‼️نگاه به مـوبایل در نمـاز
🔷 سوال: اگر موبایل شخصی در نماز زنگ بخورد و آن را از جیب خود درآورد و روی صفحه آن نگاه کند و آن را قطع کند، نمازش باطل است؟
✅ جواب: باطــل نیسـت.
#ثامن
#روشنگری
#پژواک_هادی
#نشستهای_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ببینید دولت محترم چطور قیمت #دلار رو قبل از انتخابات۹۶ بطور مصنوعی پایین نگه داشت!
و وقتی خیالش از انتخابات راحت شد، قیمت رو رها کرد!!!👆
البته جناب واعظی گفته بود که دلار رو خودمون گرون کردیم!!!
#علی_برکت_ا...
#ثامن
#روشنگری
#پژواک_هادی
#نشستهای_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
🇮🇷🍁
🍁
💠 یادداشت کوتاه
✅ موضوع: چالش ها و موانع تحقق دولت انقلابی
❌ قسمت اول
✍️علی اکبر صیدی
🔸🌺🔹
1️⃣جریان انحرافی: یکی از موانع درونی برای تحققِ #دولت_جوان_انقلابی، جریان انحرافی است. این جریان که منشق از درون جریان انقلابی بوده و طرفدارانِ آن نیز دو طیف است:
☑️ اقشار آسیب پذیر و محروم
☑️ قشری از انقلابیون کم بصیرت
💠 این دو قشر، که جزو ثابتان پای صندوق رای هستند؛ اگر بصیرت افزایی نشود؛ بسا نتوانند به «دولت جوان انقلابی رای دهند» زیرا افرادی؛ چه تایید شوند یا رد صلاحیت شوند؛ با غوغا سالاری، رای کثیری را از مسیر اصلی منحرف خواهد کرد.
💯 لذا باید در فضای مجازی و حقیقی، با ذکر عملکرد های غلطِ جریان انحرافی بصیرت افزایی شده و مردم را بسوی کاندیدای اصلح و انقلابی رهنمون سازیم.
#ثامن
#روشنگری
#پژواک_هادی
#نشستهای_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
🍁
🇮🇷🍁
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
🇮🇷🍁
🍁
💢 یادداشت کوتاه
✍️ نویسنده: زارعپور
🔸🌺🔹
❇️ راهکارهای افزایش مشارکت در انتخابات
💠 با مشاهده رقابت های انتخاباتی در بستر توییتر، تلگرام، اینستاگرام و...می توان نتیجه گرفت جریان های سیاسی دو اردوگاه اصلی اصولگرا و اصلاح طلب و جریان های فرعی عزم خود را برای حضور در انتخابات جزم کرده اند. جریان اصلاح طلب هم منهای رادیکال هایش امسال بدون تحریم انتخابات، حضور خود را نشان داده است از طرفی اپوزیسیون طبق برنامه سالهای قبل خود قصد موج سواری از ظرفیت انتخابات دارد بنابراین با وجود موارد ذکر شده و همچنین تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح به عنوان راهبرد و کلید حل مشکلات کشور لازم می آید راهکارهای افزایش مشارکت در انتخابات به صورت عملیاتی مورد توجه قرار گیرد
⬅️ آگاهی بخشی و بصیرت افزایی و رفع شبهات ⬇️
⬅️توجه دادن به این موضوع که میزان مشارکت با افزایش امنیت ارتباط دارد
⬅️ شرکت در انتخابات نشانه بلوغ سیاسی
⬅️ ارتقای امید به نقش آفرینی مردم در مدیریت کشور
⬅️ توجه به سنجیده شدن در افکار عمومی جهان
⬅️ توجه به احساس تعهد، پای بندی و تقید ایمانی که نشان مردمسالاری دینی است
⬅️ مقایسه با کشورهای دیگر مثل امریکا که در دهه گذشته آمار شرکت کنندگان در انتخابات کنگره و ریاست جمهوری به ۴۰ درصد هم نرسیده
⬅️ نامساعد بودن معیشت و وضعیت اقتصادی، ضرورت تحول را اثبات میکند
⬅️ ورود به دهه پنجم انقلاب و صدور بیانیه گام دوم که متناسب با آن باید شرایطی فراهم شود
⬅️ ارزیابی منصفانه و منطقی از شرایط منطقه و مقایسه نظام جمهوری اسلامی با کشورهای منطقه
⬅️ ارائه برنامه های مدون نامزدها برای برون رفت از بحران های اقتصادی ایجاد شده
⬅️ بازگویی پیشرفت های چهل سال انقلاب جهت امید افزایی
#ثامن
#روشنگری
#پژواک_هادی
#نشستهای_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
🍁
🇮🇷🍁
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🍁
🍁
🎥 #کلیپ:
🌀 موضوع: فرصت فضای مجازی
🔸🌺🔹
❣️رهبر معظم انقلاب:
✅ جوانان ما افسران جنگ نرم ما هستند. جوانان ما ... باید امید آفرینی کنند، توصیه به ایستادگی کنند، توصیه به تنبلی نکردن و خسته نشدن.۹۹/۱۲/۲۱
#ثامن
#روشنگری
#پژواک_هادی
#نشستهای_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
🍁
🇮🇷🍁
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
📌 لاریجانی روزه سیاسیاش را در وقتش افطار می کند
سایت اصولگرای جهان نیوز درباره آخرین تحرکات انتخاباتی با انتشار گزارشی تحت عنوان " تحرکات زیر پوستی«لاریجانی»/ تاکتیک انتخاباتی اصلاحات در زمین رسانه" نوشت:
آنطور که از فضا و از مناسبات سیاسی برمیآید، جامعه روحانیت مبارز، تمایل به نامزدی علی لاریجانی، رئیس پیشین مجلس در انتخابات پیش رو دارد و در صدد است تا سایر اصولگرایان را نیز با نظر خود همگام کند. چندی پیش علیرضا زاکانی، عضو جمعیت رهپویان و رئیس مرکز پژوهشهای مجلس در اظهاراتی با اشاره به هدف اصلی جریان سیاسی برآمده از دفتر سیاسی جامعه روحانیت مبارز به ریاست مصطفی پورمحمدی، خبر داد: «این جریان، جریان ثانوی است که فعال شده است. سلیقه این جریان ثانوی آنطور که از فحوای کلام برخی از اینها برمیآید، امثال علی لاریجانی است.»
آدرس دیگر جهت احتمال نقش آفرینی «لاریجانی» در عرصه انتخابات به موضعگیری جواد لاریجانی برادر بزرگتر وی برمیگردد، او در گفتگویی پیشبینی کرد رقابت اصلی حول «رئیسی»، «قالیباف» و «علی لاریجانی» شکل خواهد گرفت.
براین اساس نمیتوان با قاطعیت «علی اردشیر لاریجانی» را از سبد گزینههای احتمالی ریاست جمهوری بیرون گذاشت، به دلیل آنکه چه او بخواهد و چه نخواهد بخشی از جریانهای سیاسی تمایل به کاندیداتوری وی دارند از این رو احتمال میرود او در حاشیه، برنامههای خود را جهت حضور در میدان رقابت نفسگیر در خرداد سال آینده آماده و در زمان معین روزه سیاسیاش را افطار میکند. به هرحال باید منتظر رویدادهای مهم در یک ماه آینده ماند.
#ثامن
#روشنگری
#پژواک_هادی
#نشستهای_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
آمریکا: برای ترغیب ایران به #مذاکره مشوقی نداریم
سخنگوی وزارت خارجه #آمریکا:
🔹ما برای ترغیب ایرانیها برای آمدن به میز مذاکره هیچ مشوق یکجانبهای به آنها پیشنهاد نخواهیم کرد.
🔹تنها و تنها در صورتی که ایران به میز مذاکره بیاید آماده رایزنی بر سر طرحهایی هستیم که میتواند دو طرف را به سمت مسیر پایبندی دوجانبه به برجام سوق دهد.
🔹در نهایت، نقطهای که میخواهیم به آن برسیم «پایبندی در برابر پایبندی» است، اگر ایران به پایبندی کامل برگردد ایالات متحده نیز همین کار را انجام خواهد داد.
🔹این تحولی لازم اما ناکافی خواهد بود، ناکافی از آن جهت که ما بعد از آن [بازگشت به برجام] دنبال طولانیتر کردن و قویتر کردن توافق خواهیم بود و از آن به عنوان سکویی برای مذاکره در خصوص توافقات متعاقب استفاده خواهیم کرد.
#ثامن
#روشنگری
#پژواک_هادی
#نشستهای_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
#ائتلاف ۱۶ کشور از جمله ایران بر #ضد_تحریم و زور
رویترز:
🔹 ۱۶ کشور از جمله ایران و چین در تلاش برای تشکیل ائتلافی جهت دفاع از منشور ملل متحد، مقابله با تحریم و زور یکجانبه هستند.
🔹نام این ائتلاف «گروه دوستان مدافع منشور ملل متحد» است.
#ثامن
#روشنگری
#پژواک_هادی
#نشستهای_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
#بیانیه ضد یمنی آمریکا و اروپا در حمایت از عربستان
🔹آمریکا و کشورهای ایتالیا، فرانسه، انگلیس و آلمان در بیانیهای مشترک علیه یمن، حملات #یمنیها به مواضع ائتلاف #سعودی در شهر مارب را محکوم کردند.
🔸در این بیانیه هیچ اشارهای به جنایات سعودی در یمن نشده است.
#ثامن
#روشنگری
#پژواک_هادی
#نشستهای_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
🇮🇷🍁
🍁
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: تبعات کاهش حضور گسترده در انتخابات
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
🔸🌺🔹
✅ تبعات کاهش حضور گسترده در انتخابات
۱) انتخاب کسی که مطلوب شما نیست
۲) احتمال انتخاب یک دولت ضعیف یا بدون پشتوانه
۳) سلب حق مشارکت خود در برون رفت از وضعیت موجود
۴) تداوم شایعات و هرز روی ظرفیتهای کشور
۵) خدشه بر عزت و اقتدار کشور
۶) تداوم فشار سلطهگران بر ایران
۷) گستاخی بیشتر بدخواهان ملت ایران
۸) تهدید منافع ملی و امنیت ملی کشور
۹) خدشه بر کارآمدی نظام و اعتماد مردم به آن و در نتیجه تداوم مشکلات موجود
#ثامن
#روشنگری
#پژواک_هادی
#نشستهای_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
🍁
🇮🇷🍁
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
🇮🇷🍁
🍁
✅ #پوستر
🌺 #مقام_معظم_رهبری
بزرگداشت شهدا برای آیندهی این کشور، حیاتی و ضروری است. ۱۳۹۳/۱۱/۲۷
🔹🌺🔸
💠 ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی باد.
#ثامن
#شهید
#روشنگری
#پژواک_هادی
#نشستهای_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
🍁
🇮🇷🍁
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
🔴 #تا_انتخابات| چند ملاحظه در مورد انتخابات ۱۴۰۰
1⃣ اين روزها نامهای مختلفی به عنوان نامزدهای احتمالی با آب و تاب فراوانی در رسانهای مختلف شنيده می شود. بايد توجه نمود که بخش عمدهای از اين اخبار، شايعات احتمالی و گمانهزنی هايی است که برای تحقق عينی آن بايد همچنان منتظر بود تا به زمان ثبت نام کانديداها نزديکتر شويم.
2⃣ برخی افراد احساس تکليف کرده و خود را آماده ورود به عرصه انتخابات می کنند در حالی که از چنين توانی برخوردار نيستند. خطاب به اين افراد بايد گفت که جايگاه رياست جمهوری جايگاه تجربه آموزی و آزمون و خطا آن هم در دهه پنجم انقلاب اسلامی نيست! لذا اگر در خود صلاحيت لازم برای چنين نقش آفرينی را نمی بينند، اعتماد به نفس کاذب را کنار گذاشته و اجازه دهند تا فضا برای نقش آفرينی و فعاليت شايستگان از اين ملت فراهم آيد.
3⃣ اگر از منظر جريانی به تکثر نامزدهای انتخاباتی توجه گردد، بايد گفت پيروز انتخابات، جريانی است که بتواند صحنه تکثر نامزدها را در اردوگاه سياسی خود کنترل کرده و آنان را متناسب با شرايط و مبتنب بر تقسيم کاری دقيق در صحنه نگه داشته و مبتنی بر برنامهای حساب شده يکی پس از ديگری پس از فعال سازی پايگاه رای و انتقال کامل رای آنان به سبد نامزد نهايی، از رقابتهای انتخاباتی خارج کند تا در نهايت نامزد نهايی با سنگينترين سبد رايی در ميدان رقابت سياسی باقی بماند. اما اگر چنين مديريتی در صحنه رقابت سياسی در اردوگاهی سياسی نباشد، حاصل تکثر موجود، تفرق و جدال درون گروهی بوده و حاصلی جز تضعيف برای اين جريان نخواهد داشت.
4⃣ ملاحظه ديگر توجه به اين حقيقت است که آنچه در نظام اسلامی محبوبيت و مقبوليت دارد، مسابقه برای خدمت است، نه رفابت برای منفعت و کسب قدرت! ؛ رهبر معظم انقلاب بارها در ديدار با فعالين سياسی کشور بر اين حقيقت تاکيد داشته اند. به عنوان نمونه در ديدار با کارگزاران نظام اسلامی می فرمايند: «انتخابات می تواند مايهی اتحاد باشد؛ میتواند تشجيع کنندهی به سرعت عمل و پيشرفت باشد؛ با رقابت مثبت. هر گروهی سعی کنند برای خدمتگزاری به اين ملت، سهم متناسب با خودشان را که لايق خودشان می دانند، به دست بياورند؛ هيچ اشکالی ندارد. اين رقابت مثبت به جامعه نشاط می بخشد، ما را زندهدل میکند، روح جوانی را بر جامعه ی ما حاکم میکند"
🖌 #مهدی_سعیدی
#ثامن
#روشنگری
#پژواک_هادی
#نشستهای_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
۲۲ اسفند ۱۳۹۹