حذف بودجه سند ۲۰۳۰ از لایحه بودجه
🔹سخنگوی کمیسیون آموزش: با رأی قاطع اعضا، بند مربوط به اجرای سند ۲۰۳۰ از لایحه بودجه ۱۴۰۰ حذف شد.
@Farsna
⛔️ یعنی در بودجه سال های قبل؛ بودجه ای برای اجرای سند ۲۰۳۰ بوده؟؟؟ و مجلس هم تایید میکرده ؟؟؟؟
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبمون یلداست، چشامون دریاست
قاب عکس تو، هنوزم اینجاست ...
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه کارشناس صدا و سیما: شعر بخونید و برقصید!
آقای علی عسگری! بهتر نیست به جای شکایت از منتقدان دلسوز و نیروهای انقلابی، وقت و توان زیر مجموعههای خودتان را روی نظارت بیشتر متمرکز کنید و در دعوت از کارشناسان دقت بیشتری کنید؟!
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
ساکنین پلاک "8"
توصیه کارشناس صدا و سیما: شعر بخونید و برقصید! آقای علی عسگری! بهتر نیست به جای شکایت از منتقدان دل
متاسفیم برای مدیریت صدا وسیما
ساکنین پلاک "8"
متاسفیم برای مدیریت صدا وسیما
تماس با ۱۶۲ و انتقاد از این عملکرد
🌈🌙🌈🌙🌈🌙
👌 حکایتی زیبا
🔸 شخصى سوار بر اسب به نهرى رسيد كه آب كمى داشت و اسب مىتوانست بهراحتى از آن عبور كند؛ ولی اسب ايستاد. صاحب اسب هر چه افسار حيوان را كشيد، اسب جلو نرفت. به پشت او كوبيد، باز هم اسب حرکت نکرد. مرد حكيمى كه اين صحنه را مشاهده مىكرد به او گفت: آب را گلآلود كن، اسب از نهر رد مىشود. مرد آب را گل كرد. اسب حركت كرد و از نهر گذشت. صاحب اسب، حكمت اين كار را پرسيد. مرد حكيم پاسخ داد: آب كه تميز است، اسب خود را در آن مىبيند و حاضر نمىشود پا روى خود بگذارد؛ لذا حركت نمىكند.
🔸 افرادی هم كه خود را ببينند (مقام خود، منافع خود، قبیله خود، حزب خود و...) حاضر نمىشوند پا روى آن بگذارند؛ به همین علت حركت و تكاملى ندارند. كسى كه خود را ببيند، از ديدن كمالات ديگران هم عاجز ميشود.
✨ يكى قطره باران ز ابرى چكيد✨
✨ خجل شد چو پهناى دريا بديد✨
✨ كه جایى كه دريا است من كيستم✨
✨ گر او هست حقا كه من نيستم✨
✨ چو خود را به چشم حقارت بديد✨
✨ صدف در كنارش به جان پروريد✨
✨ سپهرش به جایى رسانيد كار✨
✨ كه شد نامور لؤلؤ شاهوار✨
✨ بلندى از آن يافت كو پست شد✨
✨ درِ نيستى كوفت تا هست شد✨
🌸 فروتنی حضرت آیتالله گلپایگانی
قاري جواني از مصر مهمان جمهوري اسلامي ايران بود. وقتي به زيارت آيتالله گلپايگاني (قدس سره) در قم نائل شد، حضرت آيتالله گلپايگاني به او که سنی مذهب بود فرمود: ممكن است حمد و سورهام را براي شما بخوانم تا ببينيد چطور است؟
اوج تواضع را میتوان در این داستان مشاهده کرد که عالم و مرجعي نودساله حمد و سورهاش را برای تصحیح نزد جواني كمسن و سال ميخواند.
🌷🌴🌷🌴🌷🌴🌷🌴
☀️نیروهای مسلّح خود را که امروز ولیّ فقیه فرمانده آنان است، برای دفاع از خودتان، مذهبتان، اسلام و کشور احترام کنید و نیروهای مسلح میبایست همانند دفاع از خانهی خود، از ملت و نوامیس و ارضِ آن حفاظت و حمایت و ادب و احترام کنند.
☀️ و نسبت به ملت همان گونه که امیرالمؤمنین مولای متقیان فرمود، نیروهای مسلح میبایست منشأ عزت ملت باشد و قلعه و پناهگاه مستضعفین و مردم باشد و زینت کشورش باشد.
✍ فرازی از وصیت نامه🌷 شهید
سردار سلیمانی🌷
@pellake8
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فتنهی آیتاللهها!!!
⭕️ تحلیل بسیار مهم در مورد تحرّکات دشمن در شهر قم برای به زمین زدن انقلاب اسلامی و پاسخ به اتهامات #آیت_الله_امجد علیه رهبر انقلاب
🔰 حجتالاسلام پورآقایی
هدایت شده از عموفیدل 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هفتصد سکه برای نابودی سرمایه مملکت؟
🔹صالحی: "اینکه مجلس میگه باید دوباره هستهای رو راه اندازی کنیم، یعنی چیزی از هزینهها نمیدونه! هر سانتریفیوژ آی آر شش کلی پولشه"
‼️✍ جناب صالحی یعنی شما برای بتن ریختن در قلب رآکتور اراک و بر باد دادن صنعت هستهای که با پول این ملت و بالاتر از اون، با خون شهدای هستهای به جایگاه مهمی رسیده بود، هفتصد سکه طلا جایزه گرفتید؟
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
🎇🎇🕊
🎇
🌸سه شنبه ها
🌅درمحضرنهج البلاغه
حکمت ۱۹۲👇
🌅قال علی علیه السلام
يَا ابْنَ آدَمَ مَا كَسَبْتَ فَوْقَ قُوتِكَ، فَأَنْتَ فِيهِ خَازِنٌ لِغَيْرِكَ
امام(عليه السلام) فرمود: اى فرزند آدم هر چه بيش از مقدار خوراك خود به دست آورى (و آن را ذخيره كنى) خزانه دار ديگران در آن خواهى بود
✍غالب مردم حد و اندازه اى براى به دست آوردن مال و ثروت قائل نيستند و معتقدند هر چه بيشتر بهتر; اما هنگامى كه درست دقيق مى شويم مى بينيم بهره ما از اموالمان همان است كه مصرف مى كنيم
⬅️غذايى كه مى خوريم
⬅️نوشابه اى كه مى نوشيم
⬅️لباسى كه مى پوشيم
⬅️خانه اى كه در آن زندگى مى كنيم
⬅️و مركبى كه بر آن سوار مى شويم.....
👈و در مورد بسيارى از اشخاص، اين مواد مصرفى تنها گوشه كوچكى از اموال آنها را شامل مى شود و بقيه را ذخيره مى كنند، پيوسته در حفظ آن كوشش و از آن پاسدارى مى كنند تا سرانجام
👈 به فرزندان و دامادها و ساير بستگان خود بسپارند و با دنيايى از حسرت، چشم از آنها بپوشند و با يك كفن بسيار كم ارزش وارد سراى ديگر شوند.
👈(واى بر اين حسرت غير قابل جبران)
از اميرمؤمنان(عليه السلام) سؤال كردند چه كسى روز قيامت حسرتش از همه بيشتر است؟ فرمود: كسى كه در آن روز اموال خود را در ميزان اعمال ديگران ببيند كه خدا او را به واسطه آن مال وارد دوزخ كند و ديگرى را (كه هيچ زحمتى را براى آن نكشيده بود براى نيكوكارى اش) به سبب آن مال وارد بهشت سازد».
اين نكته شايان توجه است كه مقصود امام(عليه السلام) از اين سخن آن نيست كه انسان تنها به اندازه تحصيل قوت خود تلاش و فعاليت اقتصادى داشته باشد بلكه به عكس، طبق دستورات اسلام بايد از طرق صحيح بسيار تلاش كرد ولى اموالى را كه جمع آورى مى كند، اضافه آن را در راه خدا و كارهاى خير و خدمت به بندگانش صرف كند، نه اين كه آنها را ذخيره كرده و براى وارثان بگذارد و خودش هيچ بهره اى معنوى از آن نبرد.
قرآن مجيد نيز به همين معنا اشاره فرموده آنجا كه مى گويد: «(وَيَسْأَلُونَكَ مَاذَا يُنفِقُونَ قُلِ الْعَفْوَ); از تو سؤال مى كنند چه چيز را انفاق كنند؟ به آنها بگو از مازاد نيازمندى هاى خود انفاق كنيد».
«عفو» در لغت معانى فراوانى دارد; از جمله مقدار اضافى مال و نيز بهترين قسمت مال.
در حديثى از امام باقر(عليه السلام) آمده است: «الْعَفْوُ ما فَضُلَ عَنْ قُوتِ سَنَة; عفو چيزى است كه از هزينه سال اضافه بيايد».
مرحوم علامه مجلسى در بحارالانوار در حديثى از كتاب خصال از اميرمؤمنان على(عليه السلام) چنين نقل مى كند كه شخصى از حاجتمندى اش به اميرمؤمنان(عليه السلام)شكايت كرد، امام(عليه السلام) فرمود: بدان آنچه را از دنيا بيش از مقدار هزينه خود به دست مى آورى خزانه دار ديگران در آن خواهى بود».
گويا امام(عليه السلام) مى دانست كه زندگى او تأمين است و نيازى را كه مطرح كرده فوق آن است، همان گونه كه بسيارى از مردم به همين مصيبت گرفتارند; پيوسته جمع آورى و به گمان خود براى روز مبادا ذخيره مى كنند در حالى كه وضع كار و كسب و فعاليت اقتصادى آنها طورى است كه از آينده بدى هرگز خبر نمى دهد.
در واقع بسيارى از كسانى كه به اندوختن مال روى مى آورند، نه حقوق آن را مى پردازند و نه صله رحم به جاى مى آورند و نه كار نيك با آن انجام مى دهند و مى گويند: هدف ما تأمين آينده خود و فرزندان است.
اينها سوء ظن به رازقيت خدا دارند، همان گونه كه در نامه مالك اشتر نيز قبلاً گذشت كه امام(عليه السلام)مى فرمايد: «إنَّ الْبُخْلَ وَالْجُبْنَ وَالْحِرْصَ غَرائِزٌ شَتّى يَجْمَعُها سُوءُ الظَّنِّ بِاللهِ; بخل و ترس و حرص غريزه هاى مختلفى است كه ريشه همه آن سوء ظن به خداوند است».
🎇🎇🎇