هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روح الله زم پس از مصرف صنعتی و سنتی نامرغوب، نظریه جدید خود را منتشر کرد: گرفتن ملوانان آمریکایی در خلیج فارس از قبل با آمریکایی ها هماهنگ شده بود!
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از علیرضا پناهیان
Panahan-Clip-KharidBaNiyat.mp3
3.83M
🎵 خرید با نیت
👈🏻پاسخ این اعتراض انسان به خدا: اصلا چرا من را خلق کردی که لازم باشه برای رسیدن به تو سختی بکشم؟
🔻جاده نجف-کربلا- عمود286
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
صادقانه بگویم که نمی توانم خوشحالی ام را از احتمال انتخاب عباس آخوندی به عنوان شهردار تهران پنهان کنم، زیرا:
1. وقتی شورای شهری که بدون نظارت استصوابی شورای نگهبان توسط رای اکثریت مردم تهران انتخاب شده و حالا بعد از این همه گزینه ی محتمل برای انتخاب شهردار، به یکی از ناکارآمدترین و منفور ترین وزرای تاریخ بعد از انقلاب می رسد، یعنی استدلال کسانی که می گویند مشکلات کشور به خاطر نبود آزادی در انتخاب مردم! و یا نظارت استصوابی شورای نگهبان است یک «حرف مفت» است. برای انتخاب شهردار که دیگر نظارت استصوابی وجود نداشت، خود این شورای شهر هم که بدون رد صلاحیت های شورای نگهبان و با انتخاب آزادانه مردم تهران آن هم با حمایت پر رنگ اصلاح طلبان و شخص خاتمی تشکیل شده، پس نهایت گزینه تان برای اداره پایتخت ایران عباس آخوندی است؟! این یعنی حد و توان وعقل و تدبیرتان برای اداره تهران همینقدر است و دیگر بهانه تراشی نکنید!
2. خوشحال کننده تر تیتر روزنامه سازندگی بود. وقتی چهره آخوندی و معاون آخوندی در وزارت راه (حناچی) را منتشر کرد و تیتر زد: "فینال لیبرال ها!"
چه خوب است که این جماعت خود به دست خود دارند معنا، مفهوم، حد، اندازه و همه چیز لیبرالیسم را برای مردم معنا می کنند. چقدر خوب است که رسما خودشان می گویند عباس آخوندی که در 5 سال دوره وزراتش قیمت مسکن را به دو برابر رساند و مسکن مهر که هیچ، حتی دیوار یک اتاق را هم برای مردم نساخت و همزمان ده ها شرکت خانوادگی در حوزه راه و شهرسازی داشت و رفتارش با خبرنگاران و مردم مملو از تفرعن و تکبر بود، یک لیبرال است. ایضا معاون وی "پیروز حناچی" که شاگرد آخوندی است، او هم یک لیبرال است!
3. ممنونم شورای شهر تهران! ممنونم آقای قوچانی! ممنونم روزنامه سازندگی که حرفی را که ما باید با صدها ساعت سخنرانی و مناظره و... برای مردم اثبات می کردیم، بهتر از ما دارید ثابت میکنید و کاری می کنید که چند وقت دیگر عموم مردم هم بفهمند لیبرال و لیبرالیسم معنایی جز یک «دشنام» ندارد!
4 در هر صورت شهردار تهران آخوندی بشود یا معاون او (حناچی) تفاوتی نمی کند، اگر آخوندی بشود چه بهتر و اگر هم حناچی بشود باز هم چه بهتر! فقط چندماه فرصت بیشتری نیاز است تا مردم بیشتری ماهیت لیبرالهای وطنی را از عمق جان و دل درک کنند. ولله این جماعت آنقدر بی عرضه و پوچ هستند که برای اثبات ماهیت شان نیاز به نقد و رصد ندارند، کافی است کار را دستشان بدهی و فقط تماشایشان کنی! سانسور یا حذف لیبرالها بزرگترین خدمت به آنهاست! باید فقط به آنها میدان داد و تماشایان کرد...
@Sabeti ✅
🐓مرغ کشورهای غربی غازه❗️
♨️بعضیا هستن که مدام دم از کشورهای غربی میزنند و میگن اونجا مردم به رفاه اند و حتی اگه مشکلی هم داشته باشن، بازم اوضاع ما از اونا خیلی بدتره❗️
به افرادی با این طرز تفکر میگن، افراد غربگرا...
👇خوب بیاین یه نمونه را باهم بررسی کنیم:
آیا میدانستید⁉️
💥 در ایران یک بیمار دیابتی فقط با تایید پزشک ۱۰ سرنگ انسولین را مجموعا با قیمت ۳۵ هزار تومان تهیه می کند و به طور متوسط ۵ سرنگ آن یعنی ۱۷ هزار تومان ( حدود یک درصد حداقل حقوق) برای یک ماه او کافیست و اگر کم باشد و بخواهد آزاد بخرد هر سرنگ ۳۵ هزار تومان است که در بدترین حالت به دو یا سه سرنگ اضافی نیاز دارد (در بدترین حالت ۷ درصد حداقل حقوق هزینه می کند)
♨️در حالی که👇
❌مشکل خدمات درمانی و دارو یکی از مشکلات لاینحل #آمریکا است که شعار اصلی هر رئیس جمهور آن کشور و قسمت اصلی مناظرات انتخاباتی او را تشکیل می دهد و همچنان این مردم هستند که فدا می شوند. مردمی چون الک اسمیت:
🔹الک اسمیت جوان ۲۶ ساله آمریکایی ،مدیر یک رستوران با درآمد ماهیانه3000دلار، به خاطر اینکه پول کافی برای خرید انسولین نداشت مرد.😔
▪️ او اگر می خواست از بیمه استفاده کند باید ماهی ۴۵۰ دلار برای حق بیمه می داد و جدا از آن باید تا ۷۵۰۰ دلار هم از خودش خرج می کرد.
♨️هزینه بیمه در آمریکا آنقدر بالاست که ترامپ در مناظرات ریاست جمهوری آن را به تمسخر گرفت و گفت بیمه حوادث در آمریکا فقط وقتی فایده دارد (به صرفه است) که تریلی از روی شما رد شود.
➖و اما ادامه ماجرا: اسمیت ماهیانه ۱۳۰۰ دلار خرج انسولین خود می کرد (نصف حقوق مدیر رستوران و مساوی ۱۰۰% حداقل حقوق در آمریکا) این جوان آمریکایی مجبور شد مقدار مصرف انسولین خود را کم کند تا بتواند ذخیره کند یا کار دیگر پیدا کند.
🚫فراموش نکنیم که در آمد اسمیت بیش تر از ۵۰ درصد آمریکایی ها بود.
💢در آمریکا ۲۲۶میلیون نفر بالای ۱۸ سال هستند و درآمد این افراد به این شرح است:
➖۲۰ میلیون نفر #ماهیانه زیر ۴۰۰ دلار
➖۱۰۰ میلیون نفر ماهیانه زیر ۲۰۰۰ دلار
➖فقط ۲۰ میلیون نفرماهیانه بیش از۸۰۰۰ دلار😷
⁉️بنظر شما چرا در کشوری که نه تحریم است و نه ۸ سال جنگ پرهزینه و نه عقب ماندگی های تاریخی داشته وضع اینچنین است؟
❗️همان کشوری که گاو های شیرده بین المللی زیادی هم دارد...
📚منابع:
http://bit.ly/2O6Fpev
bit.ly/2Il3Vn3
@salehinrasad
✅ #تحلیل_ویژه : بسیار مهم/منتشر نمایید.
◀️ روزهای سخت و سرنوشت ساز #مقاومت #یمن/ در #الحدیده چه خبر است!؟ سرانجام جنگ در ساحل غربی چه خواهد?👇
🔶شکست عملیات پیروزی سریع، در الحدیده چه خبر است؟ /1
🔸یک هفته پیش گزارشی در مورد آخرین روند نبردها در یمن ارائه کردیم. در آن گزارش تاکید بر این بود که مزدوران سعودی و اماراتی هنوز موفق به ورود به شهر نشدهاند و بر خلاف تبلیغاتی که میکنند، در حاشیه شهر به سر برده و مقاومت تاریخی و ماندگار مدافعان یمنی، دشمن را بیچاره کرده است. همانگونه که گفتیم، عملیات ائتلاف تشدید خواهد شد و آنها برای ورود به الحدیده و رسیدن به یک نقطه پیروزی برای شروع آتشبس تحت فشار بسیار شدیدی هستند و همین فشار آنها را دچار اشتباهات بسیاری کرده بود. از قرار معلوم، امریکاییها به طرف سعودی و اماراتی یک فرصت 20روزه برای اشغال الحدیده داده بودند تا پس از آن آتشبس برقرار شود. در همین رابطه مدیریت میدان نبرد در الحدیده از سعودیها گرفته شده و به صورت کامل در اختیار اماراتیها قرار گرفت تا اینبار با فرماندهی یکپارچهتر به سراغ الحدیده بروند.
🔸بر اساس اطلاعاتی به دست آمده، طرح عملیاتی را امریکاییها ارائه کرده و اماراتیها باید تدارکات لازم جهت یک نبرد سه هفتهای را میدیدند و از همینرو آنها هزاران نیروی جدید را وارد خط نبرد کردند، نیروهایی که نسبت به حملات تابستان آموزش بسیار کمتری دیده بودند و این مساله تاثیر خود را بر میدان نبرد گذاشت. در حالی که هدف اصلی الحدیده بود و اماراتیها حتی اقدام به وارد کردن سامانههای پدافندی پانتیستر و پاتریوت خود به غرب یمن برای محافظت از مراکز فرماندهی، بیمارستانها و همچنین انبارهای مهمات کرده بود، سعودیها وظیفه دومی را بر عهده گرفتند که بر اساس آن باید دهها تک ایذایی به صورت مداوم علیه مواضع ارتش و کمیتههای مردمی یمن در مناطق مختلف صورت میگرفت تا از تمرکز آنها بر الحدیده کاسته گردد، با این حال این طرح موفقیتآمیز نبود.
🔸همانگونه که تاکید کردم، اساس نبرد بر پیروزی سریع در نبرد بود تا پیش از آتشبس و شروع مذاکرات ائتلاف برگ برندهای داشته باشد. در راستای پیروزی سریع، اماراتیها دست به انتحار زدند و موجهای پیدرپی را برای شکست خطوط دفاعی ارتش و کمیتههای مردمی یمن راهی میدان نبرد کردند که شاید همین دو هفته به اندازه شش ماه گذشته مزدوران تلفات دادهاند. علاوه بر تلفات انسانی در حوزه تجهیزاتی نیز اماراتیها خسارت سنگینی متوجه شدند، اما کسی که پول دارد، میتواند به سادگی همه تجهیزات را جایگزین کند. بنابراین آنها در مساله مشکل چندانی نداشتند و با انهدام هر خودرو و یا زرهپوش و تانک، بهسرعت جایگزین میکردند، مشکل عمده آنها در نبود نیروی رزمی کارآزموده بود که بتواند میدان نبرد را مدیریت کند. این مساله باعث شد تا برای هدایت بهتر نیروها، اماراتیها ناچار شوند فرماندهان مزدوران را راهی خطوط مقدم کنند که باعث کشتهشدن دهها نفر از آنها شد.
🔸این عملیات را امریکاییها طراحی کرده بودند، اماراتیها وظیفه فرماندهی میدان و لجستیک زمینی را بر عهده داشتند و سعودیها نیز باید در حملات هوایی و توپخانهای کمک میکردند. همزمان با شروع عملیات، ارتش امریکا اعلام کرد که دیگر به جنگندههای ائتلاف در این نبرد سوخت نخواهد داد!! آنهایی که بر مسائل نبرد اشراف دارند میگویند که پنتاگون که در جریان کم و کیف نبرد، میزان تجمیع نیرو و آتشبارهای مستقر در منطقه بود و میدانست که پیامد مستقیم این حمله شکلگیری یک فاجعه انسانی است، پای خود را بیرون کشید تا مبادا فردا متهم به مشارکت در قتل عام زنان و کودکان گردد. با این حال گفته میشود که پهپادهای امریکایی به همراه سایر تجهیزات شناسایی و شنود آنها در منطقه در طول روزهای گذشته کمک شایانی به مهاجمان به بندر الحدیده کردهاند شاید بتوانند یک پیروزی سریع را به دست بیاورند، هر چند هنوز همه چیز تمام نشده است.
🔸در طول روزهای گذشته همه خبرهای نگرانکنندهای را در مورد الحدیده خواندید و متوجه شدهاید که مزدوران پس از منهدم کردن بیمارستان 22می در جنوب غرب شهر و اشغال آن، بهسرعت تبلیغ کردند که ما وارد شهر شدهایم!! اما واقعیت از چه قرار است!! آیا ارتش یمن و کمیتههای مردمی فکر این روزها را نمیکردند؟ آیا پس از نزدیک به 5 ماه نبرد نابرابر نباید ائتلاف سعودی و اماراتی بتوانند خود را به حومه شهر برسانند؟ آیا مقاومت 5 ماهه مدافعان یمنی را باید نادیده گرفت؟ آیا شهر در نهایت سقوط خواهد کرد؟ اینها همه سوالاتی است که این روزها متناوت پرسیده میشود و در این مورد نگرانیهای بسیاری وجود دارد. با این حال باید عرض کنم شرایط به آن شکلی هم که بخش رسانهای ائتلاف سعودی و اماراتی و مزدوران داخلی آنها میگویند، نیست. باید در تشریح عرصه و میدان دقت بیشتری داشت و هر پیشروی را دلیل و عاملی بر سقوط شهر به حساب نیاورد.
🔶شکست عملیات پیروزی سریع، در الحدیده چه خبر است؟ /2
🔸مهمترین عامل فشار بر مدافعان یمنی در نبردهای اخیر، نیروی هوایی سعودی و اماراتی بود که به شکل بیسابقهای دست به بمباران وحشتناک خطوط نبرد میزدند. امریکاییها در طول ماههای گذشته بمبهای قدرتمند جدیدی را به ائتلاف داده بودند تا علیه خطوط دفاعی ارتش یمن به کار بگیرد و این بمبارانها که باعث بروز تلفات در میان مدافعان شده بود، آنها را وادار کرد تا طرح نهایی برای دفاع از شهر را اجرایی کنند. بر این اساس قرار شد تا پس از مقاومتی سخت و گرفتن فرصت از دشمن، نبرد به حومه شهر کشیده شود، جایی که ارتش و کمیتههای مردمی ماهها پیشتر آن را برای نبرد این روزها آماده کرده بودند. مزدوران خوشحال از اشغال بیمارستان 22 می، بهسرعت خود را وارد خیابان اصلی محله 7 ژوئیه که پشت بیمارستان قرار دارد، کرد که اتفاق اصلی روی داد. اینجا بود که ائتلاف سعودی و اماراتی فهمیدند باید یک نبرد دستکم سه ماهه را برای رسیدن اشغال شهر آغاز کنند.
🔸منابع ارتش یمن تاکید دارند که محله 7 ژوئیه به شکل بسیار قدرتمندی سنگربندی و آماده نبرد شده است، یکی از فرماندهان انصارالله در این مورد با تاکید میگوید: پس از اشغال بیمارستان، یک گردان کامل از مزدوران وارد محله 7 ژوئیه شدند، یعنی ما آنها را به این محله کشاندیم، نگاه کنید آیا چیزی از آنها باقی مانده است!! این در حالی است که مزدوران ائتلاف که پشت بیمارستان توقف کردهاند، میگویند که عملا محله در اختیار تک تیراندازان قرار دارد، هر حرکتی یک شلیک را در پی دارد، خمپاره مانند باران میبارد، همهجا مینگذاری شده است، هیچ کاری از دست ما بر نمیآید!! بمبهای کنار جادهای دیده نمیشوند، اما بهناگهان منفجر شده و یک زرهپوش را منهدم میکنند، اینجا اصلا جای ایستادن نیست. محله 7 ژوئیه در طول روزهای یکشنبه تا دوشنبه برای اماراتیها بیش از 250 کشته و زخمی بر جای گذاشته است.
🔸نزدیک بودن خطوط نبرد حتی اجازه استفاده از جنگنده را هم نمیدهد، چرا که به گفته یکی از فرماندهان انصارالله، فاصله ما با دشمن گاهی به کمتر از 20 متر میرسد و این یکی از دلایل کشاندن نبرد به حومه شهر بود، از روز یکشنبه تاکنون عملا نبردها در الحدیده بار دیگر حالت سکون گرفته است. اماراتیها شاید به لحاظ تجهیزات مشکلی نداشته باشند، اما نیروی انسانیشان عملا مستهلک شده است، تقریبا نیمی از نیروی حاضر در این نبردها به شکلی دچار آسیب شدهاند و خستگی مفرط بر همه آنها سایه افکنده است. استفاده از موجهای بشری متعدد باعث شده بود که این نیروها فقط برای بازسازی به عقب باز گردند و هر بار جابجایی نیروها تلفات سنگینی از آنها را در پی داشت در حالی که مدافعان چون خود از اهالی شهر و منطقه هستند، عملا نیاز به نقل و انتقال زیادی نداشته و از مدتها پیش تجهیزات لازم برای نبردی طولانی تدارک دیده شده بود.
🔸به گزارش کانال اخبار سوریه، محمد ناصر العاطفی وزیر دفاع در حکومت نجات ملی یمن در مورد این حملات میگوید: آنچه که ائتلاف سعودی اماراتی در حمله به الحدیده تدارک دیده بود، برای اشغال 10 کشور کافی است!! او در مورد هر سه محور نبردها میگوید: محور اول که فرماندهی آن را مزدوران وابسته به برادرزاده رئیسجمهور سابق یعنی علی عبدالله صالح بر عهده داشت باید از محور دریا به سمت بندر حرکت میکرد. محور دوم در اختیار لشکر سوم عمالقه، شامل سلفیهای وابسته به امارات بود. هدف آنها حرکت از جنوب شرق شهر به سمت سیلوهای کنار دریای سرخ و در نهایت رسیدن به وسط آن بود. محور سوم بر عهده لشکر دوم عمالقه و سایر گردانهای سلفی بود که عملیات آنها در اطراف کیلومتر 16 و کیلومتر 7 متمرکز بود. فلش نهایی هر سه محور به بندر الحدیده میرسید. به عبارت دیگر، هدف نهایی اشغال بندر الحدیده و نه شهر بود، اما بندر دقیقا در ساحل شهر قرار دارد.
🔸در عملیات روزهای گذشته، بیشترین ناکامی از آن مزدوران تحت فرماندهی طارق صالح بود. او شاید مهمترین ماموریت را بر عهده داشت اما نیروهایش در کمینهای مختلفی گرفتار شده و تلفات بسیار سنگینی دادند. عقبنشینیهای مکرر عناصر او فقط و فقط با حملات بسیار سنگین هوایی که گاه به 40 سورتی پرواز در روز روی یک محور میرسید (بدون احتساب بالگردها) جبران میشد. نبردها در حالی در حومه بیرونی شهر الحدیده جریان دارد که زمان کاملا به ضرر ائتلاف سعودی و اماراتی در حال گذر است، اگر آنها نتوانند حالت تهاجمی خود را حفظ کرده و مسیر تدارکات صنعا به سمت الحدیده را قطع کنند، با توجه به متزلزل بودن خط آفند آنها، با تکهای سریع ارتش و کمیتههای مردمی یمن عرصه نبرد در کمتر از چند روز به حالت قبل باز خواهد گشت.
🔸در پایان این یادداشت خدمت شما عرض میکنم که منابع مطلع که از نزدیک در جریان مسائل هستند تاکید دارند که هر چند نگرانیهای محدودی وجود دارد، اما با توجه به اینکه نیروهای مستقر در شهر از قابلیتهای خوبی بردخوردار هستند و با وجود تلفاتی که مدافعان یمنی تاکنون دادهاند (نزدیک به 120 شهید تقدیم شده که برخی از آنها از فرماندهان با سابقه و جنگدیده یمنی بودند) اما شهر و مهمتر از همه بندر سقوط نخواهد کرد.
🔸البته در جنگ هیچ چیزی بعید نیست، امریکاییها از همه تلاشهای خود برای تضعیف روحیه نیروهای یمنی استفاده میکنند و همین فرار وزیر اطلاعرسانی دولت نجات ملی هم در همین راستا است. این وزیر هیچ ارتباطی با انصارالله ندارد، بلکه در تقسیم قدرت و در دولت نجات ملی، او نماینده یکی از احزاب و جریانهای سیاسی بوده است. فرارش هم اصلا چیز عجیبی نیست و اصلا هم مهم نیست. در این مورد بگذارید برایتان یک مثال تاریخی بزنم شاید بهتر درک کردید.
🔸یادم میاد روزی که ریاض حجاب نخستوزیر سوریه به درعا و از آنجا به اردن فرار کرد، عالم و آدم به هم ریختند که نخستوزیر سوریه منشق شد، رفت، فردا همه چی به هم میریزد و از این دست حرفها. هر چند فرارش پس از لو رفتن یک شبهکودتا در دمشق بود اما آن روزها من در یکی از روزنامهها مسوولیت داشتم، به حضرات روزنامهچی که همشون هم مخالف سرسخت دولت سوریه بودند و از تروریستها (به قول بیبیسی مخالفان و به قول الجزیره، انقلابیون سوری) حمایت میکردند، گفتم خودتان را اذیت نکنید، تا فردا نخستوزیر جدید مینشیند، مسائل دیگر خطرناکتر است نه رفتن یک نفر!!
🔸حالا هم یکی از اعضای مجلس انقلابی یمن، آقای ضیف الشامی به جای وزیر فراری عهدهدار مسوولیت شده است. یکی دو روزی العربیه و سایر بوقهای سعودی و اماراتی چرت و پرت میگویند و بعد هم تمام میشود. اماراتیها نمیدانند چگونه بیش از 2500 کشته و زخمی نبردهای چند روز اخیر پوشش داده و نیرو جایگزین آنها کنند. این مساله بسیار مهمی است. عرض کردم که در جنگ دشمن وقتی کم آورد و زورش هم زیاد بود، هر جنایتی میکند، حالا هم نگاه کنید که واسه رسیدن به بندر و به قول خودشان پیروزی، چه جنایتهای جدیدی در الحدیده کنند.
🔸این گزارش را نوشتم تا بهتر به شرایط آگاه شوید. اینکه میآیند و هی خبر مینویسند که ائتلاف سعودی و اماراتی وارد شهر شد، دنبال خبرهای دست اول باشید، در نبردهای خیابانی تکتیرانداز و خمپاره60 و نارنجک به همراه صبر و حوصله حرف اول و آخر را میزند، یمنیهای در الحدیده در خانه و شهر خودشان دارند مقاومت میکنند و تکفیریها عموما از استانهای جنوبی هستند که هیزم فتنه سعودی اماراتی شدهاند و خودشان هم نمیدانند چه غلطی دارند میکنند. به امید خدا این توطئه هم شکست خواهد خورد.
شهردار جدید تهران انتخاب شد
حناچی با کسب 11 رای به عنوان شهردار جدید تهران انتخاب شد.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تیزر مستند "روزی روزگاری، ترامپ" جدیدترین مستند ثریا
🔸داستان ترامپ از جوانی تا ریاست جمهوری
🔷 او چرا و چگونه به قدرت رسید؟ پشت صحنه ترامپ چه خبر است؟
⏰قسمت اول: یکشنبه ساعت ۱۹:۲۰، شبکه یک سیما
@Farsna
هدایت شده از غلامرضا قاسمیان
📣 #اطلاع_رسانی
🔸 هشتادوپنجمین جلسه #تفسیر #سوره_بقره
#حجت_الاسلام_قاسمیان
❇️ پنجشنبه ۲۴ آبان از نماز مغرب و عشاء
امیرآباد شمالی، مسجد کوی دانشگاه تهران
✅ @qasemain_ir
⚡لیبرالها قاچاقچی میشوند!
روزنامه دنیای اقتصاد اخیرا(نوزده آبان) در سرمقاله خود با عنوان "مقابله با جنگ اقتصادی" توصیه کرده است "مسلما امروز به هر شکل باید مرزهای خود را باز بگذاریم و بگذاریم هرکسی که میتواند، کالاهای مورد نیاز اقتصاد را وارد کند؛ حتی اگر ما او و ارز مورد نیازش را نبینیم".
این پیشنهاد از طرف کسانی داده میشود که داعیه شفافیت دارند و همواره دیگران را به قاچاق و پولشوئی متهم کردهاند. دیروز دور زدن تحریمهای آمریکا را کاسبی تحریم مینامیدند، امروز میخواهند نظارت دولتی را کلا از تجارت حذف کنند تا وارداتچیهایی که پس از برجام کاسبیشان رونق گرفت، با بازگشت تحریمها کاسبیشان از رونق نیفتد و با آسودگی کامل دست به قاچاق بزنند.
توصیه ما درست نقطه مقابل این پیشنهادهای کاسبکارانه است. چه با برجام و چه بی برجام، چه با تحریم و چه بدون تحریم، دولت باید کاملا بر دخل و خرج ارز و ورود و خروج کالا اشراف داشته باشد تا منابع ارزی در جهت تقویت تولید در کشور مصرف شود. تاریخ نشان داده است که سودجویان "کالاهای مورد نیاز اقتصاد" را وارد نمیکنند، بلکه کالاهایی وارد میکنند که سود بیشتری عایدشان شود. اینها همواره تمایل به واردات کالاهای لوکس و مصرفی و مشابه داخل داشتهاند که نتیجه آن، هدر رفت منابع ارزی، کوچک شدن بازار برای تولیدکننده ایرانی و نهایتا رکود تورمی است.
این جماعت، همانها هستند که وقتی میگوئیم اطلاعات مبادلات مالی کشور نباید با اجرای FATF به دست دشمن بیفتد، میگویند شما مخالف شفافیت و به دنبال پولشویی هستید.
مقابله با جنگ اقتصادی، با این بلاهتهای اقتصادی که در پوشش توصیههای مضحک، همان هدف آزادسازی تجاری را دنبال میکند، ممکن نیست. مقابله با جنگ، فرماندهی لازم دارد تا اقتصاد را مقاوم کند.
@jebraily
@salehinrasad