eitaa logo
ثامن مقداد
386 دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
3.5هزار ویدیو
673 فایل
اخبار روز و تحلیل های سیاسی
مشاهده در ایتا
دانلود
❗️آلفرد هیچكاك كارگردان غربی: معتقدم زن هم باید مانند فیلمی پرهیجان باشد بدین معنا كه ماهیت خود را كمتر نشان دهد و بگذارد مرد برای كشف آنها بیشتر به خود زحمت دهد. ❗️نیكیتا خروشچف رئیس جمهور پیشین شوروی: آینده شوروی در خطر است و جوانان هرگز آتیه امید بخشی ندارند زیرا بی بند و بار و اسیر شهوات گشته اند. ❗️مهاتما گاندی رهبر فقید انقلاب هند: زن با اینكه به ظاهر درصدد آزادی برآمد، ولی در خطر جدیدی قرار گرفت و آن خطر، بازیچه قرار گرفتن و وسیله هوسرانی های مرد شدن است. ❗️جان اف كندی رییس جمهور معروف آمریكایی می گوید: نسل جوان اروپایی و آمریكایی هوسباز هستند، من برای نسل آینده آمریكا بیمناكم. ◀️باور میکنید در نگاه اندیشمندی بزرگ مثل چاپلین برهنگی بیماری است و همه نگران آزادی های افسار گسیخته برای زنان و بر هم خوردن تعادل انسانی مرد و زن هستند.
💢 آنطونیوس حنانیا ، متفکر مسیحی و استاد جامعه شناسی و روانشناسی که سالهای طولانی عمرش را در اروپا به تحقیق پرداخته است ،در گفتگو با روزنامه الوفاق: 🔺در قرن های گذشته دختران پاک و عفیف مسیحی را فریب دادند و حجاب را به اسم آزادی از سرشان برداشتند. سالها گذشت تا امروز اروپایی ها فهمیدند حجاب محافظ نجابت آنها بود. 📌تاریخ اروپا را بخوانید و از کسانی که کمی سنشان بالاتر است بپرسید که هنوز یادشان می آید. در سالهای دور اگر در اروپا زن یا مردی ناپاک یود انگشت نمای مردم می شد و مردم به دلیل آنکه او فردی بی اخلاق بود او را طرد می کردند، ولی امروز بلایی بر سر کشورهای اروپایی آورده اند که بیمارستان هایشان از فرزندان بدون پدر و مادر پر شده است و این نتیجه سیاست های استعماری صهیونیست هاست. 🔺به برادران و خواهران مسلمانم توصیه می کنم نگذارید لابی پنهان صهیونیستی بلایی که بر سر اروپا آوردند و جامعه ای مریض تربیت کردند بر سر جامعه شما نیز بیاورند. هر چه دنیا بی حیاتر باشد به کام صهیونیست هاست. 👈لباس حجاب، نشانه پاکی همه زنان پاکدامن تاریخ از مریم (س) تا فاطمه (س) است.
♻️ تجربه شکست؛ از دیپلمای التماسی تا امنیت اخلاقی التماسی❗️ 🔻در عرصه سیاست خارجی برای ما اثبات شده است که اساساً با دیپلماسی التماسی، کشور دچار بحران خواهد شد و این، دیپلماسی فعال مبتنی بر مبانی دینی و اصول انقلاب اسلامی است که می تواند اقتدار و قدرت ما را تضمین کند. 👈 امنیت اخلاقی جامعه هم از طریق نصیحت یا التماس به ولنگاران به دست نخواهد آمد! ⏪ برای داشتن امنیت اخلاقی، علاوه بر اقدامات فرهنگی، به اعمال اقتدار از سوی حاکمیت و ایجاد هزینه های بازدارنده برای ولنگاران و هنجارشکنان نیاز است.
👩 سلام هموطن بی حجاب من❗️ از تو متنفر نیستم. امروز که داشتی وسط پاساژ خرید راه میرفتی، کاش  می‌دیدی که چطور چشمان مردهای هوسران را به خود جلب کرده بودی، که هیچکدامشان  تو را «باشرافت» نمی دانند. چقدر دلم برایت سوخت. دلم برایت سوخت که چطور ساده دلانه در ذهنت فرو کرده اند که با برداشتن روسری و لخت کردن سر و گردنت، به آزادی رسیده ای. به حقوق زنانگی ات رسیده ای. 👺 از اینکه چطور تو را فریب دادند که آنچه «حقوق مردهای هوسران» است یعنی: لخت دیدن زنها... را در ذهن کوچک تو به عنوان «حقوق زنها» قالب کردند.😱 😔 من فقط دلم برایت سوخت که چطور از میان این همه حق، حق آرامش، حق امنیت، حق محیط پاک، حق مترو و اتوبوس امن جنسیتی، حق انسان نگریستن به جای زن نگریستن، حق خانواده سالم و... 💃 فقط «حق لخت شدن» را به عنوان «حقوق زن» به تو چپاندند.❗️
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی با گویندگی نوجوان پایگاه قائم( عج) با موضوع : حجاب محیا رئیسی
اگر در شیشه ی عطر را باز بگذارید، عطرش می پرد . اگر رشته ی مرواریدت را در کمد و صندوق نگذاری و در آن را نبندی، گم می شود . اگر در مقابل پنجره ی خانه ات، توری نزنی، از نیش پشه ها و مزاحمت مگس ها در امان نخواهی بود . وقتی راه ورود پشه ها را می بندی، خود را «مصون » ساخته ای، نه «محدود» و زندانی. وقتی در خانه را می بندی، یا پشت پنجره ی اتاقت پرده می آویزی، خانه خود را از ورود بیگانه و نگاه های مزاحم در پناه قرار داده ای، نه که خود را در قید و بند و حصار افکنده باشی. اگر برای ایمنی از خطرها و آسودگی از مزاحمان، خود را بپوشانی، نه کسی ایراد می گیرد و نه اگر هم ایراد بگیرد، اعتنا می کنی، چرا که سخنش را بی منطق و ناآگاهانه می دانی و می بینی . اینکه «دل باید پاک باشد»، بهانه ای برای گریز جاهلانه از همین مصونیت است و آویختن به شاخه ی «لاقیدی » وگرنه از دل پاک هم نباید جز نگاه و رفتار پاک برخیزد . ظاهر، آینه ی باطن است و . . . «از کوزه همان برون تراود که در اوست » .
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی با گویندگی نوجوان پایگاه قائم( عج) با موضوع : حجاب محیا رئیسی
خراب کردن همه ی دیوارها و برداشتن همه ی پرده ها و باز گذاشتن همه ی پنجره ها، نشانه ی تیره اندیشی است، نه روشنفکری! علامت جاهلیت است نه تمدن ! می گویی نه؟ به طومار کسانی نگاه کن که پس از رسوایی و بی آبرویی، با دو دست پشیمانی بر سر غفلت خویش می زنند و بر جهالت خود لعنت می فرستند . کسی که از «جماعت رسوا» نگریزد «رسوای جماعت » می شود! آنکه ایمان را به لقمه ای نان می فروشد، آنکه یوسف زیبایی را با چند سکه ی قلب عوض می کند، آنکه «کودک عفاف » را جلوی صدها گرگ گرسنه می برد و به تماشا می گذارد، روزی هم «پشت دیوار ندامت » اشک حسرت بر دامن پشیمانی خواهد ریخت، در آخرت هم به آتش بی پروایی خود خواهد سوخت . از اول که جامه ی عفاف سفید و شفاف است، نباید گذاشت چرکابه ی گناه بر آن بپاشد . از اول باید مواظب بود این کاسه ی چینی نشکند و این جام بلورین ترک بر ندارد . از اول نباید به پای بیگانه، اجازه ی ورود به مزرعه نجابت داد، که بوته های نورس عصمت را لگدمال کند . ولی . . . گریه بی حاصل است و بی ثمر، وقتی که شاخه شکست و گل چیده شد!!"
🙍‍♀ هموطن بی حجاب من! شاید خیلی از مردها به تو نگویند. اما من می گویم. در دل همه ما مردها زن بی حجاب، هرگز «زن نجیب» نیست، «زن قابل احترام» نیست. «زن باشرف» نیست «زن باحیا» نیست. حتی اگر هزار سال بگذرد نیز، این طبیعت ما مردهاست . در چشم ما زن بی حجاب، «زن ارزان» است، «زن مفت» است، «زن بی ارزش» . که فقط ابزار جنسی است و بس. آنقدر بی ارزش که به جای مغزش باید موهایش را نشان دهد تا جلب توجه کند. در نظر همه ما مردها، زن فقط و فقط بخاطر «حیا» و «پاکی» اش، جذابیت حقیقی دارد. نه بخاطر لخت و برهنه بودنش. امروز که روسری برداشتی، شاید ندانی آخرش چه میشود.🔥 👀 اما بنشین و ببین❗️ روزی که شوهرت به همین ارزانی و مفتی 🔨 💍 که تو را در اختیار دیگران می گذارد 😳 و زنهای دیگر را هم به خانه و حریم تو بیاورد.
. زن، به خاطر ارزش و کرامتی که دارد، باید محفوظ بماند و خود را حراج نکند و در بازار سوداگران شهوت، خود را به بهای چند نامه و نگاه و لبخند نفروشد . زن به خاطر لطافتی که دارد، نباید در دست های خشن کامجویان دیو سیرت، که نقاب مهربانی و عشق به چهره دارند، پژمرده شود و پس از آن که گل عصمتش را چیدند، او را دور اندازند، یا زیر پاشان له کنند . زن به خاطر عصمتی که دارد و میراث دار پاکی مریم است، نباید بازیچه ی هوس و آلوده ی به ویروس گناه گردد . گوهر عفاف و پاکی، کم ارزش تر از طلا و پول و محصول باغ و وسایل خانه نیست . دزدان ایمان و غارتگران شرف نیز فراوانند . سادگی و خامی است که کسی خود را در معرض دید و تماشای نگاه های مسموم و چشم های ناپاک قرار دهد و به دلبری و جلوه گری بپردازد و خیال کند بیماردلان و رهزنان عفاف را به وسوسه نمی اندازد و از زهر نگاه ها و نیش پشه های شهوت در امان می ماند!
هیچ باغبانی را سرزنش نمی کنند که چرا دور باغ خود حصار و پرچین کشیده است، چون باغ بی دیوار، از آسیب مصون نیست و میوه و محصولی برای باغبان نمی ماند . هیچ کس هم با نام «آزادی » دیوار خانه خود را برنمی دارد و شب ها در حیاطش را باز نمی گذارد، چون خطر رخنه ی دزد، جدی است . هیچ صاحب گنج و گوهری هم جواهرات خود را بدون حفاظ، در معرض دید رهگذران نمی گذارد تا بدرخشد، جلوه کند و چشم و دل برباید، چون خود جواهر ربوده می شود . هر چیز که قیمتی تر باشد، درصد مراقبت از آن بالاتر می رود . هر چه که نفیس تر باشد، بیم ربودن و غارت بیشتر است و مواظبت، لازمتر .
🇮🇷 📝آزادی زن در دو اندیشه 🍃🌹🍃 🔻در اندیشه الهی، زن با خودسازی، انسان سازی و تاریخ سازی برای آزادی خود و دیگران از هرچه مانع کمال انسانی است تلاش می کند. 🔸در اندیشه غیرالهی، زن با ، و برای آزادی از هرچه که مانع لذت هایش میشود، تلاش می کند. 1⃣ گوهرشاد خاتون ملکه ای دستگیر و گشاده دست بود که سنت وقف را رونق بخشید در خراسان و تبریز و یزد و شیراز، دارالکتاب و مسجدها و مدرسه ها و باغ و بقعه و عمارت ها ساخت، یتیمان را اطعام، ضعفا را دستگیری و هنرمندان را حمایت می کرد که به دسیسه جمعی از امرا به شهادت رسید. تاریخ مبارزه و شهادت برای دفاع و حجاب به نام مسجد او عجین شده است. 2⃣ فرح پهلوی، همسر سوم محمدرضاشاه، عضو سازمان حزب توده در فرانسه و نامزد کریم پاشا بهادری بود که بعد از خواستگاری شاه نامزدی اش را بهم زد. وی که ریاست بر کلیۀ مراکز فرهنگی_هنری در سراسر کشور را به عهده داشت با شعار "هر کس اختیار بالاتنه خودش را دارد" با برگزاری برنامه هایی مثل "" و...به ترویج فرهنگ بی حیایی و برهنگی در ایران پرداخت. او هنگام فرار ۳۵ میلیارد دلار پول نقد و ۳۸۴ چمدان جواهرات شامل تاج های قیمتی و.. با خود برد. 🔺ویلیام شوکراس(نویسنده و روزنامه نگار مشهور انگلیسی) در کتاب آخرین سفر شاه سرنوشت یک متحد آمریکایی صفحه ۱۱۵میگوید: "جشن های هنر شیراز" از بی اصالت ترین و مستهجن ترین آثار نمایشی جهان بود که هیچ سنخیتی با فرهنگ و آداب و سنن بینندگان خود نداشت.»