48.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ بسیار زیبا از گروه سرود خانه ایثار و شهادت درباره خداوند بزرگ و مهربان❤️❤️❤️
@pbsb14
وزارت ارشاد: حضور زنان در تبلیغات ممنوع نیست
🔹طبق قوانین تبلیغاتِ تجاری در کشور، هرگونه «استفاده ابزاری» از زنان، مردان و کودکان ممنوع است و آنچه که برخی منابع خبری درباره ممنوعیت حضور زنان در تبلیغات منتشر کردند، صحیح نیست.
@pbsb14
.
🔴دوست ندارم اینو بگم ولی:
متاسفانه گشت ارشاد
داره جور #بیغیرتی بعضی
مردان رو میکشه...
.
مشرق گزارش می دهد؛
باشگاههای ایرانی در ترکیه چه میکنند؟ / ریخت و پاش از جیب مردم در کوچه پس کوچههای سرزمین افندی
اردوی ترکیه
در شرایطی که وضعیت اقتصادی خاصی بر کشور حاکم شده، حضور تیم های مختلف لیگ برتری در ترکیه و ولخرجی آنها، حکایت از بی توجهی به بیت المال و هدر رفتن سرمایه ها دارد.
سرویس ورزش مشرق- این روزها که فوتبال کشورمان کمی رنگ آرامش به خود می بیند، تیم های باشگاهی در حال مهیا کردن خود جهت حضور در بیست و دومین دوره لیگ برتر هستند. البته، اخبار عجیب و غریبی هم از برخی تیم ها و هزینه کردهای بی ضابطه شان در فصل و نقل و انتقالات به گوش می رسد. رقم هایی که درباره خرید و فروش بازیکنان شنیده می شود، نگرانی های بسیاری را در پی داشته و افکار عمومی را در یک نقطه نارضایتی قرار داده است.
در همین روزها بود که انتشار دستمزد یکی از مدیران عامل لیگ برتری نشان داد که اساسا، فوتبال کشورمان دچار یک انحراف جدی مالی و ساختاری شده است. در واقع، می توان اذعان داشت که فوتبال کشورمان تبدیل به حیاط خلوتی شده که روی دادن هر اتفاقی در آن طبیعی و عادی شده است. یک نمونه دیگر و دم دستی را می توان در ماجرای اردوهای پیش فصل و آماده سازی تیم های لیگ برتری دید که دلالت بر یک بی اعتنایی آشکار به مردم و شرایط کشور دارد و البته، یک رهاشدگی و عدم نظارتی مدیریتی و راهبردی بر فوتبال.
باشگاههای ایرانی در ترکیه چه میکنند؟ / ریخت و پاش از جیب مردم در کوچه پس کوچههای سرزمین افندی
از برگزاری اردوهای برون مرزی در کشوری مانند ترکیه تا حقوق نجومی بازیکنان و حتی برخی مدیران باشگاه ها، همگی دلالت بر رهاشدگی و هدر رفت بیت المال در فوتبالی دارد که نسبتش با جامعه دچار تردید اساسی است
خاصه خرجی در روزهای سخت کشور
در همین روزها، اخبار مختلفی درباره برگزاری اردوی آماده سازی برخی تیم های باشگاهی در کشور ترکیه به گوش می رشد. از پرسپولیس و استقلال تا فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان و ...، همگی بار سفر را بسته یا در حال بستن هستند تا چند روزی را در سرزمین افندی ها بگذرانند و گهگاه نیز خبری مخابره شود که با فلان تیم بازی کرده اند. اما چه تدبیری موجب می شود تا در روزهایی که کشور دچار بحران اقتصادی خاصی است، چنین اردوهایی با هزینه های هنگفت برگزار شود؟ چرا بایستی چنین بی اعتنایی به وضعیت مردم وجود داشته باشد و چنین تصمیماتی گرفته و اجرایی شود؟
اکنون در سطح کشور، کمپ ها و مراکز تمرینی وجود دارند که می توانند پذیرای تیم های باشگاهی و حتی ملی کشورمان باشند اما چرا بایستی هزینه های هنگفتی صورت گرفته و پول ملت هدر رود؟ البته، برخی از باشگاه های خصوصی هستند که شاید نتوان انتقاد چندانی بدان ها داشت اما چرا باید حاصل دسترنج کارگران فولاد و سپاهان اینگونه هزینه شده و به روایتی، هدر رود؟ آیا نمی توان با همین هزینه کردها، هم موجب ارتقای کمپ های داخلی و اشتغالزایی شد؟ در چنین روزهای خاص اقتصادی، بر چه مبنایی تصمیماتی گرفته می شود که به نوعی، دهن کجی به شمار رفته و نادیده گرفتن اوضاع و احوالی که بر کشور و مردم حاکم است؟ نسبت این باشگاه ها با مردم و هوادارانشان در چیست؟
باشگاههای ایرانی در ترکیه چه میکنند؟ / ریخت و پاش از جیب مردم در کوچه پس کوچههای سرزمین افندی
بایستی پرسید که چرا وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال در قضایایی مانند اردوهای برون مرزی باشگاه ها، چنین منفعل رفتار کرده و نقش حاکمیتی و سیاست گذار خود را فراموش کرده اند
تداوم انفعال و سکوت فدراسیون و وزارت ورزش!
در شرایطی که از منظر مدیریتی و حکمرانی، نمی توان توجیه خاصی برای برگزاری چنین اردوها و خروج سرمایه از کشور داشت، بایستی پرسید که نقش فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولیان موضوع در کدام نقطه است؟ چگونه می شود که این نهادهای بالادستی مجوز برگزاری چنین اردوهایی و اعزام ها را صادر می کنند؟ آیا نباید فدراسیون به عنوان ریل گذار فوتبال کشور، در این زمینه با تدابیری مانع از خروج ارز از کشور و البته، تقویت ظرفیت های بومی و کشوری شود؟ وزارت ورزش و جوانان به عنوان سیاست گذار ورزش کشور، در این باره چه تدابیری داشته و دارد؟
در شرایطی که نهادهای بالادستی و حتی نظارتی مانند سازمان بازرسی کل کشور، نظاره گر چنین اتفاقاتی هستند، بیهوده نیست که هر اتفاقی در فوتبال کشور نیز روی دهد. باشگاه های لیگ برتری که این روزها کوچه پس کوچه های ترکیه را قرق خود کرده اند، آشکارا نشان می دهند و بار دیگر ثابت می کنند که قرار نیست ارزش افزوده و عایدی برای کشور داشته باشند. آنها مسیر خود را می روند و سالانه نیز میلیاردها تومان به هدر می رود تا این سرگرمی ادامه پیدا کند. نتیجه این وضعیت و رهاشدگی را نیز می توان در نابسامانی فوتبال دید و درک کرد.
پاداش برای خوشمصرفهای برق
🔹تاکنون ۱۰/۸ میلیون مشترک خوشمصرف برق در طرح پرداخت پاداش صرفهجویی ۲۸۲ میلیارد تومان پاداش گرفته اند. این طرح تا پایان ماه گرم سال یعنی شهریور ادامه خواهد داشت.
🔹طبق گفته وزیر نیرو اگر مشترکی سال گذشته ۳۰۰ کیلووات مصرف میکرده و هماکنون با کاهش ۵۰ کیلوواتی به عدد ۲۵۰ کیلووات برسد به ازای هر کیلووات ساعت صرفهجویی ۵۰۰ تومان پاداش گرفته که معادل ۲۵ هزار تومان میشود.
🔹به گفته محرابیان هزینه قبض این مشترک برای مصرف ۲۵۰ کیلووات نیز ۲۵ هزار تومان است که معنای رایگان شدن قبض را میدهد. حال اگر این مشترک به جای ۲۵۰ کیلووات ۲۰۰ کیلووات مصرف کنند ۳۰ هزار تومان پاداش خواهد گرفت و در قالب بستانکاری یا به صورت نقدی میتواند پاداش خود را دریافت کند.
@pbsb14
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماینده مردم خمینیشهر: رئیس قوه قضائیه تکلیف پرونده سنگین «حسن روحانی» را مشخص کند؛ مردم منتظرند
حجتالاسلام محمدتقی نقدعلی در تذکری شفاهی خطاب به رئیس مجلس:
🔸مصوبه مجلس در باب مذاکرات مصوبه ای بود که مهر تائید رهبر انقلاب را داشت و مصوبهای بود که به نوعی برگ برنده را به تیم مذاکره کننده داده بود.
🔸امروز متاسفانه کسی که پس از 8 سال، بانی وضع موجود است، می رود گعده میگیرد، کسی که امروز باید پشت میلههای زندان و پشت میز محاکمه باشد و محاکمه شود با کمال گستاخی این مصوبه مجلس را مسبب عدم لغو تحریم ها عنوان میکند.
🔸شورای عالی امنیت ملی باید ورود کند؛ چرا باید آدمی که در چندین نوبت در قالب ماده 234 و در قالب گزارش کمیسیون اصل 90 پرونده قضایی او به سیستم قضایی رفته است، گستاخی کند؟
🔸آقای قالیباف! کیان مجلس را حراست کنید؛ مصوبه مورد تائید رهبر انقلاب امروز توسط روحانی زیر سوال رفته است؛ از آقای اژهای می خواهم تکلیف پرونده سنگین حسن روحانی را مشخص کند؛ امروز مردم منتظرند.
#محاکمه_روحانی
@pbsb14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: اقتصاد ما آلوده به ربا است
🔹مجلس به این سمت میرود که در روزهای آینده تغییر قانون بانک مرکزی را کلید بزند.
@pbsb14
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 آیتالله تهرانی: مجالس روضه واجب است نه مستحب!
۴ شب تا محرم
@pbsb14
🔴 اگر جرأت دارید این را نشر دهید ❗️
🔰 اصلاح طلبانی که تکه ای از سخنان چند سال قبل آیت الله جوادی آملی را که در ساحت جداگانه ای بیان شده، به عنوان دستاویزی برای ترک اقدامات سلبی در زمینه حجاب و عفاف قرار داده اند، اگر جرأت دارند، این سخنان ایشان را نشر دهند:
🔻حجاب زن مربوط به مرد نيست تا مرد بگويد من راضيام❗️
حجاب زن مربوط به خانواده نيست تا اعضاي خانواده رضايت بدهند❗️
🔻حجاب زن، حقي الهي است؛ لذا ميبينيد در جهان غرب و كشورهايي كه به قانون غربي مبتلا هستند اگر زن همسرداري آلوده شد و همسرش رضايت داد، قوانين آنها پرونده را مختومه اعلام ميكند اما در اسلام اين چنين نيست.
🔻حرمت زن نه اختصاص به خود زن دارد، نه شوهر و نه ويژه برادر و فرزندان اوست❗️
همه اينها اگر رضايت بدهند، قرآن راضي نخواهد بود، چون حرمت زن و حيثيت زن به عنوان حقالله مطرح است.
🔻اگر جامعهاي اين درس رقت و عاطفه را ترك كرد و به دنبال غريزه و شهوت رفت، به همان فسادي مبتلا ميشود كه در غرب ظهور كرده است؛
🔻لذا كسي حق ندارد بگويد من به نداشتن حجاب رضايت دادم. از اينكه قرآن كريم ميگويد هر گروهي اگر راضي هم باشند شما حد الهي را در برابر آلودگي اجرا كنيد، معلوم ميشود عصمت زن، حقالله است و به هيچكسي ارتباط ندارد❗️
https://www.isna.ir/news/9006-08468/
پ.ن:عدم رعایت این حق الهی در جامعه موجب بمباران و فوران شهوات و غرایز جنسی،افزایش آمار طلاق و خیانت همسران و باعث انحرافات جنسی و اخلاقی نوجوانان و جوانان می شود، وظیفه حکومت اسلامی چیست❓
💧☀️💧☀️💧
💢 #اخلاق
✅پرسش: چه توصیههایی برای این که نماز و عبادات انسان خالصانه و به دور از ریا باشد وجود دارد..!؟
✍️پاسخ: برای این که نماز و عبادات انسان خالصانه و به دور از ریا باشد، به این نکات توجه نمایید:
1️⃣توجه به خشم و غضب حق تعالی:
ریا کردن در انجام عبادات و اوامر الهی در حقیقت نوعی استهزا و مسخره کردن دستورات پروردگار است و موجب غضب او خواهد شد.
2️⃣ توجه به بیارزشی پاداش و تشویق مردم در مقابل پاداش پروردگار متعال:
اگر کسی پاداشها و تشویقهای زود گذر مردم را با اجر و پاداشهای ماندگار الاهی مقایسه کند هرگز عملی را به خاطر تشویق مردم انجام نخواهد داد.
3️⃣ توجه به خلف وعدهها، ناسپاسیها و فراموش کاریهای مردم:
اگر انسان توجه کند بسیاری از مردم در مقابل خدمتی که به آنها میشوند ناسپاساند و اصلاً خدمات و نیکیهایی را که در حقشان میشود به حساب نمیآورند تا به فکر قدردانی و جبران آن باشند و گروه زیادی از آنان که خدمات و نیکیها را به حساب میآورند خیلی زود آنها را فراموش میکنند؛ و برخی از کسانی که قصد جبران کردن دارند قدرت و امکانات این کار را ندارند و کسانی هم که بتوانند سپاس و تشکری به جا آورند تشکرشان ارزش چندانی ندارد. در حالی که خداوند هیچ عمل خیری را که خالصانه انجام شده باشد را بیپاداش نمیگذارد و هیچ عملی را فراموش نمیکند؛ زیرا بر همه چیز آگاه است و بر انجام هر کاری و دادن هر پاداشی توانا است.
4️⃣ توجه به قدرت خداوند در تسخیر دلها و قلبها:
انسان طبیعتاً دوست دارد مورد تشویق و محبت مردم باشد و همه از او به نیکی یاد کنند، اما باید توجه داشته باشد که قلوب مردم و جلب محبت آنان به سوی افرادی که خالصانه اعمال نیک را انجام میدهند به دست او است.
5️⃣ توجه به قدرت خداوند در افشا کردن ریاکاریها در نزد مردم و رسوایی آن:
کسی که بداند اگر مردم متوجه شوند این انسانی که این طور با سوز نماز میخواند و یا مخارج کار خیری را بر عهده دارد در نیت خود خالص نیست، قطعاً هیچ تشکری از او نخواهند کرد و هیچ گاه حاضر نخواهد شد زحمات خود را با ریا کاری از دست بدهد.
6️⃣ توجه به این که ریا نابود کننده اجر و پاداش اخروی اعمال انسان است:
کسی که توجه داشته باشد که عملی که ریا و ناخالصی در آن وجود داشته باشد در پیشگاه خداوند فاقد ارزش و پاداش است متوجه میشود که عمل ریایی بالاترین خسران و ضرر است.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📞 پاسخگویی تلفنی : 096400
🌎 پاسخگویی به سوالات دینی :
اپلکیشنپاسخگو ┈••••✾••••┈ ایتا
وبپاسخگو┈••••✾ ••••┈ اینستاگرام
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
مرکز ملّی پاسخگوییبه سئوالات دینی