رئیس سازمان محیط زیست دروغ میگوید!
حمید انصاری، قائممقام موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در ارتباط با اظهارات اخیر عیسی کلانتری رئیس سازمان محیطزیست دولت دوازدهم درباره فتوا و درخواست امام راحل (ره) مبنی بر پخش آواز بانوان، بیانیهای صادر کرد. در این بیانیه آمده است: «آنچه که در این اظهارات در رابطه با گفتگوی وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی با امام خمینی و ادعای «دستور حضرت امام به ایشان در استفاده از آواز تکخوانی زن در برنامههای ارشاد»، بیان گردیده است، بنا به اسناد این مؤسسه و همچنین بنا به تکذیب جناب آقای خاتمی در پاسخ به استفسار موضوع از ایشان، صحیح نبوده و با واقعیت امر تفاوت فراوان دارد. به موجب تماسها و بررسی دقیق بهعملآمده، واقعه بدینصورت بوده است؛ مدیرکل وقت ارشاد اسلامی استان فارس، در دیدار با وزیر ارشاد وقت، گزارش میدهد که طی استفتائی از حضرت امام خمینی (س)، نظر ایشان را در رابطه با «حکم شرعی همخوانی زن و همچنین حکم تکخوانی زن»، جویا شده است و حضرت امام در جواب مرقوم داشتهاند: «اگر مفسدهای بر آن مترتب نباشد، بلامانع است». روشن است که آنچه حضرت امام در پاسخ به استفتای مذکور فرمودهاند همان نظر فقهی حضرت امام – و جمعی دیگر از مراجع عظام است - که در موارد دیگر و استفتائات بیان شده است.
@pezvakhadi
✍رقابت براي خدمت
💎همه تلاشها و فعالیتهای سياسي در ميان احزاب و گروههای سياسي آنگاه ارزشمند است که در خدمت تأمین منافع ملي و کارآمدسازي نظام سياسي باشد تا بتوان بر مشکلات فائق آمد و مسير دستيابي به اهداف هموار گردد. دراینبین نهادهاي سياسي نيز ابزارهايي براي کارآمدي نظام سياسي به حساب ميآيند که دستيابي به قدرت در اين مجموعهها از طريق رقابت سياسي حاصل میآید. آخرين رقابت سياسي ميان احزاب کشور در اسفندماه 1398 بود که در آن تکليف نمايندگان مجلس يازدهم مشخص شد.
نکته تحلیلی: مجلس يازدهم در هشتم خردادماه آغاز به کار خواهد کرد و تا شروع به کار مجلس طبيعي است که بخشي از ذهن نمايندگان منتخب، به چينش تقسيمات داخلي مجلس مشغول شود. مهمترین بحث در اين زمينه تعيين هیئترئیسه و در صدر آن رئیس مجلس است که با توجه به اختياراتي که اين جايگاه دارد، همواره رقابتي جدي براي تکيه زدن بر اين صندلي بین منتخبين وجود داشته است. اين رقابت را بايد امري طبيعي دانست که همواره در ادوار مجلس وجود داشته و در ذات خود امر قبيحي به حساب نميآيد، بالأخص آنکه با رعايت اصول و قوانين اخلاقي و مبتني بر شایستهسالاری و منافع ملي صورت گيرد و حاصل رقابت نيز واگرايي و چنددستگي و دلخوري در ميان منتخبان مردم نگردد؛ اما در اين ميان برخي جريانهاي سياسي که اتفاقاً موفقيت چنداني در انتخابات دوم اسفندماه سال گذشته نداشتهاند، تلاش ميکنند که اين رقابت طبيعي را بهمثابه رقابت سهمخواهانه فاتحان مجلس ترسيم نمايند و منتخبين مردم را قدرتطلبانی معرفي کنند که به جاي توجه به مشکلات کشور و مردم، مشغول تقسيم قدرت ميان خود هستند!
نکته راهبردی: باید دقت داشت که رقابت بر سر کرسی هیئت رئیسه مجلس یک امر طبيعي است که نبايد نگران آن بود. لیکن در پس اقدام رسانهاي مذکور از سوی جریان سیاسی خاص، نيت خيرخواهانهاي مشاهده نميشود! از سوي ديگر بايد به منتخبان مردم، بالأخص آنان که خود را شايسته رياست بر مجلس ميبينند و يا حضور در هیئترئیسه را فرصتي براي انجام بهتر وظايف ميدانند، يادآوري نمود که آنچه در پيش روي آنان است بايد به فرصتي براي خدمت بدل گردد. هرگونه انحراف از اين جهتگيري کلان، انحراف از پيمان نمايندگي مردم است. بهواقع مشروعيت نمايندگان مجلس در حرکت مبتني بر منافع ملي و براي خدمت به مردم است و اگر نمايندهاي مسير ديگري را در پيش گيرد، خيانت در امانت کرده و اعتبار نمايندگي خود را از دست داده است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
❇️ رهبر انقلاب: وقتی میتوانیم ماهواره به فضا بفرستیم یعنی جهش تولید هم شدنی است
رهبر معظم انقلاب اسلامی:
🔹 متأسفانه عدهای در کشور به طور دائم میگویند نمیشود و نمیتوانیم در حالیکه میتوانیم و دلیل آن هم این است که ما وقتی میتوانیم یک ماهوارهبر را با سرعت ۷۵۰۰ متر بر ثانیه به فضا پرتاب کنیم و ماهواره را در مدار قرار دهیم و یا در صنایع دفاعی آن پیشرفتهای بزرگ را داشتهایم؛ پس در تولید هم میتوانیم به جهش دست یابیم.
🔹 آن ذهن و فکری که میتواند ماهواره را تولید کند و برای ارسال ماهواره بعدی در مدار ۳۶ هزار کیلومتری هدفگذاری کند، قطعاً چنین روحیه، ابتکار و خلاقیت برای تولید خودرو با مصرف ۵ لیتر بنزین در یکصد کیلومتر و در دیگر بخشهای تولید نیز دارد. ۹۹/۲/۱۷
@pezvakhadi
🔻 در آستانه فروپاشي
🌐رقابت جريانهاي سياسي محدود به ايام انتخابات نميشود. دامنه رقابتهاي انتخاباتي تا ماهها روابط بين احزاب سياسي را نيز تنظيم و تدبير ميکند. انتخابات اسفندماه هرچند تمام گرديده و فضاي کرونايي کشور اجازه نداد تا چندان دنباله سياسي آن در فضاي رسانهاي کشور تداوم يابد، اما ازآنجاکه مجلس يازدهم تا کمتر از يک ماه آينده آغاز به کار خواهد کرد، همچنان رقابتهاي سياسي پيرامون آن قابلمشاهده است.
🔍نکات تحلیلی:
🔸 تيم تبليغاتي اصلاحطلبان با همه توان خود فعال شده تا تصوير مدنظر خود را از اوضاع مجلس آينده در اذهان عمومي شکل دهد. بزرگنمايي اختلافات طبيعي در اردوگاه نيروهاي انقلاب کاري است که اصلاحطلبان آغاز کردهاند و در کنار آن از خطر تندروها و احمدینژادیها و ... سخن ميگويند تا افکار عمومی را نسبت به مجلس نگران سازند. اين خط خبري پس از آني آغاز شده است که اصلاحطلبان در انتخابات مجلس کاري از پيش نبردند و يکي از سنگينترين شکستهاي انتخاباتي خود را در طي سالهاي اخير تجربه کردهاند.
🔹 فارغ از اقتضاي طبيعي رقابت جريانهاي سياسي، بخشي از اين مباحث را بايد در راستاي سرپوش گذاشتن بر واگرايي در اردوگاه اصلاحطلبان ارزيابي کرد. اصلاحطلبان مدتهاي مديدي است که با چالشهاي جدي در درون خود درگيرند. بدون شک مهمترین علت ناکامي در انتخابات گذشته را نيز در وجود اين شکافهاي درون اردوگاهي بايد دنبال نمود. خروج از اين وضعيت نيازمند تکانههايي است که در سال جديد اخباري از آن شنيده ميشود. ۳۰ فروردين 1399، محسن رهامي عضو حقيقي شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در يک گفتگو تصريح کرد که اصلاحطلبان «بايد سازماندهی تشکيلاتي کارآمد و مطابق با شرايط و اوضاعواحوال جديد و خصوصاً اصلاح رابطه اصلاحطلبان با مردم و نزديکتر شدن به بدنه جامعه و اصلاح و بازنگري اهداف و آرمانهاي اصلاحات، همچنين طراحي جديدي براي مانيفست اصلاحات پيريزي کنند.»
🎯نکته راهبردی: واقعيت آن است که با شکست در انتخابات اسفندماه، زمان فروپاشي اردوگاه اصلاحطلبان فرا رسيده است. خبر استعفاي موسوي لاري خود نشانهاي ديگر از اين ماجرا است و پرده از اوضاع نابسامان اصلاحطلبان و اختلافات جدي آنها برميدارد. موسوي لاري در اين نامه تأکید کرده که «نبايد از بازنگري در ساختار و سازوکار نهادهاي اجماعي اصلاحطلبان در عرصههاي گوناگون غفلت کرد.» در هفتههای آتي بايد منتظر اخبار جديدي از تحولات بنيادين در اردوگاه اصلاحطلبان باشيم.
#حرف_روز
#تحلیل_ویژه
#بصیرت_انقلابی
🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@pezvakhadi
🍀🍀امام حسنی ها🍀🍀
🌺به مناسبت میلادمبارک کریم اهل بیت،امام حسن مجتبی (ع)
➖➖➖➖➖➖➖➖
🌺#پويش[[ ذخيره آخرت ]]
🍀افتخاراداره مردمی هيات رزمندگان غرب تهران با27سال سابقه فعاليت
🍀سالانه برگزاری 110جلسه به طورمتوسط
🌺مکان:
مهديه امام حسن مجتبی(ع)با 5500 متر مربع مساحت
🌺لزوم حفظ و نگهداری مکان
⬅هزینه های تعمیرونگهداری: درسه ماه اخیر بیش از 120 میلیون تومان(ادامه دارد)
🌺برنامه هادرشرایط کرونایی: 🌺پخش زنده مجازی جلسات 🌺هفتگی دوشنبه شب ها
🌺دعاو مناجات شب های ماه مبارك رمضان ازساعت 22:45
⬅بااستفاده ازفضاهای مجازی موجودوپخش باکیفیت وسرعت مناسب
⏪بحمدالله باده ها هزاربیننده درایران وجهان
✔نيازفوری به كمك مالی
✔ پرداخت به روش های ماهانه،مناسبتی،نذورات و...
بانک ملت 6104337770072609
✔شماره حساب دائمی است.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🌺خداوندبه جانتان برکت،به مالتان وسعت وامواتتان را مورد لطف ورحمت خودقراردهد.
🌺 ➖🌺 ➖🌺 ➖🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم کلاسی عزیزم سردار سرافراز سپاه اسلام شکیبا سلیمی شهادتت مبارک
عربیان
#تفسیر_قرآن
🔺نکته ای از جزء سیزدهم
💠اکثر ایمانها، آلوده به شرک است
وَ مَا یُؤْمِنُ أَكْثرَُهُم بِاللَّهِ إِلَّا وَ هُم مُّشْرِكُونَ(106- یوسف) اکثر آنها كه ایمان می آورند، ایمانشان آمیخته با شرك است و مشرک هستند.
مراد از این شرک آن شرک آشکار بت پرستان نیست؛ زیرا هیچ مومنی اهل پرستش بت نیست و بر آن سجده نمی کند؛ بلکه منظور، شرک پنهان است که امام هادی علیه السلام در توصیف آن فرمود: نفوذ شرك در ضمیر مردم، پنهانتر از آنست كه مورچه سیاهى در شب تیره و تار بر روى گلیم سیاهى راه برود. وقتى انسان در آن شرائط متوجه راه رفتن مورچه نشود قطعا از این شركی كه پنهانتر از آنست هم آگاه نخواهد شد.شرک آن است که انسان در اداره امور عالم به منشا اثری غیر از خداوند متعال عقیده پیدا کند و او را شریک خدا قرار دهد.
امام صادق علیه السلام در توضیح این آیه فرمود: شرک در این آیه شرک در طاعت است؛ نه شرک در عبادت.
🔸دو روایت مهم در توضیح این مطلب
1. امام باقر علیه السلام فرمود: گناهانی که مومنین مرتکب می شوند همان شرک طاعت است زیرا با آن کارها، در حقیقت شیطان را اطاعت کرده اند پس در زمینه اطاعت، برای خدا شریک قائل شده اند.
در نتیجه می توان گفت که هر گناهی ریشه در شرک به خدا دارد. و این حکم به شرک در صورتیست که فرد متوجه نباشد که کار او تبعیت از شیطان است؛ زیرا اگر این اطاعت را با آگاهی و از روی عمد انجام دهد کار او از مرحله شرک گذشته و به کفر می رسد.
2. مالک بن عطیه می گوید از امام صادق علیه السلام پرسیدم منظور از شرک اکثریت مومنین که در آیه آمده است چیست؟ امام فرمودند: مقصود مثل این حرفهایی است که گاهی انسان می گوید «اگر فلانى نبود من نابود می شدم»، «اگر فلان كس نبود من به فلان ناراحتى مبتلا مىشدم»، «اگر فلانى نبود خاندان من، اهل و عیالم از بین می رفتند».
او با این اندیشه اشخاص را موثر در زندگى خود مى بیند و براى خدا در رازقیت و در تاثیر شریك قرار می دهد. عرض كردم: این چنین بگوید چطور؟ «اگر خداوند به وسیله فلانى بر من لطف و منت نمی گذاشت من نابود می شدم» آیا باز هم اشكالى دارد؟ حضرت فرمود: اگر این گونه بگوید مانعى ندارد. چون در این بینش خداوند متعال را مؤثر، مسبب، وسیله ساز و دیگرى را وسیله می داند.
پیشاپیش ولادت امام حسن مجتبی(علیه السلام) مبارکباد.
🍀🌸🍀🌺🍀🍄🍀🌺
قالَ عليه السلام:
مَنْ قَرَءَ الْقُرْآنَ کانَتْ لَهُ دَعْوَةٌ مُجابَةٌ، إمّا مُعَجَّلةٌ وَإمّا مُؤجَلَّةٌ.
فرمود: کسي که قرآن را - با دقّت - قرائت نمايد، در پايان آن - اگر مصلحت باشد - دعايش سريع مستجاب خواهد شد - و اگر مصلحت نباشد - در آينده مستجاب مي گردد.
[دعوات راوندی ص۲۴]
🇮🇷
☘🌺
🍀🌸🌼
☘🌻🌺🌸
🌿🌺🌼🌸🌻
@pezvakhadi
حدیث دوم از امام حسن مجتبی (علیه السلام) به مناسبت ولادت امام(علیه السلام):
🌺☘🌸🍀🌺🍀
قالَ عليه السلام:
هَلاکُ الْمَرْءِ في ثَلاثٍ: اَلْکِبْرُ، وَالْحِرْصُ، وَالْحَسَدُ؛ فَالْکِبْرُ هَلاکُ الدّينِ، وَبِهِ لُعِنَ إبْليسُ. وَالْحِرْصُ عَدُوّ النَّفْس، وَ بِهِ خَرَجَ آدَمُ مِنَ الْجَنَّةِ. وَالْحَسَدُ رائِدُ السُّوءِ، وَمِنْهُ قَتَلَ قابيلُ هابيلَ .
هلاکت و نابودي دين و ايمان هر شخص در سه چيز است:
تکبّر، حرص، حسد.
تکبّر:
سبب نابودي دين و ايمان شخص مي باشد و به وسيله تکبّر، شيطان - با آن همه عبادت ملعون گرديد.
حرص و طمع:
دشمن شخصيّت انسان است، همان طوري که حضرت آدم عليه السلام به وسيله آن از بهشت خارج شد.
حسد:
سبب همه خلاف ها و زشتي ها است و به همان جهت قابيل برادر خود هابيل را به قتل رساند.
[اعیان شیعه ج۱ص۵۵۷]
🇮🇷
🌺🍀
🍀🌸🌺
🌺🍀🌸☘
🍀🌸☘🌺🌼
@pezvakhadi
کابینه الکاظمی از پارلمان عراق رأی اعتماد گرفت+اسامی وزرا
جلسه پارلمان عراق به منظور رایگیری درباره نامزدهای پیشنهادی مصطفی الکاظمی برای تصاحب کرسیهای وزارتی دولت جدید عراق در نخستین ساعت از بامداد امروز پنجشنبه به وقت عراق و پس از چند ساعت تاخیر با حضور 266 نماینده آغاز شد.
قبل از رای گیری درباره اعضای کابینه الکاظمی، سند برنامه دولت الکاظمی به رای نمایندگان گذاشته و تصویب شد.
اعضای پارلمان عراق در رای گیری درباره ترکیب کابینه پیشنهادی الکاظمی به «عبدالامیر علاوی» به عنوان وزیر دارایی، «جمعه عناد» وزیر دفاع، «عثمان الغانمی» وزیر کشور رای مثبت دادند.
«نبیل کاظم عبدالصاحب» هم وزیر آموزش عالی و «علی حسن محمد عباس» وزیر برق شد.
«خالد نجم بتال» وزیر برنامه ریزی و «نازلین محمد» وزیر مسکن شد.
«عدنان درجال» وزیر ورزش و جوانان، «منهل عزیز» وزیر صنایع ، «ارکان شهاب» وزیر مخابرات و «عادل حاشوش» وزیر کار هم رای اعتماد گرفتند.
«مهدی رشید جاسم» وزیر منابع آبی و «حمید مخلف» وزیر آموزش و پرورش هم از دیگر وزرایی بودند که امشب نام آنها در لیست وزرای تایید شده از سوی پارلمان قرار گرفت.
در همین حال «هشام صالح داود» نامزد تصاحب کرسی وزیر فرهنگ، «اسماعیل عبدالرضا اللامی» وزیر کشاورزی، «ثناء حکمت ناصر» وزیر مهاجرت، «عبدالرحمن مصطفی» وزیر دادگستری و «نوار نصیف جاسم» نامزد وزارت بازرگانی در کابینه الکاظمی در اخذ رای اعتماد از نمایندگان ناکام ماندند.
پارلمان عراق رای گیری درباره نامزدهای وزیران خارجه و نفت عراق را به زمانی دیگر موکول کرد.
الکاظمی در نخستین اظهارات خود پس از پایان جلسه پارلمان عراق و رای اعتماد گرفتن کابینه او، گفت: «امروز پارلمان محترم به دولت من رای اعتماد داد. به همراه تیم محترم وزرا به طور جدی برای کسب اعتماد و حمایت ملتمان تلاش خواهم کرد. از همه کسانی که از ما حمایت کردند سپاس گزارم و امیدوارم که گروههای سیاسی همگی برای مقابله با چالشهای دشوار با یکدیگر متحد شوند. خط مشی ما حاکمیت عراق، امنیت، ثبات و شکوفایی آن است».
«برهم صالح» رئیس جمهور عراق هم پس از تصویب کابینه الکاظمی با صدور پیامی این موفقیت را به او تبریک گفت و تاکید کرد:« ما مرحله سختی را در تاریخ عراق پشت سر گذاشتیم».
رئیس جمهور عراق ۲۱ فروردین بعد از ناکامی و انصراف «عدنان الزُرفی»، نخستوزیر مأمور به تشکیل کابینه که از ائتلاف العبادی بود، مصطفی الکاظمی، رئیس استخبارات عراق (اطلاعات) را برای تشکیل کابینه مکلف کرده بود.
@pezvakhadi
mahmoudkarimi-@yaa_hossein.mp3
4.58M
🎙زهرا پسر آورده قرص قمر آورده... با صدای محمود کریمی
🌸ميلاد نور، در نيمه ي ماه نور، بر عاشقان نور مبارکباد.
@pezvakhadi
🔴 سه دعا برای در امان ماندن از خطرات زلزله
۱. امام صادق (ع) در روایتی میفرمایند :
هرگاه از ویرانى هنگام زلزله در هراس بودی، در وقت خوابت این آیه را بخوان :
«إِنَّ اللَّهَ یُمْسِکُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ أَنْ تَزُولا وَ لَئِنْ زالَتا إِنْ أَمْسَکَهُما مِنْ أَحَدٍ مِنْ بَعْدِهِ إِنَّهُ کانَ حَلِیماً غَفُوراً»
این تنها خداست که آسمانها و زمین را از اینکه از جاى خود منحرف شوند [و فرو ریزند]نگه میدارد؛ و اگر روزی از مسیر خود منحرف شوند، هیچکس بعد از او نمیتواند نگاهشان دارد، مسلماً خدا همواره بردبار و آمرزنده است». [۱،۲]
۲. امام علی (ع) فرمود :
وقتى میخواهى بخوابى دست راست را زیر گونهی راست بگذار و بگو :
«بِسْمِ اللَّهِ وَضَعْتُ جَنْبِی لِلَّهِ وَ عَلَى مِلَّةِ إِبْرَاهِیمَ وَ دِینِ مُحَمَّدٍ وَ وَلَایَةِ مَنِ افْتَرَضَ اللَّهُ طَاعَتَهُ مَا شَاءَ اللَّهُ کَانَ وَ مَا لَمْ یَشَأْ لَمْ یَکُنْ أَشْهَدُ أَنَّ اللَّهَ عَلى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ»؛
(به نام خدا، براى خدا و با پذیرش دین ابراهیم و دین محمّد و با پذیرش ولایت آنانی که خداوند، پیروی از آنها را واجب کرده، در بستر آرمیدم. هر چه خدا بخواهد، رخ خواهد داد و آنچه نخواهد، اتفاق نخواهد افتاد، و گواهی میدهم که خداوند به هر کارى تواناست).
هر کس این دعا را هنگام خواب بگوید، از خطر دزد و ماندن زیر آوار در امان خواهد بود و فرشتگان برایش استغفار خواهند کرد. [۳]
۳. امام صادق (ع) فرمود :
«لَا تَمَلُّوا مِنْ قِرَاءَةِ- إِذا زُلْزِلَتِ الْأَرْضُ زِلْزالَها فَإِنَّهُ مَنْ کَانَتْ قِرَاءَتُهُ بِهَا فِی نَوَافِلِهِ لَمْ یُصِبْهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِزَلْزَلَةٍ أَبَداً وَ لَمْ یَمُتْ بِهَا وَ لَا بِصَاعِقَةٍ وَ لَا بِآفَةٍ مِنْ آفَاتِ الدُّنْیَا حَتَّى یَمُوتَ.»؛
از خواندن سوره زلزال خسته نشوید؛ زیرا هر کس در نمازهاى نافلهاش آن سوره را بخواند، هرگز خداى عز و جل او را دچار آسیب ناشی از زمین لرزه نکند و در زلزله نمیرد و (نیز) با رعد و برق و آسیبهای اینچنینی نمیرد تا مرگش فرا رسد. [۴]
[۱]. فاطر، ۴۱.
[۲]. طبرسی، حسن بن فضل، مکارم الاخلاق، ص. ۲۹۰، قم، شریف رضی، چاپ چهارم، ۱۴۱۲ ق.
[۳]. همان، ص. ۲۸۹.
[۴]. کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، ج. ۲، ص. ۶۲۶، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، ۱۴۰۷ ق
🌹علت کم توجهی جوانان به نماز🌹
چرا نوجوانان و جوانان، برخی آنچنان که باید، به نماز اهمیت نمی دهند و یا اینکه چرا بعضی از آنان ارتباط چندانی با نماز ندارند و یا عده ای از نوجوانان و جوانان در حالی که از خانواده مذهبی و مسلمان هستند نماز نمی خوانند؟
🔴👈 محیط خانواده و بی توجهی والدین
بی توجه بودن یا کم توجهی پدر و مادر نسبت به فرزندان در محیط خانه و سطحی نگری آنان در ابتدای نوجوانی فرزندان و یا احیانا بی مبالاتی اعضای خانواده نسبت به مسائل دینی خصوصا فریضه نماز، تاثیر بسیاری در تربیت فرزندان به جای می گذارد. به عنوان مثال، فرزند اگر در خانه ای رشد نماید که در آن خانه کسی به نماز اهمیت ندهد و یا در قبال مسائل دینی، خود را مسئول ندانند و یا خود، اهل نماز باشند ولی فرزند خانواده را تشویق به نماز ننمایند قطعا فرزند آن خانواده اهل نماز و عبادت نخواهد شد.
💥 البته شاید در آینده بر اثر عوامل دیگر به نماز روی آورد که این احتمال ضعیفی است. نوجوانی می گفت چگونه از من انتظار نماز خواندن برود در حالی که در خانه ما هیچ یک اهل نماز نیستند و دیگری بیان می کرد که توقع نماز خواندن از کسی که هیچ یک از اعضای خانواده اش اهل نماز نباشند، توقع بیجایی است.
🔴👈اینگونه خانواده ها که فرزندانشان تمایل و گرایش چندانی به مسائل عبادی از خود نشان نمی دهند بر دو قسمند؛ یک گروه خانواده هایی هستند که والدین آنان به نماز اهمیت نمی دهند و طبعا فرزندانشان از آنان تقلید می کنند. این دسته از خانواده ها اگر چه محدودند ولی وجودشان قابل انکار نیست. فردی نقل می کرد ما چند نفر برای مهمانی به منزل کسی رفتیم، بیشتر یا همه دوستان وضو ساختیم که نماز بخوانیم، سراغ مهر نماز از صاحب خانه گرفتیم. در جواب به ما گفت یک مهر در خانه داریم که گاهی من با آن نماز می خوانم و گاهی خانمم!
🔴👈دسته دیگر خانواده هایی می باشند که خود دیندار و اهل عبادتند و لیکن نسبت به فرزندان خود در این امر هیچ وقعی نمی نهند. نماز خود را می خوانند و روزه شان را می گیرند اما اینکه فرزندان به مسائل دینی پای بند باشند یا نه، برای آنها یکسان است. هرگز از فرزندان به عنوان پدر و مادر نمی خواهند که نمازش را بخوانند و یا روزه شان را بگیرند. هیچ مسئولیتی را در قبال آنان احساس نمی کنند. گویا او همه چیز را می فهمد و باید با همان فهم خود عمل کند و یا همه اعمال او را حتی بعد از سن تکلیف با بچه بودن توجیه می کنند.
💥 بسیار روشن و مسلم است که چنین فرزندی بزودی به عبادت تن در نخواهد داد. کانون خانواده مهم ترین عامل در این زمینه محسوب می شود چون کانونی که جوان در آن رشد یافته، کانون بی تفاوتی بوده است و هرگز کسی از طریق محبت و تشویق و یا از راه قهر و تهدید، او را به امور عبادی و ادار نکرده و یا از او نخواسته است.
💥 چه بسا این جوان نسبت به سایر امور زندگی، فردی سر به زیر و تسلیم و با شخصیتی از دیدگاه خانواده باشد و لیکن اهل نماز و دیانت نیست. این بدان جهت است که والدین در آن امور تاکید داشته اما در امور دینی اصراری به خرج نداده اند و اگر در بعد دینی توجه داشتند قطعا خللی در او مشاهده نمی کردند.
📙برگرفته از کتاب «نقش نماز در شخصیت جوانان
#نکات_بسیارمهم_اخلاقی
💢بی توجهی #والدین 💢محیط #خانواده
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهمیت بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@pezvakhadi
94.pdf
122.3K
نسخه pdf
یادداشت/ لطفاً قیاس به نفس نفرمائید!
به قلم حسین شریعتمداری # مدیر مسئول روزنامه کیهان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@pezvakhadi
سفیر ایران با الکاظمی دیدار کرد
🔹 الکاظمی در این دیدار بر اشتیاق عراق برای ایجاد بهترین رابطه با جمهوری اسلامی ایران و تمامی کشورهای همجوار تأکید کرد.
🔹نخستوزیر عراق اضافه کرد که این کشور به گذرگاه یا مکانی برای تروریسم یا مکانی برای تجاوز به کشوری دیگر یا به عرصهای برای تسویهحسابها تبدیل نخواهد شد.
@pezvakhadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️راز عکس معروف و عجیب حاج قاسم در برابر امام خامنهای
حاج قاسم: حس کردم آقا نگرانه...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@pezvakhadi
آمریکا برای مهار شناورهای سپاه دست به دامن ایتالیا شد
نیروی دریایی آمریکا در اقدامی بیسابقه پروژه تولید نسل جدید ناوهای محافظ خود را به یک شرکت ایتالیایی واگذار کرده است. از بحثهای مطرحشده به صورت خاص در نیازمندی اخیر نیروی دریایی آمریکا، توان مقابله با حمله دستهجمعی قایقهای تندرو است. نوع طراحی و سلاحهای پیشبینیشده برای این شناور جدید بهگونهای است که میتوان بهوضوح، ترس و دغدغه ارتش آمریکا برای پیدا کردن شیوههای مناسب مقابله و رویارویی با قایقهای تندرو سپاه پاسداران را مشاهده کرد. به اذعان کارشناسان و حتی فرماندهان آمریکایی، شناورهای فعلی این کشور اصولاً برای یک نبرد سنگین و مقابله با حجم زیادی از تهدیدات در فضایی مثل تنگه هرمز یا خلیجفارس طراحی نشدهاند. شاید در تبلیغات و مصاحبههای رسمی فرماندهان و پرسنل نیروی دریایی آمریکا مدام اعلام میشود که این نیرو توان پاسخگویی با هر تهدیدی را دارا بوده و تجهیزاتی چون شناورهای تندرو ایرانی در کسری از ثانیه میتوانند توسط این شناورها نابود شوند، اما در صحنه عمل و آنجایی که نیازهای عملیاتی و برنامههای آینده این نیرو طراحی و پیاده میشود، مشخص میشود که در میان تمامی تهدیدات و احتمالات موجود در دنیا، آن چیزی که بیش از هر چیز ذهن ارتش امریکا در حوزه دریایی را مشغول کرده، قدرت نیروهای دریایی کشورمان چه در حوزه سطحی و چه زیرسطحی است.
@pezvakhadi
🌐پایان خواب خوش پاتریوت ها
🔹بمب افکن های مافوق صوت سوخو ۲۲ نیروی هوافضای سپاه هم به سلاحی مجهز شده اند که خواب راحت از تجهیزات پیشرفته دشمنان متخاصم می گیرد. بر این اساس، اکنون این سلاح جدید با توسعه بیشتر در نقش های متنوع و خاص، می تواند بسیاری از نیازهای نیروهای مسلح کشورمان را برای ماموریت های مختلف تامین کرده و قدرت آتش بیشتری را برای ناوگان هوایی سپاه تامین کند. با توجه به اینکه برآورد می شود هر سوخو ۲۲ بتواند تا ۲ موشک فجر را با خود حمل کند، ناوگان عملیاتی موجود می توانند هرنوع سامانه پدافندی در منطقه همچون پاتریوت های نسل جدید و هر مرکز مهم را بدون آنکه در تیررس سامانه ها قرار بگیرند، نابود کند.
🔹 فراموش نکنیم در سلاح های موجود ضد کشتی هوا پرتاب در کشور ما، رسما موشک کروز مافوق صوت وجود ندارد و حالا با اضافه شدن این سلاح به سازمان رزم نیروی هوا فضای سپاه در قالب نمونه هواپرتاب، می توان علنا اعلام کرد که تسلیحات مافوق صوت هواپرتاب نیز به زرادخانه هوافضای سپاه افزوده شده است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅
@pezvakhadi