✳️ واقعا امام زمان را بیشتر از خودمان دوست داریم؟
🔻 #شیخ_رجبعلی_خیاط میفرمود: اغلب مردم اظهار میکنند که #امام_زمان (عج) را از خودشان بیشتر دوست دارند اما اینطور نیست زیرا اگر او را بیشتر از خود دوست داشته باشیم باید برای او کار کنیم، نه برای خود!
📚 از کتاب #در_مسیر_بندگی
📖 ص ۳۶
#⃣ #انتظار #وظایف_منتظران
🙏 #خدایا_منجی_را_برسان
@pellake8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢شهید مطهری ره:
📃 بهشت و جهنم صحرای خالیست....
@pellake8
📢بحران هویت درنوجوان
🔰در دوره نوجوانی تمايلات و خواستههای متضادی در او خودنمايی ميکند و دچار نوعی بی ثباتی عاطفی، روانی و فکری مي شود که از آن به عنوان بحران هويت نوجوان ياد مي کنند.
🔰اين بحران، نوجوان را در يک وضعيت مبهم و پيچيده قرار مي دهد که نمی داند چه بايد کند، همين عدم اطمينان نسبت به خود، مشکلات زيادی برای نوجوان به وجود میآورد و او را زودرنج، دودل و بی ثبات می کند.
✴️ عوامل:
1️⃣ عدم توجه والدين به نوجوان:
نوجوان شما در این فکر است که ارزشهای خود را به شما ثابت کند. بگوید که من هستم، و شما هم احتمالاً به خاطر گرفتاریهایی که دارید، یا سرگرم بچههای کوچکترتان هستید، توجهتان به او کمتر شده است.
✴️راهکار:
1️⃣ او را حمایت کنید
نوجوان بايد احساس کند که پدر و مادرش در مشکلات و بحرانها حامی او هستند. وقتی از موضوعی شکایت کرد به او نگویید "تقصیر خودت است"، "همه این جوری هستند"، "تو حساس و زود رنج هستی".
@pellake8
#مقام_معظم_رهبری
پسران، در ذهنشان دختر ایدهآلشان را نقاشی میکنند و دختران هم پسر ایدهآلشان را نقاشی میکنند؛ اما آن وجود ندارد. نه اینکه در این شهر نیست، در این کشور هم نیست؛ بلکه روی زمین هم نیست...
همه ما نقص داریم. خب؛ حالا تا از هم دوریم، این نقصها را نمیدانیم؛ به مجردی که ازدواج انجام شد و کنار هم قرار گرفتیم، کمکم کمبودها ظاهر میشود. حالا ناراضی باشیم؟ نخیر؛ باید زندگی را آنگونه که هست، پذیرفت و با آن ساخت. ۸۱/۶/۶
اینطور نباشد که اگر بر اثر معاشرت، اشکال و عیب و ایرادی در همسرتان مشاهده کردید، آن را بزرگ بشمارید و برای خودتان عقده و غصه کنید. ۸۲/۲/۲۸
البته یک عیبهایی هست که قابل برطرف شدن است، آنها را برطرف کنید. یک عیبهایی هم هست که قابل برطرف شدن نیست؛ با آنها هم باید بسازید. ۶۳/۱/۲۴
@pellake8
🔴چگونه انگلیسیها با یک نقشه مخفی و حساب شده، طب سنتی در ایران را نابود کردند؟!
سیریل الگود یهودی: ما ۳۰۰ سال تلاش کردیم تا توانستیم طب ابن سینا را در ایران دفن کنیم.
این سوال مطرح که اگر واقعا طب سنتی روش موثری برای درمان بسیاری از بیماری هاست، چرا در دوره ای از تاریخ، یک دفعه ترک شده است؟ آیا مردم نسبت به گنجینه ی علمی خود دچار فراموش کاری شده اند یا برنامه ی خاصی برای نابودی آن اجرا شده است؟
مطالعه کتاب «تاریخ طب در ایران» نوشته ی «دکتر سیریل الگود» پزشک سفارت انگلیس در دربار قاجار، حقایق تلخی را بر ما روشن می کند.
با خواندن کتاب «تاریخ طب در ایران» متوجه می شویم که استعمار اولین بار به وسیله ی طب خود وارد این مملکت شد و حذف طب سنتی، بنا به اعتراف سیریل الگود و سایر مورخین و اطبای غربی، حرکتی خزنده بود که طی ده ها سال تلاش و برنامه ریزی بی وقفه حاصل شد و جهت این حرکت نیز از بالا به پائین بود، یعنی ابتدا شاهان و شاهزادگان را متقاعد کردند ، بعد راه آموزش طب سنتی را مسدود و در نهایت مردم را مجبور به روی آوردن به طب شیمیایی کردند.
سیریل الگود در کتاب خود می گوید :
«مبارزه با طب سنتی از زمان شاه عباس صفوی که مقارن با ورود کمپانی هند شرقی به ایران بود، در دستور کار قرار گرفت، لیکن به علت مقاومت مردمی هیات هایی که در زمان صفویه به ایران می آمدند توفیقی به دست نیاوردند.»
پزشک کمپانی هند شرقی در آن زمان فردی به نام FRYER بود. او در مورد این ناکامی می گوید:
“این ها اصلا عادت ندارند با مطالعات و تحقیقات جدید پیشرفت کنند و از این جهت، با همان تعصبی که به مقدسات متمسک هستند ، به اصول طب خود چسبیده اند.”
این سخنان علاوه بر این که عصبانیت این پزشک از اعتقاد مردم به طب خود را نشان می دهد، بیانگر شدت اعتقاد مردم آن زمان به طب سنتی در حد باورهای مذهبی می باشد.
آیا اگر مردم که طبیعتا همیشه به سلامتی خود علاقه مندند، از طب سنتی خود نتیجه نمی دیدند و از آن راضی نبودند، چنین به آن پایبندی نشان می دادند؟
بعد از دوران صفویه به دوران قاجار می رسیم. سیریل الگود در ادامه ی کتاب خود می گوید:
«ویژگی مهم دوران قاجار، انتقال طب ابن سینا به طب هاروی و پاستور بود. هیات های نمایندگی که در این زمان به ایران می آمدند، اغلب پزشک بودند و به این ترتیب طب غربی به ملایمت و آهستگی در سنگرهای طب سنتی نفوذ کرد.»
از این سخنان، خزنده بودن و اینکه این حرکت یک حرکت جنگی و به قصد غلبه و تسلط فرهنگی بوده است، روشن می شود. واضح است که برای غلبه بر یک ملت باید آن را نسبت به داشته های خود دچار خود باختگی کرد و کدام خود باختگی از این بالاتر که یک ملت بپذیرد برای حفظ سلامتی و درمان خود محتاج به بیگانگان است؟ پس وقتی در این سنگر تسلیم شود، سایر سنگرها را راحت تر تخلیه می کند و دقیقا به همین علت است که هیات های نمایندگی غربی که به ایران می آمدند عمدتا از میان پزشکان انتخاب می شدند.
سیریل الگود زمانی این اعترافات را می گوید که اهداف استعمار در این مورد کاملا پیاده شده و کار از کار گذشته است. وی اظهار می دارد
«بدیهی است که اکنون دور نمای طب به نحو محسوسی تغییر یافته بود. ۵۰ سال آموزش بوسیله ی اساتید خارجی، نسلی را پدید آورده بود که دید آنها کاملا با پدرانشان متفاوت بود. این نفوذ فرهنگ غربی به وسیله ی هیات های پزشکی در مراکز مختلف کشور تقویت شده بود و بزرگترین افتخار و اعتبار را در این مورد باید به این هیات ها داد.
سیریل الگود آن گاه وضع قانون منع طبابت سنتی را به عنوان آخرین میخ تابوت ابن سینا معرفی کرده و می گوید
“در سال ۱۹۱۱ وضع قانون طبابت بر اساس دیپلم و مدرک صورت گرفت که می گفت: هیچکس در هیچ نقطه از ایران حق اشتغال به هیچ یک از فنون طبابت را ندارد، مگر اینکه از وزارت معارف اجازه نامه گرفته یا تصدیق نامه از ممالک خارجه داشته باشد.
بدین ترتیب آخرین میخ تابوتی که حاوی جسد مرده ی طب سنتی بود کوبیده شد. سمت معلمی طب ابن سینا نیز منسوخ شد. تمام این اصلاحات نشان می داد که با سپری شدن دوره مجریان طب رازی و ابن سینا، روش های طبی منسوب به آنان نیز محکوم به فنا گردیده است. رسم دیرینه ی خدمت شاگردی نیز از بین رفت و حکیم ها دیگر نمی توانستند شاگردانی به سوی خود جلب و معلومات و تجربیات عملی خود را به آنها منتقل کنند. تمامی این پیشرفت ها به وسیله ی سیاست اروپا به شدت کنترل می شد.
@pellake8
🔴 مولوی گرگیج از امامت جمعه اهل سنت آزادشهر عزل شد
🔺با حکم نماینده ولیفقیه در گلستان، مولوی نعمتالله مشعوف از اساتید حوزه علمیه اهل سنت گالیکش به امامت جمعه اهل سنت آزادشهر منصوب شد.
@pellake8
🔴 از عموم دوستان فعال انقلابی و تحلیلگران عزیز دعوت میکنم از همین اول مقابل انحرافات در ریل مذاکره موضع بگیرید و اجازه ندهید خط دولت قبل در این دولت ادامه پیدا کند.
🔹این سبک و مدل مذاکرات و امتیاز دادنها و عدم شفافیت همان سبک ظریف و عراقچی است.
🔸رهبری به صراحت گفتند سیاست قطعی نظام لغو همه تحریمها بصورت یکجاست. آمریکا باید همه تحریمها را یکجا لغو کند بعد ما راستیآزمایی میکنیم بعد به تعهدات برجامی بر میگردیم. متاسفانه این دولت هم بدون اینکه تحریمها یکجا لغو شود در حال احیای برجام است! آقایان وزارت خارجه هم حاضر نیستند پاسخگو باشند که چه امتیازی دادند و چه گرفتند!
@pellake8
پاییز ۱۵۰۰ هممون اینجوری هستیم
به همین سادگی
خوابیدیم تو یه کف جا
با یه کفن سفید
دست خالی
نگا👆
اینجا👆
حالا یکی تو شهر و دهات خودش
یکی هم یه جا دیگه
فرقی نمیکنه
تهش اینجوریه که میبینی👆
همین قدر ساده و ساکت و سرد
احتمالا با مردنمون
همه حرف و حدیثا تموم شده
پروندمون بسته شده
و حتی شاید سالها از مرگمون گذشته باشه و
چیزی از بدنمون باقی نمونده باشه
به جز چهار تا تیکه استخون
کسی ما را یادش نیست
عکسمون تو طاقچه خونه کسی نیست
و حتی خونه و مغازه و ملک و املاک ما را تصاحب کردند و خوردند و یه لیوان آب هم روش
دقیقا صد سال دیگه.
تمام
حالا هی بشین حسرت این و اون بخور
بشین غیبت و بدگویی از این و اون
بشین یه قرون دو زار کم و زیاد کن
حالتو دریاب
عشق و حال کن
بندگی خدا کن
سخت نگیر
تهش همینه که میبینی
کار خودتو بکن
حیف حوصله و اعصابت که الکی خرد کنی
بخند و به اندازه جیبت خرج کن و سخت نگیر
👈 پیش پیش روحمون شاد و یادمون گرامی باد🌷