💠 توطئه های خارجی مهم نیست
🔺 امام خمینی (ره):
امروز روزی است که ما مواجه با قدرت های شیطانی بزرگ هستیم و آنها هم از توطئه ها ننشسته اند، مشغول توطئه هستند، توطئه های زیادی در داخل دارند،مهم آن توطئه های داخلی است، آن حرف های خارجی که مثلاً انحصار اقتصادی، مداخله نظامی، اینها مهم نیست خیلی، چیزی نیست که قابل اعتنا باشد
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 11،صفحه 165
بیانات امام خمینی(ره) در جمع اعضای خانواده های شهدا
مورخ:1358/10/11
https://eitaa.com/salehinrasad
🔰سیاست و بعثت؛ در کلام امام خمینی(ره)
💠واللَّه اسلام تمامش سیاست است! اسلام را بد معرّفی کردهاند! (ج۱، ص۲۷۰)
🔸منبع: صحیفه امام
🔻اسلام دین سیاست است قبل از اینکه دین معنویات باشد. (ج۶، ص۴۶۷)
🔹انبیا- علیهم السلام- شغلشان سیاست است. (ج۱۳، ص۴۳۳)
🔻 اصولًا اساس اسلام از سیاست است. (ج۱۸، ص۷۲)
🔹دین اسلام یک دین سیاسی است. یک دینی است که همه چیزش سیاست است، حتی عبادتش. (ج۱۰، ص۱۵)
🔻اسلام دین سیاست است اصلش. اسلام یک دینی است که احکام عبادیاش هم سیاسی است. (ج۱۱، ص۴۶۳)
🔹اسلام، احکام اخلاقیاش هم سیاسی است.(ج۱۳، ص۱۳۰)
🔻در روایاتِ ما برای نبّی اکرم با لفظ «سیاست» ثابت شده است. و در دعای، در زیارت جامعه ظاهراً هست که «ساسَةُ العباد» هم هست. در آن روایت هم هست که پیغمبر اکرم #مبعوث شد که سیاست امت را متکفّل باشد. (ج۱۳، ص۴۳۱)
👈ادامه مطلب
eitaa.com/panahian_text/9
https://eitaa.com/salehinrasad
#بصیرت_قرآنی
❓❓آیا صبر به معنی تحمّل سختیها و قانع شدن به وضع موجود است؟!
🍀🌼🍀
آیه مربوطه:
«قُم فَأَنذِر * وَرَبَّكَ فَكَبِّر * وَثِيابَكَ فَطَهِّر * وَالرُّجزَ فَاهجُر * وَلا تَمنُن تَستَكثِرُ * وَلِرَبِّكَ فَاصبِر» (سوره مبارکه المدثر آیات 7-2)
«برخیز و انذار کن (و عالمیان را بیم ده) و پروردگارت را بزرگ بشمار، و لباست را پاک کن، و از پلیدی دوری کن، و منّت مگذار و فزونی مطلب، و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن!»
🌸🌸🌸
پاسخ:
🔹«خداوند متعال در اول بعثت پیغمبر چند خط اساسی را جلوی پای رسول گرامی خود گذاشت که با توجه به این چند خط و چند جهتگیری مهم، پیغمبر اکرم بتواند این بار سنگینِ بینظیر را تحمل کند. یکی از این خطوط، صبر بود؛ «و لربّک فاصبر». «بسماللَّهالرّحمنالرّحیم. یا ایّها المدّثّر. قم فأنذر. و ربّک فکبّر. و ثیابک فطهّر. و الرّجز فاهجر. و لاتمنن تستکثر. و لربّک فاصبر». باید صبر کرد.
🔷صبر یعنی پایداری، یعنی خسته نشدن، یعنی مغلوب مشکلات نشدن. مشکلات گوناگون بر سر راه همهی ما هست؛ باید مغلوب نشویم.
🔸این درس را هم امام بزرگوار ما در عمل به ما تعلیم کرد؛ صبر کرد. آن روزی که در این شهر قم فریاد امام بلند شد، جز جمع طلبهای در پیرامون او، کسی یاور او نبود؛ غریب بود. امام در وطن خود غریب بود، در شهر خود غریب بود؛ اما ایستادگی کرد. انواع و اقسام فشارها - فشارهای مادی و معنوی - بر آن مرد بزرگ وارد آمد، اما ایستاد - «المؤمن کالجبل الرّاسخ لا تحرّکه العواصف» - هیچکدام از این تندبادها نتوانست آن ارادهی پولادین، آن عزم راسخ را تکان دهد؛ ایستاد. وقتی در قله چشمهای میجوشد، دامنهها هم سیراب میشوند. صبر او از او سرریز شد، دیگران هم صبر کردن را یاد گرفتند؛ لذا دیگران هم صبر کردند. ملت بزرگ ایران هم با این صبر توانست بر این همه توطئه فائق بیاید.»
🌿🌺🌿
منبع: بیانات رهبر معظم انقلاب، ۱۳۸۹/۰۸/۰۳.
بصیرت:
🔶حرف روز/ غلط تایپی یا فریب!
🔹 دولت متن کنوانسیون حساس امنیتی «پالرمو»، یعنی کنوانسیون منع کمک به گروههای تروریستی را برای تصویب به مجلس فرستاده که در این متن برخی کلمات به غلط ترجمه شده است؛ اما نمایندگان با اعتماد به دولت و طبق عادت قبلی در تصویب کنوانسیونها آن را تصویب کردهاند، این در حالی است که شورای نگهبان متوجه آن شده و متن را بر گردانده و معاون حقوقی رئیسجمهور گفته است، این مشکل تایپی بوده و با تعامل قابل حل است!
🔗 متن کامل این یادداشت را در لینک زیر مطالعه نمایید:
🔗 https://goo.gl/VH7n4D
شاهکار هنرمند فلسطینی بر روی برگهای کاکتوس به منظور به تصویر کشیدن رنج و محنتهای ملت فلسطین👇
بصیرت:
🔶 حرف روز/ به گزینههای خود بیندیشیم!
🔹 رئیسجمهور کشورمان عصر دیروز با رئیسجمهور فرانسه به صورت تلفنی صحبت کرد و موضع رسمی جمهوری اسلامی ایران را درباره آینده برجام ـ چه در صورت خروج آمریکا و چه اصلاح آن ـ اعلام کرد. آقای روحانی با ابراز اینکه رفتار فعلی آمریکا، نقض برجام و ایجاد ترس و ابهام در کشورهای گوناگون و بنگاههای اقتصادی برای رابطه با ایران است، تأکید کرد: «حتی اگر در 22 اردیبهشت آمریکا اعلام کند که در برجام میماند و شرایط دو سال گذشته را بخواهد ادامه دهد، برای ما قابل قبول نیست.»
اگرچه این سیاستِ اعلامیِ مناسب دیرهنگام است، اما باید از سوی همه بخشهای سیاسی، اقتصادی، دیپلماسی و رسانهای کشور حمایت شود. رسانه در پژواک این صدای واحد و تبدیل آن به غرور ملی ایرانیان نقش ویژه دارد.
🔸متن کامل این یادداشت را در لینک زیر مطالعه نمایید:
🔗 https://goo.gl/PR1Hda
https://eitaa.com/salehinrasad
⚫️اهداف سفر پمپئو به منطقه
▪️همانگونه که پیش از این اعلام شده و در خبرها نیز آمده بود، وزیر خارجه امریکا به عربستان سفر کرده و با مسوولان این کشور دیدار داشته است. اینکه چرا وزیر امور خارجه جدید امریکا که ماهیتی امنیتی و اطلاعاتی دارد مانند سلفش خودش دنبال مسائل خاص است، خود نکتهای چندان عجیب نیست. با این حال، بهنظر میرسد که او در سفر اخیرش دنبال برنامههای بسیار مهم و خاصی در منطقه راهبردی آسیای جنوب غربی است که فهم آن چندان سخت نیست. با این حال، برای آنکه بیشتر و بهتر در این مورد اطلاع پیدا کنیم، باید آن را از ابعاد مختلفی مورد تجزیه تحلیل و بررسی قرار داد.
این سفر به اهمیت منطقه برای دولمتردان امریکا برمیگردد و در آن چند مساله مورد بررسی قرار گرفته است:
1) اختلاف سعودیها با قطر: سعودیها اخیرا حملات لفظی خودشون را تشدید کرده بودند علیه قطر امریکا به صراحت تاکید کرده که خواستار تشدید تنش داخلی میان کشورهای عضو شورای خلیج فارس نیست و باید فتیله را پایین بکشند!
2) مساله یمن وزیرخارجه امریکا تاکید کرد بعد از جلسه با غلام الجبیر به اینکه باید حتما جنگ را تمام کنند در یمن. این دستورکار هست شاید بشه ترور شهید صالح الصماد و تلاش عربستان برای ترور رهبران انصارالله یمن را در راستای استراتژی سعودیها برای زدن ضربات شدید و پیروزیهای ظاهری در این کشور پیش از پایان جنگ و نشستن بر میز مذاکرات ارزیابی کرد. دقیقا همین استراتژی را اسرائیل در تجاوز به لبنان داشت بمباران قانا و کشتار مردم.
3) مسال سوریه: تلاش برای باجگیری از عربستان اعم از مالی یا جایگزینی نیروهای نظامی این کشور در شمال سوریه تحت عنوان ناتوی عربی. به نظر میرسد که رئیسجمهور امریکا در تلاش برای دخالت بیشتر در سوریه میخواهد یک ائتلاف اسلامی (درست مانند آنچه سعودیها در قالب ائتلاف ارتشهای اسلامی چند سال پیش ایجاد کردند) را برای گسیل به سوریه ایجاد کند. این ائتلاف باید به موضوع حضور امریکا در سوریه مشروعیت دهد و میتواند میزان بازخوردهای منفی در مورد دخالت یک کشور خارجی در یک کشور عربی و مسلمان را بسیار کمرنگ کند.
4) مساله روابط اعزاب با اسرائیل و تلاش برای انتقال ان از فاز محرمانه به اجرایی و علنی: در همین راستا وزیر امور خارجه آمریکا پس از سفر به اراضی اشغالی فلسطین و دیدار با سران رژیم صهیونیستی به آنها اطمینان داد که سیاست این کشور همچنان حمایت کامل از این رژیم خواهد بود. در ریاض نیز مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا از سعودیها خواستار فشار بیشتر به فلسطینیها برای دست کشیدن از مساله بازگشت آوارگان به اراضی اشغالی، متوقف ساختن راهپیمایی بازگشت، فشار بر طرف فلسطینی برای پذیرش مساله طرح خطرناک اسرائیل برای انضمام مناطق اشغالی سال 1967 و همچنین شهرکهای غیرقانونی ایجاد شده در کرانه باختری فلسطین بهعنوان اراضی رژیم جعلی صهیونیستی و همچنین فشار بر گروههای مقاومت فلسطینی برای خودداری از پاسخ به حملات و تجاوزهای روزانه اسرائیل شدهاند.
واقعیت این است که طی هفتههای اخیر و بهدنبال سرکوب خونین راهپیمایی مسالمتآمیز و اعتراضی تحت عنوان بازگشت در مرز غزه با اراضی اشغالی فلسطین موج گستردهای از محکومیتهای جهانی علیه رژیم صهیونیستی در سازمانها و نهادهای حقوقی بینالمللی براه افتاده و ادامه آن هزینههای سنگینی را به این رژیم تحمیل میکند.
5) مهار ایران: در همین راستا طرحهای مشترک میان اسرائیل امریکا و عربستان سعودی برای مهار جمهوری اسلامی ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت. انتخابات پارلمانی در عراق و لبنان دو کشور عضو محور مقاومت که اخیرا شاهد دور جدیدی از دخالتهای عربستان سعودی، امارات و سایر کشورهای هم پیمان ائتلاف عبری - غربی برای تاثیرگذاری بر آنها از طریق یارگیریها و صرف هزینه های کلان مالی بودهایم.
رصد اخبار و تحلیل
به ما در پیام رسانی ایرانی بپیوندید:
ایتا👈
https://eitaa.com/salehinrasad
سروش👈
https://sapp.ir/salehinrasad
ای گپ👈
https://iGap.net/salehinrasad
🔰 امروز اتاق جنگِ علیه ما، وزارت خزانهداری آمریکاست
✊ ما میخواهیم جوانان کشور را از بیکاری نجات دهیم
رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارگران:تصمیم بگیریم که کالای ایرانی را مصرف کنیم. ما علیه دیگران تعصب نداریم؛ ما میخواهیم کارگر و جوان و فرزند کشور خودمان را از بیکاری نجات دهیم.بهترین راه مقابله با دشمن، همین حمایت از کالای ایرانی است. دشمنان ما فهمیدهاند که در جنگ سختِ نظامی طَرفی نخواهند بست. بنده قبل از این هم در دورهی رئیسجمهور دیگر آمریکا گفتم که دوران بزن و دررو گذشته است. بزنید، میخورید. میدانند این را که اگر ضربه بزنند، چند برابر ضربه خواهند خورد.امروز اتاق جنگِ علیه ما، وزارت خزانهداری آمریکاست. خب، راه مقابله چیست؟ به اقتصاد خودمان بپردازیم.۱۳۹۷/۰۲/۱۰
☑ @Khamenei_ir
♨️بازار داغ و دروغین تلگرام بدون فیلتر!
با فیلتر شدن تلگرام، موجی از بدافزارها در فضای مجازی راه افتاده است که اگر تلگرام بدون فیلتر یا فیلترشکن جدید می خواهید اینجا را کلیک کنید یا این برنامه را نصب کنید و ... .
سوء استفاده کنندگان از وضعیت کنونی تلگرام ، زمینه را برای نفوذ به سیستم های شما مناسب دیده اند؛ مواظب باشید که قربانی نشوید و هر گونه برنامه ای را فقط و فقط از بسترهای اصلی ارائه دهنده آن و نیز با مشورت کارشناسان نصب کنید.
هدایت شده از علیرضا پناهیان
کتاب انتظار عامیانه،عالمانه،عارفانه - پناهیان.pdf
3.52M
📚 نسخه پیدی اف و #رایگان کتاب "انتظار عامیانه، عالمانه، عارفانه"
✍ به قلم علیرضا پناهیان
@Panahian_ir
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببینید/ رهبرمعظم انقلاب خطاب به وزیرکار: من اگر جای شما بودم یقه خودم را در هیات دولت پاره میکردم!
🌍 نشریه عبرتهای عاشورا @ebratha_ir
🔴پس از متوقف شدن فعالیت های هسته ای و موشکی کره شمالی، وزارت امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد آمریکا به شدت درباره نقض حقوق بشر در کره شمالی نگران است و برای بازخواست از عاملان این اقدامات، فشار خواهد آورد.
https://sapp.ir/salehinrasad
👇👇👇
♨️سوال:
🔰مكان سكونت امام زمان (عج) كجاست؟
✍️پاسخ:
✅روایاتى که درباره مکان امام زمان(ع) وجود دارند چند دسته اند:
۱ - برخى از روایات محل خاصى را تعیین نکرده و جایگاه آن حضرت را در بیابانها و کوهها معرفى مى کند. از آن جمله حضرت مهدى(ع) به پسر مهزیار فرمود: «فرزند مهزیار! پدرم امام حسن(ع) از من پیمان گرفت و فرمان داد که براى سکونت کوهاى سخت و سرزمینهاى خشک و دور دست را برگزینیم».[۱]
از این روایت استفاده مى شود که حضرت از دسترسى مردم دور است و کسى که از محل سکونت وى آگاه نیست.
۲ - برخى روایات محل خاصى را به عنوان محل سکونت آن حضرت یاد نموده اند، مثلا در برخى از روایات در مدینه و پیرامون آن اشاره شده است. ابوبصیر مى گوید از امام باقر(ع) شنیدم که فرمود: «لابد لصاحب هذا الامر من عزلة و لابد فى عزلته من قوة و ما بثلاثین من وحشته، و نعم المنزل طیبة[۲]، صاحب زمان(ع) را عزلت و غیبتى است که در آن، غیبت، نیرومند است به سى نفرى که با حضرت هستند وحشت و تنهایى را از وى دور مى کنند (و به قوت وى مى افزاید) و خوب جایگاهى است (مدینه) طیبه.»
از این روایات استفاده مى شود که حضرت در مدینه منوره منزل دارد و افرادى همواره با ایشان به صورت ناشناس هستند.
برخى روایات مکان امام زمان(ع) را کوه«رضوان» که در اطراف مدینه است، بیان کرده اند، عبدالاعلى آل سام مى گوید: با امام صادق(ع) از مدینه خارج شدیم، به روحاء (اطراف مدینه) که رسیدیم حضرت نگاهش را به کوهى دوخت و مدت زمانى ادامه داد، و فرمود: این کوه رضوان نام دارد، خوب پناهگاهى است براى خائف (امام غائب) در غیب صغرا و غیبت کبرى.[۳]
از روایات دیگر استفاده مى شود که امام زمان(ع) در مکانى به نام «ذى طوى» که در اطراف مکه است، زندگى مى کند و از همان جا نیز با یاران خود قیام مى کنند. امام باقر(ع) فرمود: «امام زمان را غیبتى است در بعضى از دره ها و اشاره کرد به منطقه ذى طوى».[۴]
۳ - برخى روایات جایگاه خاصى را براى امام زمان(ع) نام نمى برد، ولى از حضرت به عنوان فردى یاد مى کند که با مردم و در میان مردم و با آنان حشر و نشر دارد و به گونه اى ناشناس زندگى مىکند. امام صادق(ع) فرمود: «صاحب الامر شباهتى نیز به حضرت یوسف پیامبر(ع) دارد جاى انکار نیست که خداوند با حجت خود همان کارى را انجام دهد که با یوسف انجام داد. صاحب الزمان(ع)، آن مظلوم حق از دست داده، در میان مردم رفت و آمد مى کند و در بازار قدم مى نهد و گاهى بر فرش منزلهاى دوستان مى نشیند، لیکن او را نمى شناسند تا زمانى که خداوند به وى اذن دهد تا وى خود را معرفى کند، آن گونه که یوسف(ع) اجازه داد هنگامى که برادرانش گفتند: تو یوسفى؟ گفت: آرى من یوسفم».[۵]
از این روایت استفاده مى شود که امام زمان(ع) مکان معین نداشته در میان جمع و جامعه است، با مردم حشر و نشر دارد و زندگى طبیعى و معمولى دارد. در مراسم مذهبى و مناسک حج شرکت مى جوید، ولى شناخته شده نیست و این امرى است که سابقه داشته و دارد. عنایت امام(ع) به مردم و هدایت و رهبرى مردم از سوى دیگر نشان از آن دارد که آن حضرت در همه جا بوده و در همه جا حضور دارد.
از جمع بین روایات نیز مى توان استفاه کرد که امام زمان(ع) در همه جا حضور دارد و این منافات ندارد به آن دسته از روایت که مکان معین مانند مدینه و مکه را بیان کردهاند؛ زیرا آن دسته روایات ناظر بر آن است که در برخى از زمانها و مکانهاى خاص حضور پیدا مى کند. آن دسته از روایات که مکان مشخصى را براى امام بیان نکرده ناظر بر آن است که حضرت در همه جا حضور دارد. بى تردید یکى از مصادیق حضور امام در همه جا، همان مکانهاى خاصى مى باشد.
[۱]. شیخ طوسى، کتاب الغیبه، ص ۲۶۶.
[۲]. بحار الانوار، ج ۵۲، ص ۱۵۳ و اصول کافى، ج ۱، ص ۳۴۰.
[۳]. شیخ طوسى، کتاب الغیبه، ص ۱۶۲.
[۴]. نعمانى، کتاب الغیبه، ص ۱۸۲.
[۵]. نعمانى، کتاب الغیبه، ص ۱۶۴.
https://iGap.net/salehinrasad
#مهدویت
🚦یک نکتهی تربیتی رهبر انقلاب خطاب به معلمها: تکریم شاگردها فراموش نشود!
🔻یك نكتهی دیگری در اینجا وجود دارد كه آن هم باز جنبهی ارزشی دارد. این را هم من عرض بكنم - این دیگر خطاب به شما معلمین است - كه از نظر اسلام همانطور كه معلم احترام دارد و باید تكریم شود، متعلم هم باید تكریم شود؛ شاگرد را هم باید تكریم كرد. به شاگرد اهانت نباید كرد. این یك جنبهی پرورشی بسیار عمیقی دارد.
🔸️ اینجا هم یك روایتی است كه اینطور نقل شده: «تواضعوا لمن تعلّمون منه و تواضعوا لمن تعلّمونه»؛ از كسی كه فرامیگیرید، تواضع كنید و كسی هم كه از شما فرا میگیرد، تواضع كنید. «و لا تكونوا جبابرة العلماء». ️جبار دو نوع است: جبار سیاسی، جبار علمی. جبار علمی نباشید؛ جباران عالِم نباشید؛ مثل فرعون.
🔸️بنده اینجور استادی را در یكی از دانشگاههای كشور، سالها پیش، شاید چهل سال، چهل و پنج سال قبل دیده بودم كه جوری با شاگردهایش حرف میزد و تعلیم میداد و برخورد میكرد، كه برخوردش فرعونی بود، نه برخورد پدر با فرزند.
🔸️معلم ممكن است درشتی هم بكند، اما درشتی غیر از تحقیر است؛ غیر از اهانت است. شاگرد را باید تكریم كرد. شما هر كدامی یقیناً تجربههای زیادی دارید از شاگردانی كه شما تكریمشان كردهاید و این كار جواب داده است؛ تربیتِ او را آسانتر كرده است. دشنام دادن، تحقیر كردن، حتی زدن، خوب نیست - كه حالا «الضرب لتأدیب» جزو حرفهائی است كه از قدیم معروف و معمول هم بوده، بعدها نشان دادند كه نه، ضرب خوب نیست - بنده هم عقیدهام همین است.
🔺️باید شاگرد را مثل مومی در دست چرخاند و شكل داد؛ منتها با ملایمت. هنر معلمی این است. این هم یك بخش دیگر از این قضیهی ارزشی در باب معلم.۱۳۸۷/۰۲/۱۲
🏷 #روز_معلم
@Khamenei_ir
💢 خطرات تلگرام از نگاه کیهان...
✍روزنامه کیهان در باره خطرات امنیتی تلگرام نوشت:یکی از منابع مهم تامین مالی شرکتهای پیام رسان و نیز شبکههای اجتماعی، در اختیار قرار دادن نتایج تحلیلهای حاصل از کلان داده خود به سازمانها، مؤسسات و شرکتهای تحلیل محتواست.
♦️تحلیل این کلان دادهها در ابعاد ملی میتواند اطلاعات گستردهای را درخصوص آسیب پذیریهای کشور در اختیار مراجع بیگانه و دولتهای متخاصم قرار دهد.
♦️به عنوان مثال سبک زندگی ایرانیان از لحاظ ساعت خواب و بیداری، اوقات فراغت، برنامه غذایی، ارتباطات خانوادگی و دوستان، رسمی و غیررسمی، مکانهای محبوب و پر رفت و آمد برخی از مواردی است که با تحلیل سوابق فعالیت ۴۰ میلیون کاربر به راحتی قابل استخراج است.
https://eitaa.com/salehinrasad
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
نشریه344عبرت های عاشورا @ebratha.org _1397-1-30-13-29.pdf
2.8M
💢فایل pdf( با کیفیت عالی)👆👆👆 جدیدترین شماره(344)نشریه عبرتهای عاشورا / نیمه اول اردیبهشت
📝توطئه های جدید علیه کشور امام زمان(عج)
🌍 sapp.ir/ebratha.org
🌍 eitaa.com/ebratha_ir