⭕️ دروغهای سیاسی که ماندگار شدند.
#اموزشی
🇮🇷 به ما بپیوندید؛
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀کلیپ/
❌ موضوع: چه کسی سند بردگی ملت ایران را برای همیشه پاره کرد؟!
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#استکبار_ستیزی
#کاپیتولاسیون
#اموزشی
#توانمندسازی_مربیان
🆔 https://sapp.ir/salehinrasad
🆔 eitaa.com/salehinrasad
🔺آمریکا: نمیگذاریم ایران به ونزوئلا موشک بفروشد
🔹نماینده آمریکا در امور ایران: دولت بایدن اگر بخواهد هم نمیتواند تحریمهای ایران را لغو کند چون برخی تحریمها را ذیل مجوزهای ضدتروریسم قرار میدهیم.
🔹وقتی ترکیه اس-۴۰۰ خرید ۲.۵ میلیارد دلار نقد به روسیه داد. فکر نمیکنم ایران چنین پولی داشته باشد.
🔹اگر ایران به ونزوئلا موشکهای دوربرد بفروشد، گزینههای دیگری به غیر از تحریم روی میز است.
🔸پینوشت: آمریکایی در حالی این تهدیدات توخالی را انجام میدهند که پیش از این تهدید کرده بودند نفتکشهای اعزامی به ونزوئلا را توقیف خواهند کرد که نهایتا هیچ غلطی نتوانستند بکنند!
🇮🇷 به ما بپیوندید؛
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #تحلیل_تصویری | دلیل اسلام ستیزی علنی مکرون چیست؟‼️
#اسلام_ستیزی #هولوکاست
🇮🇷 به ما بپیوندید:
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
24.pdf
119.3K
#پرسمان:
🔰 آیا نظام در مباحث اقتصادی و بین المللی به بن بست رسیده است؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیشت
#توانمندسازی_مربیان
🆔 https://sapp.ir/salehinrasad
🆔 eitaa.com/salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹مقام معظم رهبری: ریگان از ترامپ، هم قویتر بود و هم عاقلتر
⚠️ریگان هنرپیشه بود و بازیگریاش هم بهتر از ترامپ بود.
♦️امروز ریگان کجاست، جمهوری اسلامی کجاست؟
#بیانات_رهبری
🇮🇷 به ما بپیوندید؛
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| موثرترین چهره تاریخ از بین ۱۰۰ شخصیت مهم کیست؟
🔴 بازنشر به مناسبت توهین به پیامبر اکرم صلواتالله علیه و آله
♨️ مایکل اچ هارت در سال 1978 کتابی به نام " صد: رتبهبندی مؤثرترین چهرههای تاریخ " نوشته است. در کتاب او 100 شخص مهم و تأثیرگذار تاریخ معرفی شده است که در رتبهی نخست ان نام مبارک پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله) قرار گرفته است.
🔶 او در کتابش دلیل این رتبه را اینگونه بیان می کند: محمد بن عبدالله، «به شکل اعلایی بسیارموفق» بوده، هم در بعد مذهبی و هم در بعد سکولار.
🔹وی همچنین معتقد است که نقش پیامبر اسلام در توسعه و رواج این آیین خیلی فراتر از نقش «شراکتی عیسی مسیح» در توسعه مسیحیت اثرگذار بودهاست.
💠 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی از سلسله جلسات #دوگانههای_سرنوشتساز
#توانمندسازی_مربیان
@salehinrasad
🔰 اطلاعنگاشت | مدیریتِ قاطع، همکاریِ همگانی
🔻رهبرانقلاب اسلامی در جلسهای که با حضور رئیس جمهور و اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا تشکیل دادند، از مسئولان کشور خواستند برای مقابله با ویروس کرونا «تلاش مضاعف» و «ابتکارات جدید» داشته باشند. ایشان در این زمینه توصیههایی بیان کردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
#بیانات_رهبری
💻 @Khamenei_ir
🔹ورود غیر رسمی روسیه به جنگ قره باغ یا قدرت نمایی در برابر ترکیه ؟
🔹بنابر اعلام نشریه اسیا تایمز به احتمال زیاد روسیه از سامانه جنگ الکترونیک کراسوخا 4 بر علیه پهپادهای آذربایجانی استفاده کرده است
▫️این نشریه اعلام کرده با توجه به تصاویر به دست امده از پهپادهای ساقط شده اذربایجانی و نبود نشانه های برخورد موشک به پهپادها این احتمال وجود دارد که از یک سامانه قدرتمند جنگال بر علیه این پرنده ها استفاده شده . به طور رسمی چنین تجهیزاتی در اختیار ارمنستان نمی باشد . همچنین استفاده زیاد از موشک های اسپایک اسرائیلی نیز می تواند دلیلی بر این مدعا باشد
▫️روسیه در شمال غرب ایروان در شهر گیومری یک پایگاه نظامی دارد و با تجربه جنگ سوریه و لیبی به احتمال زیاد این سامانه را در این پایگاه مستقر کرده است
🔹از سویی بنابر اعلام برخی منابع نیز چند روزی است پهپادهای آذربایجانی از مناطق جنوبی و نزدیک مرز ایران به سمت مناطق درگیری پرواز می کنند
🇮🇷 به مابپیوندید:
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
⁉️ آیا سیاست خارجی ج.ا.ایران واقعا اسلامی است یا بر اساس منافع کشور ایران؟
⁉️ آیا ایران از آمریکا جداشده و مستعمره روسیه است؟
⁉️ آیا حمایت از عراق و سوریه به دلیل اسلام بود؟ پس چرا از مسلمانان آذربایجان حمایت نمی کنیم؟
⁉️ آیا ایران می تواند در امور کشورهای دیگر دخالت کند؟
⁉️ اصلا مبنای سیاست خارجی ایران چیست؟
🌺 گروه دورهمی دوستانه 🌺
هر هفته یک موضوع چالشی
پنجشنبه شب ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۰۰
پیامرسان واتساپ
نوجوانان متوسطهدوم و دانشجویان 🔻
https://chat.whatsapp.com/HGtHDWxrNr2LKDS4NToAkO
جنایات آمریکا.doc
41K
🌀 یادداشت/
🔰نسخه word
✅موضوع: نگاهی به جنایات آمریکا از جنگ دوم جهانی به بعد
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#جنگ_جهانی_دوم
#اموزشی
🇮🇷 به ما بپیوندید:
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
یه روز خبر مجروحیت ۲ کودک در لواسان توسط سگ ها میاد
یه روز دیگه خبر حمله ور شدن سگها تو اصفهان به یه خانم باردار
و حالا هم کتک خوردن و آسیب دیدن #بانوی_گیلانی به خاطر تذکر بابت سگ گردانی!
چرا این بساط سگ گردانی و سگ بازی جمع نمیشه؟
تا کی و برای چی باید مماشات بشه؟
#اون_روی_سگبازی
*محمد نصوحی*
🇮🇷 به ما بپیوندید:
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
سوال 25.doc
37.4K
#پرسمان
🔰 پاسخ به چند #شبهه و ادعای حجت الاسلام نقویان:
❌زود ایمان نیاورید، ایمان بیاورید اون وقت مجبور هستید، همینطوری دنبالش بروید‼️
❌ گول نخورید روزگار، روزگار گول زدن هست‼️
❌حر حُر هستم، نه چپم و نه راست، نه به اون بالایی ها‼️
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#شبهه
#حجت_الاسلام_نقویان
#توانمندسازی_مربیان
🆔 https://sapp.ir/salehinrasad
🆔 eitaa.com/salehinrasad
#انتخابات1400
🔴 مهم ترین شعارهای 7 رئیس جمهور گذشته جمهوری اسلامی
🔻یکی از جدی ترین دلایل رأی آوری کاندیداهای ریاست جمهوری، شعار و وعده هایی است که در پوسترهای تبلیغاتی و میتینگ های سیاسی تکرار می کنند. ایران تاکنون 7 رئیس جمهور به خود دیده؛ می خواهیم مروری بر شعارهای آنها داشته باشیم:
1️⃣ اول؛ سیدابوالحسن بنی صدر، فرزند آیت الله بنی صدر؛ بهمن 58 تا خرداد 60؛ مهمترین شعار انتخاباتی او در پوسترهای انتخاباتی «عدالت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی»، «بشارت دهنده اقتصاد توحیدی» بود و در میتینگ ها از وحدت ملی، بازسازی اقتصادی، تامین امنیت و گسترش فرهنگ اسلامی سخن می گفت. در 5 بهمن 58 با بیش از 11 میلیون رأی رئیس جمهور شد و کمتر از یکسال و نیم، در خرداد 1360 استیضاح و عزل شد.
2️⃣ دوم؛ شهید محمدعلی رجایی؛ مرداد 60 تا 8 شهریور 60؛ رجایی نخست وزیر و رئیس الوزرای دوره بنی صدر بود و اختلافات جدی با رئیس جمهور داشت. شهید رجایی بعد از استیضاح بنی صدر با اصرار نیروهای انقلابی وارد کارزار انتخابات شد و با 13 میلیون رأی رئیس جمهور شد. شعار مشخصی در پوسترهای وی مشهود نیست. بلکه تجربه یکسال و نیم نخست وزیری وی، روحیات انقلابی، عدالتخواهی، محرومیت زدایی، ساده زیستی، خستگی ناپذیری، استکبارستیزی و ولایتمداری مهم ترین دلایل انتخاب او بود. عمر ریاست جمهوری رجایی، فقط 28 روز بود.
3️⃣ سوم؛ سیدعلی خامنه ای؛ مهر 60 تا خرداد 68؛ امام تا پیش از این مخالف ورود روحانیت به عرصه ریاست جمهوری بود. اما با تجربه دولت موقت بازرگان و ریاست جمهوری بنی صدر و وضعیت بحرانی کشور، اجازه ورود به روحانیت برای تصدی پست اجرایی موافقت کرد و بدین ترتیب سیدعلی خامنه ای با اصرار روحانیون و حزب جمهوری اسلامی به میدان رقابت وارد شد. او هم همچون رجایی شعار انتخابات خاصی را در پوسترها و میتینگ ها مطرح نکرد اما عملکرد دو سه ساله در موقعیت های مختلف، ایشان را به عنوان «مردم محراب و جبهه» در اذهان معرفی می کرد و مردم او را به خطابه های آتشین علیه آمریکا و اسرائیل، طاغوت و ظلم و صدام و بی عدالتی می شناختند. آیت الله خامنه ای با 16 میلیون رأی رئیس جمهور شد و دو دوره رئیس جمهور ماند.
4️⃣ چهارم؛ علی اکبر هاشمی رفسنجانی؛ مرداد 68 تا مرداد 76؛ پس از رحلت حضرت امام(ره) و رهبری آیت الله خامنه ای، پست نخست وزیری حذف و بدین ترتیب ریاست جمهوری از جایگاه کلی و تشریفاتی به جایگاه اجرایی و صاحب اختیارات گسترده صعود کرد. هاشمی رفسنجانی توانست با شعارهای اقتصادی، سازندگی اقتصادی و توسعه اقتصادی رئیس جمهور شود. او با 16 میلیون رأی انتخاب و دولتش به عنوان دولت سازندگی معرفی شد.
5️⃣ پنجم؛ سیدمحمد خاتمی؛ مرداد 76 تا مرداد 84؛ سیدمحمد خاتمی با چهره مخالف وضعیت موجود و با شعارهای جامعه مدنی، آزادی و توسعه سیاسی به میدان رقابت های انتخاباتی آمد و در رقابت با علی اکبر ناطق نوری با بیش از 20 میلیون رأی در 2 خرداد 76 رئیس جمهور شد و توانست دو دوره رئیس جمهور باقی بماند. اقتصاد در دوران خاتمی آرامش نسبی داشت اما اختلافات طبقانی، بی عدالتی، التهابات سیاسی و فرهنگی به اوج خود رسیده بود.
6️⃣ ششم؛ محمود احمدی نژاد؛ مرداد 84 تا مرداد 92؛ احمدی نژاد در شرایطی روی کار آمد که بی عدالتی و تبعیض بعد از انقلاب به اوج خود رسیده و خیلی ها از انحراف انقلاب می گفتند. لذا مهم ترین شعار او عدالت خواهی و مهرورزی و خدمت به محرومین بود. وی در سال 84 در رقابت با هاشمی رفسنجانی (در دور دوم) با 17 میلیون رأی رئیس جمهور شد و با پرکاری، تلاش و حضور مستقیم در بین مردم توانست در سال 88 با شعار «مبارزه با اشرافی گری و مفاسد اقتصادی»، 24 میلیون رأی را کسب کند. اما مخالفین وی به سردمداری هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی، میرحسین موسوی و مهدی کروبی علیه جمهوریت و رأی مردم شورش کردند و کشور را به مدت 8 ماه دچار التهاب و اغتشاش نموده و نظام را تا لبه پرتگاه پیش برده و زمینه تحریم های گسترده غرب علیه جمهوری اسلامی را فراهم کردند که تاکنون نیز ادامه دارد.
7️⃣ هفتم؛ حسن روحانی؛ مرداد 92 تاکنون(آبان 1399)؛ حسن روحانی بعد از تحریم های فلج کننده غرب و عملکرد حاشیه ساز احمدی نژاد در دوسال آخر و التهاب مجلس علی لاریجانی با وعده رفع تحریم ها، مذاکره با آمریکا و چرخش چرخ اقتصاد به میدان آمد و توانست با کسب 17 میلیون رأی در سال 92 و همچنین 23 میلیون رأی در سال 96 رئیس جمهور هفتم ایران شود. اختلاف طبقاتی، تورم، بیکاری و مشکلات معیشتی در این دوران به اوج رسید.
🔻حالا باید ببینیم هشتمین رئیس جمهور انقلاب اسلامی چه کسی و با چه شعاری به میدان خواهد آمد./✍داود مدرسی یان
🇮🇷 به ما بپیوندید؛
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
📝 چرا تحریمهای پسابرجام کاریتر شد؟
🔻اینکه تحریمهای سال ۹۷ به بعد شدیدتر از تحریمهای ۹۱-۹۰ شدهاند، سخن درستی است. قبل از برجام بالغ بر یک میلیون بشکه نفت صادر میکردیم و مراودات تجاری ما هرچند آسیبدیده، اما در حد قابل قبولی قرار بود. اما دلیل اینکه در دوره قبل از برجام، تحریمها به شدت تحریمهای بعد از ۹۷ موثر نبود چیست؟ آیا چون دولت آمریکا دموکرات بود یا اوباما انسان مودب و باهوشی بود، تحریمها نرمتر بودند و ترامپ آنها را سختتر کرد؟
🔻این گزاره که تفاوت شدت تحریمها به تفاوت اوباما و ترامپ بازمیگردد، یکی از مصادیق تحریف است. تحریم نفت و بانک مرکزی ایران در دوره اوباما وضع شد، اما در آن دوره ایران پای میز مذاکره ننشسته بود، برنامه هستهایاش محدود و بیخاصیت نشده بود، و در یک کلام ورقهای زیادی برای بازی کردن در دست داشت. وقتی دولت تدبیر و امید در ایران روی کار آمد، از یک سو عطش برای مذاکره نشان داده شد و از سوی دیگر با عباراتی چون "خزانه خالی است" و "آمریکا میتواند با یک بمب تمام تاسیسات ایران را از کار بیندازد" و "آب خوردن مردم هم در گرو توافق هستهای است"، اظهار عجز شد، و از سوی دیگر به صورت یکجانبه همه داشتههای راهبردی هستهای به قیمت نسیه محدود گشت. علاوه بر این، تضمین داده شد که در صورت خروج آمریکا از برجام ایران همچنان به اجرای تعهدات خود ادامه دهد.
🔻این مجموعه رفتارها به دشمن این پیام را داد که میتواند بر فشار بیافزاید و امتیازات بیشتری بگیرد. این بود که ترامپ از برجام خارج شد و تحریمهایی را که هرگز آنگونه که باید برداشته نشده بود، بازگرداند.
🔻مسئله دیگری که باعث کاریتر شدن تحریمها شد، اجرای توصیههای FATF بود که امکان رهگیری مبادلات مالی ایران به ایجاد مانع در برابر تجارت خارجی ایران را برای آمریکا تحصیل کرد. یک مقام دولتی گفته است وقتی میخواهیم با یک بنگاه یا شرکتی وارد تجارت شویم، سفیر آمریکا مستقیماً با مدیران شرکت یا آن بانک ارتباط برقرار کرده و تهدیدش میکند. اینکه آمریکا قبل از تجارت، از نیت تجاری ایران خبردار شده است، یعنی حتی بر فراهمسازی مقدمات یک فرآیند تجاری اشراف دارد، و این از نتایج اجرای توصیههای FATF است. جای تاسف است که وقتی FATF ایران را در لیست سیاه خود قرار داده است، به چه دلیل باید اجرای ۳۹ بند از ۴۱ بند برنامه اقدام توافق شده با این نهاد ادامه یابد؟
🔻نتیجه اینکه اولاً تشدید تحریمها نتیجه نشان دادن عطش برای مذاکره، امضای توافق خسارتباری چون برجام و از کف دادن داشتههای هستهای، اعطای امتیازات یکجانبه به آمریکا، و اجرای استانداردهای FATF است؛ ثانیاً تحریمهای اوباما در زمان خودش "تحریمهای فلجکننده" نامیده شد، یعنی دولت دموکرات اوباما هدف رسمی خود را فلج کردن اقتصاد ایران اعلام کرد و القای این سخن که او با ما بود و انسان خوبی بود و مهربانتر بود، خدمت به آمریکا و خیانت به مردم ایران است؛ ثالثاً اگر در ایران دولتی بر سر کار بیاید، یک برجام دیگر با دولت آمریکا را امضا کند، تجربه این چند سال اخیر به ما میگوید وضعیت اقتصادی کشور ما پس از یک سیکل هشت ساله مشابه دیگر، حداقل ۱۰۰ درصد وخیم تر از امروز خواهد بود.
🔻بنابراین، راهکار برون رفت از شرایط فعلی، نه امید بستن به انتخابات آمریکا، که زمینهسازی برای روی کار آمدن یک #دولت_جوان_حزبالهی است که ایران را به دست ایرانی بسازد و دشمن را از تحریم پشیمان کند. یک دولت خسته و لیبرال، مشوق دشمن برای فشار بیشتر خواهد بود.
یاسر جبرائیلی
🇮🇷 به ما بپیوندید؛
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad