🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺 ظرف غذایش که دست نخورده می ماند، وحشت می کردیم.
مطمئن می شدیم به گروهانی در یک گوشهی خطِ لشکر غذا نرسیده؛ این طوری اعتراض می کرد به کارمان.
تا آن گروهان را پیدا نمی کردیم و غذا نمی دادیم به شان، لب به غذایش نمی زد.
گاهی 48 ساعت غذا نمی خورد تا یقین کند همه غذا خورده اند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مرد_میدان
🍁
🌠🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠🍁
🍁
✅#صوتی
💠 حمله به کنگره آخرین جلوه از ماهیت دموکراسی در غرب
🎙کارشناس سیاسی: دکتر یدالله جوانی
🔸🌺🔹
✅ شخص ترامپ از نشانه های افول نظام سیاسی آمریکاست
🌀 #اشغال_کنگره آمریکا پیام های خاصی به جهان مخابره کرد
💯 مناظره انتخاباتی آمریکا چیزی جزء آبروریزی و روسیاهی برایشان نداشت
💢قضایای امروز آمریکا؛ آمریکای بدون روتوش را نشان می دهد
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#سردار_جوانی
#افول_آمریکا
🍁
🌠🍁
#افشا_شدن_بزرگترین_راز_هستی...
🍃از امیرالمومنین پرسیده شد که چه کردی که "علی" شدی ، حضرت فرمودند: «إنّی کنتُ بوابّاً لقلبی.» یعنی نگهبان دلم بودم!
#چگونگی تشخیص خبر درست از نادرست :
اگر میخواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید.
1⃣ خبر را چه کسی نوشته است؟
در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامهنگار واقعی، که قابل پیگیری باشد به عنوان مرجع و منبع خبر گفته میشود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد.
2⃣ خبر چه چیزی میخواهد بگوید؟
خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولا آنرا به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابل پیگیری باشند، میگوید. در حالیکه خبر ساختگی منبع دروغین، آدرس اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیر قابل پیگیری، و یا با استناد به مطالب مشابه غلط انداز دیگر میگوید که با اندکی کندوکاو و ژرفنگری، نادرستی آن قابل تشخیص است.
3⃣ خبر چه زمانی منتشر شده است؟
حتما به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمههای "خبر فوری" در خبر بر میخورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است.
4⃣ خبر در کجا منتشر شده؟
خبر درست و مهم، حتما در خبرگزاریها و سایتهای مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر میشود.
اگر خبر را برای نخستین بار در شبکههای اجتماعی میبینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید.
5⃣ از خواندن خبر چه احساسی به شما دست میدهد؟
خبر ساختگی مثل همه تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. ادعایی که در خبر وجود دارد را دست کم در سه خبرگزاری و یا رسانهی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید.
اگر ۵ پرسش بالا را در خواندن خبرها رعایت کنید به تدریج سواد رسانهای خود را افزایش میدهید.
👈عادتِ فوروارد كردن مطالبي كه به دست مان مي رسد را به حداقلِ ممكن برسانيم و اگر حوصله ارزيابي مطلبي را نداریم، " چرخه اخبارِ نامعتبر " را با فوروارد نکردن آن خبر قطع کنیم.
👈اگر توان ارزيابي نداريم حداقل از فوروارد كردن مطالب پرهيز كنيم، علي الخصوص " خبرهای حاوی تهمت و اتهام " هاي ادعائي افرادِ گوناگون را كه تشخيص صحت و سقم آن نزديك به صفر است.
🔴🔴نعمت انقلاب ...
♦️مرد با همسر و فرزندش در حال عبور از پل معلق اهواز بودند.
از روبرو دو سرباز آمریکایی و انگلیسی مست ! به طرف آنها می آمدند.سرباز آمریکایی با چشمان دریده به زن خیره شده و تلوتلوخوران به سمتش می آمد.گویا قصد بدی داشت؛ مرد جلو رفت تا از ناموسش دفاع کند؛ دعوا شد.مردم جمع شدند؛ پاسبان های ایرانی هم بودند!! سربازهای مست، مرد را از بالای پل به رودخانه انداختند. مردم با عصبانیت از پاسبان ها خواستند تا آنها را دستگیر کنند؛ گفتند: ماحق دستگیری و محاکمه آنهارا نداریم!! (بخاطر قانون کاپیتولاسیون)پدر جلوی چشم زن وبچه اش غرق شد.
دو سرباز آمریکایی و انگلیسی بلندبلند میخندیدند و دور می شدند.
مادر و فرزند نرده های پل را گرفته بودند و هق هق کنان می گریستند.
🔴🔴 37 سال بعد
♦️ "شما وارد محدوده آبهای جمهوری اسلامی ایران شده اید. بدون مقاومت تسلیم شوید."این صدای بلندگوی قایق سپاه ایران بود که به طرف تفنگداران امریکایی در نزدیکی یک جزیره ایرانی می آمد...
وقتی شناورهای ایرانی به قایق امریکایی رسیدند،آنها با ترس و خفت، دستها را بالا بردند. و برای همیشه تصویر درازکشیدن سربازان امریکا در مقابل ایران را بر صفحه رسانه ها حک کردند. و سرانجام، باعذرخواهی از ایران، آزاد شدند.
♦️ خدایا ما را قدردان انقلاب اسلامی قرار ده و نگذار با دیدن کاستی ها چشم مان را از خدمات انقلاب خوب مان ببندیم.
🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺 ظرف غذایش که دست نخورده می ماند، وحشت می کردیم.
مطمئن می شدیم به گروهانی در یک گوشهی خطِ لشکر غذا نرسیده؛ این طوری اعتراض می کرد به کارمان.
تا آن گروهان را پیدا نمی کردیم و غذا نمی دادیم به شان، لب به غذایش نمی زد.
گاهی 48 ساعت غذا نمی خورد تا یقین کند همه غذا خورده اند.
#نشستهای_بصیرتی
🌠🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠 ماینرها و برق یارانهای
✍️نویسنده: علی کارگر
🔹🌺🔸
🔻خاموشی بزرگراهها یا خاموشی نوبهای موضوعی است که این روزها همه مردم با آن آشنا هستند. کمبود برق و انرژی در شرایطی رخ داده است که به نظر میرسد با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، دانشگاهها، خوابگاهها، استخرها و... مصرف انرژی میبایست با کاهش مواجه باشد.
🔹یکی از مهمترین دلایلی که برای این موضوع ذکر شده است، فعالیت مجاز و یا غیرمجاز ماینرها برای استخراج بیت کوین میباشد. مصرف یک دستگاه ماینر تقریبا معادل مصرف برق 24 خانواده میباشد. با توجه به اینکه فعالیت این دستگاهها مستمر میباشد در ساعات اوج مصرف فشار زیادی بر روی شبکه برق کشور ایجاد میکند.
🔸هزینه تولید برق در ایران چیزی حدود 5 تا 7 برابر هزینهای است که در حال حاضر از مصرف کنندگان دریافت میشود. این موضوع باعث شد که دولت برای مدیریت مصرف، مجوز فعالیت ماینرها را با این شرط صادر کند که قیمت برق برای آنها به قیمت واقعی محاسبه شود. در حال حاضر حدود 300 مگاوات توسط ماینرهای مجاز و بیش از 300 مگاوات نیز توسط ماینرهای غیرمجاز مصرف میشود. برخی کارشناسان میزان مصرف غیر مجاز برای این دستگاهها را تا حدود 500 مگاوات نیز تخمین میزنند و شواهدی نیز برای این سناریو مطرح میکنند. در حال حاضر که در اوج زمستان هستیم و مصرف سایر حاملهای انرژی به ویژه گاز افزایش چشمگیری داشته است، سوخت مورد نیاز نیروگاهها در برخی از نقاط کشور برای جلوگیری از افت فشار گاز با سوختهای دیگر مانند گازوئیل و مازوت جایگزین میشود.
🔹در حال حاضر ماینرهای غیرمجاز شناسایی و به مراجع قضایی معرفی میشوند و شرکت برق برای معرفی آنها جایزه 10 میلیون تومانی را تعیین کرده است ولیکن افزایش قیمت بیت کوین از حدود 7 هزار دلار به بالای 30 هزار دلار باعث شده است که سودجویان، منافع شخصی خود را بر منافع حیاتی عموم مردم ترجیح دهند. ذکر این نکته ضروری است که افزایش قیمت بیت کوین باعث شده که استخراج این رمز ارز حتی با قیمت برق آزاد بسیار سودآور باشد.
🔺در شرایط فعلی دو اقدام کاملا ضروری به نظر میرسد:
1️⃣ اینکه با توجه به مصرف برق بالای این دستگاهها شرکت برق از روشهای فنی مانند بررسی میزان مصرف و یا استمرار مصرف بالا و... نسبت به شناسایی متخلفین اقدام کند و به معرفی آنها توسط مردم بسنده نکند.
2️⃣برخورد قضایی با مجرمین به گونهای باشد که هم برای مجرم و هم برای ناظرین بازدارنگی لازم را ایجاد کند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🍁
🌠🍁
🌠🍁
🍁
✅#عکس_نوشت
💢موضوع: واکنش های مردمی در حمایت از ممنوعیت استفاده از واکسن فایزر
🔸🌺🔹
🔻داروی کودکان پروانه ای ❌تحریم
🔹داروی هموفیلی ❌تحریم
🔸داروی تالاسمی ❌تحریم
🔺واکسن کرونایی آمریکایی ✅ آزاد !؟
📌داداش! پنیر مفت، فقط تو تله موش پیدا میشه‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس بانک مرکزی: در دیدار با قائم مقام وزیر خارجه کره جنوبی تاکید کردم که باید سود پول ما را هم بدهید
کره جنوبی متعهد به آزادسازی ذخایر ارزی ایران شد
روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد:
🔹امروز همتی در جلسه مشترک با هیات کرهای بر این امر تاکید کرد که هیچ بهانهای برای تداوم مسدودسازی ذخایر ارزی بانک مرکزی که متعلق به ملت ایران است وجود ندارد. طرف مقابل به پیگیری برای رفع سریع مشکل متعهد شد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
✍️پژواک هادی🔴
🆔 @pezvakhadi
⭕️ چرا رشد اقتصادی به معنای ارتقای سطح رفاه مردم نیست؟ / آیا "قدرت" و "رفاه" در تعارض با یکدیگرند؟
👤 سیدیاسر جبرائیلی
🔸 روزنامه «دنیایاقتصاد» اخیرا گزارشی از یک میزگرد با حضور آقایان فرهاد نیلی و داود سوری منتشر کرد که مجموعهای از گزارههای نادرست درباره اقتصاد سیاسی و بستهای از اتهامات ناروا به دستگاه سیاستگذاری کشور است. مخلصکلام آقایان این است که اولا «رشد اقتصادی» -بهعنوان دال مرکزی گفتمان رفاهمحور- خط قرمز اقتصاد است و باید محور همه تصمیمها در کشور باشد، ثانیا جستوجوهایشان در گوگل نشان میدهد رشد اقتصادی دغدغه سیاستگذار نیست و ثالثا علت این امر، ترجیح قدرت بر رفاه توسط سیاستگذار است.
🔸ترجیح راقم این سطور همواره این بوده که مباحثی اینچنین، در فضایی زنده صورت گیرد تا مخاطب از دل رفت و برگشتها میان اطراف بحث، نتیجه مطلوب را بگیرد. لکن در نبود چنین فرصتی و به دلیل اهمیت موضوع، از آقای بختیاری خواستم این پاسخ را در روزنامه «دنیایاقتصاد» منتشر کنند و ایشان با متانت پذیرفتند.
🔸شرکتکنندگان در میزگرد «دنیایاقتصاد» که بر ضرورت تغییر پارادایم از گفتمان قدرتمحور به گفتمان رفاهمحور سخن میگویند، تمرکز بر «رشد اقتصادی» (رشد تولید ناخالص داخلی) را لازمه حاکمبودن «گفتمان رفاهمحور» دانسته و تجویز میکنند که رشد اقتصادی از خطوط قرمز اقتصاد است و هر گزینهای که به ظرفیت رشد اقتصادی آسیب بزند، باید از میز سیاستگذاری کشور کنار گذاشته شود. معمار مفهوم تولید ناخالص داخلی (GDP) اگر «سایمون کوزنتس» است، بلاتردید از ربطدادن رشد GDP به مساله رفاه، تنش در گور لرزیده است.
🔸مفهوم تولید ناخالص داخلی به معنی مدرن آن نخستینبار توسط کوزنتس در گزارش چهارم ژانویه ۱۹۳۴ به کنگره آمریکا ابداع شد و او در صفحه ۷ گزارش خود تصریح کرد که «رفاه یک ملت را به سختی میتوان از محاسبه درآمد ملی آنگونه که GDP تعریف میکند، نتیجه گرفت.» چه، تولید ناخالص داخلی چیزی جز محاسبه تراکنشهای مالی در یک کشور نیست و چنین محاسبهای هرگز نمیتواند رشد رفاه یک ملت را نمایندگی کند.
🔸این فرمایش آقایان نیز که گفتهاند «کیفیت رشد با اثر آن روی کاهش فقر، بیکاری و حفظ محیطزیست و منابع طبیعی مشخص میشود»، سخن بیربطی است. اینکه رشد اقتصادی را ملاک رفاه قرار دهیم و سپس با اضافهکردن چند مفهوم مثل «فقر» و «بیکاری» و «محیطزیست» و «منابع طبیعی» از «کیفیت رشد» سخن بگوییم، «شترگاوپلنگ»ی ساختهایم که هیچ قسمتش با دیگر بخشها تناسب ندارد.
🔸تعلق ایدئولوژیک به GDP را باید کنار گذاشت. شاخصهای قابلاعتنایی برای سنجش رفاه ابداع شده که میتوان با آنها شروع کرد و توسعهشان داد. برای نمونه، «کلیفورد کاب»۷ از موسسه «Redefining Progress» شاخصی با عنوان GPI برای سنجش رفاه تعریف کرده است که میتواند هم یک شروع خوب و هم یک تجربه مناسب برای تعریف یک شاخص علمی مبتنی بر الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت باشد. شاخص GPI برخلاف GDP تلاش میکند که هزینه و فایده سرمایههای انسانی، اجتماعی، طبیعی و... را محاسبه کند. GPI با هزینههای مصرفی فرد/ خانوار شروع میکند و سپس آن را بر اساس نابرابری درآمدی تعدیل میکند.
✳ مهمترین حُسن نظام اسلامی
🔻 مهمترین حُسن یک نظام و #حکومت_اسلامی در این است که فضا را #گناهآلود نمیکند. در #نظامهای_طاغوتی، فضا گناهآلود است. اگر انسان هم بخواهد #گناه نکند، گویی برای او میسور نیست و همهچیز، انسان را بهطرف گناه سوق میدهد. در #نظام_اسلامی، اینطور نیست. در نظام اسلامی، فضا گناهآلود نیست. گناهکار هست، در سطوح مختلف و در مشاغل مختلف هم هست، با اختیارات گوناگون هم هست -نه اینکه نیست- اما گناه، ممکن است فقط جاذبهی شخصی داشته باشد؛ یعنی هوی و هوس انسان، او را به طرف گناه بکشاند. این نظام، غیر از #نظام_طاغوتی و شیطانی است که گناه، معیار #پیشرفت_اجتماعی هم است! در نظام اسلامی، گناه نه فقط معیار پیشرفت نیست بلکه ضد پیشرفت و ضد ارزش و معیار تنزل است.
👤 #رهبر_معظم_انقلاب
📚 کتاب #ولایت_و_انسانسازی
#بصیرت_دینی
🔴 سرخط روزنامههای کشور، روز سه شنبه ۲۳ دی ماه ۱۳۹۹
✍️پژواک هادی🔴
#ثامن
#نشست_های_بصیرتی
🆔 @pezvakhadi
🔹زمستان داغ آمریکا خبری از انتقال آرام قدرت نیست!
🔸«نیویورکتایمز» نوشته، «دونالد ترامپ» از انتقال آرام قدرت به «جو بایدن» پشیمان شده و حوادث سیاه روز چهارشنبه در کنگره تاثیری روی او نگذاشته است. این یعنی، آمریکا همچنان مستعد تکرار حوادث خونین کنگره است و احتمالا باید منتظر «زمستان داغ» در این کشور بود.