🌸ثبت نام در طرح تخفیف 100 هزار تومانی
فقط تا ۱۵ آذر
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلام با هدف بهبود کاربری و بهینه سازی نحوه استفاده از محصولات نور در سال گذشته اقدام به عرضه بستر جدیدی از کاربری محصولات در قالب پیشخوان نور نموده است. این پیشخوان که میز کار نور در رایانه کاربران محسوب میشود در حال حاضر در بر گیرنده 95 عنوان از محصولات نور است که در قالبی نو و بدیع با امکانات متنوع در اختیار کاربران قرار گرفته است.
هزینه نصب برنامه ها بر روی هارد یا لپ تاپ شما با حدود 90 درصد تخفیف مبلغ 3.850.000 ریال است که اگر به صورت گروهی ثبت نام شود 2.850.000خواهد بود
در این لینک ثبت نام کنید وقتی 10 نفر تکمیل شد با شما تماس می گیریم
https://survey.porsline.ir/s/3UtrAkG
مشاهده فهرست نرم افزار ها
https://www.noorsoft.org/fa/content/View/15594/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%88%D8%B1#3
پژوهش پیروان حضرت زهرا علیها السلام
#وبینار کارگاه علمی - پژوهشی #کارگاه آشنایی با اصطلاحات و اصول مقاله نویسی #بصورت_کارگاهی ##مدرسه_عل
با سلام و عرض تشکر از اساتید ارجمند خانم زهرا مؤمنی و خانم زکیه رجائی و طلبه عزیز خانم زینب مقدسی جهت شرکت در وبینار و آرزوی موفقیت برای ایشان و تمامی علاقمندان به علم، پژوهش مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا«علیهاالسلام»💐💐💐
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا
📕خلاصهای از کتاب «تفسیر سلام»، تالیف استاد زاهدی
🛑 قسمت شانزدهم
💠اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها.
♦️اسرار سلام به معنی توسل
🔻دسته ديگر از مفاهيم سلام، توسل است؛ يعنی ای حسين جان! به مقامات تو سلام میكنم، خودم را متوسل به مقام صبر تو میكنم و به صبرت متوسل میشوم، حسينم! به مقام غيرت الهیات متوسل میشوم، تسليم مقام عرفانيت شده و به معارفت توسل میجويم، حسين من، حسين عزيزم! به مقام عشقت متوسل میشوم، حسينم! به مقام تعهد به اجرای احكام الهیات متوسل میشوم، حسين جان! به مقام غضب و خشمت تو نسبت به دشمنان خدا توسل میكنم، در مقابل يكايك مقامات و كرامات حضرت اباعبدالله الحسين (ع) متوسل میشويم و با اين توسل به هر يك از آن مقامات توسل پيدا میكنيم، آن وقت انشاءالله به ميزان مجاهدتهای بعدی به آن مقامات نزديك خواهيم شد. بنابراين در اين رشته از معانی سلام، ميليونها مقام برای حضرت اباعبدالله وجود دارد كه ما به آنها متوسل میشويم!
♦️اسرار سلام با مفهوم تسليم
🔻دسته ديگر از معانی سلام، تسليم است. «السَّلامُ عَلَيكَ يا اَباعَبدِالله» يعنی آقاجان! میدانم چيزی ندارم تا تقديمتان كنم، اما مرا هم بپذيريد، آنقدر به من لياقت دهيد تا چنان تسليمتان باشم كه اگر دستور داديد سرم را جدا كرده و تقديمتان كنم، بدون لحظهای درنگ چنان كنم. ادعای بالايی است ولی ممكن است، میشود به اين مقامات رسيد چه اينكه شهدای اسلام در تاريخ تشيع نشان دادهاند كه چنين ادعاهايی با مجاهدت قابل دسترسی میباشد.
🔻در حالات مرحوم آقا شيخ جعفر مجتهدی نقل میكنند كه زياد مايل نبودند از ايشان عكس گرفته شود، يكبار كه از ايشان اجازه خواستند كه عكسشان را بيندازند، گفته بودند اجازه دهيد وقتی حضرت صاحب ظهور كردند من سرم را روي دستانم گرفته و تقديمشان میكنم، آن وقت شما در آن حال از من عكس بگيريد. توجه كنيد كه بزرگان از روی مسامحه و تعارف حرف نمیزنند، اصلاً چون با حساب و كتاب حرف میزنند به مقامات بزرگ نائل شدهاند.
🔻حسينجان! من تسليم تو هستم. غصه میخورم از اينكه روز عاشورا همراهت نبودم، تمام فرهنگ و انديشهام را تسليم تو میكنم، تمام زندگیام را تسليم تو میكنم، تمام كسب و كار و خانواده و اهل و عيالم را تسليمت میكنم، چون شنيدهام كه ياران باوفايت چنين كردهاند و میدانم «كل يوم عاشورا و كل ارض كربلا».
🔻حسينم! بگو چه كنم، ياران مكتب تو در كجا بیكس ماندهاند تا آنها را كمك كنم؟ میدانم هرچه دوستانت زيادتر شوند دشمنانت هم بيشتر خواهند شد. حسينم! اگر از اين زيارت برگشتم و يقين كردم كه تمام اموالم را بايد در راه روضه و اطاعت تو دهم؛ همه را تقديمت میكنم. همه چيزم را فدايت میكنم. حسينم! اگر بدانم بايد فرزندانم را اسماعيل وار قربانیات كنم، چنين میكنم. حسين جان به جان علی اصغرت اگر الان بگويی كه فرزندم را قربانی علی اصغر كنم، همان خواهم كرد، به جان علی اكبرت اگر فرمان دهی بلافاصله جوانم را قربانی علی اكبرت خواهم كرد. وقتی كه استخوانهای شهدا را برای پدر و مادر شهيد میآوردند، مادرش يكی يكی استخوانها را میبوسيد و میگفت حسينجان دوباره تقديمت میكنم! اين سلام تسليم است.
❇️پایان قسمت شانزدهم
👈ادامه دارد...
✨ سیره امام حسن عسکری علیه السلام
✍️رهبر انقلاب درباره امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند:
<<این روز ها متعلق به امام حسن عسکری علیه السلام است، که میتواند الگوی همه مومنان بخصوص جوانان باشد.این امامی که مخالفان و موافقان، همه اعتراف کردند به فضل او، علم او، تقوا او ، عصمت او، شجاعت او درمقابل دشمنان و به صبر واستقامت او دربرابر سختیها.>>
🔹۱۴آبان ماه۱۳۹۸
🌹میلاد امام حسن عسکری بر تمام شیعیان مبارک باد
🕌پژوهش پیروان حضرت زهرا سلام الله علیها
❓چرا امام یازدهم به عسکری ملقب شد؟
❓چرا حکومت بنیعباس امامحسن عسکری علیهالسلام را به سامرا فراخواند؟
❓امامحسن عسکری علیهالسلام چگونه توانست باوجود حصر و حراست شدید بنیعباس، هم وجود امام زمان عجلاللهتعالی فرجهالشریف را ثابت و هم جان ایشان را حفظ کند؟
❓امامحسن عسکری علیهالسلام چگونه توانست مردم را برای دوران غیبت و امامت حجه بن الحسن عجلاللهتعالی فرجهالشریف آماده کند؟
🖊«تدبّر در سیره امام حسن عسکری علیهالسلام » کتابی است که پاسخگو به همه این پرسشهاست و تدبّر در سیره بزرگمردی را ارائه میدهد که باوجود مدت کوتاه امامت، بهخوبی نقشآفرینی کرد و با توانمندسازی امّت برای عصر غیبت، میراث عظیم همه انبیا و اوصیا علیهمالسلام را که همان تمدّن توحیدی است، در آخرین سالهای حضور معصوم، در کمال امنیت و سلامت به دوران غیبت منتقل کرد.
📚 کتاب «سیره امام حسن عسکری علیهالسلام »
تالیف استاد الهی زاده
🔸 قیمت کتاب: 12000 تومان
🔹 با 20 درصد تخفیف: 9600 تومان
🔴جهت تهیه کتاب میتوانید با مراجعه به سایت 👇
book-tadabbor.ir
ابتدا در آن عضو شده و سپس کتاب را سفارش دهید.
و یا با شماره 09332514612 ☎️ تماس بگیرید.
#درمحضراهل_بیت
🔹پیامبر اکرم«صلی الله علیه و آله و سلم» میفرمایند:
💠ای مردم! دنیا، سرای اندوه است و نه شادی, و جای دشواری است و نه آسودگی، به همین خاطر هر کس آن را بشناسد با امیدی شاد نمیشود و با سختیای اندوهگین نمیشود.
📚اعلام الدین، صفحه343
◀️ سلسله جلسات تفسیر موضوعی«قیامت و معاد در قرآن»
جلسه بیست و هشتم
🔸استاد ارجمند: خانم کشمیری
⏳تاریخ۹/۴/ ۱۳۹۹
🖋نام هاي قیامت در قران🖋
🍂يوْمٌ عَسيْرٌ (روز پر مشقت) 🍂
🍃اين تعبير دوبار در قرآن مجيد (در سوره مدثر آيه ۹، و سوره فرقان، آيه ۲۶) آمده است، در آيه اوّل مى خوانيم «فَذلِكَ يُوْمَئِذٍ يَوْمٌ عَسِيرٌ» : «آن روز روز سختى است». و در آيه دوّم مى خوانيم: وَ كانَ يَوْماً عَلَى الْكافِرينَ عَسِيراً: «روز قيامت براى كافران روز سختى خواهد بود. »
البته يك بار هم به عنوان «عَسِر» (بر وزن خَشِن) در آيه ۸ سوره قمر آمده است: «يَقوُلُ الْكافِرُونَ هذا يَوْمٌ عَسِرْ» «كافران مى گويند امروز روز سختى است». [۱]
🍃مسلماً آن روز براى كافران بسيار طاقت فرسا و مصيبت بار و دردناك است، به طورى كه نيرومندترين آنها را به زانو در مىآورد و عاجز و بيچاره و ناتوان مىسازد.
🍃فخر رازى در تفسير خود مىگويد: سخت بودن آن روز بر كافران از اين جهت است كه در حساب بر آنها سخت گرفته مىشود، نامههاى اعمالشان به دست چپ آنها داده شده، صورتهايشان سياه، بدنها كبود، چشمهايشان نابينا، و اعضاء بدنشان در حضور جمع به گناهان آنها گواهى مىدهد و مايه رسوايى آنها مىگردد[۲]
🍃تازه اين يك مرحله از سختىهاى محشر است، مراحل بعد به هنگامى كه به سوى جهنم كشيده مىشوند، و سپس گرفتار انواع عذابها، گرفتار آتش قهر غضب الهى مىگردند، سختتر و مصيبتبارتر است. آن روز حتى براى مؤمنان روز آسانى نيست، و دادن حساب تمام اعمال حتى به اندازه سنگينى يك ذره و گذشتن از آن گردنههاى سخت، كار بسيار دشوارى است.
☘️-پاورقی و منبع🍀
[۱]: « عسير» و« عَسِر» هر دو صفت مشبهه است.
[۲]: تفسير فخررازى، جلد ۳۰، صفحه ۱۹۷.
📒پیام قرآن جلد ۵ صفحه ۵۸.
#هیئت_اندیشه_ورز
#نشست_پژوهشی
🔷موضوع: «مهدویت و روند های جهانی ظهور امام زمان (ع)»
🔶شصت و ششمین نشست از سلسله نشست های «کلمه سواء»
🎤سخنران: حجت الاسلام و المسلمین رحیم کارگر (زيد عزّه)
🗓 زمان : سه شنبه 4 آذر ماه ۱۳۹۹
⏰ ساعت 19
📍 نشست به صورت زنده برگزار می گردد.
♦️لينك برگزاري وبينار:👇👇
yun.ir/IRCK
⏪براي ورود، گزينه ميهمان را انتخاب نماييد.
🔶برگزار کننده: هیئت اندیشه ورز اسلام، ادیان و ارتباطات میان فرهنگی با همکاری مجمع اسلامی حبل الله
🌐سایت رسمی:
http://irchozehkh.ir/
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📚کانال رسمی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
╔═🦋🌸════╗
@howzehpajohesh
╚════🌼🦋═╝
#پژوهش
⚪️ سلسله جلسات ارائه کنفرانس
#جلسه_دوم
با موضوع: تعارض عقائد وهابیت با اشاعره و ماتریدیه
🎓ناظر بحث : حجت الاسلام والمسلمین دکتر استادی
ارائه دهنده :
حجت الاسلام سجاد علی اکبرزاده
⏱ زمان:
سه شنبه چهارم آذرماه سال 1399 ساعت 16:15
آدرس وبینار:
https://join.skype.com/f0b8EE2Y9xQ8
واحد پژوهش مرکز تخصصی سلفی پژوهی دارالاعلام شعبه مشهد
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📚کانال رسمی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
╔═🦋🌸════╗
@howzehpajohesh
╚════🌼🦋═╝
پژوهش پیروان حضرت زهرا علیها السلام
#هیئت_اندیشه_ورز #نشست_پژوهشی 🔷موضوع: «مهدویت و روند های جهانی ظهور امام زمان (ع)» 🔶شصت و ششمین نش
قابل توجه علاقمندان وبینار هم اکنون در حال برگزاری
پژوهش پیروان حضرت زهرا علیها السلام
#هیئت_اندیشه_ورز #نشست_پژوهشی 🔷موضوع: «مهدویت و روند های جهانی ظهور امام زمان (ع)» 🔶شصت و ششمین نش
با تشکر از عزیزان شرکت کننده در وبینار؛ اساتید و طلاب عزیز خانمها: زکیه رجائی، زهرا مؤمنی، محدثه سادات میرشجاع، محدثه سادات حاتمیان پور، زهرا عباس زاده، فاطمه بیجمرانی ... پژوهش مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا«علیهاالسلام»💐💐💐
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا
📕خلاصهای از کتاب «تفسیر سلام»، تالیف استاد زاهدی
🛑 قسمت هفدهم
💠اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها.
♦️خطر، دوری معرفت است نه دوری راه
🔻در روايات مربوط به زيارت حضرت اباعبدالله الحسين (ع) هم زيارت از راه نزديك وارد شده و هم از راه دور، اين به معنی آن است كه نگفتند اگر كربلا نروی نمیرسی، بلكه فرمودهاند كه خطر اساسی دوری معرفت است، نه دوری راه. خيال نكن پولدارهايی كه بيست بار كربلا میروند بهشتیاند و بیپولها جهنمی، البته روايت داريم اگر میتوانی سينه خيز خود را روی زمين بكش و به زيارت برو، ولی اگر نشد دوری معرفت خطرناك است نه دوری راه. اگر حقيقتاً بيست بار «زيارت» كردهای؛ چرا روی آب راه نمیروی؟ چرا در هوا راه نمیروی؟ چرا هنوز زندهای؟ تكهتكه نشدهای؟ چرا هيچ نشانی از فاطمه (س) نداری؟ بايد معرفت از سينهات بريزد، از زندگیات تقوا ببارد. خادم اهلبيت اينگونه است، ادعا نيست. همه زندگیات بايد كوه طور باشد، اگر هست ما چاكرت هستيم.
🔻اينها ترجمه «اَلسَّلامُ عَلَيك» بود، هنوز به «يا اَباعَبدِالله» نرسيدهايم. سلام كردن به حضرت اباعبدالله (ع) تمرين میخواهد و لذا برای سلام كردن به حضرت اباعبدالله (ع) بايد تمرين كرد تا حداقل برخی از معارف سلام در ذهن زائر متجلّی شود. برای سلام کردن، بايد تمرين كرد. مگر فقط با شنيدن آموزش رانندگی میتوان راننده شد؟ اگر برای كسی از شناگری حرف بزنی آيا او شناگر میشود؟ اگر فوتبال تعريف كنی آيا او فوتباليست میشود؟ آن وقت چطور سلام كردن با اين همه معارف را به اين راحتی ياد گرفتی؟ اين هم يكی ديگر از بدبختیهای ماست. بايد حواسها را جمع كنيم. اهل ذكر بايد به دست و پای ذاكر بيفتند كه اين سلام را بارها بگو، دل ما كور است، كر است، اين دل لال است نمیتواند بگويد، میخواهم بگويم ولی اين دل بازيگوش است، لذا حواسم هزار جا میرود، میخواهم بگويم ولی اين دل تربيت نشده است و لذا اين مفاهيم يادم نمیماند. دلم بازيگوشی میكند و نمیتواند بگويد. تمرين میخواهد!
🔻«اَلسَّلامُ عَلَيكَ يا اَباعَبدِالله، اَلسَّلامُ عَلَيكَ يا اَباعَبدِالله». چند دفعه بايد گفت؟ آيا سه دفعه كافی است؟ ده بار چطور؟ از ترجمه سلام چه فهميدی؟ آنقدر بايد بگويی كه زبان دلت چنان مأنوس شود كه در سختترين حالات نيز از ذكر سلام ناتوان و غافل نباشی، تا آنكه لحظه احتضار فرا رسد. آن مرحله حساسی است و در آن مرحله، فقط كسانی میتوانند سلام را بدهند كه دل آنها با ذكر حسين مأنوس باشد. جوان و پير هم ندارد، بيرون رفتی ممكن است با يك زمين خوردن كارت تمام شود، عمر دست خداست. اگر اكنون تمرين كنی لحظه احتضار اطرافيانت میبينند كه لبانت تكان میخورد و میگويی: «اَلسَّلامُ عَلَيكَ يا اَباعَبدِالله».
🔻تا اين جلسه الحمدللّه موفق شديم تقريباً مفهوم «اَلسَّلامُ عَلَيكَ» را شرح دهيم. خدا به ما توفيق دهد تا سيصد جلسه را در شرح زيارت عاشورا به سرانجام برسانيم تا اين گنج برای شيعيان در تاريخ اسلام بماند. دشمنان اهلالبيت (ع) تمام تلاششان را به كار بستهاند تا عليه زيارت عاشورا كار كنند، ما هم بايد با همه قدرت و توانمان، فرهنگ و انديشه زيارت عاشورا را ترويج كنيم.
❇️پایان قسمت هفدهم
👈ادامه دارد...
✍️ﺧﻴﻠﯽ ﻭﻗﺖﻫﺎ ﺣﻖ ﺁﺩﻣﻮ ﻧﺎﺣﻖ ﻣﯽﮐﻨﻦ، ﺍﺫﻳﺖ ﻣﯽﮐﻨﻦ، ﺍﻟﮑﯽ ﺗﻬﻤﺖ ﻣﯽﺯﻧﻦ، ﺑﺮﺍﺕ ﭘﺎﭘﻮﺵ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯽﮐﻨﻦ، ﻣﺪﺭﮎ ﺳﺎﺯﯼ ﻣﯽﮐﻨﻦ ﻭ ﺗﻮ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯽﮐﻨﯽ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﯽ ﺍﺯ ﺣﻘﺖ ﺩﻓﺎﻉ ﮐﻨﯽ، ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﯽ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﯽ ﺣﻘﺖ ﺿﺎﻳﻊ ﺷﺪﻩ.
ﺍﻳﻦ ﻭﻗﺖﻫﺎ ﻳﻪ ﺁﻳﻪ ﻣﻴﺎﺩ ﺳﺮﺍﻏﺖ، ﺍﺯﺕ ﺣﻤﺎﻳﺖ ﻣﯽﮐﻨﻪ ﻭ ﺍﮔﻪ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺩﻝ ﺑﺨﻮﻧﻴﺶ، ﻧﺠﺎﺗﺖ ﻣﯽﺩﻩ، ﺩﻳﺮ ﻳﺎ ﺯﻭﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﺳﻮﺧﺖ ﻭ ﺳﻮﺯ ﻧﺪﺍﺭﻩ.
🕋 ﻟﺎ ﺗَﺤْﺰَﻥْ ﺇِﻥ ﺍﻟﻠﻪَ ﻣَﻌَﻨﺎ
ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻧﺒﺎﺵ، ﺧﺪﺍ ﺑﺎ ﻣﺎﺳﺖ
📖ﺁﻳﻪ ۴۰ سوره ﺗﻮﺑﻪ
🔻برنامه های امروز #چهارشنبه 5 آذر: 👇
📣همه برنامه ها به صورت مجازی و از طریق سامانه می باشد، شرکت برای عموم آزاد است؛
⏰ ساعت 10:00 / سی و سومین نشست گروه #رجال_پژوهی با موضوع: «شیوههای ترویج کارآمد و تبلیغ جذاب کتاب عیون اخبارالرضا(ع)» با ارائه دهنده: دکتر امیر الله شمقدری؛
🔻 اطلاع بیشتر و دریافت لینک شرکت در نشست در لینک زیر:
https://eitaa.com/howzehpajohesh/2296
⏰ ساعت 12:00 / سی و چهارمین نشست گروه #رجال_پژوهی با موضوع : «تأملاتي در زندگي و حيات علمي ابوالعباس نجاشي» ارائه دهنده: حجت الاسلام دکتر مهدی غلامعلی،
🔻 اطلاع بیشتر و دریافت لینک شرکت در نشست در لینک زیر:
https://eitaa.com/howzehpajohesh/2297
⏰ ساعت 18:00 / سلسله وبینار علمی جلسه دوم با موضوع:جریان شناسی سلفیه جهادی با ارائه : حجت الاسلام والمسلمین دکتر فاطمی نژاد؛
🔻 اطلاع بیشتر و دریافت لینک شرکت در نشست در لینک زیر:
https://eitaa.com/howzehpajohesh/2329
⏰ ساعت 18:00 / نشست تخصصی با موضوع ایده هایی در جهت کاربردی سازی فلسفه اسلامی با ارائه استادحجت الاسلام والمسلمین عبدالحمید واسطی ؛
🔻 اطلاع بیشتر و دریافت لینک شرکت در نشست در لینک زیر:
https://eitaa.com/howzehpajohesh/2295
💐با ما همراه باشید
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📚کانال رسمی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
╔═🦋🌸════╗
@howzehpajohesh
╚════🌼🦋═╝
🔸🔹🔸 فراخوان مقاله
💠 در حوزه آینده پژوهی
✳️ موضوع: بررسی تحولات ساختاری ورفتاری درسبک زندگی دوران پسا کرونا
✅ محور های فراخوان:
* آموزش و پژوهش(دینی، تجربی، نظری، عملی و.... )
* اقتصاد (تولید، درآمد، مصرف و...)
* سیاست و امنیت(حکومت، سیاست خارجی، امنیت ملی و...)
* ارتباطات (فردی، خانوادگی، اجتماعی، جهانی و...)
* سلامت (بهداشت جسمی، بهداشت روانی، تغذیه و...)
* فرهنگی- تربیتی(سطحدینداری، قانونپذیری، سازگاری، ایثار نوع دوستی و....)
🔅 مزایا شرکت در فراخوان:
- اهدای هدیه به نفرات برتر
- چاپ مقالات برگزیده در نشریه علمی مدرسه
- کسب امتیاز مثبت پژوهشی برای طلاب و اساتید مدرسه
⏳مهلت ارسال آثار 1399/12/20
📕راهنمایی ارسال آثار:
- مقاله علمی و از نوآوری برخوردار باشد.
- حداقل 4500 و حداکثر7000 کلمه در محیطword
- مقاله به ترتیب شامل: عنوان، چکیده، واژگانکلیدی، مقدمه، تحلیل اطلاعات و یافتهها، نتیجه، فهرست منابع.
- ارجاعات درون متنی و فهرست منابع به روشAPA
💠علاقمندان می توانند آثار خود را پست الکترونیکی ذیل ارسال نمایند:
🌐pa.khadijeh@gmail.com
✨🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿✨
واحد پژوهش مدرسه علمیه حضرت خدیجه سلام الله علیها
🌐 sapp.ir/pajohesh12
☎️ ۰۵۱۳۸۴۷۰۶۴۰
📜متن پیام آیت الله سید مصباح عاملی به مناسبت هفته بسیج به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«بسیج به معنی حضور و آمادگی در همان نقطهای است که اسلام و قرآن و امام زمان ارواحنافداه و این انقلاب مقدّس به آن نیازمند است؛ لذا پیوند میان بسیجیان عزیز و حضرت ولی عصر ارواحنافداه -مهدی موعود عزیز- یک پیوند ناگسستنی و همیشگی است.»
حضرت امام خامنهای مدّظلّه العالی ۷۸/۹/۳
در طلیعۀ دهۀ پنجم انقلاب کبیر اسلامی ایران و در عصر تلألو حقیقت ناب این انقلاب در سرتاسر گیتی و پیریزی پایههای استوار تمدّن نوین اسلامی، شجرۀ مبارکۀ بسیج، تناورتر از همیشه، با همّت و مجاهدت جوانان به بار نشسته و بازویی متعهّد و توانمند برای نظام مقدّس جمهوری اسلامی است.
حضور فعّالانه و روشنگرانۀ طلاب و فضلای حوزه علمیه در تشکّل الهی و مردمی بسیج، همواره ضامن رشد معنوی و پویایی آن بر صراط مستقیم ولایت بوده و صفحات تاریخ پرافتخار بسیج، سرشار از جلوههای درخشان این حضور اثربخش و ماندگار بوده است.
فصلی از این حضور شکوهمند و ارزنده در ماههای اخیر، مجاهدتهای طلاب بسیجی در عرصۀ مبارزه با ویروس منحوس کرونا، حمایت و مراقبت معنوی از بیماران و نیز یاری و مواسات با خانوادههای آسیبدیده بود، که روحیۀ ایثار و مردمداری طلاب و بسیجیان را پررنگتر از همیشه در جامعۀ اسلامی عینیّت بخشید و الگویی برجسته برای خدمترسانی مخلصانه شد.
هفتۀ بسیج، ایام تکریم این سربازان بصیر و همیشه در صحنۀ نظام مقدّس جمهوری اسلامی و فرصتی برای یادآوری مجاهدتهای ایشان و تجدید پیمان با آرمان مقدّس ولایت مطلقۀ فقیه و خون مطهّر شهداست.
اینجانب ضمن تبریک این مناسبت ارجمند به همۀ برادران و خواهران بسیجی حوزه علمیه خراسان -خصوصاً اساتید گرانقدر بسیجی- از تلاشهای مخلصانۀ ایشان در عرصههای گوناگون خدمت به نظام مقدّس جمهوری اسلامی و مردم عزیز و سرافراز ایران قدردانی نموده و دوام تندرستی و توفیقات شان را از درگاه باریتعالی خواستارم.
سلام خدا به روح پاک بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی قدّس سرّه الشّریف و به همۀ شهدای عزیز انقلاب اسلامی، دفاع مقدّس و مدافعین سلحشور حرم، خصوصاً سیدالشهدای مقاومت، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی رضواناللهتعالیعلیه، آن بزرگْبسیجی عظیمالقدر که ذوالفقار ولایت بود و پس از عمری مجاهدت و شهادتطلبی، همچون مولایش حسین علیهالسّلام با پیکری شرحهشرحه به لقای الهی شتافت و اسطورۀ بیبدیل مقاومت در همۀ دورانها گردید.
و السلام علیکم و رحمهالله
سید مصباح عاملی
مدیر حوزه علمیه خراسان
۹۹/۹/۳
📣 مدارس علمیه پیروان حضرت زهرا«علیهاالسلام»مشهد- ریحانه الرسول«علیهاالسلام»شهرستان تربت حیدریه برگزار می نمایند.
✳️ جشنواره علمی- فرهنگی کتابخوانی
محورهای جشنواره:
1️⃣ جایگاه کتاب و کتابخوانی از دیدگاه قرآن
2️⃣جایگاه کتاب و کتابخوانی از دیدگاه اهل بیت«علیهم السلام»
3️⃣ جایگاه کتاب و کتابخوانی از دیدگاه مقام معظم رهبری
🔽 قالب جشنواره:
- کتاب، پایان نامه، مقاله، نشریه، بروشور
- عکس نوشته، فلش کارت
- شعر، متن ادبی
- انیمیشن، اینفوگرافی، موشن گرافی
- ارائه بصورت پاور پوینت و کلیپ
⏳مهلت ارائه: 99/09/20
🔹اعلام نتایج : 99/09/25 هفته پژوهش
ارسال آثار به آیدی @tabatabaei313
#نشست_پژوهشی 34
#گروه_پژوهشی
موضوع نشست: «تأملاتي در زندگي و حيات علمي ابوالعباس نجاشي»
🎙استاد ارائه دهنده: حجت الاسلام دکتر مهدی غلامعلی
برگزار کننده: گروه رجال و حدیث حوزه علمیه خراسان
🕰 4شنبه 1399/9/5 ساعت 12
از طریق سامانه lms: لینک شرکت در نشست:
http://rejal.lms2.hozehkh.com/ws/vqxts9ll0r5
🖥 لینک پیش خبر نشست :
https://www.hozehkh.com/OneEntry?entryID=39037
اخبار و رویدادهای گروه رجال و حدیث حوزه خراسان را در کانال رجال پژوهی دنبال کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1272905738C2804e3683c
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💐با ما همراه باشید:
📚کانال رسمی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
╔═🦋🌸════╗
@howzehpajohesh
╚════🌼🦋═╝