..
چرا فوت کردن به غذا
و نوشیدنی ممنوع است ؟
طبق تحقیقات پزشکی هوای دهان
از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب
تشکیل شده است
هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به
دی اکسید کربن میشود
هنگام فوت کردن به غذا
دی اکسید کربن با غذا مخلوط میشود
و موجب تولید ماده مضر برای بدن میشود
و با خون ترکیب میشود
و عامل بیماریهای :
(( پوکی استخوان ، ضعف عضلانی ، کمبود حافظه ، و ایجاد سنگ کلیه )) میشود
و بر روی باروری مردان نیز
تاثیر سوء میگذارد .
همچنین خیلی از ویروسهای بدن با تنفس از بدن خارج میشوند اما با فوت کردن به غذا جذب غذا میشود و مجددا به بدن برمیگردد .
.