هدایت شده از بیداری ملت
1_21881887.mp3
8.64M
🔸️وظیفه امروز #علما چیست؟
علمایی که دیگر بداد اسلام نمی رسند!
📌ضرورت تلاش #بیداری_ملت
🎤استاد دکتر مرتضی زاهدی
این #کلیپ_صوتی را حتما گوش کنید و برای دیگران بفرستید
@bidariymelat
🔴چند نکته در مورد جنگنده کوثر
🔸روز گذشته یک اتفاق خیلی خوب در کشور افتاد و همزمان با روز صنعت هوایی از جنگنده آموزشی و پشتیبانی نزدیک کوثر رونمایی شد. از لحظه رونمایی تا این ساعتی که این کلمات را مینویسم، در گروهها، کانالها، سایتها و شاید هم بسیاری از فرومهای نظامی مطالب بسیاری در این مورد نوشته شده و برخی از دوستان ناراحتند از اینکه چرا اف5 دهه 60 قرن گذشته میلادی را بنام کوثر ساختهایم و با آن جنجال درست کردهایم؟ این را بنده به عینه توسط بسیاری از دوستان دیدم و برخی دیگر از دوستان نظامینویس که سایت و کانال معتبری دارند، طبق معمول غرهایی زدند و تیکه انداختند و به سادگی از کنار آن گذشتند. این دوستانِ خیلی باسواد هر چیزی را که در داخل کشور ساخته شود، لگن میدانند اما در مورد ساخته یک کشور دیگر، یک مقاله چند صفحهای مینویسند.
🔸بله، کوثر همان بدنه اف5 را دارد، همان موتور را هم، اما همه اینها دیگر امریکایی نیستند و ساخت ایران هستند. کوثر، یک گامِ بلندِ رو بهجلویِ بسیار مهم بود که صنعت دفاعی کشور برداشت. آنهایی که اهل مطالعه، تدقیق و تحقیق هستند بهخوبی میدانند که بسیاری از کشورها اصولا سراغ ساخت جنگنده نرفته و نمیروند، بهجز آنکه به سطحی از تکنولوژی رسیده باشند که بتوانند از پسِ آن بر بیایند یا آن اندازه با سازندهها و شرکتهای تولیدکننده موتور و سایر قطعات ارتباطات نزدیکی داشته باشند که موفق شوند بدون هیچ مشکلی نیازمندیهای ساخت یک جنگنده را تامین کنند. همین الان هم در دنیای امروز، روسیه، امریکا، فرانسه، انگلیس و به صورت شراکتی آلمان و ایتالیا سازندگان اصلی هواپیمای جنگنده هستند و بقیه کشورها مانند سوئد، ژاپن و کره جنوبی و چین نیز با همکاری تکنولوژیکی همین کشورهای اصلی به ساخت جنگنده رسیدهاند.
🔸جمهوری اسلامی ایران، درست 40 سال است که به شکلهای مختلف در تحریم به سر میبرد. هر آنچه هم در حوزه هوایی دارد، مربوط به قرن گذشته است و همه رایزنیها برای خرید یک جنگنده نسل 4++ به دلیل تحریمها و فشارهای خارجی تاکنون راه به جایی نبرده و بهنظر هم نمیرسد تا دو سال آینده بتوانیم شاهد حضور جنگنده سوخو30 در کشورمان باشیم، شاید روسها هم به دلیل نوع نگاه ایران به این جنگنده حاضر به چنین کاری به سادگی نشوند، چرا که ایران خواستار ساخت 80درصد محصول خریداری شده در داخل شده است و این هم دلیلی دارد. با این حال، ساخت کوثر زمین تمرینی برای صنعت دفاعی و هوایی کشور است تا بر اساس آن بتوان به آیندهای روشنتر رسید. کوثر یک ارتقای بسیار سنگین روی یک جنگنده قدیمی است، درست همان کاری که شرکتهای اسرائیلی روی اف5های تایلند، کلمبیا، برزیل یا ترکیه کردند که آخری مجهز به رادار اف16 شد.
🔸کوثر درست است هنوز در دسته نسل چهارمیها به دلیل استفاده از موتور توربوجت جای نمیگیرد، اما به یاد داشته باشید کشوری که توانست موتور توربوجت را بسازد، بدون شک موتور توربوفن را هم میسازد و شاید هم ساخته باشد. ما در حالی بر سر مال خودمان میزنیم که کشوری مانند هند یک جنگنده تجاس دارد که اولا سه دهه پیش ساخت آن در دستور کار قرار گرفت و حالا هم که ساخته شده، فقط اسمش هندی است و عروس هزار دامادی است که هر قطعهاش از یک گوشه دنیا آمده و شده تجاسِ هندی. یا همین چین، هنوز هم در حال مهندسی معکوس جنگندههای روسی است و نسل پنجمیهایش هم دزدی رسمی از اف22 و اف35 امریکا است. گریپین سوئدی هم از موتور امریکایی بهره میگیرد و در هیچ جای دنیا جنگندهای 100در100 ساخت آن کشور نیست، چرا که برخی از قطعات و یا آلیاژها را فقط چند شرکت میسازند و واردات آن بسیار به صرفهتر از تولید آن است.
🔸آیونیکی که کوثر از آن بهره میبرد، نشان میدهد که ایرانیها توانستهاند در این کلاس به پیشرفتهای خوبی برسند، ساخت سازه بسیار مهم است، یکپارچهسازی صدها قطعهای که در داخل ساخته شده توسط یک رایانه مرکزی، کار کوچکی نیست. این آیونیک و قطعات میتوانند به اف4، اف14 و یا هر جنگنده جدیدی با موتور قدرتمندتر منتقل شوند، در حالی که برای ارتقا هر یک از اف5ها به این شکل باید دستکم 7 میلیون دلار پول میدادیم. اما حالا تکنولوژی ساخت جنگنده در داخل کشور وجود دارد و این یک گام بسیار مهم است، قرار نیست همین امروز ما استرایک ایگل یا سوپرهورنت بسازیم، همین مقدار هم گامی بلند و رو به جلو است و چه بسا در ساخت مشارکتی سوخو30 ما از همین تجربیاتمان استفاده کنیم. کوثر میتواند زمینه خوبی برای آموزش خلبانان جوان کشور باشد، آنها با جنگندهای میپرند که هر چند ساعت دلش بخواهد پرواز کند، قطعاتش در داخل وجود دارد و این یعنی رسیدن به یکی دیگر از استانداردهای در میزان ساعت پرواز خلبانها....
@syriankhabar
@salehinrasad
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۰۲ شهریور ۱۳۹۷
میلادی: Friday - 24 August 2018
قمری: الجمعة، 12 ذو الحجة 1439
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (1000 مرتبه)
- یا نور (256 مرتبه) برای عزیز شدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️3 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️6 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم
▪️19 روز تا آغاز ماه محرم الحرام
▪️28 روز تا عاشورای حسینی
▪️43 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
@salehinrasad
🗓سالروز تهاجم متفقین به ایران
💠رهبرانقلاب
‼️چرا ایران در دو قرن گذشته در همه جنگهایی که با دیگران داشته شکست خورده، در جنگهای با روس، در جنگ هرات، در تهاجم متفقین، درهمه شکست خوردیم اما در این جنگ ۸ساله که تمام قدرتهای نظامی دنیا با یکدیگر همدست شدند و به ما حمله کردند، ما آنها را شکست دادیم؛ چرا؟ اینها را میگویم تا فکر کنید! ۷۲/۸/۳۰
@salehinrasad
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
ابنسینا در اندیشهی آیتاللهالعظمیخامنهای.pdf
240.7K
#ابن_سینا در اندیشهی آیتاللهالعظمیخامنهای
کاری از طرح تبیین منظومه فکری رهبری
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
شهید لاجوردی.pdf
148.9K
#شهید_لاجوردی
کاری از طرح تبیین منظومه فکری رهبری
@t_manzome_f_r
﷽
❌شبهه ۳۴۴
آیا رییس جمهور دکتر حسن روحانی #دوتابعیتی است؟
✅پاسخ
? چرا مخالفان روحانی پوست خربزهها را نمیبینند؟ چرا اینقدر به دام تیم رسانهای روحانی میفتند؟ منهم اگر جای تیم جنگ روانی روحانی بودم میگذاشتم شایعه دوتابعیتی بودنش بالا بگیرد تا مخالفان کمهوشی که نفرت نابینایشان کرده به دام بیفتند. بعد براحتی یاوه بودن این شایعه را آشکار میکردم و رییس جمهور یکتابعیتی را مثل قهرمانی ملی پشت بولدوزر سوار میکردم تا از روی مخالفان رد شود.
🔸خلاصه آنکه در سیاست فقط مشتهای گره کرده و رگهای بادکرده گردن مهم نیست. بینش و تحلیل و محاسبه حرکت بعدی طرف مقابل هم مهم است. اگر تحلیل مطمئن از شرایط ندارید، حداقل در کنش سیاسی عجله نکنید. شاید دامی برایتان پهن کرده باشند.
🔹خلاصه تر بگویم. کشور و مردم در وضعیتی حساس قرار دارند. مردم در مضیقهاند و مطالبات اقتصادی مشخص دارند. و سیاستهای اقتصادی دولت این روزها باید هرچه دقیقتر زیر ذره بین باشد و مردم و روزنامهنگاران و مراجع و گروههای سیاسی باید همه تمرکزشان روی این مسایل حساس باشد. با ایجاد مسایل انحرافی به دولت برای ایجاد قائله ای دیگر و فرار از پاسخگویی اقتصادی کمک نکنید.
🔸هر پلاکارد بیخردانه «استخر فرح» شما، هر کج سلیقگی متحجرانه شما با یک «مائده هژبری» دیگر، هر اشتباه شما، یعنی خریدن یک هفته مهلت دیگر برای دولت و یک هفته فرار دیگر از پاسخگویی برای دولت و یعنی یک هفته سخت تر شدن وضع اقتصادی مردم و دشوارتر شدن زندگی میلیونها مستضعف ایرانی.
علی علیزاده
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @salehinrasad
🌹﷽✨
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی_ایران
(از اقتصادی تا نظامی)
🔹هر چه قدر از زمان پیروزی انقلاب میگذرد، اهمیت پرداختن به این موضوع و تبیین دستاوردها و پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران بیشتر میشود.
🔺انقلاب اسلامی سرآغاز تحولات بزرگ در خود ایران ؛منطقه ؛جهان اسلام و غیراسلام است.
🔸امام خمینی از عناوینی هم چون " #معجزه_قرآن" و " #انفجار_نور " برای انقلاب استفاده میکردند و این نشان دهنده ی عظمت انقلاب میباشد.
🔺یکی از اهداف راهبردی دشمنان در جنگ نرم علیه انقلاب و جمهوری اسلامی، #ایجاد_یأس و #ناامیدی در جامعه و بهویژه در نسل جوان نسبت به آینده از طریق #سیاهنمایی، #بزرگ_نشان_دادن_مشکلات، #زیر_سؤال_بردن و یا #کمارزش جلوه دادن دستاوردهای انقلاب و #ناکارآمد نشان دادن نظام دینی است.
🔹 دشمنان تلاش میکنند تا از طریق #قدرت_رسانهای خود، جلوی درک واقعیات انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند جمهوری اسلامی از سوی جوانان ایرانی را گرفته و با نوع واقعیتپنداری برای آنان، در پشتوانههای مردمی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی خلل وارد کنند.
🔸همین مورد اهمیت این تبیین را آشکارتر میکند.
ان شاءالله هر روز #یک_قسمت از دستاوردهای انقلاب را در کانال بارگزاری میکنیم.
امید است مورد استفاده اعضای محترم کانال قرار بگیرد...
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی_ایران
#قسمت_اول
🔹اولین و مهم ترین دستاورد برای کشور #استقلال کشور و حفظ عزت مردم ایران است.
🔺همان طور که میدانید در دوره پهلوی
مداخله کشورهای غربی در امور کشور بسیار گسترش پیدا کرده بود.
🔸اسدالله علم نخست وزیر آن زمان در خاطرات خود نوشته:
《از مدت ها پیش شکایت داشته ام #عمال_بیگانه در دولت ؛بانک مرکزی ؛و بسیاری از وزارت خانه ها نفوذ پیدا کرده اند. شاه این را نادیده میگیرد. ما تحت فشار هستیم نه عمال بیگانه، وقتی خزانه خالیست چگونه وارد جنگ اقتصادی شویم ؟؟》
این گونه خاطرات رجال پهلوی عمق وابستگی ایران به غرب را نشان میدهد
حتی بدان حد طبیعی بوده که برخی روزنامه ها در پاسخ به اعتراض مردم ،از آمریکا و انگلیس حمایت میکردند.
🔹اکنون پس از گذشت ۴ دهه از پیروزی انقلاب و سقوط رژیم پهلوی با وجود اعمال شدیدترین فشارها و تحریم ها، #استقلال و #عزت_ایران زبانزد خاص و عام در #کل_جهان است؛
به گونه ای که در رسانه های معتبر دنیا خبر از استقلال ایران میدهند و در روزنامه هاآرتص اسرائیلی نوشته شد، ایران پس از 2500 سال به قلمرو #کوروش دست یافت...
🔺در جنگ تحمیلی با وجودی که ابر قدرت های شرق و غرب از رژیم بعث عراق حمایت میکردند ایران تنها و بدون حمایت کشوری در برابر تهاجم بیگانه ها ایستاد.
🔸با وجود همه سختی ها هم در #اقتصاد و هم در سیاست خارجی و داخلی، از بیگانه چیزی درخواست نکرد و این خواسته و تصمیم #ملت ایران بوده و هست.
و اکنون شاهد این استقلال در کشورمان هستیم.
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی_ایران
#قسمت_دوم
#آزادی
🔹پس از استقلال؛ #آزادی دستاوردی دیگر است که انقلاب نصیب ملت کرد.
#بخوانید و خود #قضاوت کنید
🔺در دوره پهلوی کسی جرأت مخالفت با شاه را نداشت.
( #حتی_مقامات_ومسئولین_کشوری )
همه باید مراقب سخن های خود میبودند
تا مبادا #اعلی_حضرت ناراحت بشود.
🔹اما اکنون مقامات کشوری که هیچ؛روزنامه ها و رسانه ها هم هر چه میخواهند میگویند و مینویسند.
🔸بیایید به بررسی یکی از سند های مکتوب توسط ساواک بپردازیم تا ببینیم زبان ها تا چه اندازه در ان زمان قاصر بودند.
♦️ با آغاز ریاست #نصیری بر ساواک، سانسور
مطبوعات گسترش یافت،
( در دهههای ۵۰-۱۳۴۰ ) #مطبوعات و #روزنامهها از محتوی عاری شدند؛ در همان حال روزنامهنگاران و ارباب مطبوعات، تحت مراقبتهای دائمی ساواک قرار گرفتند.
🔸 دوران نخستوزیری #امیرعباس هویدا (۱۳۵۶-۱۳۴۳) سختترین برهه سانسور و کنترل سازمان یافته مطبوعات و روزنامهها را تجربه کرد و ارباب مطبوعات و نویسندگان جرائد، تنها در چهارچوب تعیین شده از سوی ساواک و مجموعه حاکمیت قلمفرسایی میکردند.
🔺 مطبوعات همواره سایه سنگین ساواک را بر فعالیتهای خود احساس می کردند.
آن چه در #نشریات منعکس میشد، در درجه اول ارائه تصویری غیرواقعی، تحسینآمیز و ستایشگرانه از شخص شاه و دربار بود.
🔸 چنین القا میشد که کشور تحت هدایتهای شاه به سرعت در مسیر توسعه و تعالی قرار گرفته و مخالفان حکومت جز جلوگیری از این حرکت قصدی نداشته و بنابراین محکوم به شکستند.
به عبارت دیگر #مطبوعات فقط مواردی را بازگو میکردند که خوشایند #ساواک و #شاه و دربار حاکمیت بود .
✅ ولی اکنون با گذشت #40 سال از پیروزی انقلاب تنها کافیست به روزنامه ها نگاهی حتی اجمالی انداخت تا فرق بین این دو زمان را بفهمیم.
🔹بعضی روزنامه ها چنان به خود جرأت داده اند که حتی به مقدسات اهانت کرده اند و امنیت ملی کشور را در مورد تهاجم بر سر زبان و قلم خود قرار داده اند.
🔰مدیر «بنیاد آینده آزادی» آمریکا:
🔹اگر ایرانی بودم، هنوز از کودتای ۲۸ مرداد خشمگین بودم.
🔹واشنگتن همواره در تلاش بوده تا یک #دیکتاتور همسو با خود را در ایران به قدرت برساند.
🔹کودتای ۲۸ مرداد، حمایت آمریکا از صدام و اعمال تحریمهای اقتصادی علیه ایران همگی برای رسیدن به همین هدف انجام شده است.
#دستاوردهای_انقلاب _اسلامی_ایران
#قسمت_سوم
دستاورد انقلاب در بخش #زیرساخت_ها
✅ افزایش راه های اصلی و فرعی
🔺گزارشات حاکی از این است که راه های کشور شش برابر شده اند.
در سال 1394 راهها از 36هزار به 210هزار رسید.
✅ افزایش میزان راه آهن
🔺( از ۶ هزار کیلومتر به ۱۰ هزار کیلومتر )
پس از انقلاب 8 واحد تولیدکننده مربوط به راه آهن و واگن سازی ساخته شد و این در حالی است که در زمان پهلوی اول نه تنها واحد تولید کننده نداشتیم بلکه انگلیسی ها یک راه آهن شمال تا جنوب صرفاً فقط به خاطر منافعشان احداث کردند...
✅ 20برابری شدن بندر های کشور
✅ 14برابر شدن تولید #برق کشور
🔺 ( ۹/۹۹ روستاهای کشور دارای برق هستند.
این یعنی #تمامی_روستاها )
✅ تمامی روستاهای بالای 20 خانوار به آب تصفیه دسترسی دارند.
✅ توسعه صنعت #گاز
🔺 سهم گاز در اوایل انقلاب #یک درصد بود و اکنون به #۷۲ درصد رسیده است
✅ 35 برابر شدن تعداد مشترکین تلفن های ثابت
🔺 اول انقلاب ۸۵۰ هزار اشتراک و اما اکنون به #۳۰میلیون اشتراک رسیده است
#ادامه_دارد
#باما_باشید
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی_ایران
#قسمت_چهارم
دستاورد انقلاب در بخش #تولید_ملی
✅ 57 برابر شدن صادرات غیر نفتی
🔺 افزایش صادرات ایران درسال ۱۳۹۵ سی و یک میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داشته است.
✅ افزایش 6 برابری تولید و مونتاژ خودرو
🔺 درسال ۱۳۵۷ تولید خودرو ۱۵۰ هزار دستگاه در سال بود و اکنون به ۹۷۷ هزار دستگاه رسیده است
✅ افزایش تولید محصولات پتروشیمی
✅ افزایش تولید فولاد خام
✅ افزایش نرخ رشد اقتصادی
🔺 نرخ رشد اقتصادی در سال ۱۳۵۶ حدود 7/3 درصد بوده است اما در سال ۱۳۹۵ این نرخ به 5/4 درصد رسیده است
این بدین معنی میباشد که سرعت پیشرفت اقتصادی به مراتب بیشتر از قبل انقلاب بوده است
✅ بنا به گزارش وزارت امور خارجه،
ایران #هفدهمین اقتصاد برتر دنیا،
#چهارمین تولیدکننده نفت در جهان، دارای
#اولین ذخایر گازی جهان،
حائز رتبه #دهم در #صنعت گردشگری
رتبه #پنجم در اکوتوریسم،
بزرگترین و بیشترین میزان صنایع در حوزه خاورمیانه و شمال آفریقا،
رتبههای #چهارم تا #دهم دنیا در تولید روی و کبالت،
دارای رتبه برتر در #ذخایرآلومینیوم، #منگنز و #مس در جهان،
رتبه #چهارم دنیا به لحاظ تنوع تولیدات محصولات #کشاورزی میباشد.
✅ همچنین در زمینه تولیدات و صادرات میوه ها وسبزجات، #باریت #پرلیت #سیمان #تانک نظامی #آهن و... جزء اولین کشورها میباشد.
✅ ایران بزرگترین تولیدکننده #پسته،
#زعفران، #خاویار، #زرشک، #فیروزه، #میوههای شفتی (مثل زردآلو) و #فرش دستباف در جهان است.
✅ این کشور همچنین بزرگترین ذخیره #روی در جهان را دارد.
#ادامه_دارد
#نشر_دهید
Panahian_text |متن خلاصه سخنرانیها:
⭕️چرا رهبر که همۀ مشکلات را میداند، خودش آنها را حل نمیکند؟
💎 #تقوا_طرحی_برای_اداره_جامعه-ج۱۰
🔻«مدیریت با مُدل تقوا» مردم را «قدرتمند» میکند تا خودشان مشکلات را حل کنند
📌«انتخابات» کمترین نوع مشارکت مردم در ادارۀ جامعه است؛ مردم باید زندگی خود را، خودشان اداره کنند
🔻وقتی مردم اقتصادِ خود را، خودشان اداره کنند این میشود «مردمسالاری دینی» در بخش اقتصاد
📌تمرکز قدرت و ثروت، فسادزاست؛ باید دولت کوچک شود و قدرت مردم افزایش یابد وگرنه فساد ریشهکن نمیشود
🔻 قدم اول در کوچکشدن دولت این است که مردم دنبال «استخدام در دولت» نباشند
________
#علیرضا_پناهیان
📌رسالت انبیاء این نیست که خودشان «عدالت» را بین مردم برقرار کنند، بلکه انبیاء آمدهاند تا مردم را بهجایی برسانند که خودِ مردم قسط و عدل را برپا کنند. مجری قسط و عدل، انبیاء نیستند بلکه مردماند؛ منتها انبیاء بسترسازی میکنند. قرآن میفرماید: «...لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ» (حديد/25) «انبیاء» مردم را رشد میدهند تا مردم بتوانند خودشان عادلانه زندگی کنند؛ این یعنی نوعی «مدیریت ولایی» در ارتباط با جمع.
📌چرا پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) همۀ مشکلات جامعۀ خودشان را حل نکردند؟ الان رهبر انقلاب که همۀ مشکلات را میدانند چرا مشکلات را خودشان حل نمیکنند؟ بهدلیل اینکه سیستم ولایی اساساً اینگونه است که سعی میکند مردم را «قدرتمند» کند تا مردم خودشان در یک «حرکت جمعی» بتوانند روی پای خود بایستند، یعنی میدان میدهد که خودِ مردم رشد کنند و قدرت پیدا کنند تا بتوانند مشکلات را حل کنند. این روش، تنها روش پایدار برای برقراری عدل در یک جامعه است.
🔶اگر مردم، زندگی خود را، خودشان اداره کنند و روی پای خود بایستند، شاید نصف «قوانین مجلس» کاهش پیدا کند، چون بسیاری از قوانین برای کنترل فساد است، اما وقتی کار دست خودِ مردم باشد، فساد بسیار کم میشود و دیگر نیاز به اینهمه قانون نیست. از سوی دیگر نظارت قوه قضائیه هم بهشدت کم میشود؛ چون مدیران، کارِ چندانی دستشان نیست که قوۀ قضائیه بخواهد بر آنها نظارت کند.
📌تمرکز قدرت و ثروت، فسادزا است و نه با قانون، نه با قوه قضائیه قابلکنترل نیست. برخلاف توزیع قدرت بین مردم که به کمترین قانون و نظارت نیاز دارد. باید قدرت دولت کم و قدرت مردم افزایش پیدا کند وگرنه فساد ریشهکن نخواهد شد.
🔶«ادارۀ جامه با مُدل تقوا» یعنی نگذارید تمرکز ثروت و قدرت، در جامعه شما فساد پدید بیاورد. برای تمرکززداییِ ثروت و قدرت، «دولت» باید کوچک شود. آرزوی کوچکشدن دولت مساوی است با برکات فراوان برای جامعه! قدم اول در کوچکشدن دولت این است که مردم، بهدنبال «استخدام در دولت» نباشند.
📌از امام صادق(ع) درباره شخصی که میخواست مزدبگیر-و بهاصطلاح ما کارمند- شود، پرسیدند، ایشان فرمود: استخدام نشود، برود برای خودش کار کند.«فَقَالَ لَا يُؤَاجِرْ نَفْسَهُ» (کافی/5/90) امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: «اگر میتوانی روزیات را خودت بهدست بیاوری مزدبگیر نشو؛ وَ إِنِ اسْتَطَعْتَ أَلَّا يَكُونَ بَيْنَكَ وَ بَيْنَ اللَّهِ ذُو نِعْمَةٍ فَافْعَلْ» (نهجالبلاغه/ نامه31) اما امروز مردم وقتی میخواهند دخترانشان را شوهر دهند، میپرسند: «کجا استخدام شدهای؟!»
🔶«انتخابات» کمترین نوع مشارکت مردم در ادارۀ جامعه است و بین مشارکتهایی که مردم میتوانند در ادارۀ زندگی خودشان داشته باشند، این پرآسیبترین نوعِ مشارکت است! شما رئیسجمهور، نمایندۀ مجلس و... انتخاب میکنی و بعد در روستا یا شهر خودت مینشینی و میگویی: «نان، آب، مدرسه، آسفالت خیابان و...» برای ما تأمین کنید! این بدترین نوع ادارۀ جامعه است و بیشترین فساد را بهدنبال دارد. درحالیکه بنا بود مردم خودشان روی پای خودشان بایستند.
📌رهبر انقلاب فرمود: «ما که میگوییم مردمسالاری دینی بعضی خیال میکنند این مردمسالاری فقط پای صندوق رأی و انتخابات است؛ این فقط یکی از جلوههای مردمسالاری دینی است. مردمسالاری یعنی بر اساس دین و بر اساس اسلام، سالارِ زندگیِ جامعه، خود مردماند.»(۹۵/۰۹/۰۳) وقتی مردم اقتصاد خودشان را، خودشان اداره کنند این میشود «مردمسالاری دینی» در بخش «اقتصاد». مردم در هر کاری فعال شوند، میشود مردمسالاری! فقط صندوق رأی نیست.
🔶قدرت مردم، خیلی بالاست؛ یکی از قدرتهای مردم «قدرت خرید» بهصورت شبکه اجتماعی است. اگر 5میلیون نفر از مردم تصمیم بگیرند لباس خودشان را بهصورت هماهنگ خرید کنند(مثلاً لباسهای یک کارخانۀ داخلی را تا آخر سال، پیشخرید کنند) آن کارخانه رونق میگیرد و این 5میلیون نفر میتوانند سهامدارِ آن کارخانه بشوند و سود ببرند. ولی ما اکثراً حالِ این کارها را نداریم؛ این میشود جامعۀ مرده!
🚩 هیئت نور - ۹۶.۰۷.۰۹
📢صوت در:
@Panahian_mp3
@Panahian_text
🌴در حق غدیر کوتایی کردیم 🌴
✍#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
♦️(بخش 1 )♦️
💠اگر #غدیر را جدی گرفته بودیم شاهد واقعه ی غم بار #عاشورا نبودیم.
نتیجه اهمال و کوتاهی ما در غدیر ، بروز و ظهور وقایع تاسف بار:
♨️ 25 سال خانه نشینی جانشین پیامبر خدا(ص) ،
♨️ تحمیل جنگ های جمل، صفین و نهروان بر ولی خدا ،
♨️صلح و شهادت زهرآگین امام حسن مجتبی (ع) ،
♨️به مسلخ کشیده شدن زاده رسول خدا (ص) و اسارت اهل بیتش
♨️ترجیح حکومت نا اهلان بر خلافت و امامت شایستگان
♨️به قدرت رسیدن حاکمان فاسد و خونریز بنی امیه و بنی عباس
و...گردید.
💥«مصیبت عاشورا» ریشه در « بی اعتنایی به غدیر» دارد. اگر مسلمین پیام خدای سبحان را که بر لبان مبارک رسولش(ص) جاری شد با دل و جان پذیرفته و از آن حمایت می کردند، حوادث تلخ بعد از رحلت حضرتش(ص) رخ نمی داد.
⛔️ انحراف از غدیر آغاز شد که به حادثه غم انگیز عاشورا منتهی گردید. وقتی «نخل پایداری » غدیر را آبیاری نکردیم مجبور شدیم «نخل عزاداری» را بر دوش حمل کرده و اشک حسرت و غم را از دیدگان جاری سازیم.
💧در روز های آتی ازغدیر بیشتر خواهیم گفت . با ما همراه باشید
#غدیر
#عاشورا
#سقیفه
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
@salehinrasas
✴️چند نکته در مورد جنگنده کوثر
🔸روز گذشته یک اتفاق خیلی خوب در کشور افتاد و همزمان با روز صنعت هوایی از جنگنده آموزشی و پشتیبانی نزدیک کوثر رونمایی شد. از لحظه رونمایی تا این ساعتی که این کلمات را مینویسم، در گروهها، کانالها، سایتها و شاید هم بسیاری از فرومهای نظامی مطالب بسیاری در این مورد نوشته شده و برخی از دوستان ناراحتند از اینکه چرا اف5 دهه 60 قرن گذشته میلادی را بنام کوثر ساختهایم و با آن جنجال درست کردهایم؟ این را بنده به عینه توسط بسیاری از دوستان دیدم و برخی دیگر از دوستان نظامینویس که سایت و کانال معتبری دارند، طبق معمول غرهایی زدند و تیکه انداختند و به سادگی از کنار آن گذشتند. این دوستانِ خیلی باسواد هر چیزی را که در داخل کشور ساخته شود، لگن میدانند اما در مورد ساخته یک کشور دیگر، یک مقاله چند صفحهای مینویسند.
🔸بله، کوثر همان بدنه اف5 را دارد، همان موتور را هم، اما همه اینها دیگر امریکایی نیستند و ساخت ایران هستند. کوثر، یک گامِ بلندِ رو بهجلویِ بسیار مهم بود که صنعت دفاعی کشور برداشت. آنهایی که اهل مطالعه، تدقیق و تحقیق هستند بهخوبی میدانند که بسیاری از کشورها اصولا سراغ ساخت جنگنده نرفته و نمیروند، بهجز آنکه به سطحی از تکنولوژی رسیده باشند که بتوانند از پسِ آن بر بیایند یا آن اندازه با سازندهها و شرکتهای تولیدکننده موتور و سایر قطعات ارتباطات نزدیکی داشته باشند که موفق شوند بدون هیچ مشکلی نیازمندیهای ساخت یک جنگنده را تامین کنند. همین الان هم در دنیای امروز، روسیه، امریکا، فرانسه، انگلیس و به صورت شراکتی آلمان و ایتالیا سازندگان اصلی هواپیمای جنگنده هستند و بقیه کشورها مانند سوئد، ژاپن و کره جنوبی و چین نیز با همکاری تکنولوژیکی همین کشورهای اصلی به ساخت جنگنده رسیدهاند.
🔸جمهوری اسلامی ایران، درست 40 سال است که به شکلهای مختلف در تحریم به سر میبرد. هر آنچه هم در حوزه هوایی دارد، مربوط به قرن گذشته است و همه رایزنیها برای خرید یک جنگنده نسل 4++ به دلیل تحریمها و فشارهای خارجی تاکنون راه به جایی نبرده و بهنظر هم نمیرسد تا دو سال آینده بتوانیم شاهد حضور جنگنده سوخو30 در کشورمان باشیم، شاید روسها هم به دلیل نوع نگاه ایران به این جنگنده حاضر به چنین کاری به سادگی نشوند، چرا که ایران خواستار ساخت 80درصد محصول خریداری شده در داخل شده است و این هم دلیلی دارد. با این حال، ساخت کوثر زمین تمرینی برای صنعت دفاعی و هوایی کشور است تا بر اساس آن بتوان به آیندهای روشنتر رسید. کوثر یک ارتقای بسیار سنگین روی یک جنگنده قدیمی است، درست همان کاری که شرکتهای اسرائیلی روی اف5های تایلند، کلمبیا، برزیل یا ترکیه کردند که آخری مجهز به رادار اف16 شد.
🔸کوثر درست است هنوز در دسته نسل چهارمیها به دلیل استفاده از موتور توربوجت جای نمیگیرد، اما به یاد داشته باشید کشوری که توانست موتور توربوجت را بسازد، بدون شک موتور توربوفن را هم میسازد و شاید هم ساخته باشد. ما در حالی بر سر مال خودمان میزنیم که کشوری مانند هند یک جنگنده تجاس دارد که اولا سه دهه پیش ساخت آن در دستور کار قرار گرفت و حالا هم که ساخته شده، فقط اسمش هندی است و عروس هزار دامادی است که هر قطعهاش از یک گوشه دنیا آمده و شده تجاسِ هندی. یا همین چین، هنوز هم در حال مهندسی معکوس جنگندههای روسی است و نسل پنجمیهایش هم دزدی رسمی از اف22 و اف35 امریکا است. گریپین سوئدی هم از موتور امریکایی بهره میگیرد و در هیچ جای دنیا جنگندهای 100در100 ساخت آن کشور نیست، چرا که برخی از قطعات و یا آلیاژها را فقط چند شرکت میسازند و واردات آن بسیار به صرفهتر از تولید آن است.
🔸آیونیکی که کوثر از آن بهره میبرد، نشان میدهد که ایرانیها توانستهاند در این کلاس به پیشرفتهای خوبی برسند، ساخت سازه بسیار مهم است، یکپارچهسازی صدها قطعهای که در داخل ساخته شده توسط یک رایانه مرکزی، کار کوچکی نیست. این آیونیک و قطعات میتوانند به اف4، اف14 و یا هر جنگنده جدیدی با موتور قدرتمندتر منتقل شوند، در حالی که برای ارتقا هر یک از اف5ها به این شکل باید دستکم 7 میلیون دلار پول میدادیم. اما حالا تکنولوژی ساخت جنگنده در داخل کشور وجود دارد و این یک گام بسیار مهم است، قرار نیست همین امروز ما استرایک ایگل یا سوپرهورنت بسازیم، همین مقدار هم گامی بلند و رو به جلو است و چه بسا در ساخت مشارکتی سوخو30 ما از همین تجربیاتمان استفاده کنیم. کوثر میتواند زمینه خوبی برای آموزش خلبانان جوان کشور باشد، آنها با جنگندهای میپرند که هر چند ساعت دلش بخواهد پرواز کند، قطعاتش در داخل وجود دارد و این یعنی رسیدن به یکی دیگر از استانداردهای در میزان ساعت پرواز خلبانها....
@salehinrasad
پیک صبا
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی_ایران #قسمت_چهارم دستاورد انقلاب در بخش #تولید_ملی ✅ 57 برابر شدن صادرا
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی_ایران
#قسمت_پنجم
دستاورد انقلاب در بخش #شاخص_فقر و خدمات خصوصی
🔹 براساس شاخص هاي اقتصادي #فقر در مقایسه با سالهای آخر پیش از انقلاب، به طرز قابل توجهی کاهش یافته است به طوری که میزان فقر ( به معنای نسبت افراد کمتر از دو دلار در آمد در روز ) #تک رقمی بوده،
که با توجه به استاندارد کشورهای درحال توسعه کاملا پایین و #یک هشتم در پیش از انقلاب است.
🔺طی سال های بعد از انقلاب شاخص دسترسی به #خدمات اساسی و #لوازم خانگی افزايش داشته است به طوریکه با وجود گسترش شهرنشینی مالکیت مسکن و مساحت سرانه خانه ها افزایش یافته است و شکاف شهری – روستایی در دسترسی به خدمات اساسی کمتر شده است و شکاف نهایی میان مناطق روستایی و شهری کمتر شده است.
🔹پیش از انقلاب تنها 3/1 میلیون مشترک برق اعم از خانگی و عمومی و صنعتی و کشاورزی وجود داشت و این درحالی است که این رقم در سال 1392 به 000/ 414 / 30 مشترک رسیده است.
🔺 وضعیت #آبرسانی در سال 1357 میزان تولید آب 5/ 1 میلیون متر مکعب آب و تعداد انشعابات 7/ 2 میلیون بوده است اما اين رقم تا سال 1394 در کل کشور 450 هزار کیلومتر شبکه آبرسانی شهری و روستایی وجود دارد و نرخ دسترسی به آب لوله کشی سالم در مناطق روستایی نيز #افزایش یافته که با توجه به پراکندگی وسیع خانواده های روستایی در کشور، دستاورد عظيمي محسوب می شود.
🔹در بخش شاخص های مهم بخش #گاز و گازرسانی پس از انقلاب تنها پنج شهر و در حدود 50 هزار انشعاب برخوردار بودند که اکنون #بیشتر مناطق شهری و روستايي کشور از این نعمت بهره مندند و تعداد انشعابات به حدود 5/ 13 میلیون انشعاب رسیده و برای اولین بار بیش از 10 هزار روستا گازدار شده اند.
#ادامه_دارد
#نشر_دهید
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
46898_889.pdf
142.8K
🔶 نشریه اخبار و تحلیل های 4 شهریور
🔹 هر روز این نشریه را از سایت بصیرت دانلود کنید:
🖥 www.basirat.ir
🆔 @basirat_fa
🔻تذکر قاضیپور به رئیسجمهور درباره نیروهای مسلح
🔹طبق قانون اساسی، امور مربوط به نیروهای مسلح جزو اختیارات و وظایف رهبری است و قوای سهگانه مجاز به دخالت در کار فرماندهان نظامی و انتظامی نیستند.
🔹 چرا رئیسجمهور گاه و بیگاه در امور نیروهای مسلح دخالت میکند که باعث بروز اختلاف میشود؟
🔹 این کارها بار امنیتی ایجاد میکند
🔹 آیا رئیسجمهور میخواهد فرمانده کل قوا باشد؟
🔹 یک بار تجربه بنیصدر کافی بود، در هیچ جای دنیا انتخاب مقامات نظامی و انتظامی با رأی مردم صورت نمیگیرد، چرا رئیسجمهور سخن از انتخاب فرماندهان نظامی با رأی مستقیم و غیرمستقیم مردم میکند؟
🔻 علی لاریجانی ضمن وارد دانستن اخطار قاضیپور،گفت: براساس قانون اساسی، اختیارات نیروهای مسلح از آنِ رهبر و کاملاً روشن و مشخص است
@salehinrasad
پیک صبا
سرلشگر جعفری گفت سپاه در سیاست فرمانده دارد و زمانی که مقام معظم رهبری میفرمایند من نیروهای مسلح را مدیریت میکنم یعنی تمام حرکات سپاه را زیر نظر دارند و چنانچه کار اشتباهی رخ دهد تذکر میدهند.
وی با بیان اینکه فلسفه وجودی سپاه حفظ انقلاب است و این با نیروی نظامی که تنها برای مقابله با تهدیدات نظامی ایجاد شده متفاوت است، گفت: یکی از تهدیدات جدی جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی خطرات سیاسی است و تهدید سیاسی میتواند انقلاب را از پای دربیاورد و نمونه آن دهه دوم انقلاب و درگیریهای امنیتی سال 78 و فتنه 88 است که مهمترین تهدیدات سیاسی انقلاب بود.
سرلشکر جعفری با اشاره به اینکه وقتی وظیفه سپاه حفظ انقلاب است پس در مقابل تمام تهدیدات حتی سیاسی میایستد، افزود: عمل سپاه تنها نظامی نیست و در مرحله نخست سیاسی و در مرحله بعدی فرهنگی، امنیتی و نظامی است و این به این معناست که باید با تهدیدات سیاسی مقابله کند.
وی بیان کرد: افرادی که در جبهه سیاسی هستند و از فعالیتهای رسانهای در مقابله با جبهه انقلاب نیز به خوبی آگاه هستند میدانند زمانی که سپاه در حال حرکتی است که دست آنها را رو کند و اجازه نمیدهد جریانات سیاسی مخالف انقلاب به نتیجه برسد این عمل سپاه را دخالت میدانند اما سپاه از نظر سیاسی تذکری از مقام معظم رهبری دریافت نکرده اما سیاسیون مقابل جبهه انقلاب با فعالیتهای سیاسی سپاه مشکل دارند.
سرلشکر جعفری با اشاره به اینکه در کار رسانهای و انتقال اقدامات مثبت بعد از انقلاب ضعف داریم، عنوان کرد: سپاه در عرصه سازندگی مجوز داشته اما ماهیت آن نظامی امنیتی است و در تمام عرصهها همچون اقتصادی نمیتواند وارد شود.
سرلشکر جعفری گفت: دوست و دشمن اقرار میکند که بیشتر فعالیتهای سازندگی به دست سپاه انجام میشود و دلیل این است که فعالیتهای عمرانی برای بخش خصوصی به صرفه نیست یا به دنبال سود بیشتری هستند اما سپاه تنها به دنبال سود نیست و در عرصههای مختلف فعالیتهای مناسبی انجام شده اما به خوبی انتقال داده نشده است.
وی با اشاره به اینکه سپاه در فعالیتهای اقتصادی ورود پیدا نمیکند و تنها در عرصه سازندگی که فعالیت اقتصادی محسوب نمیشود فعالیت میکند، افزود: چنانچه سپاه در این مدت فعالیت سازندگی نداشت کشور به چنین پیشرفتی در این عرصه نمیرسید..
سرلشکر جعفری با بیان اینکه سپاه در عرصه عمرانی و سازندگی مجموعه بزرگ پیمانکاری است که مشابه ندارد، بیان کرد: دلیل آن هم این است که دیدگاه اقتصادی که سپاه دارد بخش خصوصی ندارد و این فعالیتها برای سپاه سود ندارد و تنها براساس تکلیف انجام میشود اما دشمنان نمیخواهند این را بپذیرند.
وی با اشاره به اینکه برخی از روی ترس و برخی از روی وادادگی یا همراهی با دشمن و اینکه دشمن و مذاکره را باور دارند عنوان کرد: این افراد میگویند شرط آمریکاییها توان موشکی است و پیشنهاد میکنند این توان برداشته شود که راه مذاکره باز شود بنابراین همه از روی ترس این موضوع را مطرح نمیکنند بلکه از روی وادادگی و وابستگی آنها به غرب است.
سرلشکر جعفری با بیان اینکه دشمن جنگ یا تحریم نظامی را تجربه کرده و جنگ در این نظام به ضرر دشمن و فرصتی برای ما است، گفت: تمامی جنگهای بعد از انقلاب اسلامی که در منطقه و با مبانی و اصول انقلاب اسلامی رخ داده به شکست دشمن با بزرگترین ارتشهای دنیا منجر شده است.
وی اظهار کرد: چنانچه دشمن بخواهد با جمهوری اسلامی به عنوان شاهراه صدور نفت و انرژی درگیر شود فرصتی برای ما و تهدیدی برای آنهاست و نفت به شدت گران میشود و بنابراین دشمن به همان اندازه که از جنگ نظامی دوری میکند به همان اندازه روی جنگ نرم تمرکز میکند.
سرلشکر جعفری با اشاره به اینکه تمام دشمنان اعم از داخلی و خارجی در فضای رسانهای موجود در جامعه تخم یأس و ناامیدی را در جامعه پرورش میدهند، گفت: فضای رسانهای گستردهای در اختیار سپاه نیست و بازگو کردن فعالیتها نیازمند این است که کل فضای رسانهای جبهه انقلابی در اختیار سپاه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه سپاه دو ویژگی مردمی و انقلابی بودن را دارد و تلاش میشود این ویژگی حفظ و روز به روز گسترش یابد، بیان کرد: عوامل و مقایسهها مشکلاتی را برای ما ایجاد میکند و در حال مبارزه هستیم که ویژگی مردمی و انقلابی بودن بیشتر گسترش یابد.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند من تنها در بخش نیروهای مسلح مدیریت میکنم و ورود به تمام فعالیتها باید از سوی مقام معظم رهبری باشد و اجازه ورود به تمام عرصههای اقتصادی وجود ندارد و از طرف مقام معظم رهبری منع وجود دارد و ضرورتی نیز ندارد.
@salehinrasad
🔹بدترین و بهترین گزینه دولت
#جعفر_بلوری
🔸دیروز مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد با رای عدم اعتماد نمایندگان مجلس برکنار شد. کرباسیان حدود یک سال پیش جانشین «علی طیبنیا»، وزیر اقتصاد دولت یازدهم شده بود. ناتوانی در مهار تورم و قیمت ارز و سکه یا به تعبیر یکی از استیضاحکنندگان «خالی کردن جیب مردم با سوءمدیریت» عمده دلیل برکناری ایشان عنوان میشود.
هدف از استیضاح و برکناری یک مقام مسئول طبیعتا جلوگیری از ادامه یک وضع نامطلوب است. هدف، بهبود «وضعیت موجود» است. در استیضاح آقای کرباسیان نیز طبیعتا هدف میبایست کمک به بهبود شرایط اقتصادی باشد که وضعیت مطلوبی ندارد. اما آیا رفتن وزیر اقتصاد و آمدن یک وزیر دیگر شرایط اقتصادی را بهتر خواهد کرد؟ آیا هدف این استیضاح واقعا کمک به بهبود شرایط اقتصادی بود یا مورد ایشان هم مثل مورد آقای علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اصطلاح «سیاسی» بود؟
جابهجایی یک مدیر برای بهبود شرایط، زمانی جواب میدهد که ایراد از مدیر باشد. مثلا معمار ساختمانی را در نظر بگیرید که نقشه دقیق و بینقصی هم در اختیار دارد اما به دلایلی مثل ناتوانی و نداشتن تخصص، قادر به پیاده کردن آن نقشه نیست. اینجا طبیعتا با تغییر معمار مشکل حل و کار ساختمان به خوبی تمام میشود. اما اگر ایراد از نقشه باشد چطور؟ پاسخ روشن است. اگر به بهترین معمارها و متخصصترین آنها نقشه ناقص و معیوب داده شده و از او بخواهند ساختمان خوب و محکمی بسازد، او قادر به پیش بردن پروژه نخواهد بود.
دولت و مجلس اگر تمام وزرا را هم تغییر دهند و متخصصترین کارشناسان را جایگزین آنها کنند، مادامی که نقشه راه غلط و همانی باشد که در 5 سال گذشته بوده، به نقطه ایدهآل نخواهیم رسید و آش همان آش خواهد بود و کاسه همان کاسه. آقایان کرباسیان و ربیعی شاید ایراداتی هم داشتند اما آیا ایرادات این دو باعث به وجود آمدن وضع موجود است؟! به نظر میرسد، ایراد از نقشه راه اقتصادی دولت است. از این منظر میتوان نتیجه گرفت، استیضاح آقای کرباسیان نیز ما را به نتیجه مطلوب نخواهد رساند و صرفا حرکتی «سیاسی» یا صرفا «واکنشی» به وضع موجود بوده برای اینکه نشان داده شود، کاری در حال انجام است. اما نقشه راه دولت چرا غلط است؟
نقشه راه دولت تاکنون غالبا، نگاه به بیرون بوده است. نگاه به غرب. اینکه کشوری در حوزهای مثل اقتصاد، نگاهش به کشورهای دیگر باشد، به تنهایی شاید ایرادی نداشته باشد. اما ایراد زمانی پیدا میشود که دولت، تمام چشم امیدش به دست و حرکت چند کشور بدنام و بد عهد باشد در حالی که از استعدادها و ظرفیتهای عظیم داخلی بر زمین مانده، کمترین بهرهای نبرد. این نگاه زمانی ایراد دارد که، سرنوشت معیشت مردم و اقتصاد یک کشور را به بیرون گره بزنیم. وضعیتی که امروز در آن قرار داریم (منظور اقتصادی است) حاصل همین نگاه غلط است. دنیا که در آن چند کشور بدعهد بدسابقه و زورگو خلاصه نشده است! انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا آیا خیانتی بوده که در این 5 سال علیه کشورمان نکرده باشند؟! این کشورها واقعا باید به چه زبانی بگویند که قابل اعتماد نیستند؟! برای تنفر و دوری از این چند کشور، همان صدقه 18 میلیون یوروییشان کافی است.
دولت میبایست، ضمن ترمیم تیم اقتصادیاش، در راهی که تاکنون پیموده و در کشورهایی که به عنوان دوست انتخاب کرده و سرنوشت کشورش را به زلف آنها گره زده تجدید نظر کند تا بتواند نتیجه بگیرد. برای این منظور هم باید ابتدا موانع را از پیش پای خود بردارد و با کسانی که با چنین نسخههای اقتصادی غلطی، نسخه دولت را پیچیدند، فاصله بگیرد. اما دولت همچنان مقاومت میکند. علت مقاومت دولت چیست...
@salehinrasad
*️⃣انتخابی مهم در خلیج فارس
🔹روز پنجشنبه با حکم فرماندهی کل قوا، سردار علیرضا تنگسیری بهعنوان فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی معرفی و جانشین سردار فدوی شد. در حالی که سردار فدوی در سال 1389 بهعنوان فرماندهی نیروی دریایی سپاه انتخاب شده و بر اساس فرامین کلی رهبر انقلاب که هر فردی میتواند دو دوره 5 ساله، یعنی 10 سال در سمت انتخابی بماند، اما سردار فدوی فقط 8 سال این عنوان را داشت، آن وقت به اهمیت انتخاب سردار تنگسیری به این عنوان پی خواهیم برد. دریادار سیاری نیز درست 10 سال در سمت فرماندهی نیروی دریایی ارتش بودند. اما اهمیت این انتخاب به کجا باز میگردد؟ به گزارش کانال اخبار سوریه، این انتخاب ابعاد بسیار مهمی دارد که رسانههای داخلی نتوانستهاند به خوبی ابعاد آن را واکاوی کنند.
🔹برای بررسی بهتر این مساله، کافی است به واکنش رسانههای غربی، به ویژه آن دسته از رسانههای که مستقیم بودجه خود را از مراکز نظامی و اطلاعاتی غربی دریافت میکنند، توجه کرد. برای همه آنها انتخاب دریادار تنگسیری به این عنوان، تقریبا حالت یک شوک را داشته و نمیتوانند به سادگی از کنار آن بگذرند. تن تقریبا بیشتر نیروی دریایی کشورهای فرامنطقهای در خلیج فارس بهعنوان محدوده تحت نظر نیروی دریایی سپاه، به تن دریادار تنگسیری خورده و همه آنها میدانند که این انتخاب در روزهای فشار اقتصادی شدید بر کشور، بدون دلیل نیست. تاکنون دو بار انگلیسیها، دو بار امریکاییها، یک بار استرالیاییها و یک بار هم کاناداییها در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه به دلیل تجاوز به آبهای سرزمینی ایران دستگیر شدهاند، در قلب همه این دستگیریها، نام یک نفر بیش از همه به چشم میخورد، سردار علیرضا تنگسیری.
🔹به گزارش کانال اخبار سوریه، او که زاده استان بوشهر همان استانی که شهید نادر مهدوی و شهید بیژن گرد بهعنوان دشمن خونی امریکاییها از آنجا برخواستند، نگاهی عمیق و همهجانبه به بحث مبارزه با امریکا دارد. در این مورد کافی است به سخنان و مواضع پیشین سردار تنگسیری در مورد ضرورت، شکل و نوع برخورد با نیروی دریایی امریکا در خلیج فارس و فراتر از آن توجه کرد تا بتوان به حسن این انتخاب توسط فرماندهی کل قوا توجه کرد. بدون شک، با این انتخاب و با توجه به سخنان و مواضعی که پیش از این سردار سلیمانی در مورد برخورد با امریکا گفته بود، ایران در حال حرکت به سمت برخورد سختتر و تندتر با نیروی دریایی امریکا در خلیج فارس، بهویژه تنگه هرمز خواهد رفت.
🔹عملکرد سردار تنگسیری پیش از این نشان داده که او جرات، توانایی و برنامه کار برای محدود کردن حرکت نفتکشها و کشتیهای نظامی و باری در این منطقه را دارد و این همان نکتهای است که غربیها به خوبی از آن خبر دارند و در حال سمپاشی علیه این فرزند راستین ایران زمین هستند. بر اساس سیاستهای اعلامی مقامات ارشد کشور مبنی بر اینکه در صورت صادر نشدن نفت ایران، نفت کشور دیگری هم صادر نخواهد شد، واقعیت این است که سردار تنگسیری باید در این برهه حساس تاریخی، خود را برای مدیریت رفتار و حرکت امریکاییها از تنگه هرمز به داخل و خارج از خلیج فارس مهیا کند و امریکاییها نیز از روز گذشته حواسشان را بیش از پیش جمع کردهاند که زیاد فضولی نکنند، چون گوششان به شدت پیچیده خواهد شد.
@salehinrasad
🌐 مردم کشورهای همسایه یارانه ارزی مردم ایران را میدزدند/ احتمال کمبود جدی کالا و اقلام مصرفی در مناطق مرزی
➖ وحید شقاقی شهری عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی: در حال حاضر هم در مناطق مرزی و مناطق آزاد، برخی از همسایگان ما وارد بازارهای ما شده و عملا کل مواد غذایی را از مغازهها خرید میکنند. شما تصور کنید یک عراقی با یک دلار به اندازه ۱۱ هزار تومان با خودش کالا میبرد. در مناطق مرزی مشترک با ارمنستان، آذربایجان و افغانستان هم این اتفاق در حال رخ دادن است.
➖ این دقیقا مصداق دزدیدن یارانه ارزی مردم ایران توسط کشورهای همسایه است. اتباع بیگانه میآیند و دلار خود را در بازار آزاد به قیمت ۱۰ هزار تومان میفروشند و سپس کالایی را که با دلار ۴۲۰۰ تومانی وارد شده، از بازار ایران میخرند. اگر این روند ادامه پیدا کند، حتی میتواند باعث کمبود جدی کالا و اقلام مصرفی در مناطق مرزی شود.
💵 @salehinrasad