1_783171385.pdf
499.4K
امکان سنجی حل مشکلات اقتصادی؛ فرصتها و راه حل ها
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
هدایت شده از بصیرت
✅🌸✅🌺✅
*به نام خدا*
*مسیر🖋️ اقتصادی*
*تبیین روندتولید و صادرات بنزین به منظور جلوگیری از مصادره عملکرد دولت قبل وسپاه از سوی دولت*
طبق آمارهای رسمی، ایران در هفت ماهه سال ۹۹ از محل صادرات بنزین درآمدی حدود ۱.۴ میلیارد دلار به دست آورده است، و اگر این عدد را تا پایان سال تعمیم بدهیم به احتمال فراوان این میزان از رقم 2 میلیارد دلار نیز فراتر خواهد رفت. به عبارت دیگر صادرات بنزین از منظر ریالی تا پایان سال چیزی حداقل 40 هزار میلیارد تومان نصیب کشور خواهد کرد. امکان صادرات بنزین در سال اخیر به دو دلیل بهوجود آمده است. 1- کاهش مصرف بنزین به دلیل محدودیتهای کرونایی و اعمال سهمیهبندی 2- افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور به دلیل ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس است که میعانات گازی را به بنزین تبدیل میکند. این پالایشگاه توسط قرارگاه خاتمالانبیاء ساخته شده است. عملا وزارت نفت و دولت کمترین نقشی در افزایش صادرات بنزین نداشتهاند و جای نگرانی اینجاست که با افزایش مصرف بنزین در سال آینده (بعد از واکسیناسیون عمومی) دولت سیزدهم از درآمدهای صادراتی بنزین محروم خواهد شد. از طرف دیگر بخش بزرگی از ظرفیت پالایشگاههای نفتی کشور قدیمی است و نزدیک به 30 درصد نفت را به محصول کمارزش مازوت تبدیل میکند. چهارسال قبل استانداردهای مصرف مازوت در جهان (سوخت کشتیها) تغییر کرد و تولیدکنندگان فرصت داشتند تا با بازسازی پالایشگاهها، خود را با این استاندارد وفق بدهند. تعلل وزارت نفت در سرمایهگذاری در این حوزه باعث شده است تا ایران بخشی از بازار جهانی مازوت را از دست بدهد و عملا ناچار به سوزاندن آن در صنایع سیمان، فولاد و نیروگاههای برق بشود. آلودگی اخیر شهرها از نشانههای ناتوانی دولت در صادرات مازوت است و تبعات عدم سرمایهگذاری در بازسازی پالایشگاهها در سالهای آینده هم ادامه خواهد داشت.
*توصیه های رسانه ای*
1. برجسته کردن نقش سپاه (قرارگاه خاتم) در افزایش تولید بنزین و شروع این پروژه در دولت قبل و تاکید بر تاخیر در تکمیل پالایشگاه ستاره خلیج فارس در دولت فعلی وهمچنین برجسته سازی استفاده از تکنولوژیِ روز در پروژه های سپاه به منظور تولید بنزین یورو4 و یورو5 در راستای فرصت سازی صادرات بنزین
2. تاکید بر فرصتسوزی 4 ساله دولت به منظور اصلاح خطوط تولید پالایشگاهها و نقش آن در تولید غیراستاندارد مازوت در پالایشگاههای ایران وضرورت اصلاح سریع خطوط تولید پالایشگاههای قدیمی به منظور افزایش تولید محصولات با ارزش افزوده (تهیه گزارش خبری- تحلیلی، تولید گفتگوی علمی با کارشناسان حوزه محیط زیست با تاکید بر ایجاد یک بحران پایدار زیستمحیطی و کاهش درآمد حاصل از صادرات فرآوردههای نفتی به دلیل عدم بازسازی پالایشگاهها در سالهای اخیر)
3. برجسته کردن سهم پایین CNG در سبد سوخت خودرو (16 درصد)، به عنوان مانعی برای صادرات بنزین (به هر میزان سهم سی ان جی بالا برود، ظرفیت صادرات بنزین افزایش می یابد)
*والسلام*
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
پیک صبا
✅🌸✅🌺✅ *به نام خدا* *مسیر🖋️ اقتصادی* *تبیین روندتولید و صادرات بنزین به منظور جلوگیری از مصادره عملک
اساتید، مربیان و مدیران کانال های سیاسی توصیه ها رسانه ای را با دقت مطالعه و روشنگری نمایند.
#مهم ( با دقت بخوانید )
🔴سردار جلالی: دولت بودجه عملیاتی سازمان پدافند غیرعامل را قطع کرده است!
🔹از سال 93، به مرور اعتبارات عملیاتی به شدت کاهش یافت و در سال 94، اعتبارات تملک دارایی سازمان پدافند غیرعامل از سوی دولت به 50 درصد کاهش یافت و در سالهای بعد عملا حذف گردید.
🔹دشمن به دلیل ترس از رویارویی مستقیم با ایران در جنگ نظامی به سمت اشکال نوین جنگ همچون جنگ های سایبری روآورده است و هدف اصلی این جنگ ها اختلال در ارائه خدمات زیرساخت های حیاتی به مردم است.
🔹دولت نه ردیف بودجه عملیاتی و عمرانی به سازمان پدافند غیرعامل کشور اختصاص میدهد تا اقدامات در راستای مصون سازی زیرساختهای حیاتی را پیگیری و عملیاتی کند و نه اختیار و تکلیفی به دستگاههای اجرایی واگذار می کند تا از منابعشان در راستای اجرای الزامات و ضوابط پدافند غیرعامل استفاده کنند.
🔹نتیجه این اقدام نیز چیزی جز تضعیف شدید کارکردهای پدافند غیرعامل نخواهد بود.
منبع:www.yjc.ir/fa/amp/news/7591783
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمونههایی از اقتدارزایی و اقتدارزدایی در اقتصاد
مسعود براتی در برنامه عیار
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ آیتالله خامنهای با واکسن آمریکایی و انگلیسی مخالفت کرد چون سلامت ایرانیها برای ایشان مهم است
🎥 دکتر "خلیل نصرالله" تحلیلگر مسائل استراتژیک از لبنان:
🔸آیتالله خامنهای نسبت به سلامت ملت ایران بسیار حساس هستند و یکی از دلایل مخالفت [ایشان با واکسن آمریکایی و انگلیسی کرونا] همین موضوع است چراکه او نمیخواهد ایرانیها وسیلهای برای آزمایش بیگانگان باشند
🔹مدتها پس از تولید و توزیع این واکسنها نه تنها وضعیت در آمریکا و اروپا تغییری نکرده بلکه در برخی کشورها مثل نروژ 23 نفر پس از تزریق این واکسنها جان باختند
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
نبرد حق و باطل (به ضمیمه تکامل اجتماعی انسان در تاریخ.PDF
1.81M
📥فایل pdf کتاب نبرد حق و باطل (به انضمام تکامل اجتماعی انسان در تاریخ)
✍️ اثر شهید مطهری
#کتابخانه_همراه
#شهید_مطهری
#کتاب_نبرد_حق_و_باطل
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
کیهان-چهارم بهمن.pdf
12.87M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز شنبه ۴ بهمن ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه ی زنان
(با نگاهی به حوزه ی زنان قبل و بعد از انقلاب اسلامی)
«زن در دو مرحله مظلوم بوده است، یکی در دوران جاهلیت، و اسلام منت گذاشت بر انسان و زن را از آن مظلومیتی که داشت بیرون کشید. مورد دیگر در ایران ما، زن مظلوم شد و آن دوره شاه سابق و شاه لاحق بود.با اسم این که زن را می خواهند آزاد کنند، ظلم ها کردند به زن، زن را از آن مقام شرافت و عزّت که داشت پایین کشیدند، زن را از آن مقام معنویت که داشت، شییء کردند و به اسم آزادی، 'آزاد زنان' و 'آزاد مردان' آزادی را از زن و مرد سلب کردند و زن ها را و جوانان ما را فاسد الاخلاق کردند....»
(امام خمینی (ره) صحیفه نور، جلد 6، ص 187-185)
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
پیک صبا
دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه ی زنان (با نگاهی به حوزه ی زنان قبل و بعد از انقلاب اسلامی) «زن د
#دستاوردها_انقلاب_اسلامی در حوزه زنان با نگاهی به وضعیت زنان در دوران پهلوی و بعد از انقلاب
یکی از تمایزاتی که می توان میان وضعیت اجتماعی دوران پهلوی و پس از انقلاب در دوران حکومت اسلامی بررسی کرد، شرایط اجتماعی زنان است. بی شک پرداختن به مسأله زنان در ابعاد گوناگونی قابل بررسی است و ما سعی داریم در گزارشی به صورت روزانه به طور مختصر به تمایزات و تغییراتی که در این خصوص ایجاد شده است بپردازیم.
پیک صبا
#دستاوردها_انقلاب_اسلامی در حوزه زنان با نگاهی به وضعیت زنان در دوران پهلوی و بعد از انقلاب یکی از
بخش اول:
نگاه محمد رضا شاه به زنان
محمد رضا شاه در مصاحبه با يك خبرنگار مي گويد: «عقل زنان به طور كلي ناقص تر از مردان است و البته استثنائاتي هم دارد.» او در ادامه در خصوص اينكه آيا شهبانو(فرح ديبا) مي تواند پس از او به اداره امور مملك بپردازد يا نه پاسخ نمي دهد و در مواجهه با سؤال خبرنگار مبني بر اينكه پس چرا او (فرح ديبا) را به عنوان جانشين خود انتخاب كرده است نيز پاسخي نمي دهد.
بعلاوه مروری بر خاطرات محمدرضا پهلوی نشان دهنده ی نگاه ابزاری و لذت جویی از زن بوده است.
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃