🇮🇷🌸
🍀
✅ تکرار یا تغییر؟
🍃🌻🍃
🔻مردم ایران در انتخابات ادوار گذشته ریاست جمهوری یک در میان به تکرار و تغییر رای داده اند، همواره به تکرار رئیس جمهور مستقر رای داده و در پایان هشت سال، به تغییر رویه قوهمجریه رای داده اند.
🔸اکنون نیز اگر خواهان تکرار وضع موجود یا خواهان تغییر آن باشند، در دو حالت نظر خود را اعمال خواهند کرد و کسانی که رای ندهند فقط خود را از مشارکت در این تصمیم راهبردی محروم کرده و چه بسا نتیجه انتخابات خلاف نظر آنها رقم بخورد.
#روشنگری
#انتخابات
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ رهبر معظم انقلاب
برخی انتخابات را وقتی قبول دارند، که نتیجه به نفع آنهاست.
🌀 بعضی اوقات حرفهایی از برخی صادر می شود که مشخص می شود اساس #قانون_اساسی را قبول ندارند.
#روشنگری
#ثامن
#انتخابات
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🇮🇷🌸
🍀
✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ #کلیپ
آیا برجام تصمیم نظام بود؟ ‼️
🍃🌻🍃
🌀 جواب امام خامنهای به بیمار دلانی که برجام را تا سه سال قبل دستاورد خودشون میدانستند و بعد از اینکه به سرانجام نرسید، گفتند تصمیم نظام بود‼️
✅ شما که چشم دارید، گوش دارید، اون نامهای که نوشتم رو ببینید تصویب چه جوریه؛ شرایطی ذکر شده، در این صورت (اجرای شرایط) تصویب میشه. اگر این شرایط اعمال نشد، وظیفه رهبری این نیست که بگوید برجام نباید اجرا بشود.
#روشنگری
#برجام
#تحریف
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅ تکرار یا تغییر؟
🍃🌻🍃
🔻نگاه به درون و اعتماد به ظرفیت ها و امکانات داخلی و امید واهی به بیرون و دل خوش کردن به مذاکره با عاملان فشارها و تحریم های اقتصادی، دو نگاه متفاوت و متعارضی است که اکنون در کشور و بین قوای سه گانه وجود دارد.
🔸 دولتی که حتی حل مشکل آب خوردن مردم را در مذاکره با تروریست های اقتصادی میجوید و مجلس و دستگاه قضایی که در صدد حل مشکلات و برطرف کردن موانع تولید با اتکا به ظرفیت های درونی هستند و همین اختلاف دیدگاه راهبردی است که باعث تداوم مشکلات گردیده و این مردم هستند که کمتر از ۵۰ روز دیگر تداوم این وضع یا اصلاح آن را تعیین تکلیف خواهند کرد.
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
🇮🇷🌸
🔴 دومینوی اقتدار منطقه ای
چرخش ۱۸۰ درجه ای موضع آل سعود؛ بن سلمان از تهدید علیه ایران تا تسلیم برابر ایران‼️
🔻بن سلمان در سال ۲۰۱۷ در پاسخ به این سوال که «آیا در آینده گفتگو و همکاری مستقیم با ایران خواهید داشت؟» گفت :
🔹چطور می توانیم با رژیمی کنار بیاییم که ایدئولوژی افراطی دارد؛ هیچ نقطه مشترکی برای تفاهم و مذاکره وجود ندارد و ما منتظر نخواهیم ماند تا نبرد به درون سعودی کشیده شود بلکه به گونه ای اقدام خواهیم کرد که نبرد به درون ایران کشیده شود"
🔻 بن سلمان در سال ۲۰۲۱ :
🔹ایران همسایه ماست، همه تلاش ما این است که روابطی در سطح خوب و بالایی با ایران داشته باشیم؛ آرزو داریم که مشکلات حل شود و روابطمان با ایران خوب و مثبت شود!
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
📌تمام استانهای عربستان در تیررس موشکهای یمن
🔹در سایه عملیاتهای ارتش #یمن علیه تأسیسات نظامی و حیاتی سعودیها و شکست سامانههای پاتریوت آمریکا، رسانههای غربی تایید کردهاند که دیگر هیچ استانی در عمق عربستان نیست که در تیررس صنعا نباشد.
🔹انقلابیون یمن تاکنون بارها با تأکید زبانی و عملی بر این امر که تواناییهای موشکی و هوایی یمن پیشرفت زیادی داشته، اعلام کردهاند که تمامی تأسیسات حیاتی از جمله تأسیسات نفتی، فرودگاهها و بنادر عربستان در تیررس حملات آن قرار دارد.
🔹عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن نیز بیش از یکسال پیش به ائتلاف متجاوز سعودی درباره تداوم حملات علیه یمن هشدار داده و به سران آن توصیه کرده بود که در روابط خود با یمنیها تجدیدنظر کند و با ارزیابی تمام ابعاد این تجاوز، از شکست خود و وضعیت اقتصادی که رژیم سعودی و امارات را رنج میدهد و این کشورها را در مرحله بحران و زوال مستمر قرارداده است، درس بگیرند؛ هشداری که با بیتوجهی ریاض همراه شد تا اینکه موشکهای بالستیک یمن به کابوسی واقعی برای دشمنان یمن تبدیل شد.
🔺🔹ژنرال "کنت فرانکلین مککنزی" فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا، سهشنبه هفته گذشته در مقابل نمایندگان کنگره اعتراف کرد که ارتش و کمیتههای مردمی یمن عملا پیروزیهای زیادی را محقق ساختهاند، نیروی هوایی و موشکی یمن بر عربستان پیروز شده است و نیروی هوایی آمریکا نیز برتری خود را از دست داده است. هزاران پهپاد یمنی تاسیسات نفتی سعودیها را هدف قراردادهاند که آمریکاییها در رهگیری آنها ناکام ماندهاند و این پهپادها با رادارهای در دست ریاض قابل رهگیری نیستند.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
کشور ریش سفید تر شد!
🔸سالها پیش پدربزرگها و مادربزرگها همه امید زندگیشان، فرزندانشان و همه شوق و ذوقشان دیدن بچهها، نوهها و نتیجههایشان بود. با گذشت زمان و کاهش رشد جمعیت و همچنین افزایش جمعیت سالمند در کشور، کمتر پدربزرگ و مادربزرگی صاحب فرزاندن و نوههای متعدد خواهد شد و آن وقت است که در خانه آنها، سکوت مطلق جای صدای خنده و بازی بچهها را میگیرد و دیگر هیچ ذوق و شوقی در زندگی پدربزرگها و مادربزرگها وجود ندارد.
🔸یک دهه از هشدارهای کارشناسان در موضوع بحران جمعیت سپری شدهاست. هفت سال پیش و در سی ام اردیبهشت ماه ۱۳۹۳ بود که سیاستهای کلی جمعیت ابلاغ شد، هفت سالی که مقارن با دولت تدبیر و امید بوده، اما کاری جز فرصتسوزی انجام نشدهاست!
🔸به گفته دبیر مرکز مطالعات راهبردی، جمعیت در سال ۱۳۹۹ به نرخ رشد جمعیت ۶/ ۰ درصد سقوط کردیم و این کمترین مقدار نرخ رشدی است که در تاریخ کشور ثبت شده و زنگ خطری است که به صدا درآمده و عوامل زیادی همچون عوامل اقتصادی، فرهنگی و همینطور پدیده کرونا باعث ایجاد آن شدهاست.
🔸پایان سال ۱۳۹۹ و در سال ۱۴۰۰، نرخ سالمندی کشور از مرز ۱۰ درصد گذشته است، یعنی امروز بیش از ۱۰ درصد جمعیت کشورمان را سالمندان بالای ۶۰ سال تشکیل میدهند.
تا پیش از این از هر ۱۰ نفر که در سن فعالیت بودند، هزینههای یک سالمند را تأمین میکردند؛ یعنی بیمه و مالیات پرداخت میکردند تا حقوق بازنشستگی سالمندان را تأمین کنند، اما در حال حاضر و با افزایش سن سالمندی در کشور هر هفت نفر باید هزینههای یک سالمند را تأمین کنند. در این صورت باید نیروی جوان بیشتر کار کند و سن بازنشستگی افزایش پیدا خواهد کرد. همچنین رقم مالیات نیز افزایش پیدا خواهد کرد تا از این طریق دولت بتواند سالمندان را تأمین کند.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
🔷سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت.
🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،
🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد.
🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: « ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
🔻 نکته بعد، شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند .
🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود.
بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🎯ظاهراً تحریف جدیدی رخ نموده است!
🔺پس از سخنرانی دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی، جریان تحریف دست به شگرد تازه ای زده است، می گویند: رهبری خودش گفت سیاست های نظام در بالادست تعیین می شود و وزیر خارجه مجری است، در نتیجه برجام تصمیم نظام بوده است.
🔸فعلاً به این کاری ندارم که نهاد بالادستی وزارت خارجه، شورای امنیت ملی با مسئولیت ریاست جمهوری است.
📚بگذارید از منظر عبرت تاریخی به موضوع بنگریم؟
حکمیت تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امیرالمومنین
صلح امام مجتبی با معاویه تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امام حسن
📌نکته۱: آیا پذیرش حکمیت ایده آل امام بود یا شرایط(سست عهدی ها، تحریف ها، حیله های دشمن و...) آنرا بر امام تحمیل کرد؟
اگر چه حتی سخن امام را در انتخاب نماینده هم نپذیرفتند، اما بعداً که حکمیت شکست خورد، امام را متهم کردند!!
گفتند ما نفهم بودیم تو چرا پذیرفتی!!!.(تجربه تلخ)
📌نکته۲ : امام حسن با اتخاذ سیاستی درست برای دفع خطر بنی امیه اقدام کرد، یاران هم در ابتدا همراهی کردند، اما در ادامه شرایطی پیش آمد که لشکریان از ادامه نبرد سست شدند، امام از مردم نظر خواست، اکثریت غالب گفتند: می خواهیم زندگی کنیم!
امام مجبور به پذیرش صلح شد.
بیچاره ها نمی دانستند زندگی در اطاعت امر ولی خداست، چیزی نگذشت که معاویه کوفیان را پایمال کرد.(تجربه تلخ)
📌نکته۳: هرگز رهبران الهی چون دیکتاتور ها، مردم را با زور به کار و تصمیمی اجبار نمی کنند، حرکت رهبران الهی در طول تاریخ تمامأ در جهت رشد عقلانی و فعال کردن قوه بصیرت امت بوده است.
اگر یادمان باشد حکیم انقلاب فرمودند: درباره مذاکرات جدید هستهای نیز علیرغم اینکه خوشبین نیستم،اما موافقت میکنم چرا که "این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد".
📎ظاهراً جریان تحریف نمی خواهد بگذارد مردم از این (تجربه تلخ) خود بهره ببرد.
#جواد_بیژنی
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🔴آیا #آمریکا پست دیدبانی خود را ترک میکند؟
🔸️سرانجام پس از ۲۰ سال از اشغال #افغانستان که با کشتار مردم بیگناه، غارت، گسترش تروریسم و توسعه بازار مواد مخدر همراه بود، آمریکا تصمیم دارد تا ارتش خود را از این کشور خارج کند. جنگی که به بهانه نابودی القاعده و ریشه کنی طالبان شروع شد اکنون در نقطه بن بست بیست ساله قرار گرفته است.
🔸️به اقرار کارشناسان یکی از مهم ترین دلایل اشغال افغانستان 《مهار ایران》 بود، مسئله مهمی که هیچگاه برای آمریکایی ها حاصل نشد.
🔹از سوی دیگر چالش امنیتی ایجاد شده برای آمریکا در سراسر منطقه غرب آسیا پس از شهادت سردار سلیمانی، آنها را وادار ساخته تا پست دیدبانی خود در شرق یعنی افغانستان را ترک کنند. هر چند این خروج تنها خروج ارتش آمریکاست و نباید از سرویس های اطلاعاتی و امنیتی غربی که در افغانستان باقی هستند غفلت کرد.
🔸️در بعد رقابت های بین المللی آمریکا با چین و روسیه نیز باید گفت سرمایه گذاری های کلان چین و نیز حضور فعال روسیه در روند های سیاسی افغانستان مسئله دیگری است که از ناتوانی راهبرد آمریکا در این کشور حکایت دارد.
🔸️در سطح داخلی نیز آمریکا هیچ توفیقی در نابودی طالبان نداشته، طالبان از ایده 《امارت اسلامی》 خود دست برنداشته و مناطق عمده را در اختیار دارد.
🔹بنابراین آمریکا همه عرصه ها را در افغانستان به رقبا و دشمنان خود واگذار کرده است و این برای آنها مشابه تکرار تجربه جنگ ویتنام است.
✍محمدرسول نجاتی آرانی
✅ شورای نگهبان چه افرادی را تایید صلاحیت نمی کند؟
🔹بر اساس مصوبه جدید شورای نگهبان برای مشخص شدن جزییات شرایط کاندیداتوری، از این پس داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری برای ثبتنام باید این شرایط را داشته باشند:
▪️سن: ۴۰ تا ۷۵ سال
▪️حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد یا معادل آن
▪️سابقه تصدی حداقل ۴ ساله در سمتهای مدیریتی
▪️وزرا، استانداران، شهرداران شهرهای بالای ۲ میلیون نفر، فرماندهان نظامی با جایگاه سرلشگری و بالاتر میتوانند کاندیدا شوند
▪️داشتن عدم سوءپیشینه و نداشتن سابقه محکومیت کیفری
⁉️هدف از این مصوبات چه بوده؟
🔹نظیف، عضو حقوقدان شورای نگهبان در مورد علت تصویب این قانون می گوید: مقرر شد مصوبه سال ۱۳۹۶ این شورا در خصوص شفافسازی «تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری» اصلاح شود.
🔹مقرر شد برای روشنتر شدن ملاکهای مذكور، داوطلبان ریاستجمهوری هنگام ثبتنام، حداقلی از مدرک تحصیلی، حداقلی از سنوات و سوابق مدیریتی و حداقل و حداكثری از سن داشته باشند و وضعیت ثبتنام داوطلبان نیز تا حدی ساماندهی گردد.
🔹این اصلاحیه برای اجرا به وزارت کشور ابلاغ شد.
✳️نکات راهبردی:
1⃣هدف از این قانون گویا نمودن تفسیر رجل سیاسی می باشد،از سالهای گذشته یکی از ابهامات در زمان انتخابات ریاستجمهوری تفسیر شورای نگهبان از این واژه بوده که
از سال ۱۳۹۶ این شورا به در صدد اعلام معیارها،شرایط و ضوابط رجل سیاسی برای نامزدهای ریاستجمهوری بوده است.
و برای ثبت نام نشدن یک یا چند نامزد مشخص در این دوره تصویب نشده است.
2⃣این قانون حداقل های ثبت نام ریاستجمهوری را ذکر کرده است،کمااینکه برای هر پست حداقلی مدیریت قوانین سخت ترس از این مصوبه وجود دارد.
3⃣در سالهای گذشته یکی از تفریحات خبرنگاران و رسانه ها اعلام خبر نامزدهای ریاستجمهوری متعددی بود که ازکمترین صلاحیت برای این پست برخوردار بودند و دستمایه طنز رسانه ها و مردم میشدند.تصویب این قانون از مضحک جلوه دادن عالیترین مقام اجرایی کشور جلوگیری کرده است.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
⁉️در وین چه خبر است؟!
🔻آمریکا در صدد افزایش ریسک همکاری با ایران است. پرس تی وی از یک منبع مطلع در تهران کسب اطلاع کرد که آمریکا تا کنون نه تنها انجام اصلاحاتی را که باعث کاهش ریسک همکاری اقتصادی و بانکی با ایران میشود نپذیرفته بلکه عملا ریسک همکاری با ایران را بالاتر برده است.
🔻بگفته این منبع مطلع آمریکا بر حفظ ساختار تحریمهای فلج کننده و بویژه عدم لغو قانون کاتسا اصرار دارد.
🔻 همچنین آمریکا رفع تحریم از نهادها و افراد باقی مانده در لیست تحریم SDN را به میزان زمان اجرای برجام رد کرده است.
🔻عدم لغو قانون کاتسا و ادامه تحریمهای افراد و نهادهای ایرانی به بهانههای مختلف بمعنی فلج شدن تعاملات بانکی و اقتصادی در خارج و حتی در داخل ایران است و منجر به نوعی خود تحریمی در داخل کشور میشود.
🔻کاتسا از جمله قوانین تحریمی است که در دوره ترامپ در ادامه تحریمهای فلج کننده وضع شد و تاکنون نشانهای از تمایل آمریکا به لغو آن دیده نشده است.
🔻هیات مذاکره ایرانی در وین بارها بر ضرورت لغو همه تحریمهای بعد از اجرایی شدن برجام و اجرای کامل برجام تاکید کرده است.
🔻آقای عراقچی تحریمهای موسوم به برنامه ویزا، آیسا و کاتسا را از جمله این تحریمها ذکر کرده که باید لغو شود.
🔻آمریکا با حفظ این تحریمها به بهانه های مختلف در صدد تحمیل برجامی به مراتب ضعیف تر از برجام سال ۲۰۱۵ به ایران است که عملا هیچگونه گشایشی در اقتصاد ایران ایجاد نخواهد کرد.
✍منبع آگاه پرس تی وی تاکید کرده است امریکا باید با اجرای کامل بند ۲۹ برجام تمامی موانع عادی شدن روابط تجاری و اقتصادی ایران با جهان را بردارد.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
✅آخرین مواضع آمریکا در لغو همه تحریمها
مواضع علنی و روشن مقامات آمریکایی شامل رییس جمهور آمریکا، وزیر امور خارجه و سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور و یکی از مقامات بلندپایه آمریکایی که اخیرا با خبرنگاران مصاحبه کرده به روشنی نشان میدهد آمریکا همچنان علنا بر مواضع غیر منطقی خود پافشاری میکند و هنوز از مواضع خود عقب نشینی نکرده است. این مواضع علنی شامل موارد متعددی است که برخی از آنهاعبارت اند از:
🔹عدم لغو بسیاری تحریمها بویژه تحریمهای اقتصادی مهم و صرفا تعلیق و توقف موقت آنها در بازه های ۴ ماهه و ۶ ماهه.
🔹عدم برداشتن همه تحریمها حتی تحریمهای مغایر برجام همچون آیسا، ویزا و کاتسا.
🔹عدم لغو بسیاری از تحریمهایی که با برچسبهای بظاهر غیر برجامی در دوره ترامپ وضع شدهاند که در واقع هدف از تصویب آنها باقی ماندن فشارها بر ایران حتی در صورت احیای برجام بوده.
🔹عدم قبول راستی آزمایی اقدامات آنان در برداشتن برخی تحریمها و سپس بازگشت ایران به تعهدات برجامی.
🔹عدم لغو یکجای تحریمها و تاکید چند باره بر مرحله ای بودن برداشته شدن تحریمها در برابر اقدامات مرحلهای ایران در توقف اقدامات جبرانی و حتی عدم پذیرش اجرای کامل برجام و بند ۲۹ آن که آمریکا را موظف میکند اقداماتی را که مانع عادی شدن روابط تجاری و اقتصادی ایران با جهان است متوقف کند.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
☑️پوستری از بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره حاج قاسم و دیپلماسی
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
29.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 🔻🔻🔻الیس الصبح بقریب🔻🔻🔻🔻
🇵🇸🇾🇪🇮🇷🇸🇾🇮🇶🇱🇧
🎞 نماهنگ زیبای "۲۵ سال" 🇮🇱🤜
🔰رژیم منحوس و غاصب اسرائیل باید از صفحه روزگار محوشود(امام خمینی ره)
🌹تقدیم به مادر تمام مجاهدان راه حق
حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، شهدای مقاومت و شهید دکتر محسن فخری زاده
#انقلاب_مردم
خواننده: محمد صفی الدین، ذوالفقار کرمانشاهی زاده( عربی_فارسی)
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
┄┅─✵🌹🕊🌹✵─┅┄
🎨 پوستر | آزادی قدس نزدیک است
🔴 به مناسبت #روز_قدس لطفا نشر حداکثری
📱 متناسب برای استوری و وضعیت
#القدس_اقرب
#سوف_تحرر
#یوم_القدس_العالمی
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
29.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک
✅ موضوع: خانه عنکبوت
🍃🌻🍃
🇯🇴 روز قدس فقط روز فلسطین نیست، روز اسلام است؛ روز حکومت اسلامی است.
💠 ( صحیفه امام، ج۹، ص ۲۷۸)
#روشنگری
#قدس
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
🇮🇷🌸
🍀
🇮🇷🌸