🔴سردار رادان در قرارگاه انتظامی، امنیتی و ترافیکی روح الله:
🔹بکارگیری 20 هزار نیرو و تمام امکانات و ظرفیتهای انتظامی برای برگزاری مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب
🔹تلاش شده با فراهم سازی تمهیدات لازم، حوادث جادهای و ترافیکی به حداقل برسد.
🔹 اطلاع رسانی پیامکی در خصوص جابجایی به مالکان خودروهایی که در محل ممنوع پارک کنند.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴احمدینژاد: اطمینان دارم مسائل کشور حلشدنی است
محمود احمدینژاد پس از ثبتنام در انتخابات:
🔹اطمینان دارم همه مسائل کشور با استفاده حداکثری از ظرفیتهای ملی حلشدنی است.
🔹اینجانب همواره در ارتباط وسیع با اقشار مختلف مردم بودهام. مردم مایل به شرایط بهتر برای زدودن فقر از کشور هستند.
🔹مردم از بنده مصرانه خواستند که حضور یابم. مهمترین انگیزه بنده تمرکز بر حل مشکلات اقتصادی، پایان بخشیدن به رانت و گشایش برای بهبود فضای کسب و کار است.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴قابلیتهای متفاوت ماهواره آماده پرتاب «ظفر۲»
🔹ماهواره ظفر۲ به عنوان یک ماهواره دانشگاهی و یکی از پروژههای مهم فضایی ایران، قرار است در سال جاری به فضا پرتاب شود؛ ظفر ۲ یک ماهواره سنجشی بوده که با قابلیتهای متفاوت، طراحی و ساخته شده است.
🔹ماهواره ظفر۲ به عنوان یک ماهواره سنجشی توسط دانشگاه علم و صنعت ایران ساخته شده و چهارمین ماهوارهای است که توسط این دانشگاه تولید شده است.
🔹این ماهواره با هدف تصویربرداری زمین و مشاهده منابع طبیعی طراحی شده است. پیشبینی این است که این ماهواره نیز همانند ماهواره ظفر 1 با ماهوارهبر سیمرغ به به مدار زمین-پایین (LEO) پرتاب شود.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جریانهای سیاسی را چگونه بشناسیم؟
🔹اگر با یک محصول هنری همانند فیلم، شعر، کاریکاتور و یا یک تحلیل سیاسی مواجه شوید، با چه روش و شاخصی به ارزیابی آن میپردازید؟ چگونه تشخیص میدهید که فلان محصول هنری، فکری یا سیاسی دقیقا همان تفکری را ارائه میدهد که شما دنبالش هستید؟ چگونه اطمینان پیدا میکنید که در دام حرفهای جذاب و فریبنده برخی شیادان سیاسی و هنری گرفتار نشدهاید؟
اینها سوالاتی است که میکوشیم در این یادداشت به آنها پاسخ دهیم؛ به طور کلی دو روش برای ارزیابی و قضاوت درباره محصولات فکری و هنری وجود دارد:
🔹روش اول مراجعه به خود محصول و بررسی تکتک اجزاء و جوانب آن میباشد؛ به عنوان مثال هنگامی که قصد تحلیل و ارزیابی یک فیلم را دارید، تکتک سکانسهای آن را مورد بررسی قرار داده و براساس آن به یک قضاوت کلی درباره فیلم، دست پیدا میکنید؛ از آنجایی که در اغلب موارد، پیامهای مختلف و ضد و نقیضی در فیلم گنجانده شده است، به احتمال زیاد با اطرافیان خود درباره برآیند کلی فیلم به اختلاف میخورید؛ ارزیابی یکی از شما نسبت به آن فیلم، مثبت و ارزیابی دیگری، منفی خواهد بود! ولی واقعیت آن است که نمیتوان به صورت قطعی ادعا کرد "یکی از طرفین اشتباه میکنند"؛ چرا که هر کدام برای ادعای خود شواهدی از فیلم ارائه داده و قضاوت باب میل خود را از آن نتیجه میگیرند! در موضعگیریهای سیاسی نیز داستان از همین قرار است؛ چه بسا در عرصه سیاسی افرادی باشند که دقیقا نقطه مقابل یکدیگر موضعگیری کرده و در عین حال مواضع خود را مبتنی بر اندیشه رهبر انقلاب قلمداد کنند! درباره این روشِ ارزیابی باید گفت که اگرچه اطلاعات خوبی را درباره محصولات فکری ارائه داده و لایههای زیرین فیلم یا مواضع سیاسی را آشكار میکند ولی در اغلب اوقات قادر به ارائه یک قضاوت صحیح و متقن نمیباشد؛ خصوصا با وجود پیچیدگیهای زمانه کنونی و اختلاط چشمگیر حق و باطل در محصولات هنری، نمیتوان به این روش بسنده کرد.
🔹در روش دوم به جای آن که غرق در جزئیات و ظرائف فیلم یا مواضع سیاسی شویم، اثر حاصل از آنها و به عبارتی انعکاس و بازتاب آنها در مخاطب را زیر ذرهبین قرار میدهیم؛ آیا آن محصول فکری یا سیاسی، شاخص امید را در مخاطبان خود افزایش داد یا منجر به ناامیدی آنان از آینده شد؟ آیا حس وطندوستی و میهنپرستی را در مخاطبان خود افزایش داد یا نقطه مقابل آن عمل کرد؟ آیا اعتماد عمومی به مسئولان کشور را ارتقا داد یا مخاطبان خود را نسبت به کارگزاران کشور بدبین کرد؟ آیا ایمان دینی مردم را تقویت کرد یا بذر تردید را در دل آنان کاشت؟ آنچه که در این روش اهمیت دارد، نه جزئیات و ریزهکاریهای محصول بلکه برآیند کلی آن میباشد؛ چه بسا برآیند کلی یک محصول، سیاهنمایی از وضعیت یک کشور بوده و در نهایت منجر به ناامیدی مخاطب شود ولی با این وجود در خود فیلم نیز شواهدی بر غیر آن برآیند کلی نیز دیده شود!
🔸بیان مثالی در این زمینه خالی از لطف نیست؛ برخی افراد با استناد به بیانات رهبری مبنی بر مطالبهگری، نقد و ارزیابی عملکرد مسئولان، کار را تا جایی پیش میبرند که اعتماد عمومی به کارگزاران نظام دچار خدشه میشود و عجیبتر آن که این اقدام خود را به پای تبعیت از رهبری نظام مینویسند! قدری صریحتر بگوییم؛ ابتدا به این تعابیر رهبری که درباره رئیسی عزیز گفته شده است توجه کنید: "کارآمد، باکفایت، جامعالاطراف، خستگیناپذیر، کارآزموده در مدیریتهای کلان، مظهر شعارهای انقلاب، مردمی، فداکار، خدمتگزار صمیمی، مخلص و باارزش، برخوردار از صلاح و امانت، دارای سوابق درخشان مدیریتی، مجاهد، مخلص، سادهزیستی، مواضع انقلابی، روحیه جهادی"(https://khl.ink/f/56516 )
🔹حال برای لحظاتی ادعای برخی افراد که عناوینی همچون "انقلابی"، "ملیگرا"، "وطندوست" و... را یدک میکشند نادیده بگیرید و به این پرسش فکر کنید که آیا اثر و نتیجه مواضع آنان، مخاطبان را به چنین صفاتی درباره شهید رئیسی سوق میداد؟! اگر پاسخ مثبت باشد روشن میشود که مواضع آنان، در خط رهبری بوده و میتوان آنان را یک عنصر انقلابی دانست ولی اگر پاسخ منفی است آیا نباید در پیگیری و اعتماد به چنین افراد و کانالهایی تجدیدنظر کرد؟!
✍مدیر عقال
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
⭕️ بی اعتنایی به خورشید؟!
🔹۱۳ خرداد ۱۴۰۳ :
روزنامه های "وطن امروز" و "جوان" در آستانه سالروز رحلت حضرت امام، صفحات نخست خود را به انتشار خبر قهرمانی پرسپولیس اختصاص دادند!
🔹هرچند در ایامی که خورشید اندیشه ها و آرمانهای خمینی کبیر درخشانتر از همیشه ، قلبهای مردم منطقه و جوانان آزاده در آمریکا و اروپا را روشن و نورانی ساخته ، اقدام جاهلانه برخی مطبوعات پرمخاطب!! در بی اعتنایی به ساحت حضرت امام خالی از هرگونه اثری است اما بواسطه همین اقدام می توان به میزان دلبستگی و پیوستگی عاطفی و ذهنی متولیان این جراید به روح خدایی قرن پی برد.
آن که "معرفت تعظیم شعائر" را ندارد چگونه مُدرک مفاهیم عالی عرفانی ، فقهی و سیاسی حضرت روح الله خواهد بود؟
🔹و در این میان گناه روزنامه وابسته به سپاه بیشتر است !
وقتی فرد(یا افرادی) نسبت میان انقلاب، جمهوری اسلامی و سپاه با حضرت امام را نمی داند چرا باید در راس رسانه وابسته به انقلابی ترین نهاد کشور باقی بماند؟
✳️ بی باوران عالَم، با چشم دل ببینید!
آئینه زمان بود آن پیر در جماران!
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
🔴خواب انزوای ایران تعبیر نشد
سخنگوی دولت:
🔹در حوزه سیاست خارجی میگفتند این دولت زبان دنیا را بلد نیست و دشمن جری و پررو شده بود و سیاست انزوای ایران را پیگیری میکرد، اما نه تنها خواب انزوای ایران تعبیر نشد بلکه امروز کسی دیگر نمیتواند علیه ایران حرفی بزند.
🔹شهید آیتالله رئیسی کلید حل مسائل را در دست مردم میدید و به مردم باور داشت و در نتیجه همین رویکرد و باور است که تولید گندم کشور سالانه به ۱۰ و نیم میلیون تن رسیده است.
🔹هیچ دولتی جرات نمیکرد اصلاح نظام پرداخت یارانهها و رتبهبندی معلمان و نظایر آن را اجرا کند اما دولت شهید رئیسی وارد عرصه شد و این برنامه ها را اجرا کرد.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 از سوگ حماسه ساختن شیوه ماست/ پست انتخاباتی وزیر ارشاد
🔹اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صفحه شخصی خود نوشت: این عکس تاریخی مربوط به تنظیم نهایی بیانیه حضور، در شب ثبت نام انتخابات ۱۴۰۰ بود. چقدر برایم دشوار است که تنها پس از سه سال، بدون حضور استاد و مرادم، انتخابات چهاردهم را برگزار کنیم. اما ما از او یاد گرفتیم: از سوگ حماسه ساختن شیوه ماست.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
🔴سرلشکر سلامی: هنگام عملیات وعدۀ صادق کشورهایی همچون انگلیس، ایتالیا، فرانسه، ترکیه، ژاپن و مصر به دنبال منصرفکردن ما از عملیات بودند
🔹همه نگران بودند و ما آرام بودیم چون میدانستیم چه میکنیم. برای همۀ سناریوهای ممکن دشمن آماده بودیم؛ یک آمادگی براساس غلبه نه آمادگی برای آسیب.
🔹اگر دشمن خطا میکرد فرصت جدیدی به ما میداد تا نیروی پیشران نهفته در متنِ قدرت به فعلیت تبدیل شود و حرکت کند. همهچیز ممکن بود.
🔹این نشان قدرت ماست، ما با این عملیات جنگ را به داخل خاک دشمن کشاندیم و از آن عبور کردیم.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez