فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ نمی توانند حمله نظامی بکنند اما می توانند ما را از خود غافل کنند.
🔴 پشت پرده تشدید فشار آمریکا بر ایران
🌐پایگاه آمریکایی کانترپانچ با انتشار گزارشی نوشت:
تمام آنچه آمریکا علیه ایران در جامعه جهانی عنوان میکند، بهانههایی پوچ است و علت اصلی این تنشزاییها، تن ندادن ایران به خواستههای استعماری آمریکا است.
آمریکا برای مقابله با ایران، دو تاکتیک را در دستور کار قرار داده است:
✍ تاکتیک اول فشار آوردن بر ایران با هدف اجبار حکومت به تسلیم در مقابل خواستههای آمریکا و کنار گذاشتن طرحهای ژئوپلیتیک خود در منطقه است.
✍دومین تاکتیک نیز در صورت شکست طرح اول اجرا میشود و آن هم اعمال فشار سنگین بر مردم ایران و تحریک آنها به شورش و براندازی نظام از داخل است. در واقع از زمان انقلاب ایران و پایان حکومت محمدرضاشاه پهلوی که متحدی سازگار برای واشنگتن بود، آمریکا سیاست تغییر رژیم را با درجههای مختلف پیگیری کرده و به دلیل حمایتهای مردمی تاکنون موفق نبوده است.
سيگارآمريكايي معاف از تحريم/ "فرهيختگان" نوشت: درحاليكه ايالات متحده آمريكا سنگينترين تحريمها را عليه ايران اعمال كرده، سيگارهاي انگليسي و آمريكايي بدون هيچ دغدغهاي در ايران توليد و توزيع ميشود/ درحال حاضر دو شركت بينالمللي توليد سيگار در ايران فعاليت ميكنند كه حتي براي واردات مواد اوليه خود ارز ۴۲۰۰ توماني نيز دريافت كردهاند!/ فقط دريافتي شركت "بيايتي پارس" در سال ۹۷ بيش از ۵۰ ميليون دلار ارز دولتي بوده است.
4/ رهبر انقلاب: بیانیه گام دوم، یک ترسیم کلی از گذشته و حال و آینده انقلاب است. 4نقطه اصلی در بیانیه: «عظمت حادثه انقلاب و ماندگاری آن»، «عظمت راه طی شده و کارکرد انقلاب تا امروز»، «چشم انداز پیش روی انقلاب» و «عظمت نقش نیروی جوان متعهد» است/ ما یک حرکت عمومی لازم داریم برای رسیدن به چشمانداز. این حرکت طبعاً با محوریت جوان متعهد انجام میشود. جوان هم لزوماً 22 و 25 ساله نیست. 35ساله و 40ساله ها هم جوانند و میتوانند در نظام مدیریت کشور، تحول عظیم ایجاد کنند.
📚«تکرار» رویکرد اشتباه اصلاحات
فرهاد کوچک زاده
گاهی اوقات برداشت غلط و به تبع آن اقدام و عمل در آن خصوص پایه های حرکت یک جریان سیاسی می شود.
۱. برخی در گذشته با این تفکر که «آمریکاییها کدخدا هستند و با کدخدا بستن راحت تر است!» وارد مذاکرات هسته ای شدند.
۲. بعد از خروج آمریکا از برجام تاکیدشان این بود تا انتخابات منتظر بمانیم، پیروزی دموکرات ها منجر به بازگشت دوباره آمریکا به برجام می شود.
۳.این روزها در صدد برجسته کردن جان بولتن به عنوان عامل اصلی فشار و تحریم بر جمهوری اسلامی هستند و فکر می کنند با اخراج او از دولت مشکل ایران اسلامی حل خواهد شد و از احتمال خروج جان بولتن از دولت نوعی ذوق زدگی در بین این افراد مشاهده می شود.
پایگاه بصیرت
گاهی اوقات برداشت غلط و به تبع آن اقدام و عمل در آن خصوص پایه های حرکت یک جریان سیاسی می شود. برخی در گذشته با این تفکر که «آمریکاییها کدخدا هستند و با کدخدا بستن راحت تر است!» وارد مذاکرات هسته ای شدند. بعد از خروج آمریکا از برجام تاکیدشان این بود تا انتخابات منتظر بمانیم، پیروزی دموکرات ها منجر به بازگشت دوباره آمریکا به برجام می شود و این روزها با توجه به موفقیت ترامپ در عملی کردن وعده های انتخاباتی و دست برتر او در برابر دیگر نامزدها، این جریان سیاسی در صدد برجسته کردن جان بولتن به عنوان عامل اصلی فشار و تحریم بر جمهوری اسلامی هستند و فکر می کنند با اخراج او از دولت مشکل حل خواهد شد و از احتمال خروج جان بولتن از دولت نوعی ذوق زدگی در بین این افراد مشاهده می شود.
در این خصوص روزنامه ابتکار می نویسد: بولتون تنها پس از یک ماه از ورودش به کاخ سفید توانست تاثیرات لازم را بر روی ترامپ به منظور خروج از توافق هستهای اعمال کند. در این راستا، برجام، آنگونه که رسماً نامیده میشود، بزرگترین مانع تلاش و تمایل بولتون برای ایجاد جنگی به منظور تغییر در ساختار سیاسی ایران بود. زیرا این توافق بهانه اصلی و مهم که هفده سال قبل حمله به عراق را توجیه کرده بود را از بین برده است. همچنین روزنامه های اعتماد با تیتر« بولتون رفتنی است» و انتخاب با تیتر «آیا ترامپ بی آنکه متوجه باشد، در حال زندگی کردن در دنیای خیالی جان بولتون است؟» بر این ادعا تاکید می کنند.
نکته پایانی انکه بهتر است دولت به این سمت سوق پیدا کند تا بوسیله حمایت از توان داخلی مشکلات کشور را برطرف کند و نگاه به بیرون خواسته ای است که امکان تحقق آن بعید به نظر می رسد.
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدار دانشجویان با امام خامنه ای مدظله العالی
دیداری پر از بصیرت و صراحت و صمیمیت