چین: باید برای درگیری نظامی با آمریکا آماده باشیم
یک نهاد دولتی چین در گزارشی هشدار داد که موج فزاینده لفاظیهای خصمانه علیه پکن به دلیل شیوع کرونا ممکن است رابطه این کشور با ایالاتمتحده را به سمت درگیری نظامی سوق دهد. خبرگزاری رویترز مدعی شده این گزارش را وزارت امنیت کشور چین تدوین کرده و آن را به رهبران این کشور ازجمله «شی جینپینگ»، رئیسجمهور چین ارائه کردهاند. خبرگزاری رویترز آورده است: «افراد آشنا به محتوای این گزارش گفتهاند چین بعد از شیوع کرونا با موج احساسات چینستیزانهای روبرو است که ایالاتمتحده هدایت آن را بر عهده گرفته است.» در این گزارش رسمی تصریح شده چین در بدترین سناریو باید برای درگیری مسلحانه با آمریکا آماده باشد. یک اندیشکده وابسته به وزارت امنیت کشور چین (موسسه روابط معاصر بینالمللی) هم این گزارش را منتشر کرده است ولی سخنگوی وزارت خارجه چین در گفتگو با خبرگزاری رویترز گفته است: «اطلاعی در این مورد ندارم.»
@pezvakhadi
🔴تکاپو برای مذاکره در پسا کرونا
🔹موسویان از اعضای حلقه نیویورکیها گفته: «[ایران] همزمان با اعلام خروج از برجام و تعلیق معاهده ان. پی. تی و ادامه دسترسی آژانس، برای گفتوگو با ترامپ در مورد یک توافق هستهای اعلام آمادگی کند.»
🔹حلقه نیویورکیها در صدد هستند در یکسال باقیمانده از دولت دوازدهم، دور جدیدی از مذاکره با آمریکا را در چارچوب دو سناریو پایهریزی و به نتیجه برسانند. برای این منظور، ظاهرا قرار است جابجایی در یک نهاد عالی مرتبط با سیاست خارجی و امنیت ملی اجرایی شود تا فردی که نقش اساسی در تصویب بیست دقیقهای برجام را ایفا کرد، در منصب مذکور مستقر گردد. در چارچوب این دو سناریو، غربگرایان بهرهگیری از قدرت لابیگری شخص مورد نظر، ایجاد چند دستگی و تبدیل نمودن مجلس آینده به بازیگری همراه یا خنثی، استفاده مجدد از ظرفیت مجمع تشخیص و فریب استراتژیک انقلابیون را به انتظار نشستهاند.
🔹در طراحی حلقه نیویورکیها، مذاکرهِ همزمان با ترامپ و دموکراتها مدنظر است. در راستای این سناریوها بخشهایی از دولت در حال ساختِ انگاره فریب استراتژیک و ادراک حمله "نظامی- انتخاباتی" ترامپ به ایران هستند تا روند تحقق سناریوهای مذاکره را تسریع نمایند.
@pezvakhadi
به مناسبت هفته کارگر و پیگیری تحقق شعار سال (جهش تولید) ارتباط تصویری از هفت مجموعه تولیدی فعال در نقاط مختلف کشور با حضرت آیتالله خامنهای برقرار شد. در این ارتباط، مدیران و تعدادی از کارگران نمونه واحدهای تولیدی از وضعیت تولید، دستاوردها، مسائل و مشکلات این واحدها گزارشهایی بیان و همچنین راهکارها و پیشنهادهایی برای حل این مسائل و تحقق شعار سال مطرح کردند.
@pezvakhadi
تغییر تاکتیک
همزمان با اینکه دولت لبنان به دنبال اصلاح اقتصادی است و تغییراتی گسترده در سیستمهای مالی و پولی این کشور در تعامل با صندوق بینالمللی پول در حال رقم خوردن است، فعالیتهای جبهه غرب علیه حزبالله نیز به شکل گستردهای افرایش پیدا کرده و بهتازگی آلمان، حزبالله را در فهرست گروههای تروریستی قرار داده و فعالیتهای آن را در این کشور ممنوع کرده است. آیا میان این دو مسئله ارتباطی وجود دارد؟
گزاره خبری: منابع مطلع بر اساس اطلاعات متعدد خبر دادهاند آمریکاییها با سرعت و عجله زیادی به دنبال وارد شدن به فرایند اصلاحات در لبنان هستند؛ بر این اساس، واشنگتن درصدد است با مداخله مستقیم و هدایت اصلاحات اقتصادی، لبنان را به سمت اهداف خاص سیاسی ببرد، موضوعی که به وضوح میتوان آن را در اظهارات مداخلهجویانه «دیوید شنکر» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاورمیانه مشاهده کرد. او اعلام میکند طرح اصلاحات اقتصادی اولین گام تغییر در لبنان خواهد بود. تغییری که گامهای بعدی آن را میتوان در اقدام اخیر دولت آلمان مشاهده کرد.
نکته تحلیلی:
آمریکاییها وضعیت نابسامانی در منطقه دارند و تمام راهبردهای امنیتی، نظامی، اقتصادی و سیاسی آنها با شکست مواجه شده است. داعش شکست خورده، اعتراضات سیاسی با وجود همه سرمایهگذاریهای ترامپ، ناکام مانده، معامله قرن به اغما رفته، حضور نظامی آمریکا در کشورهای منطقه، هم از سوی افکار عمومی داخلی ایالاتمتحده و هم از سوی ملتهای منطقه زیر سؤال رفته، طرح ترامپ برای بینیاز کردن آمریکا از نفت خلیجفارس با سقوط قیمت نفت، با چالش روبهرو شده و اقدامات جنونآمیز مانند ترور بزدلانه سردار قاسم سلیمانی هم فعالیتهای محور مقاومت را متوقف نکرده است و آمریکا اکنون به دنبال این است که با ورود از طریق نهادهایی چون صندوق بینالمللی پول، اهداف خود را پیش ببرد که جلوگیری از این امر نیز نیازمند هوشمندی دولتها و ملتهای منطقه است.
@pezvakhadi
رئیس سازمان محیط زیست دروغ میگوید!
حمید انصاری، قائممقام موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در ارتباط با اظهارات اخیر عیسی کلانتری رئیس سازمان محیطزیست دولت دوازدهم درباره فتوا و درخواست امام راحل (ره) مبنی بر پخش آواز بانوان، بیانیهای صادر کرد. در این بیانیه آمده است: «آنچه که در این اظهارات در رابطه با گفتگوی وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی با امام خمینی و ادعای «دستور حضرت امام به ایشان در استفاده از آواز تکخوانی زن در برنامههای ارشاد»، بیان گردیده است، بنا به اسناد این مؤسسه و همچنین بنا به تکذیب جناب آقای خاتمی در پاسخ به استفسار موضوع از ایشان، صحیح نبوده و با واقعیت امر تفاوت فراوان دارد. به موجب تماسها و بررسی دقیق بهعملآمده، واقعه بدینصورت بوده است؛ مدیرکل وقت ارشاد اسلامی استان فارس، در دیدار با وزیر ارشاد وقت، گزارش میدهد که طی استفتائی از حضرت امام خمینی (س)، نظر ایشان را در رابطه با «حکم شرعی همخوانی زن و همچنین حکم تکخوانی زن»، جویا شده است و حضرت امام در جواب مرقوم داشتهاند: «اگر مفسدهای بر آن مترتب نباشد، بلامانع است». روشن است که آنچه حضرت امام در پاسخ به استفتای مذکور فرمودهاند همان نظر فقهی حضرت امام – و جمعی دیگر از مراجع عظام است - که در موارد دیگر و استفتائات بیان شده است.
@pezvakhadi
✍رقابت براي خدمت
💎همه تلاشها و فعالیتهای سياسي در ميان احزاب و گروههای سياسي آنگاه ارزشمند است که در خدمت تأمین منافع ملي و کارآمدسازي نظام سياسي باشد تا بتوان بر مشکلات فائق آمد و مسير دستيابي به اهداف هموار گردد. دراینبین نهادهاي سياسي نيز ابزارهايي براي کارآمدي نظام سياسي به حساب ميآيند که دستيابي به قدرت در اين مجموعهها از طريق رقابت سياسي حاصل میآید. آخرين رقابت سياسي ميان احزاب کشور در اسفندماه 1398 بود که در آن تکليف نمايندگان مجلس يازدهم مشخص شد.
نکته تحلیلی: مجلس يازدهم در هشتم خردادماه آغاز به کار خواهد کرد و تا شروع به کار مجلس طبيعي است که بخشي از ذهن نمايندگان منتخب، به چينش تقسيمات داخلي مجلس مشغول شود. مهمترین بحث در اين زمينه تعيين هیئترئیسه و در صدر آن رئیس مجلس است که با توجه به اختياراتي که اين جايگاه دارد، همواره رقابتي جدي براي تکيه زدن بر اين صندلي بین منتخبين وجود داشته است. اين رقابت را بايد امري طبيعي دانست که همواره در ادوار مجلس وجود داشته و در ذات خود امر قبيحي به حساب نميآيد، بالأخص آنکه با رعايت اصول و قوانين اخلاقي و مبتني بر شایستهسالاری و منافع ملي صورت گيرد و حاصل رقابت نيز واگرايي و چنددستگي و دلخوري در ميان منتخبان مردم نگردد؛ اما در اين ميان برخي جريانهاي سياسي که اتفاقاً موفقيت چنداني در انتخابات دوم اسفندماه سال گذشته نداشتهاند، تلاش ميکنند که اين رقابت طبيعي را بهمثابه رقابت سهمخواهانه فاتحان مجلس ترسيم نمايند و منتخبين مردم را قدرتطلبانی معرفي کنند که به جاي توجه به مشکلات کشور و مردم، مشغول تقسيم قدرت ميان خود هستند!
نکته راهبردی: باید دقت داشت که رقابت بر سر کرسی هیئت رئیسه مجلس یک امر طبيعي است که نبايد نگران آن بود. لیکن در پس اقدام رسانهاي مذکور از سوی جریان سیاسی خاص، نيت خيرخواهانهاي مشاهده نميشود! از سوي ديگر بايد به منتخبان مردم، بالأخص آنان که خود را شايسته رياست بر مجلس ميبينند و يا حضور در هیئترئیسه را فرصتي براي انجام بهتر وظايف ميدانند، يادآوري نمود که آنچه در پيش روي آنان است بايد به فرصتي براي خدمت بدل گردد. هرگونه انحراف از اين جهتگيري کلان، انحراف از پيمان نمايندگي مردم است. بهواقع مشروعيت نمايندگان مجلس در حرکت مبتني بر منافع ملي و براي خدمت به مردم است و اگر نمايندهاي مسير ديگري را در پيش گيرد، خيانت در امانت کرده و اعتبار نمايندگي خود را از دست داده است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
❇️ رهبر انقلاب: وقتی میتوانیم ماهواره به فضا بفرستیم یعنی جهش تولید هم شدنی است
رهبر معظم انقلاب اسلامی:
🔹 متأسفانه عدهای در کشور به طور دائم میگویند نمیشود و نمیتوانیم در حالیکه میتوانیم و دلیل آن هم این است که ما وقتی میتوانیم یک ماهوارهبر را با سرعت ۷۵۰۰ متر بر ثانیه به فضا پرتاب کنیم و ماهواره را در مدار قرار دهیم و یا در صنایع دفاعی آن پیشرفتهای بزرگ را داشتهایم؛ پس در تولید هم میتوانیم به جهش دست یابیم.
🔹 آن ذهن و فکری که میتواند ماهواره را تولید کند و برای ارسال ماهواره بعدی در مدار ۳۶ هزار کیلومتری هدفگذاری کند، قطعاً چنین روحیه، ابتکار و خلاقیت برای تولید خودرو با مصرف ۵ لیتر بنزین در یکصد کیلومتر و در دیگر بخشهای تولید نیز دارد. ۹۹/۲/۱۷
@pezvakhadi
🔻 در آستانه فروپاشي
🌐رقابت جريانهاي سياسي محدود به ايام انتخابات نميشود. دامنه رقابتهاي انتخاباتي تا ماهها روابط بين احزاب سياسي را نيز تنظيم و تدبير ميکند. انتخابات اسفندماه هرچند تمام گرديده و فضاي کرونايي کشور اجازه نداد تا چندان دنباله سياسي آن در فضاي رسانهاي کشور تداوم يابد، اما ازآنجاکه مجلس يازدهم تا کمتر از يک ماه آينده آغاز به کار خواهد کرد، همچنان رقابتهاي سياسي پيرامون آن قابلمشاهده است.
🔍نکات تحلیلی:
🔸 تيم تبليغاتي اصلاحطلبان با همه توان خود فعال شده تا تصوير مدنظر خود را از اوضاع مجلس آينده در اذهان عمومي شکل دهد. بزرگنمايي اختلافات طبيعي در اردوگاه نيروهاي انقلاب کاري است که اصلاحطلبان آغاز کردهاند و در کنار آن از خطر تندروها و احمدینژادیها و ... سخن ميگويند تا افکار عمومی را نسبت به مجلس نگران سازند. اين خط خبري پس از آني آغاز شده است که اصلاحطلبان در انتخابات مجلس کاري از پيش نبردند و يکي از سنگينترين شکستهاي انتخاباتي خود را در طي سالهاي اخير تجربه کردهاند.
🔹 فارغ از اقتضاي طبيعي رقابت جريانهاي سياسي، بخشي از اين مباحث را بايد در راستاي سرپوش گذاشتن بر واگرايي در اردوگاه اصلاحطلبان ارزيابي کرد. اصلاحطلبان مدتهاي مديدي است که با چالشهاي جدي در درون خود درگيرند. بدون شک مهمترین علت ناکامي در انتخابات گذشته را نيز در وجود اين شکافهاي درون اردوگاهي بايد دنبال نمود. خروج از اين وضعيت نيازمند تکانههايي است که در سال جديد اخباري از آن شنيده ميشود. ۳۰ فروردين 1399، محسن رهامي عضو حقيقي شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در يک گفتگو تصريح کرد که اصلاحطلبان «بايد سازماندهی تشکيلاتي کارآمد و مطابق با شرايط و اوضاعواحوال جديد و خصوصاً اصلاح رابطه اصلاحطلبان با مردم و نزديکتر شدن به بدنه جامعه و اصلاح و بازنگري اهداف و آرمانهاي اصلاحات، همچنين طراحي جديدي براي مانيفست اصلاحات پيريزي کنند.»
🎯نکته راهبردی: واقعيت آن است که با شکست در انتخابات اسفندماه، زمان فروپاشي اردوگاه اصلاحطلبان فرا رسيده است. خبر استعفاي موسوي لاري خود نشانهاي ديگر از اين ماجرا است و پرده از اوضاع نابسامان اصلاحطلبان و اختلافات جدي آنها برميدارد. موسوي لاري در اين نامه تأکید کرده که «نبايد از بازنگري در ساختار و سازوکار نهادهاي اجماعي اصلاحطلبان در عرصههاي گوناگون غفلت کرد.» در هفتههای آتي بايد منتظر اخبار جديدي از تحولات بنيادين در اردوگاه اصلاحطلبان باشيم.
#حرف_روز
#تحلیل_ویژه
#بصیرت_انقلابی
🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@pezvakhadi
🍀🍀امام حسنی ها🍀🍀
🌺به مناسبت میلادمبارک کریم اهل بیت،امام حسن مجتبی (ع)
➖➖➖➖➖➖➖➖
🌺#پويش[[ ذخيره آخرت ]]
🍀افتخاراداره مردمی هيات رزمندگان غرب تهران با27سال سابقه فعاليت
🍀سالانه برگزاری 110جلسه به طورمتوسط
🌺مکان:
مهديه امام حسن مجتبی(ع)با 5500 متر مربع مساحت
🌺لزوم حفظ و نگهداری مکان
⬅هزینه های تعمیرونگهداری: درسه ماه اخیر بیش از 120 میلیون تومان(ادامه دارد)
🌺برنامه هادرشرایط کرونایی: 🌺پخش زنده مجازی جلسات 🌺هفتگی دوشنبه شب ها
🌺دعاو مناجات شب های ماه مبارك رمضان ازساعت 22:45
⬅بااستفاده ازفضاهای مجازی موجودوپخش باکیفیت وسرعت مناسب
⏪بحمدالله باده ها هزاربیننده درایران وجهان
✔نيازفوری به كمك مالی
✔ پرداخت به روش های ماهانه،مناسبتی،نذورات و...
بانک ملت 6104337770072609
✔شماره حساب دائمی است.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🌺خداوندبه جانتان برکت،به مالتان وسعت وامواتتان را مورد لطف ورحمت خودقراردهد.
🌺 ➖🌺 ➖🌺 ➖🌺
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم کلاسی عزیزم سردار سرافراز سپاه اسلام شکیبا سلیمی شهادتت مبارک
عربیان
#تفسیر_قرآن
🔺نکته ای از جزء سیزدهم
💠اکثر ایمانها، آلوده به شرک است
وَ مَا یُؤْمِنُ أَكْثرَُهُم بِاللَّهِ إِلَّا وَ هُم مُّشْرِكُونَ(106- یوسف) اکثر آنها كه ایمان می آورند، ایمانشان آمیخته با شرك است و مشرک هستند.
مراد از این شرک آن شرک آشکار بت پرستان نیست؛ زیرا هیچ مومنی اهل پرستش بت نیست و بر آن سجده نمی کند؛ بلکه منظور، شرک پنهان است که امام هادی علیه السلام در توصیف آن فرمود: نفوذ شرك در ضمیر مردم، پنهانتر از آنست كه مورچه سیاهى در شب تیره و تار بر روى گلیم سیاهى راه برود. وقتى انسان در آن شرائط متوجه راه رفتن مورچه نشود قطعا از این شركی كه پنهانتر از آنست هم آگاه نخواهد شد.شرک آن است که انسان در اداره امور عالم به منشا اثری غیر از خداوند متعال عقیده پیدا کند و او را شریک خدا قرار دهد.
امام صادق علیه السلام در توضیح این آیه فرمود: شرک در این آیه شرک در طاعت است؛ نه شرک در عبادت.
🔸دو روایت مهم در توضیح این مطلب
1. امام باقر علیه السلام فرمود: گناهانی که مومنین مرتکب می شوند همان شرک طاعت است زیرا با آن کارها، در حقیقت شیطان را اطاعت کرده اند پس در زمینه اطاعت، برای خدا شریک قائل شده اند.
در نتیجه می توان گفت که هر گناهی ریشه در شرک به خدا دارد. و این حکم به شرک در صورتیست که فرد متوجه نباشد که کار او تبعیت از شیطان است؛ زیرا اگر این اطاعت را با آگاهی و از روی عمد انجام دهد کار او از مرحله شرک گذشته و به کفر می رسد.
2. مالک بن عطیه می گوید از امام صادق علیه السلام پرسیدم منظور از شرک اکثریت مومنین که در آیه آمده است چیست؟ امام فرمودند: مقصود مثل این حرفهایی است که گاهی انسان می گوید «اگر فلانى نبود من نابود می شدم»، «اگر فلان كس نبود من به فلان ناراحتى مبتلا مىشدم»، «اگر فلانى نبود خاندان من، اهل و عیالم از بین می رفتند».
او با این اندیشه اشخاص را موثر در زندگى خود مى بیند و براى خدا در رازقیت و در تاثیر شریك قرار می دهد. عرض كردم: این چنین بگوید چطور؟ «اگر خداوند به وسیله فلانى بر من لطف و منت نمی گذاشت من نابود می شدم» آیا باز هم اشكالى دارد؟ حضرت فرمود: اگر این گونه بگوید مانعى ندارد. چون در این بینش خداوند متعال را مؤثر، مسبب، وسیله ساز و دیگرى را وسیله می داند.