام :
هَلَكَ خُزّانُ الأموالِ و هُم أحياءٌ ، و العُلَماءُ باقونَ ما بَقِيَ الدَّهرُ ، أعيانُهُم مَفقودَةٌ ، و أمثالُهُم فِي القُلوبِ مَوجودَةٌ .
مال اندوزان، با آن كه زنده اند، مُرده اند و اهل علم، تا دنيا هست زنده اند. پيكرهايشان از ميان مى رود، امّا يادشان در دلها هست.
نهج البلاغة : الحكمة 147
❅❁📖❁❅
جايگاه علم و ارزش عالم در این دنیا
جایگاه ویژه ای دارد در دین و آیین ما
وَ الرَّاسِخُـونَ فِـي الْعِلْـمِ يَقُولُـونَ آمَنَّـا
عالمان ثابت قدم و استوار در ارزشها
عالمی که سر می نهد به امر ولایت
فروتنی دارد و خودش اهل اطاعت
زنده می ماند نام او نا ابد جزو نیکان
قلم او افضل است بر خون شهیدان
عالمی که دستور بگیرد از انگلیسی
برای مادیاتش می کند کاسه لیسی
از بی عملیشان پای بعضی شل شد
باید عمل کنیم به دانسته های خود
جایگاهی بدی دارند در دنيا و آخرت
این را متوجه میشوند اهل بصیرت
عالمی که دو دوتا چهارتا کند برای دنیا
نمیتواند الگو و سرپرست باشد برای ما
روی چشمان ما جا دارند علماء باقون
نه دانشمند و روحانی نماهای داغون
خادم الرضا "ع"
#پیام_رسان_ولایت
┄┅┅┅┅┄❁📖❁┄┅┅┅┅┄
┄┅┅┄❁﷽❁┄┅┅┄
استاد قرائتی حفظه الله
سوره آل عمران
«7» هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ عَلَيْكَ الْكِتابَ مِنْهُ آياتٌ مُحْكَماتٌ هُنَّ أُمُّ الْكِتابِ وَ أُخَرُ مُتَشابِهاتٌ فَأَمَّا الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ زَيْغٌ فَيَتَّبِعُونَ ما تَشابَهَ مِنْهُ ابْتِغاءَ الْفِتْنَةِ وَ ابْتِغاءَ تَأْوِيلِهِ وَ ما يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلَّا اللَّهُ وَ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ كُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنا وَ ما يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُوا الْأَلْبابِ
او كسى است كه اين كتاب را بر تو نازل كرد. بخشى از آن، آيات محكم (روشن و صريح) است كه اصل و اساس اين كتاب را تشكيل مىدهد. (و هرگونه ابهامى در آيات ديگر، با مراجعه به اين محكمات روشن مىشود) و بخشى از آن، آيات متشابه است (كه احتمالات مختلفى در معناى آيه مىرود، ولى با توجه به آيات محكم، تفسير آنها روشن مىشود.) امّا كسانى كه در دلهايشان انحراف است، به جهت ايجاد فتنه (و گمراه كردن مردم) و نيز به جهت تفسير آيه به دلخواه خود، به سراغ آيات متشابه مىروند، در حالى كه تفسير اين آيات را جز خداوند و راسخان در علم نمىدانند. آنان كه مىگويند: ما به آن ايمان آوردهايم همهى آيات از طرف پروردگار ماست (خواه محكم باشد يا متشابه) و جز خردمندان پند نگيرند.
┄┅❁📖نکته ها :
در اين آيه، چند سؤال مطرح است:
سؤال: قرآن در يكجا همهى آيات خود را محكم دانسته و فرموده: «كِتابٌ أُحْكِمَتْ آياتُهُ» و در جاى ديگر همه را متشابه دانسته و فرموده: «كِتاباً مُتَشابِهاً» و در اين آيه بعضى را محكم وبعضى را متشابه معرّفى نموده است؟
پاسخ: آنجا كه قرآن فرمود: تمام آياتِ قرآن محكم است، يعنى سخن سست و بىاساس در هيچ آيهاى نيست و آنجا كه فرمود: همهى آيات متشابه هستند، يعنى سيستم و آهنگ آيات قرآن، هماهنگ، يكنواخت و شبيه بهم است.
اما با اين حال، از نظر فهم مردم همهى آيات يكسان نيستند، بعضى صريح و روشن و همه كس فهم، ولى بعضى داراى معانى بلند وپيچيدهاند كه همين امر موجب شبهه و اشتباه آنان مىگردد.
سؤال: چرا در قرآن آيات متشابه به كار رفته است؟
پاسخ: اوّلًا: وجود آيههاى متشابه زمينهى فكر و تدّبر در آيات قرآن است.
ثانياً: موجب رجوع مردم به رهبران آسمانى مىشود. آرى، اگر همهى درس آسان باشد، شاگرد نيازى به استاد احساس نمىكند.
ثالثاً: متشابهات وسيلهى آزمايش مردم است. گروهى كژانديش، از لابلاى آنها به سراغ اهداف شوم خود مىروند و گروهى انديشمند، به فرموده امام رضا عليه السلام با مراجعه به محكمات، معناى صحيح آيات را كشف مىنمايند. «من ردّ متشابه القرآن الى محكمه هدى الى صراط مستقيم»
سؤال: نمونهاى از آيات متشابه را در قرآن بيان كنيد؟
پاسخ: در قرآن مىخوانيم: «إِلى رَبِّها ناظِرَةٌ» در قيامت، چشمها به پروردگارشان مىنگرند.
چون عقل سليم، جسم بودن را براى خداوند محال مىداند و در آيات ديگر قرآن نيز مىخوانيم: «لا تُدْرِكُهُ الْأَبْصارُ» چشمها او را درك نمىكنند، لذا مىفهميم كه مراد از نگاه به پروردگار، نگاه به لطف و پاداش او در قيامت است.
همچنين مراد از «دست خدا» در آيهى «يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْ» قدرت اوست، چنانكه در فارسى نيز مىگوييم: فلانى در فلان شهر يا اداره دست دارد، يعنى قدرت دارد. وگرنه خداوند كه جسم نيست تا دست و پا داشته باشد. قرآن نيز مىفرمايد: «لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَيْءٌ» او همانندى ندارد.
┄┅❁📖پیام ها :
1- هركس همهى آيات را نمىفهمد. «وَ أُخَرُ مُتَشابِهاتٌ»
2- قلبهاى منحرف، منشأ فساد و فتنه است.
3- فتنه، تنها آشوب نظامى و فيزيكى نيست، تفسير به رأى و تحريفِ فرهنگ و معانى آيات نيز فتنه است. «ابْتِغاءَ الْفِتْنَةِ»
4- گاهى حقّ و حقيقت نيز دستاويز باطل مىشود. «ابْتِغاءَ الْفِتْنَةِ»
5- هدف نهايى و مقصد اعلاى آيات الهى را تنها خدا و راسخان در علم مىدانند. «وَ ما يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلَّا اللَّهُ وَ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ»
6- نام راسخان در علم در كنار نام مقدس خداوند آمده و مقامشان بعد از مقام الهى است. «وَ ما يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلَّا اللَّهُ وَ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ»
7- علم، درجاتى دارد كه بالاترين آن آشنا شدن به تأويل و رسيدن به هدف نهايى است. «وَ ما يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلَّا اللَّهُ وَ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ»
8- عالمان واقعى بىتكبّرند. «وَ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ»
9- گرايش به باطل، مانع از رسيدن به درجات بالاى علم است. «الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ» در برابر «فِي قُلُوبِهِمْ زَيْغٌ» قرار داده شده است.
10- هر چه را نمىفهميم انكار نكنيم. «كُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنا»
11- نزول آيات محكم و متشابه، در مسير تربيت است. «كُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنا»
┄┅┅┅┅┄❁📖❁❅┄┅┅┅┅┄❅❁┄┅┅┅┅┄
┄┅┅┄❅ ﷽ ❅┄┅┅┄
السـلام علیک یـا ابا عبدالله الحسین
┄┄┄┅═✧❁❁❁✧═┅┄┄┄
شهید حاج قاسم سلیمانی
این یک قاعده الهی است. هرکس به امیرالمومنین نزدیکتر شد به این مدار مغناطیسی علی بن ابیطالب، این مدار به او اثر میگذارد. او کمیل بن زیاد میشود. او ابوذر غفاری میشود. او سلمان پاک میشود. فلسفهی شهید فلسفهی این اتصال است. این قطره اتصال یافته به دریا قطره دیگر دیده نمیشود. او همگی دریاست. دریای الهی. او وصل به مدار مغناطیسی الهی و ائمه شده. دیگر او دیده نمیشود چون آن مدار اتصال را دارد. او جزئی از ائمه شده و جزئی از معصوم شده....
❁❅┄┅┅┅┅┄❅❁
امام خامنه ای مد ظله العالی :
شاگردپروریِ مرحوم آقای طباطبائی چیز عجیبی است. تربیت شاگردِ فیلسوف مثل شهید مطهری،شهید بهشتی،مرحوم آقای مصباح و دیگران،تربیت امثال اینها را به تعدادی که از درس مرحوم آقای طباطبائی استفاده کردند،بنده هیچ سراغ ندارم در هیچ کس دیگری.ایشان زنده کرد فلسفه را و انصافاً فیلسوفسازی کرد.
❁❁❅┄┅┅┅┅┄❅❁❁
امام على عليه السلام :
هَلَكَ خُزّانُ الأموالِ و هُم أحياءٌ ، و العُلَماءُ باقونَ ما بَقِيَ الدَّهرُ ، أعيانُهُم مَفقودَةٌ ، و أمثالُهُم فِي القُلوبِ مَوجودَةٌ .
مال اندوزان، با آن كه زنده اند، مُرده اند و اهل علم، تا دنيا هست زنده اند. پيكرهايشان از ميان مى رود، امّا يادشان در دلها هست.
نهج البلاغة : الحكمة 147
❅❁📖❁❅
جايگاه علم و ارزش عالم در این دنیا
جایگاه ویژه ای دارد در دین و آیین ما
وَ الرَّاسِخُـونَ فِـي الْعِلْـمِ يَقُولُـونَ آمَنَّـا
عالمان ثابت قدم و استوار در ارزشها
عالمی که سر می نهد به امر ولایت
فروتنی دارد و خودش اهل اطاعت
زنده می ماند نام او نا ابد جزو نیکان
قلم او افضل است بر خون شهیدان
عالمی که دستور بگیرد از انگلیسی
برای مادیاتش می کند کاسه لیسی
از بی عملیشان پای بعضی شل شد
باید عمل کنیم به دانسته های خود
جایگاهی بدی دارند در دنيا و آخرت
این را متوجه میشوند اهل بصیرت
عالمی که دو دوتا چهارتا کند برای دنیا
نمیتواند الگو و سرپرست باشد برای ما
روی چشمان ما جا دارند علماء باقون
نه دانشمند و روحانی نماهای داغون
خادم الرضا "ع"
#پیام_رسان_ولایت
*┄┄┅═✧❁📖❁✧═┅┄┄*
اَللّهمَ صَلِّ عَلیَ مُحَمّدٍ وَ الِ مُحَمّدٍ
وَ عَجِّل فَرَجَهُم
┄┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄┄┄
🍃 دنیا هَمه دریای حَیات و من مسکین
🍂 یک قطره از این موج خروشان نچشیدم
🍃 رفتند حریفان بسوی کَعبۀ مقصود
🍂 با محملی از نور و بگردش نَرسیدم
📖 #دیوان_اشعار_امام
📲 برای دریافت نسخه با کیفیت جهت استفاده در پسزمینه تلفن همراه به سایت جامع امام خمینی(ره) مراجعه فرمایید
#قدس
#فلسطین
💬 #تحلیل_و_تبیین | تکلیفمداری، تواضع و تعهد به اهلبیت(ع)
🎤 رسانه KHAMENEI.IR در گفتاری از حجتالاسلام مجتبی مصباح یزدی، نگاهی به سیره علمی و اخلاقی علامه سیّدمحمدحسین طباطبائی داشته است.
🔹علامه بهخاطر روحیه تکلیفمداری نیاز دید که جوانها باید با مسائل فلسفی آشنا بشوند تا بتوانند جواب مارکسیستها را بدهند، جواب شبهات را بدهند؛ لذا شروع به نوشتن کتاب فلسفهی روان به فارسی کردند. بعد به تبع ایشان شاگردانشان مثل شهید مطهری کتابهای فلسفی زیادی نوشتند.
🔹 شاید گاهی کسانی که صاحبنظر میشوند در رشتهای ممکن است اگر یکوقتهایی یک روایتی را با فکر خودشان در تعارضی ببینند سعی بکنند آن روایت را توجیه بکنند؛ اما ایشان بههیچعنوان اینگونه نبودهاند.
🔹 علامه به یک مقام علمیای رسیده بود که فیلسوفان دنیا میدانستند که ایشان چه کسی است و میآمدند در محضرش شاگردی میکردند.
🗓 پنجشنبه ٢۵ آبان ماه ١۴٠٢
🔻 گزیدهای از روایات #جهاد_با_نفس، مورد توصیه آیتالله بهجت قدسسره
✅ از امام صادق علیهالسلام روایت است که فرمود: همانا در روز قیامت یکی از کسانی که عذابش از دیگران سختتر است، کسی است که عدالتی را ستوده است، اما به غیر آن عمل کرده است.
📚 وسائلالشیعه، ج۱۵، ص۲۹۶
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
نمیدانم!
🔸️یکی از نکته هایی که من در زندگی ام تجربه کردم این است که اساتیدی داشتیم که وقتی سؤال می کردیم، زود جواب نمی دادند. می گفتند احتیاج دارد که فکر کنم یا می گفتند نمی دانم و باید بپرسم یا تحقیق کنم. این بیشتر به دل آدم می نشست و اثر می گذاشت.
🔸️خدا درجات آقای طباطبایی را بیش از آن اندازه که عقل ما می رسد متعالی کند. بارها اتفاق افتاده بود.
🔸️شب های پنجشنبه جلسه داشتند و گاهی ما هم می رفتیم. گاهی در بین راه، فرصتی می شد که چیزی بپرسیم؛ حالا مسئله علمی یا اخلاقی. وقتی می پرسیدم، تأملی می کردند و می گفتند نمیدانم! بعد مقداری فکر می کردند و عادتاً چیزی به ذهنشان می رسید و می گفتند.
🔸️در این جهت کس دیگری را مثل آقای طباطبایی ندیده ام. صریحاً به شاگردش می گفت نمی دانم.
۱۳۹۶/۰۴/۱۲
#حکایت_ها
#علامه_طباطبایی
33.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙بیانات آیت الله العظمی جوادی آملی در رابطه با ویژگی های علامه طباطبایی(ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 غربزدههای متحجّر
🔻سیاستمداری که میگوید دین باید «جمهوریت» را رعایت کند، هیچی از دین نفهمیده!
🔻مگر دین چیزی غیر از «مردم سالاری» است؟! دین، نرمافزار «احیای مردم» است.
🔻جمهوریت، حرفی غربی نیست؛ ذات اسلام یعنی «جمهوریت»
🔻شهید آیت الله سیدمحمدباقر صدر: خالصاً لِوَجْهِ الله یعنی کار برای مردم
وقتی به دنیا اومدی تو گریه کردی، بقیه میخندیدن. حالا یجوری زندگی کن که موقع مرگت همه گریه کنن تو بخندی؛ درست مثل شهدا...
کانال #حسین_یکتا
☑️ https://eitaa.com/joinchat/3797614592C4c785700cb
#منکرات_فراموش_شده ۴۹
💢 *«میزان دانستن خود»*
🔆 *«وَ إِنَّهُمْ لَيَصُدُّونَهُمْ عَنِ السَّبِيلِ وَ يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ مُهْتَدُونَ»*
🔆 «و آنها (شياطين) مردم را از راه (حقّ) باز مىدارند ولى گمان مىكنند كه هدايت يافتهاند.»
📗 سوره زخرف، آیه ۳۷
✅ *باید مرتبا در اعمال و رفتار خود دقت کنیم و صحت آن را کنترل نماییم.*
💢 گاه آنقدر نسبت به خود و اعمال خود اطمینان داریم که *خود را میزان صحت و سقم همه چیز میدانیم* و دیگران را با خود میسنجیم.
💢 در چنین حالتی که خود را اشباع از همه چیز میدانیم، *نیاز به آموزش و یادگیری را فراموش میکنیم.* بازنگری و واکاوی خود این حالت را از ما دور میکند.
✅ *بایستی* با دیدن انسانهای خوب از خدا توفیق کسب حسنات آنها را بطلبیم و درروبرو شدن با افراد خطاکار وجود آن عمل زشت را در خود بررسی کنیم.
✅ از *فواید* دیدار عالِم این است که انسان فردی را فراتر از خود میبیند و در مییابد که هنوز مراحلی برای طی کردن و کامل شدن باقی است.
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
4_5868642213742773870.mp3
2.07M
🎙 #قطعه_صوتی
🌷 دلم آروم شده خیالم راحته
با نوای حاج امیر عباسی
#امام_حسین_علیه_السلام
1_1662606251.mp3
17.31M
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین
تنها بودم، یادم بودی
هر جا من از پا افتادم بودی
در این دنیا من چون کاهی
آقا همچون کوهی پشتم بودی
لبیک یا حسین