💢واکنش ایران به بیانیه ضد ایرانی اتحادیه عرب
🗣سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹اقدام ایران بر مبنای حق مشروع در مقابله با عناصر تروریستی و وابسته به رژیم صهیونیستی در اربیل عراق صورت گرفت.
🔸ایران در برخورد بازدارنده با منابع تهدید کننده امنیت ملی و نیز دفاع از امنیت شهروندان خود و تنبیه جنایتکاران تردید نخواهد کرد.
🔹از دولت عراق انتظار میرود به توافقنامه امنیتی که بین دو کشور در سال گذشته امضا گردیده متعهد باشد و مفاد آن را به صورت کامل اجرا نماید.
#ثامن_مقداد
🔻چند نکتهٔ مهم در بارهی حملهٔ روز شنبه اسرائیل
🔹حملهٔ امروز اسرائیل به دمشق که هدف آنها مشخصاً مستشاران بلند پایه و اثرگذار ایرانی بود، به تلافی سه حمله اثر گذار ایران خصوصا اربیل انجام شد.
این قضیه طبیعی ست و نباید دچار تحلیل و واکنش های غلط از جمله اینکه «چرا داریم این تعداد شهید میدهیم، چرا اسرائیل جرئت میکند ما را بزند، چرا واکنش بازدارنده نمیدهیم و....؟!!» بشویم.
🔹ما شاهدِ یک اتفاق بی نظیر تاریخی یعنی طوفان الاقصی هستیم و به تعبیر رهبری چنین سطحی از مبارزه و جنگِ با اسرائیل را از ابتدای مبارزات آزادی فلسطین تا کنون سراغ نداریم! پس نباید در مواجههی کشورمان نسبت به اوضاعِ خاص منطقه، دنبال یک شرایط عادی و عافیت طلبانه باشیم.
لبنان به عنوان یکی از طرفین درگیرِ جنگ از ابتدای شروع طوفان الاقصی تا کنون تعداد زیادی شهید تقدیم کرده و همچنان هم چند روز یک بار خبر شهادت تعدادی از رزمندگان این جبهه به دستِ رژیم صهیونسیتی منتشر میشود.
اینکه توقع داشته باشیم همه هزینه بدهند جز ما، تفکری معیوب است! ما برتری نسبت به دیگر کشورهای جریان مقاومت نداریم، بلکه به عنوان قطبِ مقاومت طبیعی است که فشار ها بر ما بیشتر هم باشد و قطعا در چنین شرایطی زد و خوردهای متعدد طبیعی میباشد.
🔹حمله موشکی امروز اسرائیل به تلافی اربیل، نشان میدهد سطح واکنش و تنش بین ایران و اسرائیل دارد وارد مرحله جدید و حساسی میشود و نباید از این اتفاق نگران شد زیرا این پازلِ خداست که تعیین میکند مهره های اصلی، کِی و چه اندازه وارد بازی شوند تا به هدف نهایی یعنی شکست کامل اسرائیل نزدیک شویم. باید به مهره چینی و تدبیر خدا اعتماد کرد که تدبیر او مافوق همه تدبیرهاست.
بنابراین از خداوند خواستار پیروزی کشورهای محور مقاومت و نصرت رزمندگان اسلام و استقامت روحی خودمان هستیم.
ان شاءالله تعالی.
#ثامن_مقداد
💢تطهیر غرب با هواپیماهای برجامی
🔰در هفتهای که گذشت، برخی پایگاههای معتبر بینالمللی اعلام کردند، قرارداد شرکتهای هواپیمایی ایران از فهرست سفارشات سازندههای اروپایی حذف شده است. این موضوع از سوی مقامات ایرانی نیز تأیید شد. انتشار این اخبار سبب شد تا جریانی در کشور با تحلیلهای جهتدار، اینگونه القا کنند که مقصر اصلی لغو قراردادهای هواپیمایی دولت ایران است؛ اما واقعیت ماجرا چیست؟
🔸۱ـ پس از توافق برجام در سال ۲۰۱۵ و تعلیق تحریمهای اقتصادی، شرکت هواپیمایی ایرانایر قرارداد خرید ۲۰۰ فروند هواپیما را با بوئینگ آمریکا، ایرباس اروپا و شرکت فرانسویـ ایتالیایی ایتیآر به امضا رساند.
🔹۲ـ در مدت سه سال اجرای برجام (تا خروج واشنگتن از برجام)، از این قرارداد تنها دو فروند ایرباس ۳۳۰A، یک فروند ایرباس ۳۲۱A و ۱۳ فروند ایتیآر (از طریق شرکتهای خصوصی) وارد شد. این واردات قطرهچکانی و همراه با شروط فراوان که واشنگتن در مذاکرات متعدد، واگذاری مابقی هواپیماها را منوط به مسائل خارج از توافق میکرد، همیشه به عنوان دستاویز جریانی برای تطهیر بدعهدی غرب استفاده میشد.
🔸۳ـ نکته مهم در توافق ایرباس این بود که این توافق به دریافت مجوز صادرات از سوی دولت آمریکا مشروط بود؛ زیرا در ساخت هواپیماهای ایرباس، قطعات ساخت آمریکا به کار رفته است و مطابق قوانین تحریمها، صادرات تجهیزات به ایران در شرایطی امکانپذیر بود که زیر ۱۰ درصد از قطعات آن آمریکایی باشد.
🔹۴ـ این قراردادها، با صدور مجوز اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا (اوفک) منعقد شده بود و در مرحله اول تا پایان ۲۰۲۰ اعتبار داشت و قرار بود طی مذاکراتی در این سال، برای سالهای بعد نیز تمدید شود؛ اما بهدنبال مخالفت و کارشکنیهای آمریکا، این مجوزها در ۸ می ۲۰۱۸ لغو شد.
🔸۵ـ ایران همانگونه که با وجود نقض معاهده برجام از سوی آمریکا، به این معاهده پایبند ماند، در مورد قراردادهای خرید هواپیما نیز خود را از قرارداد خارج نکرد و بهخصوص در قرارداد با ایرباس، سعی کرد آن را حفظ کند؛ اما طرف مقابل از اجرای قرارداد تمکین نمیکرد.
🔹۶ـ توجه به این نکته نیز مهم است که ایرباس طبق قرارداد، در پشتیبانی و تأمین قطعات و بهروزرسانی آنها متعهد بود، اما هیچ گاه به اجرای آن پایبند نبود. از همین جهت بخشی از این هواپیماهای برجامی به دلیل نبود قطعات تعویضی زمینگیر شدند. بنابراین ادامه قراردادهای هواپیمایی با خروج آمریکا از برجام و وضع تحریمهای جدید، عملاً غیر ممکن شد و واشنگتن از آن برای تحمیل خواستههای خود به تهران استفاده کرد؛ در حالی که دولت فعلی و گذشته نیز در لغو این قرارداد هیچ نقشی نداشتند؛ اما جریان غربگرا به دلایل حزبی و سیاسی و تعهد در پرستش غرب، با تحلیل وارونه به دنبال مقصرنمایی از ایران هستند تا بدعهدی غرب را از ذهن ایرانیان خارج کنند.
#ثامن_مقداد
💢ضربه تروریست ها از خاک همسایگان/ وقتی راه فراری برای دشمن نیست
🔸جنایت تروریست ها در خاک ایران و کشتار کودکان و مردم بیگناه در کرمان و شاهچراغ و مدافعان امنیت در راسک و پاسگاه های مرزی کشور انتقام سخت ایران را با بمباران مقر آنها در اربیل عراق و پاکستان به همراه داشت. امری که واکنش های بسیاری با تبلیغات دروغ صهیونیست ها در داخل و خارج به همراه داشت.
#ثامن_مقداد
💢دلسردی عامل مضر اجتماع مدنی/ وقتی سیاهنمایی اسلحه مخفی دشمن میشود
🔹سیاه نمایی و دلسردپراکنی و ناامیدی اسلحه مخفی دشمن در مسیر نابودی جوامع است؛ نسخهای که سالهاست برای کشور ما پیچیده و مهرهها و عواملش را هم چیده است که نیاز به هشیاری و توجه مسلم متولیان به آن در مسیر پر فراز و نشیب فعلی وجود دارد.
#ثامن_مقداد
💢ظهور هیلتر در اروپای ۲۰۲۴! / در پتسدام چه اتفاقی رخ داده است؟
🔹اتحادیه اروپا از درون تهی شده است! این گزاره ایست که این روزها بیش از پیش در اعتراضات عمومی شهروندان اروپایی تثبیت شده و حتی در آلمان، شکل و شمایلی جدیتر نسبت به سایر کشورها گرفته است. ظهور نئونازیسم و رسمیت بخشی به افرادی که به نوعی مروج عقاید هیلتر و نازیها هستند، به معنای عقبگرد اروپای سال ۲۰۲۴ میلادی به نیمه اول قرن بیستم است. این عقبگرد، پیش در آمدی برای ظهور روزها و لحظات سخت برای اروپاییان خواهد بود. تنها یکی از آثار این روند، فروپاشی اتحادیه اروپا و منطقه یورو خواهد بود.
#ثامن_مقداد
💢دنبال اکثریت هستید یا اقلیت؟
🔹بررسی روندهای انقلاب اسلامی از زمان پیروزی تا به امروز نشان میدهد، جمهوری اسلامی ایران مهد مردمسالاری یا به عبارت برخی مهد دموکراسی بوده است. اهمیت مردم برای نظام اسلامی به اندازهای است که امام(ره) به پشتیبانی مردم دولت تعیین میکنند و رهبر معظم انقلاب به پشتیبانی از مردم همه فتنهها را ناکام میگذارند. بنابراین، این اکثریت مردم هستند که به حکومت اسلامی قدرت دادند و با همین پشتوانه هم نظام به موفقیتهای بزرگی رسیده است. در همین راستا، نگاه به رفتار دشمنان در طول ۴۵ سال گذشته نشان میدهد، آنها برای ایجاد دوگانههای صوری بین مردم و نظام، بحران مشروعیت و ناکارآمدی را مطرح میکنند تا مردم را مقابل نظام اسلامی قرار دهند. در واقع، در این سیاست تلاش میشود با «تصویرسازی غلط» از حکومت و ایجاد تصویری مطلوب از خود یا خودیها، تصویری ناموجه و مخدوش را از انقلاب اسلامی نشان دهند.
🔸این در حالی است که رفتار نظام در طول چهار دهه گذشته کاملاً بر مبنای دموکراسی و مردمسالاری دینی بوده است و به نوعی انتخابات سر منشأ همه فعل و انفعالات در کشور بوده است؛ به گونهای که هیچگاه بنیصدر بدون انتخابات نمیتوانست رئیسجمهور شود و بسیاری دیگر که با اعتقاد حکومت اسلامی به رأی مردم در اریکه قدرت قرار گرفتند. معنی این جمله این است که نظام اسلامی برگرفته از اکثریت مردم مسیر خود را در پیش گرفته است. البته در این میان برخی به دلیل حضور ۸۵ درصدی مردم در پای صندوق رأی، اقدام به فتنهانگیزی کردند تا در مقابل رأی مردم بایستند؛ ولی باز هم حکومت اجازه دست درازی به رأی مردم را نداد. از طرف دیگر، هر دولتی با رأی اکثریت مردم که در کشور سر کار آمده، تلاش کرده است تفکر خود را ولو به اشتباه مطرح کند که برجام نمونه واقعی از این سیاستهاست.
🔹حال اینکه امروز در داخل کشور عدهای از حکومت اقلیت بر اکثریت سخن میگویند، نهایت تعجب را دارد. آیا ادعای سخنان این چنینی در مدت زمان محدود تا انتخابات تلاشی برای برگزاری انتخابات پرشور است و به اصطلاح تلاشی برای حضور اکثریت مردم است یا تلاشی برای برگزاری انتخابات اقلیت؟
از طرفی متهمسازی حکومت به اقلیت در حالی مطرح میشود که نظام اسلامی برای حضور اکثریت مردم نهایت تلاش را بهکار گرفته است که منکران آن کافی است تنها بیانات رهبر معظم انقلاب را در طول یک سال اخیر مرور کنند.
#ثامن_مقداد
💢ایران دارد ما را تنبیه میکند
🔹مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مصاحبهای با خبرگزاری «فرانسه» مدعی شد: «جمهوری اسلامی ایران همکاری خود با این نهاد بینالمللی را به حداقل رسانده است.»
🔸«رافائل گروسی» به این خبرگزاری گفت: «اوضاع ناامیدکننده است. فعالیتهای ما در آنجا ادامه دارند، اما در کمترین سطح. آنها دارند همکاری با ما را به شکلی بیسابقه محدود میکنند.»
🔹او در این مصاحبه که در حاشیه اجلاس داووس انجام شد، مدعی شد: «ایران برخی از بازرسهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی را به خاطر ملیتهایشان نپذیرفته و رد کرده است.»
🔸این ادعاها در حالی مطرح است که ایران بارها تأکید کرده، اقدامات و فعالیت هستهای خود را بر اساس انپیتی و پادمان پیش میبرد. مدیر کل آژانس در ادامه گفت: «این راهی برای تنبیه ماست.»
#ثامن_مقداد
🔰معاون سخنگوی پنتاگون با بیان اینکه از ۷ اکتبر در مجموع ۱۴۰ حمله به پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه انجام شده است، اعلام کرد، ۵۷ مورد از حملات انجام شده در عراق و ۸۳ مورد در سوریه بوده است. «سابرینا سینگ» همچنین درباره اینکه ارتش یمن اعلام کرده در صورت توقف حملات اشغالگران به غزه، به اقدامات خود پایان خواهد داد، مدعی شد هیچ ارتباطی بین آنچه در دریای سرخ اتفاق افتاده و آنچه در غزه رخ داده، وجود ندارد.
🔰روزنامه «آرمان ملی» نوشت: «احتمال این ائتلاف را در حد صفر میدانم؛ چرا که مجموعه اصلاحطلبان فعلاً تحت عنوان جبهه اصلاحات ایران تصمیمگیری میکنند و بنابراین به لحاظ رسمی و حقوقی اعلام رسمی کردند و اطلاعیه هم دادند که نامزدی در انتخابات پیش رو ندارند. البته ممکن است بخشی از بدنه جبهه اصلاحات که به اعتدالیون نزدیکتر هستند، آرای انفرادی داشته باشند که کارهای انفرادی با تشکیلاتی فرق میکند.»
🔰«شاهدخت ریما» دختر بندر آل سعود، سفیر عربستان در واشنگتن گفت: «فکر میکنم مهمترین چیزی که باید بدانیم این است که عربستان عادیسازی روابط را در قلب سیاست خود قرار نداده، بلکه صلح و رفاه را در مرکز سیاست خود قرار داده است.» وی اظهار داشت: «مردم فلسطین سزاوار یک کشور مستقل هستند. پادشاهی عربستان نیاز اسرائیل به احساس امنیت را میفهمد، اما این نباید به ضرر فلسطینیها باشد.»
🔰وزارت بازرگانی و صنعت هند از رشد ۲۱ درصدی تجارت این کشور با ایران در یازدهمین ماه سال ۲۰۲۳ خبر داد. مبادلات تجاری دو کشور در نوامبر ۲۰۲۳ به ۱۹۱ میلیون دلار رسیده است. این رقم در مدت مشابه سال قبل ۱۵۸میلیون یورو اعلام شده بود. بر اساس این گزارش، صادرات هند به ایران در نوامبر ۲۰۲۳ با رشد ۳۰ درصدی در مقایسه با نوامبر ۲۰۲۲ به ۱۳۲ میلیون دلار رسیده است.
🔰خبرگزاری «رویترز» با استناد به رسانههای پاکستان گزارش داد، دولت این کشور تصمیم گرفته است به مناقشه با ایران پایان داده و روابط کامل دیپلماتیک با ایران را از سر بگیرد. رویترز گزارش داد، کابینه پاکستان در جلسهای به ریاست نخستوزیر پیشبرد امور این کشور، انجام اقدامات لازم برای احیای کامل روابط دیپلماتیک با ایران را تأیید کرد.
🔰رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی گفت: «تلاش ما این است که حضور زنان را در مجلس بیشتر کنیم. زنان تنها برای مسائل زنانه نباید وارد مجلس شوند. تعداد زنان ما در مجلس تناسبی با واقعیتهای جامعه ندارد. چرا در ۲۹۰ نماینده مجلس باید تعداد خانمها تنها ۱۷ نفر باشد؟!»
#ثامن_مقداد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ۱۹ شاخصه نماینده مجلس شورای اسلامی در تراز انقلاب اسلامی ایران در بیان رهبر معظم انقلاب
#ثامن_مقداد
•
شبهات انتخابات.pdf
1.8M
فایلpdf
#عنوان_کتاب : شبهات انتخابات
چرا رای بدهیم؟
با این اوضاع مملکت چرا رای بدهیم؟
نویسنده: حجت الاسلام راجی
تعداد صفحات : ۶۸
#جهاد_تبیین
#نکات_ناب
#ثامن_مقداد
هدایت شده از خبرگزاری بسیج مقداد
تهران، شهر شهدا
از امروز آغاز دهه شهدایی و اجلاسیهی کنگره ملی 24 هزار شهید پایتخت
یادواره شهدای منطقه 10 بصورت میدانی، امروز در میدان جمهوری اسلامی، ساعت 15 تا 19
#ناحیه_مقداد
#خبرگزاری_بسیج_مقداد
🆔 @basiji_meghdad