خبر و نظر:👈⛽️ نظر دکتر قدیری ابیانه در مورد طرح هر ایرانی یک لیتر
خبر👈طرح نمایندگان:
🔺در ماده ۱ این طرح آمده است که دولت موظف است دو ماه بعد از لازمالاجرا شدن این قانون سهمیهبندی بنزین را بر مبنای هر ایرانی روزانه یک لیتر اعمال کند.
🔺وزارت نفت موظف است سامانه بورس الکترونیک معاملات بنزین سهمیهبندی را ایجاد و امکان خرید و فروش بنزین مازاد بر نیاز شهروندان را فراهم کند.
🔺جایگاههای سوخت موظفند بنزین آزاد را بر مبنای قیمت این سامانه به فروش برسانند.
نظر:👈هرچند در این طرح خواستهاند که همه مردم که صاحبان اصلی بنزین تولیدی هستند از یارانهای که امروز برخوردارترها از آن سهم بیشتری می برند بهرهمند شوند اما این طرح مجلس ناکارآمد و دردسرساز و مشکل آفرین است.
عشایر و روستائیان بیسواد مثلا بشاگرد چطور می توانند سهم خود را از طریق سامانه به فروش بگذارند؟!
بهترین راه این است که قیمت بنزین و سایر فرآوردهها واقعی شود، یعنی با احتساب قیمت نفت خام، هزینههای پالایش و حمل و نقل و توزیع.
دولت هم از محل درآمدهای حاصله از محل واقعیسازی قیمتها سهم مردم محروم را نقدی یا به هر طریق ممکن به نفع طبقات محروم هزینه کند. البته باید سهم دستگاههای حکومتی و نظامی و انتظامی و دانشگاهها و مدارس و بیمارستانها و آتش نشانیها آمبولانسها و ... از مصرف سوخت خودروهای آنها هم در نظر گرفته شود.
با واقعیسازی قیمت سوخت:
1- قاچاق سوخت کلا منتفی خواهد شد.
۲- از ایجاد سامانهها و دستگاههای توزیع سهم بنزین و نظارت بر آن و هزینههایی که به کشور تحمیل میشود جلوگیری خواهد گردید.
۳- مردم با توجه به واقعی شدن قیمت سوخت از مصرف بی رویه آن پرهیز خواهند کرد.
۴- استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر مثل انرژی خورشیدی که به نسبت قیمت واقعی سوختهای فسیلی به صرفه هست به شدت و سرعت گسترش خواهد یافت.
۵- ایران از مزیت ترانزیتی خود به خاطر ندادن سوخت یارانهای به خودروهای حامل کالاهای ترانزیتی سود خواهد برد.
۶- در محاسبات مزیت اقتصادی طرحها و کارخانجات از غلطیدن در اشتباه به خاطر محاسبه قیمت یارانهای سوخت اجتناب خواهد گردید و جلوی زیانهای ملی از این طریق گرفته خواهد شد.
۷- بودجه شفاف خواهد گردید.
۸- میل به استفاده از حمل و نقل عمومی و نیز خودروهای کم مصرف و اجتناب از رفت و آمدهای اجتناب پذیر افزایش خواهد یافت.
۹- کارخانجات اتومبیلسازی به دلیل بوجود آمدن میل مردم به استفاده از خودروهای کم مصرف به تولید خودروهای کممصرفتر روی خواهند آورد و مردم حاضر خواهند بود مبلغ بیشتری برای برخوردار بودن از تکنولوژی مصرف کمتر سوخت بپردازند.
۱۰- به دلیل کاهش مصرف سوخت در کشور، وضعیت محیط زیست و در نتیجه وضعیت سلامت مردم بهبود خواهد یافت و به دنبال آن هزینههای درمانی مردم و دولت کاهش خواهد یافت.
۱۱- به دلیل کاهش رفت و آمد با خودروهای شخصی، ترافیک وضعیت بهتری و روانتری خواهد یافت.
۱۲- جابجایی گستردهای در سطح شهرها بوجود خواهد آمد به نحوی که افراد سعی خواهند کرد در محلی نزدیکتر به محل کار خود سکنی گزینند تا هزینههای کمتری برای رفت و آمد متقبل شوند.
۱۳- در ساخت ساختمانها توجه بیشتری به صرفه جویی در مصرف انرژی صورت خواهد گرفت.
۱۴- از محل حذف یارانه پنهان ناشی از ارزان فروشی سوخت، امکان توسعه گسترده حمل و نقل عمومی و جاده و راه آهن و مترو و ... فراهم میگردد.
۱۵- امکان کسب درآمد بیشتر از صادرات فرآوردههای نفتی به دلیل کاهش مصرف آن در داخل فراهم خواهد گردید و از واردات این فراوردهها هم بینیاز خواهیم شد.۱۶- و منافع بیشمار دیگر
goo.gl/DS8jaa
بر اساس آخرین گزارش صندوق بین المللی پول (IMF)، به نظر میرسد رشد اقتصادی جهان با روندی نزولی در سالهای اخیر روبهرو است. کاهش رشد اقتصادی اقتصادهای بزرگ، همچون چین و حجم بدهیها که به طور معناداری نسبت به بحران جهانی ۲۰۰۸ بیشتر شده و به حدود ۲۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی جهانی رسیده، عامل مهمی در کاهش رشد اقتصادی است.
@salehinrasad
عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی اعلام کرد: پس از کشورهای چین، کرهجنوبی، هند و ترکیه امروز ژاپن عملیات واردات نفت از ایران را آغاز کرد و به تدریج درآمدهای جدید نفتی در کنار دهها میلیارد دلار منابع فعال بانک مرکزی در نزد بانکهای خارجی که پشتیبان قوی و مطمئن کشورمان است، به چرخه تجاری وارد میشود.
@salehinrasad
▼ گزارش روز
فرار از پاسخگویی
«حسین موسویان» در تازهترین یادداشت خود درباره اینکه چرا دولت نسبت به خروج و بدعهدی آمریکا و امروز و فردا کردنهای اروپا سکوت کرده است، مینویسد: «همانطور که اجرای برجام با تصمیم همه ارکان کلیدی نظام اعم از مجلس، دولت، شورای امنیت ملی و در رأس آن مقام معظم رهبری صورت گرفت، آتش زدن برجام هم باید قاعدتاً همین مسیر را طی کند. ضمن اینکه طبق قانون اساسی، شخص مقام معظم رهبری به تنهایی اختیار کامل دارند. منتها سابقه رهبری ایشان نشان میدهد که در موارد حساس، نظرشان عمدتاً بر همفکری و تصمیم جمعی بوده است؛ بنابراین سبقت بر رهبری مجاز نیست.» این جملات در حالی مطرح میشود که آقای روحانی در روزهای مذاکره و پس از آن تأکید کرده بود «دولت و رئیسجمهور مسئول مذاکرات است و مسئولیت تمام کارها را برعهده میگیرم.» یا محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان گفته بود: «رهبری چارچوب کلی را تعیین میکنند و مسئولیت مذاکره با من است، ایشان صحبت کردند و بزرگواریشان نسبت به من را مطرح کردند، من نیز قدردان این بزرگواری هستم... ما باید خرج نظام و رهبری شویم، نه اینکه رهبری خرج ما و نظام شود.» اما حالا که برجام نتوانسته است به اهداف خود برسد، رسانهها و چهرههای نزدیک به دولت به جای طرح سؤال از مسئولان برجام برخلاف گفته محمدجواد ظریف از رهبری خرج میکنند تا شاید بتوانند از زیر بار فشار افکار عمومی و انتقادهای مردم درباره سرنوشت برجام رها شوند!
🇮🇷به ما بپیوندید:
http://sapp.ir/salehinrasad
http://eitaa.com/salehinrasad
بعد از سلطان سکه
سلطان قیر
سلطان کاغذ
سلطان ترامادول
امروز معلوم شد سلطان موز هم داریم. !
حسین مقصودی، نماینده سبزوار: آقای روحانی شما که داعیه مبارزه با فساد را دارید، ببینید سلطان موز چه نسبتی با شما دارد؟ /فارس
@salehinrasad
برای بستن پرونده پالرمو و CFT
گواهی امروز شمخانی کافی است
🔹آقای شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی است؛ یکی از مراکز مهمی که موضوعات کلان امنیت ملی را رصد می کند.
♦️او امروز گفته است: "مذاکره با آمریکا بیفایده است. ما بیش از این اجازه نداریم که فرصت ملت ایران را صرف روندهای بیحاصل کنیم. اروپاییها از ما خواستند از برجام خارج نشویم. پذیرفتیم تا به اروپا فرصت بدهیم نشان دهد توان تصمیمگیری مستقل از آمریکا را دارد. اروپا هم اگر در پرداخت هزینهی حفظ برجام مردد است، باید بداند که ایران معطل آنها نیز نخواهد ماند".
🔹اگر آمریکا و اروپا در دیدبانی امنیت ملی، غیر قابل اعتماد و بدعهد و کلاهبردار ارزیابی می شوند -و نشانه روشنش نیز همین است که نعش برجام زیر پای آنهاست-، برخی دولتمردان چگونه می توانند ادعا کنند که #مصلحت در اعتماد دوباره به غرب و پذیرش کامل دیکته ها و مطالبات FATF در قالب الحاق به کنوانسیون پالرمو و CFT است؟!
♦️چرا نه سه سال اجرای برجام و نه اجرای 37 مطالبه (از مجموع 41 مطالبه FATF) به لغو تحریم ها منتهی نشد و به جای بهبود وضعیت اقتصادی به پسرفت انجامید؟ مگر نه اینکه مدیران غربی FATF بارها تصریح کرده اند حتی با انجام همین یکی دو تعهد باقی مانده نیز معلوم نیست ایران را از لیست سیاه خارج کنند؟
🔹عقل می گوید تا چک طرف کلاهبردار در معامله "نقد-نسیه" قبلی پاس نشده، معامله جدیدی انجام ندهید و دوباره دارایی خود را در ازای وعده بی ضمانت واگذار نکنید؟ (حالا که وعده هم نمی دهند!). بنابراین باید پرسید آنان که چنین وسوسه ای را انجام می دهند، مصلحت اندیش هستند یا فاقد عقل معاش در خوش بینانه ترین احتمال، و آلوده به نفوذ دشمن، در احتمالی واقعی تر؟
♦️ همین شهادت آقای شمخانی -که واقعیت جلو چشم مردم هم هست- برای رد لوایح مربوط به پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشروط کردن ادامه همکاری با FATF به تغییر ملموس رویکرد غرب کافی است.
🔹فراموش نکنیم وزارت خارجه و دولت، نسبت به 29 شرط رهبری، مجلس و شورای امنیت ملی برای اجرای برجام، اهتمام و درایت نداشتند و بنابراین شایستگی تجویز نسخه و آدرس جدید را که تنه به تنه نسخه های مردود قبلی می زند، ندارند.
@IMANI_mohammad
⭕️کره شمالی با وجود پیوستن به CFT و پالرمو از لیست سیاه FATF خارج نشده است+ سند
🔺در حالی دولت با هدف خروج ایران از لیست سیاه FATF به دنبال پیوستن به کنوانسیونهای CFT و پالرمو است که سالها از عضویت کره شمالی در این کنوانسیونها می گذرد و نه تنها از لیست سیاه خارج نشده، بلکه متهم به تامین مالی گسترش سلاحهای کشتار جمعی شده است.
🔺وضعیت کره شمالی می تواند نشانه ای برای ایران باشد که با پیوستن به این کنوانسیونها، لزوما از لیست سیاه FATF خارج نخواهیم شد
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
📼 صوت سخنرانیهای حضرت آیتاللهالعظمی
استاد #سید_علی_خامنه_ای
با موضوع #سازش_با_امریکا
👇👇👇