امام کاظم علیه السلام :
وجَدتُ عِلمَ الناس فی اَربعٍ: اَوّلُها أن تَعرِفَ رَبَّکَ، وَ الثّانیةُ أن تَعرِفَ ما صَنَعَ بکَ، وَ الثّالثَةُ أن تَعـرِفَ ما أرادَ مِـنکَ، وَ الرّابعَةُ أن تَعرفَ ما یخرُجُکَ مِن دینِکَ.
🔰علومی را که مردم به آن نیاز دارند در چهار چیز یافتم:
1️⃣اول اینکه خدای خودت را بشناسی
[خداشناسے]
2️⃣بشناسی که خداوند با تو چه کار کرده است[خودشناسے]
3️⃣بشناسی که خداوند چه چیزی از تو می خواهد[وظيفه شناسے]
4️⃣بشناسی که چه چیزی تو را از دینت خارج می کند[آسيب شناسے]
.
خودسازی(حیای بد)
امام علی علیه السلام:
از سه کار نباید شرم کرد: خدمت کردن به مهمان؛ از جا بلند شدن براى پدر و معلم و مطالبه حق، اگرچه اندک باشد. غررالحکم/ح4666
بعضی از افراد بخاطر خجالت و تعارف با دیگران از احقاق حق خود، خودداری می کنند، در حالی که آن را نبخشیده اند و طرف مقابل را مدیون خود باقی می گذارند.
#احادیث_روزانه
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
⭕️امام جعفر صادق (عليه السلام):
🔸«يَجِبُ لِلوالِدَينِ عَلَى الوَلَدِ ثَلاثَةُ أشياءَ؛ شُكرُ هُما عَلى كُلِّ حالٍ و طاعَتُهُما فِيما يأمُرانِهِ و يَنهَيانِهِ عَنهُ فی غَيرِ مَعصِيَةِ اللهِ و نَصيحَتُهُما فِی السِّرِّ وَ العلانِيَةِ».
🔹«#پدر و #مادر را بر #فرزند سه حقّ است: در همه حال #شكرگزار آنها باشد؛ در هر چه او را امر و نهى مى كنند، به جز معصيت خدا، #اطاعتشان كند و در نهان و آشكار #خيرخواه آنان باشد».
📕تحف العقول، ص ۳۲۲
#امام_صادق
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
برکت
امام صادق(ع) به کسی که چشمش درد می کرد، فرمود: بعد از نماز صبح و مغرب بگو: اَللّهم اِنی اَسألُکَ بِحقِّ محمد و آل محمد علیک اَن تصلی علی محمد و آل محمد و اَن تجعل النّورَ فی بَصَری وَالبصیرهَ فی دینی وَالیَقین فی قلبی وَالاِخلاصَ فی عَمَلی وَالسّلامَهَ فی نفسی وَالسَّعهَ فی رِزقی وَالشُّکر لَکَ اَبَداً ما اَبقَیتَنی.
امالی طوسی/ص424
ترجمه در پیام بعدی
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاران دوستان عاشقان محمدص وال پاک محمدص میلاد عشق ومهربانی واخلاق روز مهرورزی و بارش نور ورحمت الهی و شادباش ودرود خداوفرشتگانش مو منین ومومنات مسلمین ومسلمات با درخشش وطلوع خورشید عالم تابش بر قلوب تمامی جن وبشر وعالم حیات وخلقت عالم ولبخند ملیح ونسیم دلنواز وروحبخشش برهمگان جن وملک وآدم وو..مبارک او آمد تا دست مهر ومحبتش را در دستان ما بگذارد ودل رمیده ما را انیس ومونس شود تا ابد انشاءالله پس بر قدم مبارکش (❤️) تبریک تهنیت صلوات 🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌺🌺👏👏👏👏👏🤲🤲🤲🤲 حسینیه خیریه حضرت معصومه س بینالود خادم منتظری 🌺🌺🌺🌺
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخنرانی_کوتاه_مذهبی
📃 وقتی نوح علیهالسلام شروع به ساخت کشتی کرد ، عدهای زخم زبان میزدند که چرا نوح وسط بیابان کشتی میسازد .
💢 اکنون نیز عدهای که وضعیت کنونی جامعه را میبینند و نااُمید هستند ، متأسفانه روحیهٔ جهادی نداشته و به کسانی که خالصانه جهت زمینه سازی ظهور تلاش میکنند زخم زبان میزنند.
🎙#سيدعلیرضاحسینی
@sadatmahdvi
«به مناسبت هفته دفاع مقدس»
🇮🇷 چرا «دفاع مقدس» مقدس است و آنرا پاس می داریم؟
۱. حدود ٢١٠ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید.
۲. حدود ١٩۵ سال پیش و باز هم درزمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد.
۳. حدود ١۶٧ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد.
۴. حدود ١۵٢ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شد.
۵. حدود ١۴٢ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد.
۶. حدود ١٠۴ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفتخیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومترمربع رسماً از ایران جدا شد.
۷. حدود ٨۶ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد.
۸. حدود ۶٩ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید.
۹. و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد.
و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهنفروش در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یکسوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!!!
اما در زمان جمهوری اسلامی و پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم.
نثارشهدا ، امام شهیدان و حقداران
الفاتحه مع الصلوات