#تربیت کودک
نق زدن والدين، کودکان را از داشتن تفکر خلاق و ارتباط سالم دور ميکند و باعث ميشود کودکان محدود فکر کنند و زاويه شناختي خود را بسته نگه دارند و باعث ميشود کودکان به نوعي وابسته و درمانده شوند زيرا فکر ميکنند که چون مادرشان نق ميزند و به نتيجه ميرسد پس من هم از طريق نق زدن به اهدافم ميرسم در حالي که هميشه اينطور نيست.
اين کودکان از تکامل و پيشرفت باز ميمانند. پس در رفتار خودتان تجدید نظر نمایید تا الگوی خوبی برای کودکان خود باشید.
@pishdabestani_hoOda
در ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام )
متاسفانه ساعتی پیش *حضرت آیت الله حاج آقا سید کمال فقیه ایمانی* یار وفادار حضرت امام (رحمه الله علیه) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) از علمای انقلابی و تاثیرگذار برجسته، مبارزین مهم رژیم طاغوت و از موسسین خیریه های درمانی و فرهنگی اصفهان به ملکوت اعلی پیوستند.
نثار روح آن عالم ربانی فاتحه مع صلوات
#تربیت کودک
اگر دیگران همه کارهای بچه ها را
انجام دهند فرصتی برای نشان دادن
خلاقیت بچه ها باقی نمی ماند
و اگر بچه ها به هرچه می خواهند بلافاصله دست پیدا کنند شکیبایی را نمی آموزند.
@pishdabestani_hoOda
#تربیت کودک
یک تکنیک عالی برای برخورد با رفتار نامطلوب کودک
از روش های عالی برخورد با رفتار نامطلوب کودکان این است که در زمان انجام دادن کارهای نامطلوب و ناپسند، توجهی نشان ندهیم و بعد به ذکر کارهای خوب و مطلوب گذشته کودک بپردازیم.
به طور مثال بگوییم: یادته هفته پیش توی کارهای خونه به من کمک کردی؟ چقدر اون کارت رو دوست داشتم.
وقتی کودک متوجه بشه که رفتارهای ناپسندش مورد توجه قرار نمی گیرد و رفتارهای مثبت گذشته، هنوز در ذهن مادرش است، پس سعی می کند تا آن رفتارها را بیشتر انجام دهد.
@pishdabestani_hoOda
#تربیت کودک
تغییرات فصلی و تاثیر آن در رفتار کودکان
متخصصان بر این باور هستند تغییرات فصلی باعث ایجاد واکنشهای روانی و رفتاری در کودکان میشود.
با تغییر فصول و عوض شدن شرایط آب و هوایی و منابع غذایی، هورمونها و مواد شیمیایی بدن انسان نیز دچار تغییرات بیشتری میشود. خیلی از اوقات کودک به افسردگی مبتلا میشود، ولی به جای کندی روانی، غم، اندوه و بیانگیزگی، رفتار پرخاشگرانه یا بیقراری از خود بروز میدهد، بنابراین تغییر واکنش کودکان در فصول مختلف سال نیز نشانگر آن است که کودکان تحت تأثیر شرایط آب و هوایی و موقعیتی فصلها قرار میگیرند.
@pishdabestani_hoOda
مهم ترین دلایل حسادت
🎈احساس نا امنی
حسادت با حس نا امنی رابطه مستقیمی دارد. انسانهایی که عمیقا درون خود حس ناامني دارند بیش از دیگران دچار حسادت هستند.این حس ناامنی درونی از دوران جنینی بنابر فضایی که افراد در آن رشد می کنند شروع میشود.
🎈احساس ترس و تهدیدشدگی
وقتی شما تهدید میشوید میترسید،در این صورت یا از عامل تهدید فرار میکنید یا جلوی آن می ایستید.به عبارتی دیگر، یا قطع رابطه میکنید، یا با حسادت خود زیر پای دیگران را خالی میکنید.
🎈احساس ارزشمند نبودن
وقتی شما به کسی حسادت میکنید، مهم ترین عامل تحریک این هیجان، به خطر افتادن احساس ارزشمند بودن شما است.زمانی که حسادت میکنید، در باور خود، خود را ارزشمند و کافی نمیدانید و فکر میکنید که با داشتن آن چه که دیگران دارند خوشحال تر، دوست داشتنی تر، جذاب تر، موفق تر و ارزشمندتر میشوید.
@pishdabestani_hoOda