1_74554510.pdf
1.69M
🔴فایل pdf( با کیفیت عالی)👆👆👆 جدیدترین شماره(369) نشریه عبرتهای عاشورا
📝نگذاریم اشرار مسلط شوند
🌍 eitaa.com/salehinrasad ایتا
🌍 sapp.ir/salehinrasad سروش
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید
🔰 ژرفاى سياست
✅ سياست كاخ سفيد در قبال ايران، آمريكا را در باتلاق خواهد برد
🔻 فريد زکریا
واشنگتن پست
بهترین تصویری که از تناقض در راهبرد دولت ترامپ در قبال ایران به دست آمده مربوط به هفته گذشته و زمانی است که کاخ سفید یک بیانیه خبری منتشر کرد.
در این بیانیه آمده است: «تردید چندانی وجود ندارد که ایران حتی پیش از توافق، مفاد آن را نقض کرده است.» کاخ سفید توضیح نداده که یک کشور چگونه میتواند پیش از ایجاد یک توافق، آن را نقض کند.
این تنها نمونه از تناقض در دولت ترامپ نیست. وقتی رئیس جمهوری ماه گذشته اعلام کرد که حمله نظامی علیه ایران را لغو کرده است، وی گفت به این دلیل این کار را کرده که متوجه شده است طبق تخمینها ۱۵۰ ایرانی در آن حملات کشته میشدند. او در عوض تحریمهای اقتصادی علیه ایران را شدت بخشیده است.
جفری ساکس اقتصاددانی که در مورد تاثیرات تحریم تحقیق و مطالعه کرده است، اظهار داشت: روشن است که تحریمهای این چنينى باعث افزایش قابل توجه مرگومیر میشود.
به یاد داشته باشید مردمی که در حملات نظامی جان خود را از دست میدادند احتمالاً سربازان ایرانی بودند. کسانی که اینک به خاطر تحریمها میمیرند نوزادان، کودکان، مادران، سالخوردگان و بیماران هستند.
یک تحقیق دانشگاهی حاکی است که تحریمها باعث کمبود شدید دارو میشود و «بیمارانی که با سرطان، ام. اس، فشار خون و سایر بیماریهای جدی دستوپنجه نرم میکنند» بیش از سایرین رنج میبرند.
دولت ترامپ یک بحران انسانی در ایران و یک بحران ژئوپولیتیک در خاورمیانه ایجاد کرده است و هیچ راهبردی برای حل آنها ندارد. دولت ترامپ با خروج از توافق هستهای باعث شد ایران از محدودیتهایی که در این توافق ایجاد شده بود، عبور کند.
اقدامات ایالات متحده در مقابل ایران باعث ایجاد شکاف در ائتلاف غربیها شده است. اینک اروپاییها به طغیان آشکار در مقابله یکجانبهگرایی واشنگتن روی آورده و حتی تلاش کردهاند یک سازوکار مالیِ جایگزینِ دلار به منظور تجارت با ایران ایجاد کنند.
ترامپ بدون داشتن یک برنامه خوب برای حل تنش موجب شده که تنشهای منطقهای به شدت افزایش یابد.
دولت ترامپ ظاهراً فراموش کرده است که تمدن ایرانی طی هزاران سال بازیگر مهمی در خاورمیانه بوده است. این کشور جمعیتی بیش از دو برابر جمعیت عراق دارد و در موقعیت راهبردیتری قرار گرفته است. ایران دارای یک سنت قوی ملیگرایی و کشورداری است و سابقهای تاریخی در مقاومت در برابر سلطه خارجی دارد.
خفه کردن ایران راه ایجاد ثبات در خاورمیانه نیست. این اقدام فقط بذر نفرت و کینهتوزی میپراکند و یک منطقه بیثباتتر میسازد؛ جایی که آمریکا تا دههها در باتلاق فرو میرود. افسوس که این راهی است که ما در آن قدم گذاشتهایم.
@salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی وحشتناک از کشتار بی رحمانه مردم بی گناه در مسجد گوهرشاد و زنده به گور کردن زخمی ها توسط رضاشاه ملعون!
دیروز رضا خان بدنبال کشف حجاب با ریختن خون مردم امروز اصلاح طلبان لیبرال اونم به اسم حقوق زن!!!! چه شباهت جالبی! یعنی در واقع اصلاح طلبان لیبرال مانند پروانه سلحشور از تفاله های رضا خان بودن که حال شده نماینده مردم!!در مجلس اونم در کشور اسلامی!..با چنین موجودات سینه سوخته برای تفکر پهلوی در مجلس باید هم شاهد فاجعه های سیاسی؛ اقتصادی؛ فرهنگی باشیم
@salehinrasad
🕋وسوسه شیطانی و مانع تراشی دیگر در راه سفر حج
✍️#امیر_حمزه_مهرابی
وقتی در جلسات توجیهی و آموزش حج شرکت می کردیم ، گفته می شد که حاج آقای قاضی عسکر( نماینده سابق ولی فقیه در سازمان حج )با دولت در حال رایزنی است که ارز مسافرتی حجاج درسال 98 هر دلار 4200 تومان محاسبه شود اما دولت اصرار بر نرخ ارز 7000 تومانی دارد از این رو یکی از دلایل استعفای حاج آقای قاضی عسکر را این مسئله می دانستند .
▪️ولی با کمال ناباروری چند روز پیش که زائرین خانه خدا به بانک مراجعه کردند، ارز مسافرتی را نه به نرخ دولتی یا نیمایی، بلکه به نرخ آزاد (12800 تومانی ) به آنان عرضه شد .بطوری که اغلب آنها ( از جمله خود بنده) از گرفتن ارز از بانک خود داری کرده و از صرافی ها به نرخ 12750 ( یعنی 50 هزار تومان ارزانتر از ارز دولتی!) خریداری کردند .
🔸ناگفته نماند که دولت فخیمه برای حج تمتع سال 98، در اولین اقدام خود حدود 10 میلیون تومان به هزینه حج اضافه کرده بود . این در حالی است سال گذشته هزینه حج تمتع ، بین 15 تا 18 میلیون تومان بوده است ولی هزینه حج امسال را به 25 تا 28 میلیون تومان افزایش دادند .
🔹همچنین در دومین اقدام، دولت برای مبلغ یک میلیون تومانی ثبت نام اولیه( پس از 13 سال توقف در بانک)، فقط سه میلیون تومان سود سپرده در نظر گرفت . در حالی که قیمت سکه در آن زمان( سال 85) بین 120 تا 150 هزار تومان بوده است . به تعبیر دیگر ارزش پول ثبت نام کنندگان در آن زمان معادل،7 عدد سکه بهار آزادی بوده است ( بیش از 30 میلیون تومان) ولی الآن با اصل پول و سود آن( 4 میلیون) نمی شود حتی یک سکه خرید.
🔴این نوع برخوردهای عجیب و غریبِ دولت با مناسک، آیین های و نماد های مذهبی، مسبوق به سابقه است که نمونه عینی و روشن آن عدم تخصیص ارز دولتی به واردات چادر و سنگ اندازی جلو مراسم پیاده روی اربعین سال گذشته، است .مثل: 👇
چند برابر کردن نرخ کرایه اتوبوس ، گرفتن هزینه سرسام آور پارکینگ از زوار بخاطر پارک در بیابانهای اطراف، گران کردن نرخ دلار، گرفتن مالیات زیاد برای عبور و مرور از مرز، دریافت هزینه کمک رسانی هلال احمر ( که در همه دنیا مجانی است) و اخلال در فرایند شرکت مردم ایران و کشور های همسایه که بعضا با بی احترامی و تحقیر همراه بود .
♨️ این بی مهرها در حالی است که مردم ما شاهدند که دولت محترم، دلار را به نرخ 4200 تومان برای واردات اقلام تشریفاتی مثل لوازم آرایشی، غذای سگ خانگی، گوشی موبایل ، ماشین های لوکس و لاکچری و...در اختیار سود جویان و بعضاً نزدیکان قرار می دهد.
⭕️جالب است بدانید یکی از افراد خوش سفر و پر سفر تعریف می کرد که من چندین بار به ترکیه ، ارمنستان و تایلند سفر کرده ام و نه تنها هیچ هزینه ای را پرداخت نکرده ام بلکه با فروش ارز دریافتی در بازار آزاد، حدود 200 تا 300 هزار تومان آورده داشته ام .
همین امروز هزینه رفتن به ارمنستان زیر یک میلیون تومان است ولی هزینه زیارت کربلا سه برابر آن است . چرا؟
این وضعیت در شرایطی است که حتی حوزه چاپ ونشر ، فرهنگ ، دارو و درمان و نیازهای ضروری مردم، با تنگناهایی بی سابقه ای مواجه است .
مردم قسم حضرت عباس شما را باور کنند یا دم خروس را ؟!
کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید :
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«رصد» در سروش:
Sapp.ir/salehinrasad
🔸«رصد» در ایتا :
Eitaa.com/salehinrasad
#مهم
نیویورک تایمز دقایقی قبل اعلام کرد که مجلس نمایندگان آمریکا با تصویب طرحی که مورد حمایت دو حزب بود، ترامپ را ملزم کرد که پیش از حمله به ایران باید اجازه کنگره را دریافت کند.
این طرح ۲۵۱ رای موافق در مقابل ۱۷۱ مخالف داشت.
۲۷ جمهوری خواه هم به این طرح رای موافق داده بودند.
@salehinrasad
پرسش و پاسخ قسمت اول.mp3
15.49M
🔊 #فایل_صوتی
🎙 دکتر #موسی_نجفی
عنوان: پرسش و پاسخ پیرامون #آینده_ایران
🔰 آیا جمهوری اسلامی در نظام ولایت فقیه و تفکیک قوا دچار التقاط شده است❓
چرا قائل به تمدن رضوی هستیم و چگونه ولایت رضوی را در بستر تمدنی می بینیم❓
🚨 با وجود آسیب های اجتماعی فعلی کشور، آیا تئوری پردازی در سطح تمدنی صحیح است❓
💠 شواهد تقابل تمدنی اسلام با تمدن غرب چیست؟ آیا قلب تمدن غرب و موتور محرک آن، الحاد است❓
🔆 چیزی که در بستر الحاد شکل گرفته چگونه می توان از او استفاده توحیدی نمود؟ مساله گزینش فقط در ابزار و تکنولوژی است یا شامل علوم انسانی می شود❓
___
🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید
🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🔹 اگر ادمین کانال سیاسی هستید
🔸 اگر شخصیتی #خوشه_چین دارید
🔹اگر طالب #اخبار_ویژه هستید...👇
eitaa.com/salehinrasad
sapp.ir/salehinrasad
✴️ نصرالله: ایران هرگز آغازگر جنگی نخواهد بود
🔸ایران هرگز آغازگر هیچ جنگی با آمریکا نخواهد بود، بلکه آغازگر آن آمریکا خواهد بود، اما آمریکا می گوید خواهان جنگ نیست و بعید می داند که آمریکا جنگی علیه ایران را آغاز کند.
🔸در آمریکا نهادهایی وجود دارد و من بعید می دانم که آمریکا جنگی علیه ایران به راه اندازد، ترامپ فقط بر بخش اقتصادی حساب باز کرده است. آمریکا این حقیقت را می داند که جنگ علیه ایران، بسیار پرهزینه خواهد بود، دو طرف برای عدم کشانده شدن به سمت جنگ تلاش خواهند کرد.
🔸این نکته درست است که ایرانیها پیامی را از طریق کشور ثالث فرستادهاند با این مضمون : اگر هر هدفی را در ایران بمباران کنید، ما اهداف آمریکایی را بمباران(موشکباران) خواهیم کرد. و ترامپ حمله به ایران را پس ازاین پیام ایران متوقف کرد.
🔸ایران هرگز به شکل مستقیم با آمریکا مذاکره نخواهد کرد، و این مسئله مورد اختلاف در ایران نیست، بلکه موضع تمام مسئولان ایران است، یک ایرانی را پیدا نخواهید کرد که بگوید باید مذاکره کنیم. ایران مشکلی با تلاش های بین المللی برای رسیدن به راه حل ندارد، ولی منطق ایران می گوید که اولین گام را باید آمریکا بردارد و آن گام، لغو تحریم هاست.
🔸ایرانی ها در قبال تمام گام هایی که کرامت وعزتشان را حفظ کنند، انعطاف پذیری نشان می دهند، ایران در برابر محاصره و تحریم ها تسلیم نمی شود، ایران هرگز سر تسلیم فرود نمی آورد،ایران تهدید را به فرصت تبدیل می کند و این تحریمها، تولید داخلی ایران را تقویت خواهد کرد.
🔸ایرانیها برای تقویت روابط خود با کشورهای همسایه تلاش می کنند، آنها توانمندی های خود را برای توسعه اقتصادی افزایش می دهند، مسیر دوم، موضوع توافق هسته ای(برجام) است، ایران مهلت 60 روزه ای را تعیین کرد و پس از پایان آن، آغاز افزایش غنی سازی اورانیوم را اعلام کرد.
🔸انگلیسی ها جایگاه بیشتری نزد آمریکاییها نسبت به فرانسوی ها دارند، انگلیسی ها می گویند آنچه رخ داده(توقیف نفتکش ایران) به سبب(نقض) تحریمها علیه سوریه بوده،اگر مسیر سیاسی شکست بخورد، ایران هرگز در قبال این مسئله سکوت نخواهد کرد.
🔸من اطمینان دارم که ایران در قبال هر گونه گفتوگویی انعطاف پذیری از خود نشان می دهد، مصلحت و منفعت منطقه در این است که گفتوگو انجام شود.
✔️متن سخنان سیدحسن را ما به نقل از چند خبرگزاری، به ویژه تسنیم خدمت شما ارائه کردیم که از این دوستان بابت زحمتی که کشیدند، تشکر می کنیم.
@salehinrasad
🔴 دعوای اصولگرا اصلاح طلب چه زمانی پایان مییابد؟ 🔴
🔰بعضی پدر و مادرها، مدام شاکی اند که چرا بچه هایمان همیشه با هم #دعوا دارند. پسرم گیس دخترم را میکشد و دخترم مرتب اسباب بازیهای او را میشکند و ما مدام باید اینها را از هم جدا کنیم و.. روان شناسان پاسخ میدهند که علت اصلی، به خاطر خود #والدین است. اگر والدین با هر بار نزاع بچه ها، جانب یکی از طرفین دختر یا پسر را بگیرند یا محکومش کنند، منازعه و رقابت همچنان ادامه دارد. اما اگر به جای تحسین یا تقبیح #فرد، #رفتار او را تحسین یا محکوم کنند، کم کم منازعه پایان مییابد. به جای محکوم کردن پسرک، گیس کشیدن و آسیب رساندن را محکوم کنند و به جای تحسین شخص، رفتارش را ستایش کنند.
🔰این مثال کوچکی از نزاعهای #سیاسی در صحنه کلان اجتماع است. #اصلاحطلبان روی کار میآیند و چون سیاستهای مثبت هدفمندی #یارانه ها، #سهمیه بندی بنزین، #مسکن_مهر، #دریاچه_مصنوعی، #متروکشی و اتوبان کشی و بوستان سازی گسترده و.. را جناح مقابل انجام داده، همه را به زمین میزنند و به جای تحسین کار، کل آن را نفی میکنند. برعکس #اصولگرایان میآیند و بجای آنکه تشکیل NGOهای مدنی مثلا برای پاکسازی محیط زیست از زباله، سهل گیری فرهنگی و.. را به وجه مفید بکشانند، فورا با برچسبهای سیاسی و.. نفس کار را رد میکنند. سیاستمداران چنان با «نگاه جناحی» به همه چیز مینگرند که وقتی از سعید #حجاریان پرسیدند خب یعنی احمدی نژاد حتی یک کار مثبت نکرده، برگشت و گفت: کارهای مثبتش مثل دندانهای سفید در دهان سگ سیاه مرده است! این است عمق نازیبای #جناح گرایی.
🔰به تقلید از نخبگان، #جامعه نیز برای قضاوت چنین میکند. به جای تفکیک نقاط مثبت و منفی، به جای دیدن #کارنامه ها، یک شخص را در حد #هیولا سیاه میکنیم و یک شخص را، چون هم جناح ماست، همچون یک قدیس بر طاقچه مینشانیم و بر همه خطاهایش چشم میپوشیم. تا زمانی که این روند ادامه داشته باشد، بجای جامعه و حاکمیت منسجم و پیشرفته و شاد و مرفه، یک جامعه و حاکمیت در حال نزاع دائمی خواهیم داشت. بجای پیگیری سیاستهای مثبت دولتهای قبلی، #تخریب خواهیم کرد هم آنها راهم کشورمان را. بجای #منافع_ملی، منافع فردی و گروهی را ترجیح خواهیم داد. اما برای اینکه به این بلوغ فکری و سیاسی برسیم، چند اشتباه دیگر خواهیم کرد؟ چند مرتبه دیگر به جای کارنامهها و عملکردها، به چهرهها و لیستها و جناحها و وعدهها رای خواهیم داد؟! چند تجربه تلخ دیگر بر کشور تحمیل خواهیم کرد؟ #محمد_عبدالهی
✍️ متن کامل یادداشت در #فردانیوز
@salehinrasad
👇🌹شیوه های برخورد حضرت امام رضا علیه السلام با مخالفان
پس از رسیدن حضرت امام رضا علیه السلام به مقام امامت، افراد و گروههایی با مقام ولایت ایشان به مخالفت برخاستند. نزدیکان، برخی اصحاب حضرت موسی بن جعفر علیه السلام، برخی دانشمندان و مامون عباسی از جمله مخالفان امامت حضرت امام رضا علیه السلام بودند. برخورد حضرت با هر یک از آنها متفاوت بود.
◀️حضرت امام رضا علیه السلام در برخورد با نزدیکان_ مخالف، بیشتر مدارا و احسان را در پیش گرفتند.
برای نمونه ابراهیم یکی از فرزندان امام کاظم (ع)، در مورد امامت بعد از پدر، مزاحمتهائی برای حضرت رضا (ع) ایجاد می کرد
علی بن اسباط می گوید: به حضرت (ع) عرض کردم: (مردی نزد برادرت ابراهیم رفته (و او را اغفال کرده) و به او گفته: پدرت وفات نکرده است، آیا شما نیز مانند ابراهیم، چنین عقیده ای دارید؟)
امام رضا: شگفتا! آیا رسول خدا (ص) میمیرد، ولی موسی (پدرم) نمی میرد...، من هزار دینار بدهکاری ابراهیم را - پس از آنکه بر اثر ناداری تصمیم بر طلاق همسران و آزاد نمودن
بردگانش گرفته بود- ادا کردم (در عین حال در برابر محبتهای من، دست از کینه توزی بر نمی دارد) چنانکه شنیده ای برادران یوسف (ع) چه کردند، یوسف چه ستمها و آزارها از برادرانش دید.
◀️امام رضا علیه السلام در برخورد با برخی از یاران موسی بن جعفر علیه السلام که در امامت امام رضا قایل به توقف شده بودند. دو شیوه نفرین و ارایه دلیل و معجزه را در پیش گرفتند. برخی مانند حمزه بطاینی را نفرین و برای برخی مانند عبدالله بن مغیره عراقی کرامت ارائه دادند.
عبدالله بن مغیره می گوید: من به مذهب (واقفیه) اعتقاد داشتم، (و می گفتم بعد از امام هفتم، امامی نیست) برای انجام مراسم حج به مکه رفتم در آنجا در مورد مذهبم، شک و تردید نمودم، کنار کعبه خود را به ملتزم (دیوار مقابل در خانه کعبه) چسباندم و گفتم: (خدایا! تو خواسته مرا می دانی، مرا به بهترین دینار ارشاد فرما).
همانجا به قلبم افتاد که به حضرت امام رضا (ع) بروم، به مدینه رفته و به خانه آن حضرت شتافتم و به خادم خانه گفتم: (به مولایت بگو یک مرد عراقی به در خانه آمده است).
هماندم صدای امام رضا (ع) را از درون خانه شنیدم دوبار فرمود:
(ای عبدالله بن مغیرة! وارد خانه شو).
وارد خانه شدم، هنگامی که آن حضرت، به چهره من نگاه کرد، فرمود: (خداوند دعایت را به استجابت رسانید و تو را به دین خودش، هدایت نمود).
گفتم (اشهد انک حجة الله و امینه علی خلقه)
◀️حضرت امام رضا علیه السلام در برخورد با دانشمندان مخالف، مسیر علمی و مناظره را انتخاب کردند. مناظرات حضرت در این باره معروف است.
◀️شیوه برخورد حضرت با مامون عباسی مخالفت سیاسی بود. رد درخواست دعوت به مرو در ابتدا، آمدن به مرو با اکراه، پذیرش مقام ولایت عهدی پس از اجبار با شرط دخالت نکردن در امور وبالاخره شهادت حضرت، نشانه های راضی نبودن و مخالفت سیاسی حضرت است.
🌹☘️موسی سلیمانی
@salehinrasad
عقبه پرخسارت برجام
لا به لای سخنان 20 سال قبل روحانی
✍️ امروز، بیست و سوم تیر ماه، روزی مهم در تقویم و تاریخ ماست. امروز، چهارمین سالگرد انعقاد توافق هسته ای است که توسط وزارت خارجه به #برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) نامگذاری شد اما در گذر زمان، به #برجام (برنامه جامع اقدام یکطرفه!) تغییر ماهیت داد؛ هرچند که عده ای معتقدند برجام به اعتبار تنظیم نادرست و خِلل و فُرَج فراوان آن، از ابتدا هم "برجای" بود.
🔹این خلل و فرج متعدد، در نامه رهبر انقلاب به رئیس جمهور و حتی قبل از آن، بارها مورد تذکر قرار گرفت. اما ذوق زدگی زاید الوصف برای توافق با آمریکا و اروپا، مانع از اهتمام به بستن منافذ شد. بهار و تابستان چهار سال قبل، با موجی از جشن و هیجان دولتمردان مواجه بودیم؛ و سر ریز آن در جشن های خیابانی قابل مشاهده بود.
♦️اما درست در چهارمین سالگرد اعلام توافق، حتی یک مقام دولتی یا روزنامه و خبرگزاری و کانال تلگرامی و فعال توییتری حامی برجام، حاضر نیست کمترین اشاره ای به این مناسبت مهم تاریخی و عبرت های آن بکند. چرا؟ اگر برجام مایه افتخار بود نه مایه عبرت، چرا در سالروز انعقاد آن، هیچ حرفی درباره اش نمی زنند؟
🔹اگر این توافق، عاقلانه و با رعایت حداقی ضوابط یک قرارداد نوشته می شد، و "توازن تعهدات و همزمانی اجرای آن، در کنار ضمانت اجرا و مکانیسم شکایت و جبران خسارت در صورت بدعهدی" مراعات می شد، امروز لازم نبود بانیان آن، در لاک سکوت فرو بروند و ماجرا را مشمول مرور زمان کنند یا از موضع پایین از دشمن گلایه نمایند.
♦️مناسبت دوم امروز (23 تیر ماه)، بیستمین سالگرد قیام حماسی ملت ایران و برگزاری راهپیمایی عظیمی بود که بساط یک هفته فتنه و آشوب را در کشور جارو کرد و امنیت و آرامش را به کشور برگرداند.
🔹برخی دولتمردان دولت موسوم به اصلاحات و احزاب و گروهک های حامی آن، متهمان ردیف اول آشوب مدیریت شده در تیرماه 78 بودند؛ همان ها که 10 سال بعد، علیه رای 24/5 میلیونی مردم شوریدند و جمهوریت و اسلامیت را نشانه رفتند.
♦️آقای روحانی که سخنران راهپیمایی 23 تیر بود، تاکید کرد "دشمنان میدانند آن سد نیرومندی که در برابرتوطئهها ایستاد و پیوند ناگسستنی در ملت ما ایجاد کرده، اسلام است و مظهر این اسلامیت، رهبری است. ولایت مظهر اقتدار ملی ما است و اهانت به آن، اهانت به ملت، ایران و اسلام است".
🔹او همچنین یادآور شد "اگر منع مسئولین نبود، مردم ما، جوانان مسلمان، غیور و انقلابی ما با این عناصر اوباش به شدیدترین وجه برخورد میکردند و آنها را به سزای اعمالشان میرساندند... در کدام کشور، حرکتهای آشوبطلبانه تحمل میشود؟ اگر آمریکا یا رژيم اشغالگر قدس از این عناصر آشوبگر حمایت کردند، توقع هم همین بود. آنها همیشه حامی آشوبگران، جنایتکاران و افراد وابسته و مزدور هستند... حوادث چند روز اخیر، یک پالایش دیگر برای انقلاب ما بود".
♦️دو دهه بعد، وقتی همین عناصر وابسته و مزدور، به دولت روحانی طمع کردند و آن را #رحم_اجاره_ای و #کاتالیزور خود خواندند و به سمت پرتگاه اعتماد به شیطان بزرگ هُل دادند، می شد یقین کرد برجام برخلاف آرزوی سهل اندیشان، و مطابق میل دشمنان پیش خواهد رفت.
محمد ایمانی
@salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دکتر_حسن_عباسی
پشت پرده توقیف نفتکش ایران توسط انگلیس
حتما ببینید و نشر دهید
@salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در نیجریه چه خبر است!؟
گزارشی درباره کشتار یادگاران واقعی امام خمینی (ره) در نیجریه و وضعیت خطرناک شیخ زکزاکی
و همچنان عدم واکنش مناسب از وزارت خارجه...
@salehinrasad
شب نهم آیت الله میرباقری.mp3
13.06M
🎙 صوت سخنرانی آیتالله میرباقری در شب نهم از برنامه طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبههزدایی دینی، شهر کرد، ۱۳۹۸/۴/۲۱
@salehinrasad
شب دهم آیت الله میرباقری.mp3
13.59M
🎙 صوت سخنرانی آیتالله میرباقری در شب دهم از برنامه طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبههزدایی دینی، شهر کرد، ۱۳۹۸/۴/۲۲
⚡️ درباره مقامات و تصرفات امام رضا(ع)
@salehinrasad
79-02-velayat faghihe emam.mp3
11.63M
سخنرانی استاد رحیم پور ازغدی
ولایت فقیه
@salehinrasad
⭕️به گزارش گاردین اسکارلت جوهانسون بازیگر مطرح هالیوود از اجرای فیلمی که بن سلمان بودجهی مالیاش را تامین میکرد انصراف داد!
‼️علت انصرافش را در حمایت از مردم یمن و زنانی که در زندانهای سعودی به سر میبرند عنوان کرده است!
🔺در کشور ما هم سلبریتیهای بیسواد امثال مهناز افشار از کسانی خط میگیرن که پولهایشان را عربستان سعودی تامین میکند! و هیچ وقت جنایات عربستان و آمریکا را در حق مردم یمن محکوم نکردهاند!
@salehinrasad
🔴🔵⚪️ #مقاومتیاسازش؛ کدامیک به #جنگ منتهی میشود؟
🔆 بخش اول
🔺این روزها #دوگانه مقاومت یا سازش و مذاکره در رسانهها زیاد به چشم میخورد و باید به این پرسش پاسخ داد که نتیجه کدامیک از این دو رویکرد، ممکن است به #جنگ بینجامد؟
سیاست و راهبرد جمهوری اسلامی در این روزها مقاومت در برابر ظاهرسازی آمریکاییها دربارهی #مذاکره است و دوگانه "مقاومت یا مذاکره" در تحلیلها زیاد به چشم میخورد و شنیده میشود.
در واقع برخی با القای دوگانه مذاکره یا جنگ، چنین وانمود میکنند که اگر به مذاکره روی نیاوریم و از طریق مذاکره #امتیازات مهمی به طرف مقابل واگذار نشود، ممکن است کشور در معرض حمله نظامی قرار بگیرد. مسئلهای که هرچند وقوع آن بسیار دور از ذهن است اما موضوعی است که برخی برای #تخطئه سیاست مقاومت مطرح میکنند.
🔺مذاکره به شکلی که این روزها مطرح میشود، بر سر مسائلی مانند توان #موشکی یا قدرت #منطقهای است که همگی جزو مولفههای قدرت و توان بازدارندگی محسوب میشود. هرگونه مذاکره و چانهزنی بر سر این مولفهها، موجب از دست دادن بخشی از توان #بازدارندگی کشور میشود و قاعدتاً دشمن هم برای گرفتن امتیازات بیشتر و خلع سلاح کردن ایران به فشار برای مذاکره ادامه میدهد تا جایی بتواند ما را کاملاً از پای دربیاورد. در واقع این مذاکره ظاهراً نوعی #سازش و امتیازدادن برای جلوگیری از هرگونه ستیز احتمالی است اما در حقیقت مهمترین کارکردش آن است که ایران را از ابزارهای بازدارندگی در مقابل تهاجم نظامی تهی و او را بسیار بیشتر در معرض #حملهنظامی قرار میدهد و این مسئله یک حکم #بدیهی عقلی است.
🔺اما غیر از حکم عقلی، این #منطق که مذاکرات اینچنینی در واقع راه را برای حمله نظامی #تسهیل میکند و نه اینکه تهدید سخت را #دور کند، به #تجربه نیز اثبات شده است و با نگاهی به تجربه سایر کشورها میتوان به این سوال پاسخ داد که مقاومت به جنگ میانجامد یا مذاکره؟ و پیش گرفتن کدام سیاست میتواند کشور را بیشتر مصون نگهدارد؟
🔴⚪️ #عراق طعمه راهبرد #سازش با آمریکا شد
🔆 بخش دوم
یکی دیگر از کشورهایی که پس از سالها همکاری با آمریکا نهایتاً کارش به حمله نظامی انجامید، عراق بود. بعد از جنگ خلیج فارس و صدور قطعنامه ۹۸۶ شورای امنیت سازمان ملل متحد در تاریخ ۱۴ آوریل ۱۹۹۵ و به دنبال تحریمهای سازمان ملل ضدعراق برنامه "نفت در برابر غذا" در این کشور به اجرا درآمد.
#صدام در سال ۱۹۹۸ به همکاری با آمریکا پرداخت و اجازه داد در برخی از مراکز حساس این کشور دوربین نظارتی گذاشته شود، اجازه بازدید از ۸ سایت نظامی متعلق به ریاستجمهوری را صادر کرد. با وجود تمام این اقدامات، بازرسان سازمان ملل اعلام کردند عراق با آنها همکاری لازم را ندارد!
در سال ۲۰۰۲ باز هم صدام به بازرسان اجازه داد به عراق بازگردند اما نهایتاً علیرغم همکاریهای حکومت عراق، جورج بوش در سال ۲۰۰۳ به بهانه از بین بردن سلاحهای کشتار جمعی به این کشور حمله کرد.
نتیجه از دست دادن مقاومت و تسلیم در برابر خواستههای کشورهای غربی موجب شد تا دو کشور منطقه دستخوش تحولات گسترده و طولانی شود. هماکنون عراق نیز بهرغم روی کارآمدن یک حکومت مردمی، شاهد بحرانهای متعدد از جمله حضور گروهکهای تکفیری و تروریستی در این کشور در سالهای اخیر بود و وعده آمریکا برای ایجاد امنیت در این کشور نه تنها محقق نشد بلکه مشکلات عدیدهای را پیش آورد.
✅در #ایران نیز تجربه مقاومت یا مذاکره پیش چشم بسیاری قرار دارد. برای مثال در موضوع #هستهای، بعد از توافق برجام، بخشی از توان هستهای ما به حالت تعلیق درآمد یا کاهش یافت اما انتظاری که برای گشایش اقتصادی داشتیم صورت نگرفته و امروز با خروج آمریکا از برجام و تعلل اروپاییها در اجرای تعهداتشان، جمهوری اسلامی برخی از تعهدات خود در برجام را به حالت تعلیق درآورد.
با اینحال در موضوع #موشکی، ایران به هیچ وجه راضی به مذاکره یا کاهش قدرت بازدارندگی دفاعی خود نشد و هرچند در این راه متحمل تحریمهایی هم شد، اما نتیجه آن کسب قدرت بالای نظامی و توان موشکی است که موجب شده تا کشورهای متخاصم جرات حمله نظام به ایران را نکنند. یا در مسائل منطقه و حمله داعش به سوریه و عراق، مقاومت موجب شد تا بعد از چند سال حکومت داعش از خاک سوریه از بین برود و عراق نیز از گروههای تکفیری و تروریست خالی شود.
هرچند عدهای تلاش دارند تا مقاومت را مترادف با جنگطلبی تفسیر کنند، اما تجربه سایر کشورها و همچنین مقاومت ایران در عرصههای مختلف نشان میدهد این سیاست نه تنها عامل جنگ نیست بلکه سازش با دشمنان موجب پیشروی و زیادهخواهی میشود.
با توجه به تجربهای که از مذاکره بر سر توان هستهای بهدست آوردیم، اگر در آینده نیز ایران بخواهد مجدداً مذاکرهای انجام دهد باید براساس راهبرد مقاومت و از موضع قدرت برای گرفتن امتیازات اساسی از طرف مقابل باشد.
🔴⚪️ #لیبی با #مذاکره به #جنگ رسید
🔆 بخش سوم
از جمله کشورهایی که تصور میکرد مشکلات داخلی و اقتصادی خود را از طریق مذاکره با آمریکا میتواند برطرف کند، لیبی بود.
معمر قذافی مانند بسیاری از رهبران دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی، به مخالفت با سیاستهای آمریکا و اسرائیل پرداخت و از جنبشهای آزادیبخش در جهان اسلام، فلسطین و حتی ایرلند حمایت کرد.
مجموعه اقدامات لیبی موجب شده بود تا آمریکا در سال ۱۹۸۱ گذرنامههای لیبیاییهایی که عازم ایالات متحده بودند باطل کند و یک سال بعد (۱۹۸۲) تحریمهای نفتی آمریکا آغاز شد.
در ۹ ژانویه ۱۹۸۶ دولت #ریگان نیز این کشور را مورد تحریم کامل قرار داد و هرگونه مبادله با لیبی تحریم و اموال لیبی در آمریکا نیز مصادره شد.
همچنین متهم کردن لیبی در ماجرای ساقط شدن هواپیمای خطوط هوایی «پان آمریکن» بر فراز «لاکربی» اسکاتلند و همچنین هواپیمای خطوط هوایی "یو تی ای" با شماره پرواز ۷۷۲ به مقصد پاریس در سال ۱۹۸۹، بهانه خوبی بود تا سه قطعنامه تحریمی ۷۳۱، ۷۴۸ و ۸۸۳ بر ضد این کشور در شورای امنیت سازمان ملل متحد صادر شود. این قطعنامهها علاوه بر اینکه از لیبی میخواست تا عاملان این دو انفجار را به دادگاه بینالمللی تحویل دهند، تحریمهای اقتصادی را نیز بر علیه لیبی به اجرا میگذاشت.
تنشهای صورت گرفته میان لیبی و غرب و تحریمها و درگیریهای نظامی آمریکا علیه این کشور، موجب شد تا قذافی به بهانه "اقتصاد مرفه"، پای میز مذاکره بر سر توان هستهای و موشکی خود بنشیند چراکه در دوران وی، لیبی با قدرت مسیر هستهای شدن و بالابردن توان بازدارندگی و موشکی را در پیش گرفته بود.
فشارهای اقتصادی و بینالمللی علیه لیبی موجب شد تا رفته رفته این کشور مذاکرات پشت پردهای را با آمریکا برای رفع تحریمها شروع کند. مذاکراتی که بعد از مدتی علنی شد و پای وزیر خارجه آمریکا را به طرابلس باز کرد و آمریکاییها و غربیها نوید "اقتصاد مرفه" را به قذافی میدادند.
در سال ۲۰۰۳، وزیر خارجه لیبی از آمادگی کشورش برای توقف کامل برنامههای اتمی خود و همچنین امضای پروتکلهای مربوطه خبر میدهد و از ۲۷ دسامبر سال ۲۰۰۳ جمع کردن برنامه هستهای لیبی با حضور البرداعی و کارشناسان آژانس آغاز شد. سال ۲۰۰۴ حذف و از بین بردن سلاحهای لیبی هم انجام گرفت و برد موشکهای این کشور به ۲۰۰ کیلومتر محدود شد.
از بین رفتن صنعت هستهای لیبی نه تنها اقتصاد مرفه برای آنها را به ارمغان نیاورد بلکه شخصیت انقلابی قذافی را نیز از بین برد. او در مصاحبهای در ماههای پایانی قدرتش به ایران و کره شمالی پیشنهاد کرد که برنامه هستهای خود را کنار نگذارند و از آمریکا به خاطر ندادن پاداش مناسب به لیبی بخاطر برچیدن فعالیت هستهای انتقاد کرد.
با آغاز انقلابها در کشورهای عربی، لیبی دستخوش تحولات شد و قذافی که از مدتها قبل روحیه خود را باخته و توان مقابله نداشت، مورد حمله کشورهای غربی به سرکردگی آمریکا شد.
با آغاز درگیریها در ژانویه سال ۲۰۱۱ آمریکا سفارت خود را در طرابلس بست و خواستار مقابله سخت با دولت لیبی شد. در نهایت با صدور قطعنامه ۱۹۷۳، عملیات "طلوع اودیسه" برای اسقاط معمر قذافی آغاز و نهایتاً در مارس ۲۰۱۱، دولت قذافی ساقط و خودش در شهر مصراته بهدست مخالفان بطرز فجیعی کشته شد.
هماکنون لیبی کشوری چند پاره است که یک بخش آن در دست دولت مستقر، بخشی در اختیار داعش و قسمتهایی نیز تحت سلطه قبایل حامی قذافی است و جنگ داخلی و ناامنی در لیبی همچنان ادامه دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 به بهانه۲۳ تیرماه؛ سالروز تصویب برجام
🔺فیلم نشست بررسی برجام در شورای راهبردی روابط خارجی ۲۳ روز قبل از تصویب برجام در مجلس
🔻 #فؤاد_ایزدی از #ظریف میپرسد که فردی به نام #ترامپ نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکاست و اگر انتخاب بشود برجام را پاره خواهد کرد.
🔹 جناب ظریف با خنده پاسخ میدهد....
✔️ #ببینید و بازنشر فرمایید
@salehinrasad