✍امام خامنه ای(مدظله العالی) باید با شبهات ذهنی جوانان، برخوردی متفکرانه و کارشناسانه شود، زیرا دشمن در صددشبهه پراکنی است. برای مجاهدت علیه دشمن لازم است کارشناسان دین و مبلغان اسلامی با بیان و منطق درست و محکم به تشریح افکار اسلامی و تبیین مواضع اسلامی بپردازند و این کار را به عنوان وظیفه ای بسیار مهم و خطیر در نظر بگیرند.
🆔https://eitaa.com/pishgaman313
✍امام خامنه ای(مدظله العالی) طلبه نمیتواند و نباید فقط به مطالعه در حجره بسنده کند بلکه بسیار مهم و ضروری است که از مسائل داخلی و جهانی، جریانهای سیاسی، منفذهای احتمالی نفوذ دشمن و دیگر مسائل مهم، بهخوبی آگاه باشد.
🆔https://eitaa.com/pishgaman313
‼️تأسیس نظام اسلامی پاسخی مناسب به اندیشه خطرناک حوزه علمیه سکولارو بی اثر بود؛ اندیشهای که درتلاش بود تا کارکرد روحانیت را تنها در محراب مساجد جستجو کند.
با تأسیس این نظام، روحانیت اصیل نقش محوری در اداره امور کشور پیدا کرد و رسماً پیوند دین با سیاست و محو شعار سکولارها، معنا و مفهوم واقعی یافت.
میتوان نظام سازی امام را پادزهری در برابر زهر گفتار وعمل سکولارها دانست که عالیترین مصداق حضور روحانیون در عرصه سیاست را رقم زد.
🆔https://eitaa.com/pishgaman313
✍امام خامنه ای(مدظله العالی)
حوزه های علمیه نمی توانند سکولار باشند.
اینکه ما به مسائل نظام کار نداریم، به مسائل حکومت کار نداریم، این سکولاریسم است.
🆔https://eitaa.com/pishgaman313
✅جهت ارتباط با مسئول کانال و ارائه پیشنهادات وانتقادات به آیدی @eshragh57 مراجعه نمایید
🆔https://eitaa.com/pishgaman313
✍امام خامنه ای(مدظله العالی)
حوزهی علمیه در این دوران، جوهر حیات و رشد و بالندگی خود را مرهون انقلاب اسلامی و امام عظیمالشأن آن و مجاهدت های ایثارگرانی است که به عشق دین خدا و به امید حاکمیّت آن، جان و تن خود را به میدان فداکاری بردند «فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر»،
سیاست سلطهگران جهانی این بوده و هست که مراکز دانش دین را منزوی، منفعل، بیروحیّه، بیابتکار، وابسته به خود و فارغ از آرمان های بزرگ کنند.
آنان را به جدایی دین از سیاست، معتقد و از همگامی دین با تحوّلات شگرف جهانی مأیوس سازند.
🆔https://eitaa.com/pishgaman313
‼️همه حوزههای علمـی در علـوم انسـانی، مبتنـی بـر معرفـت شناسـی ، هسـتی شناسی وارزش شناسی مشخصی است.
در اين مبانی بنيادی، تفاوتهای جدی ميان فلسفه غرب با جهانبينی اسلامی وجود دارد.
معرفت شناسی در فلسفه غرب، مبتنی بر دوگانه انگاری و فردمحوری است كه نتيجه اين دو خصيصه سكولاريسم است.
با اصالت دادن به واقعيات حسی، ساحت علم در انديشه غرب بر ستون هايی بنا می گردد كه همواره در حـال تغييـر است.
که اين تغييردر مفهوم ( پارادايم) كوهن و گزاره (ابطال پـذيری) پـوپر بـه اوج خـودمی رسد. خلاف اصالت واقعيت درانديشه غرب، انديشه اسلامی دارای معرفت توحيدی است.
🆔https://eitaa.com/pishgaman313