eitaa logo
پیرِ پالان دوز
224 دنبال‌کننده
198 عکس
190 ویدیو
7 فایل
خسته و عصبانی از غوغای شیاطین محمد بن علی الملقب ب «ملایی» مدرس،‌پژوهشگر،مترجم، مبلغ. حوزوی (فقه و اصول) و دانشگاهی (علوم سیاسی) @Pedestrian1
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب و یا هازم الاحزاب و یا مفتح الابواب و یا مسبب الاسباب سبّب لنا سببا لا نسطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم
19.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از جنون رژیم صهیونیستی تا وابستگی شدید این رژیم به آمریکا از زبان دانشمند علوم سیاسی 🔶 پروفسور «جان مرشایمر» دانشمند علوم سیاسی و بنیان‌گذار نظریه رئالیسم تهاجمی: 🔺حمله به حزب‌الله، جدی می‌فرمایید؟! ارتش اسرائيل در مقابل حماس فرسوده شده، وقتی آنها در شکست دادن حماس مانده‌اند حمله به لبنان دیوانگی است؛ اسرائیل به شدت به ایالات متحده وابسته است و بدون حمایت آمریکا نمی‌توانند ادامه دهند.
دکتر پزشکیان اصرار دارد که دولت او همان سیاستهای مقام معظم رهبری را اجرا می کند. شاید به نظر برسد ایشان توپ را در زمین دیگری انداخته و از بار مسئولیت تصمیمات خود شانه خالی می کند. البته که مقام معظم رهبری تصریح کردند که با خداوند عهد کنید از کسانی که با انقلاب و مسیر انقلاب و آرمانهای انقلاب زاویه دارند و یا راه حل مشکلات را در مذاکره خلاصه می کنند فاصله بگیرد و دکتر پزشکیان بر خلاف این توصیه، تمام افرادی که این ویژگی های منفی را دارد در دولت خود آورد. اما فارغ از این نکته، باید نسبت به اصرار دکتر پزشکیان مبنی بر انجام سیاستهای رهبر معظم انقلاب نیز حساس بود. در همین فضا خوب است به این بیانات مقام معظم رهبری را مرور کنیم: «در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است. همین طور که اشاره کردم، گاهی اوقات فشارها، مضیقه‌ها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرائی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. حالا بعضی‌ها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. مسئولین در بخشهای مختلف، مسئولیتهای مشخصی دارند. در بخش اقتصادی، در بخش سیاسی، در بخش دیپلماسی، نمایندگان مجلس در بخشهای خودشان، مسئولان قوه‌ی قضائیه در بخش خودشان، مسئولیتهای مشخصی دارند. در همه‌ی اینها رهبری نه میتواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند؛ اصلاً امکان ندارد. خیلی از تصمیمهای اقتصادی ممکن است گرفته شود، رهبری قبول هم نداشته باشد، اما دخالت نمیکند؛ مسئولینی دارد، مسئولینش باید عمل کنند. بله، آنجائی که اتخاذ یک سیاستی منتهی خواهد شد به کج شدن راه انقلاب، رهبری مسئولیت پیدا میکند. در تصمیم و عملِ رهبری باید عقلانیت در خدمت اصول قرار بگیرد، واقع‌بینی در خدمت آرمان‌گرائی‌ها قرار بگیرد» (1390/7/24)
دیروز فیلمی از برخورد ماموران نیروی انتظامی با دو دختر با پوشش نامناسب، در کانال های تلگرامی اصلاحاتی ها منتشر شد. این اتفاق، متعلق به اول تیرماه امسال است. روند قضایی این ماجرا از همان موقع در جریان است و دو طرف - هم دختران بد پوشش و هم نیروی انتظامی - دفاعیات خود را در دادگاه مطرح کرده و ادامه دارد. اما چرا الآن این فیلم که جزو مستندات پرونده است، منتشر می شود؟ خب واضح است. قرار هست فردا اسامی کابینه مسعود پزشکیان منتشر شود. از یک سو اصرار دارند که وزرای کابینه با مشورت با مقام معظم رهبری انتخاب شده اند که البته دروغ است. و از سوی دیگر این گونه فیلم ها در کانالِ متعلق به مسعود پزشکیان - طبق شنیده ها - منتشر می شود تا زمینه برای تحمیل وزرای خویش به مجلس با حمایت بخشی از افکار عمومی را فراهم کنند. یقین کنید با نامهایی در میان وزرای پیشنهادی مواجه می شوید که شگفت زده خواهید شد. نامهایی که برای گرفتن رای اعتماد از مجلس برای آنها، نیاز به دروغ هایی همچون مشورت با مقام معظم رهبری و نیز انتشار چنین فیلم هایی برای تحریک بخشی از افکار عمومی جهت فشار به مجلس دارند
محمد جواد ظریف در پاسخ به انتقادهای وارده به وی درباره سواد قرآنی اش، جواب داده که این منتقدان، قبل از اینکه به دنیا بیایند من جامع المقدمات درس می دادم. واقعا قصد محمد جواد ظریف از چنین جواب های خام و بی مایه چیست؟ آیا صرف خواندن و تدریس جامع المقدمات، برای فهم مقاصد و معانی قرآن کافی است؟ محمد جواد ظریف نمی داند که قبل از به دنیا آمدنِ او، کسروی هم جامع المقدمات درس می داد؟ جالبتر آنکه محمد جواد ظریف برای اثباتِ اشراف خود به قرآن، آیاتی را می خواند که خداوند به موسی ع دستور داد تا با فرعون با قول و گفتار نرم سخن بگوید. مقصودش این است که ما موسی هستیم و آمریکا، فرعون هست و باید با زبان نرم با او سخن بگوییم. آقا محمد جواد! همان خداوندی که به موسی چنین پیامی داد، به محمد ص نیز فرماید داد تا با امامان کفر مقاتله و جهاد کند چون آنها به عهد و پیمان خود وفادار نیستند: قاتلوا ائمة الکفر بانهم لا أیمان لهم. نمی دانم چرا برخی دوست دارند تا فرامین خداوند به بنی اسراییل را اجرا کند؟ ما که دوست داریم دستورات خداوند به پیامبر ص را اجرا کنیم.
سایت اصلاح طلب خبرآنلاین در یک عنوان خبری چنین تیتر زده: «ردپای روسیه در ترور اسماعیل هنیه؟ /انتقام بگیرید اما هوشمندانه /یا نتانیاهو یا تل آویو /پاسخ کاربران خبرآنلاین به یک نظرخواهی» این سایت، یک نظرسنجی گذاشته تا افرادی که به این سایت سر می زنند در آن شرکت کنند. از آنها خواسته شده تا درباره ترور شهید هنیه، نظر بدهند. یک تعداد آدم نامعلوم با سطح سواد نامشخص، با انگیزه ها مبهم و سطح تحلیل نامتعین، آمدند و هر چه به ذهنشون رسیده را به اشتراک گذاشتند. طبیعتا در میان نظرات، هم انتقام سخت و انتقام از نتانیاهو وجود داشت و هم خویشتن داری ایران و هر رد پای بیگانه در این ترور و هم نقش روسیه در این اتفاق. اما تیتری که این رسانه انتخاب کرده را ببینید. تیتر، با «نقش روسیه در این ترور» شروع می شود و بعد گزینه های دیگر می آید. اینها اتفاقی نیست. واقعا کسانی در ایران هستند که فکر می کنند هر اتفاقی در ایران می افتد با نقشه روسیه است. این وضعیت در برخی از افراد به شکل باورنکردنی، تبدیل به یک روانپریشی هیستریک شده و اصلا نمی توانند قضایا را از منظری غیر از نقش روسیه تحلیل کنند. از سقوط بالگرد رییس جمهور بگیرید تا ترور هنیه و حتی دخالت در عزل و نصب ها. حتی برخی گفتند سعید جلیلی مهره روسیه است!!!!!! اینها اتفاقی نیست. بر روی وجود چنین ذهنیتی در میان ایرانیان کار شده است. در سال 88 وقتی شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران می دادند همان موقع که در روز قدس به جای شعار مرگ بر آمریکا و اسراییل، شعار مرگ بر روسیه می دادند. ماهیت فتنه 88 واضح بود و اینکه چه کشورهایی در آن نقش داشتند. یک نمونه واضحش تصریح هیلاری کلینتون به تقویت شبکه های اجتماعی مانند توییتر برای نقش آفرینی بیشتر در این فتنه بود. واکنش های دولت اوباما در آن دوره کاملا مشخص می کرد که آنها تا چه حدی در این فتنه نقش داشتند. بر همین اساس، شعار مرگ بر روسیه را هم سر دادند. خدا رحمت کند امام خمینی را که بعد از واقعه هفتم تیرماه 1360 دقیقا به این نکته اشاره کرده که تلاش دارند تا با انحراف افکار از آمریکا، دشمنی آمریکا با ما فراموش شود و مثلا با مطرح کردن شوروی، تلاش دارند تا آمریکا فراموش گردد. الآن هم قضیه همین است. همه می گویند اسراییل بدون هماهنگی و حمایت و پشتیبانی آمریکا نمی توانست شهید هنیه در تهران و شهید فواد شکر در بیرون را ترور کند. ولی مخاطبان خبرآنلاین از هر چیزی می گویند جز آمریکا. تیتر خبر آنلاین هم ابتدا روسیه را نشانه می رود. به قول امام خمینی، خط این است که آمریکا منسی (فراموش) شود. این سایتها هم ماموریت خود را انجام می دهند. این ماموریت به دوش آنهاست تا چهره آمریکا را تطهیر کنند.
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاتم قادری، نویسنده سرشناس علوم سیاسی و استاد سابق دانشگاه تربیت مدرس در این ویدیو می‌پرسد جمهوری اسلامی به جز موشک و تونل چه کمکی به فلسطین کر‌ده؟ ایا ایران توانسته در غزه یک سیلیکون ولی یا سنگاپور یا هنگ کنگ بسازد تا رشک جهان شود؟ و بعد ادامه می‌دهد اخیرا با یک عرب که با فلسطینی‌ها ارتباط دارد صحبت میکردم گفت مردم دیگر با حماس نیستند چون رهبرانشان فاسد هستند. چه می‌شود یک استاد دانشگاه که بیست و چهار ساعته هم در رسانه‌ها مشغول تولید دانش در عرصه عمومی است و قاعدتا باید انگلیسی بداند زحمت یک جستجوی ساده اینترنتی به خود نداده تا ببیند براساس نظرسنجی‌های غربی و مورد استناد رسانه‌های اسراییلی برغم سیصد و شش روز بمباران و نسل‌کشی اکثریت مطلق عددی در غزه و تعداد بیشتر در کرانه باختری حامی حماس هستند. اینکه یک استاد دانشگاه به جای فکت و عد و رقم براساس گفتگوی شفاهیش با یک دوست عرب که چند فلسطینی می‌شناسد صحبت می‌کند باورکردنی نیست. براستی چه میشود مواضع یک استاد دانشگاه سرشناس علوم سیاسی تا این حد غیرعقلانی و غیرعینی و غیرمستند می‌شود؟
پیرِ پالان دوز
حاتم قادری، نویسنده سرشناس علوم سیاسی و استاد سابق دانشگاه تربیت مدرس در این ویدیو می‌پرسد جمهوری اس
قبلا هم از حاتم قادری مطالبی اینگونه شنیده بودم. مطالبی بدون دلیل و با مراجعه به فضای مجازی و کانال های تلگرامی و صفحات مجازی و ... در یک مناظره با بیژن عبدالکریمی، نشان داد که چقدر در اطلاعات دینی، ضعیف و بی بنیه است. تصور کنید این شخص چند سال استاد دانشگاه تهران بوده و کلی دانشجو زیر دست این آدم که اندک سواد دینی در حوزه سیاسی ندارد فارغ التحصیل هم شدند. امثال حاتم قادری، هر چند در اطلاعات میدانی و دینی و حتی اندیشه سیاسیِ اسلام، بسیار ضعیف هستند اما در عوض، در صحبت کردن و پرخاش کردن و مسخره کردن و توهین کردن بسیار زبردست و چیره دست هستند. همینطوری یک دفعه یاد محمد فاضلی افتادم یادتان هست در جریان گفتگوهای تلوزیونی، میکروفون را به سمت پزشکیان پرتاب کرد؟
در ضمن، انتخاب یحیی السنوار برای ریاست شاخه سیاسی حماس، ضربه بسیار مهلکی بر اسراییل بود. جالب اینجاست که برخی از رسانه ها که ایران را از جواب دادن به اسراییل می ترسانند و بر حذر می دارند قبل از انتخاب یحیی السنوار، گزینه هایی همچون خالد مشعل را به عنوان گزینه نهایی حماس برای جانشینی شهید هنیه مطرح می کردند. این رسانه ها در داخل ایران، رنگ و بوی اصلاحاتی دارند. آنها مایل بودند با انتخاب خالد مشعل، آتش جنگ در غزه بخوابد و ایران، پاسخ اسراییل را ندهد. اما جالب اینجاست که خود خالد مشعل نیز از ریاست یحیی السنوار حمایت کرد. یحیی السنوار کسی بود که در بحران جنگ سوریه، کنار ایران ایستاد و مانع جدایی حماس از ایران گردید. به نظر شما اگر اسراییل می دانست که قرار است یحیی السنوار به جای اسماعیل هنیه، بیاید آیا باز هم دست به این ترور می زد؟
حالا دو تا یحیی شدن و