چرا حکم حکومتی ؟
رهبر معظم انقلاب با حکم حکومتی، دولت و مجلس را از شرایط بحرانی در تصویب لایحه بودجه نجات داد؛ ولی چرا مجلس از رهبری حکم حکومتی را برای تصویب لایحه بودجه درخواست کرد؟ فرصت اندک باقیمانده تا پایان سال جاری امکان بررسی و اصلاح لایحه بودجه سال 99 توسط مجلس را غیر ممکن کرده بود؛ ازاینرو، راهکاری که مجلس پیش رو داشت، بررسی بودجههای دو دوازدهم یا سه دوازدهم بود که این تدبیر نیز با توجه به مهلت باقیمانده از عمر مجلس کنونی و فرصت چندماهه برای تشکیل مجلس جدید، عملاً بودجه سال 1399 را در بنبست قرار میداد و در این صورت و در خوشبینانهترین حالت، لایحه بودجه باید در شش ماهه دوم سال آتی تعیین تکلیف میشد. از سویی دیگر، تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا به منظور پیشگیری از شیوع این ویروس، موجب تعطیلی جلسات علنی مجلس شد و عملاً امکان بررسی و تصمیمگیری در خصوص لایحه بودجه یا لوایح دو دوازدهم و... در صحن علنی را غیرممکن کرد. در این شرایط دولت نیز نمیتوانست بودجه را بدون مصوبه مجلس اجرایی کند و بسیاری از خدمات و برنامههای دولتی و حقوق کارمندان برای سال آینده معطل تصویب بودجه میماند. برای عبور از این وضعیت، هیئترئیسه مجلس تصمیم گرفت از ظرفیتهای موجود در قانون اساسی استفاده کند؛ به همین دلیل، «علی لاریجانی» در نامهای به رهبر معظم انقلاب، موافقت ایشان را برای ارسال لایحه بودجه از سوی کمیسیون تلفیق و بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی تقاضا کرد. در اصل 85 قانون اساسی آمده است مجلس نمیتواند اختیار قانونگذاری را به شخص یا هیئتی واگذار کند؛ ولی در موارد ضروری میتواند اختیار وضع بعضی قوانین را با رعایت اصل 72 به کمیسیونهای داخلی خود تفویض کند. در نهایت، با اعلام موافقت رهبر معظم انقلاب، مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه به شورای نگهبان ارسال شد و پس از تأمین نظر شورای نگهبان، برای اجرا به دولت ابلاغ خواهد شد. در شرایطی که کشور در جنگ اقتصادی تمامعیار قرار دارد، تأخیر در بررسی و تعیین تکلیف لایحه بودجه به صلاح کشور نبود و با این تدبیر، هم کشور از مشکلات پیش رو رهایی یافت و هم قوت و ظرفیت قوانین کشور بیش از پیش آشکار شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تو دوره کرونا، خریدامون رو چهجوری ضدعفونی کنیم؟
❌بفرستید برا دوستاتون که خریداشونو حتما ضدعفونی کنن
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
توصیه یکی از پزشکان مبتلا به کرونا از قرنطینه
-----
ایسنا: مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی که به دلیل ابتلا به ویروس کرونای جدید (کووید-۱۹) چند روزی است در قرنطینه تحت درمان است، ضمن تشریح روند بیماری و سیر بروز آن، برای مبتلایان این بیماری چند توصیه درمانی را مطرح کرد.
دکتر حسین کرمانپور خطاب به بیماران و افراد در معرض این ویروس نوشته است:
«امشب و در این ساعت فقط خاص بیماران عزیزی مینویسم که تازه گرفتار شدهاند، دو سه روز است درگیرند یا خواهند شد:
خدا شاهد است که درک میکنم چه میکشید و با شما همردردم عزیزان من. برای آنکه بدانید در جادهای که هستید رو به سنگلاخ و برهوت نیست و صد البته که به زودی از تونل خارج و فضای سرسبز شمالی و نسیم خوش بهاری وزیدن خواهد گرفت تمنا دارم سه عدد زیر را با امید به خدا به خاطر مبارکتان بسپارید: ۵،۶،۷
بگذارید از عدد ۵ آغاز کنم. دستهای از بیماران که قویترند، طی ابتلا و بدون کمترین واکنش داروها را مصرف کرده و باید از روز پنجم پس از تشخیص منتظر بهتر شدن احوال خود باشند. خوب شدن با کاهش تب در درجه اول، کاهش لرز و افزایش نسبی اشتها همراه خواهد بود. با این سه اتفاق، محکم جای خود بنشینید و بدانید پسگردنی محکم را به ویروس کرونا زدهاید. از فردا و پس فردا روال تضعیف ویروس سیر صعودی پیدا میکند و با کامل شدن اشتها یعنی پیروز میدان شمایید. این پیروزی مبارک باد
در این میان گروهی بیماران مثل من از دوره فوقالعاده آزارنده تهوع و استفراغ عبور میکنند که البته باعث میشود داروها گاهاً درست مصرف نشده یا روال درمان انضباط خود را از دست بدهد. این دسته از دوستان هم اصلاً نگران نباشند. بسته به بینظمی در مصرف دارو، میزان استفراغ و نحوه جایگزینی مایعات باید منتظر پیروزی خود در روزهای ششم یا هفتم باشند. اولین علامت پیروزی این افراد کاهش و قطع تهوع و استفراغ است. بمجردی که تهوع شما از نفس افتاد در اصل بدانید کرونای کوچولو، فهمیده آدم بزرگی را گرفتار کرده و از پس زمین زدنش بر نمیآید.
و اما برای اغلب بیماران مبتلا به کرونا روز هفتم روز مشکلگشا و ورود سلامتی به بدن و خروج منحوسترین ویروس از بدن است. نباید غره شد. پیروزی را ازآن خود کردهاید اما ویروس در گوشهای برای جبران این تلخی به انتظار مینشیند تا ضربهاش را بزند. از هفتم تا ۱۴ روز بعد در هیچ جمعی حاضر نشوید، سفر نروید و تمام نکات بهداشتی ساده را تکرار کنید تا ویروس نا امید شود. پس از این مرحله بر اساس آنچه در مقالات آمده شما ناقل نخواهید بود اما شانس کوچکی برای دوبارهگیری (ریلپس) دارید. شرط عقل اقتضا میکند با قوت نکات بهداشت فردی را همچنان حفظ کنید.
در پایان هم یک توصیه مکمل به بیمار و تمام اعضای خانواده دارم:
بیمار و اعضای خانواده چند دستور زیر را در مصرف روزانه بگذارند:
_ قرص ویتامین دی ۵۰ هزار واحدی روزانه یک عدد برای ۷ روز به شرطی که سطح ویتامین دی خونشان اخیراً بالای ۳۵ نبوده باشد. اگر هم نمیدانید اشکال ندارد اغلب ما کمبود داریم.
_ قرص ویتامین A با واحد ۲۵۰۰۰ روزانه یک عدد به مدت یک هفته
_ قرص زینک پلاس روزانه یک عدد به مدت یک هفته
_ قرص فولیک اسید هم یک روز درمیان یک هفته
امید میرود با مصرف این مکمل طول دوره سختی حداقل شود
امید بزرگترین هدیه الهی است. این هدیهرا در بزرگترین صندوقچه بدن، قلبتان محفوظ بدارید.»
ارسال شده از سروش+:
🔰 توصیه معنوی رهبر انقلاب پیرامون تعطیلی اعتکاف امسال
🔻 حضرت آیتالله خامنهای همواره با اشاره به برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در ایام البیض (۱۳-۱۵) ماه رجب آن را یک فرصت با ارزش برای صفا دادن به دل، توبه و خودسازی دانستهاند. مؤمنین و بهویژه جوانان نیز در طول سالیان بعد از انقلاب اسلامی با گرایش به این پدیدهی معنوی آن را مغتنم شمرده و برای استفاده از این پدیدهی معنوی در مساجد شهرها سه روز معتکف شدهاند.
🔹 اما امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و توصیهها و دستورالعملهای مجموعههای مسئول برای پرهیز از اجتماع به منظور جلوگیری از ابتلا به این بیماری، قرار شد مراسم معنوی اعتکاف در سراسر کشور برگزار نشود.
🔹 با توجه به شرایط پیش آمده، رئیس ستاد مرکزی اعتکاف با ارسال نامهای از رهبر انقلاب درخواست کرد برای کسانی که قصد شرکت در مراسم معنوی اعتکاف را داشتند و اکنون از این فیض محروم ماندهاند توصیهای داشته باشند.
🔺 حضرت آیتالله خامنهای در پاسخ به این نامه و برای استفاده از فرصت ایامالبیض ماه رجب به تمام مشتاقان مراسم معنوی اعتکاف امسال توصیهای مرقوم داشتند که متن آن را پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR منتشر میکند:
«کسانی که از عمل با فضیلت اعتکاف محروم ماندهاند، بهتر است در هر یک از این سه روز نماز حضرت جعفر طیار علیه السلام بخوانند.»
كیفیت نماز جعفر طیّار
این نماز چهار ركعت است كه دو سلام دارد (دو تا دو ركعتی).
در هر ركعتی حمد و سوره می خواند، سپس پانزده مرتبه می گوید: «سبحان الله و الحمدلله و لا اله الّا الله و الله اكبر».
و همین تسبیح را ده مرتبه در ركوع و هم چنین ده مرتبه بعد از سر برداشتن از ركوع و هم چنین ده مرتبه در سجده اول و ده مرتبه بعد از سر برداشتن از آن و ده مرتبه در سجده دوم و ده مرتبه بعد از سر بلند نمودن تسبیحات را می گوید.
پس در هر ركعتی هفتاد و پنج مرتبه و مجموع آنها (در تمام چهار ركعت) سیصد تسبیح می شود.
التماس دعا
همسر و مادر شهیدان «متقیان» در قم آسمانی شد
حاجیه خانم «مساعی منش» همسر و مادر شهیدان «متقیان» همزمان با سالروز وفات حضرت زینب(س) به رحمت ایزدی پیوست و در جوار مزار شهیدانش آرام گرفت.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قم، حاجیه خانم «طوبی مساعی منش» همسر بزرگوار شهید والامقام «حاج محمدعلی متقیان» و مادر ایثارگر شهید عزیز «محمدتقی متقیان» همزمان با سالروز وفات عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری(س) به رحمت ایزدی پیوست.
مراسم تشییع و خاکسپاری این بانوی انقلابی و ایثارگر، عصر امروز سه شنبه 20 اسفند در آستان مقدس امامزاده علی بن جعفر(ع) و در جوار گلزار شهدا برگزار شد.
بسیجی شهید «محمد علی متقیان» متولد اول آبان سال 1313 در قم بود که در تاریخ 11 تیرماه سال 1365 در سن 55 سالگی در عملیات کربلای یک، منطقه مهران، به شهادت رسید.
پاسدار شهید «محمد تقی متقیان» فرزند محمدعلی نیز متولد سال 1344 در قم بود؛ وی جمعی گردان سیدالشهدا(ع) لشکر 17 امام علی بن ابی طالب(ع) بود و بارها به جبهه اعزام شد.
شهید متقیان دو بار مجروح شد و هر بار هنگامی که در قم حضور می یافت، به فعالیت های مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر اقدام می کرد؛ وی برای آخرین بار در سوم فروردین سال 66 به جبهه اعزام شد و در 22 فروردین همان سال در عملیات کربلای 8- شلمچه- بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید و در گلزار شهدای علی بن جعفر(ع) خاکسپاری شد.
از این دو شهید والامقام وصیتنامه های عارفانه ای به جای مانده است.
انتهای پیام/
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پروفسور علی کرمی در شبکه افق:
کرونا ویروس، ویروس عادی نیست و دستکاری شده است.
🔹ژنوم ملت ایران دست آمریکاست!
🔹ژنوم زعفران ایرانی توسط چند شرکت خارجی برداشته شده است. این یعنی در حالی که زعفران در کشورهای دیگر کاشته میشود، دقیقا طعم و مزه و رنگ زعفران ایرانی را دارد!
🔹فقط با قطع زنجیره انتقال، میتوان جلوی کرونا را گرفت.
#بیوتروریسم
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
فرمان فرمانده معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در زمینه مقابله با کرونا
حضرت آیت الله خامنهای فرمانده معظم کل قوا با صدور فرمانی به سردار سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تقدیر از خدمات نیروهای مسلّح به مردم در زمینه مقابله با ویروس کرونا، بر لزوم سازماندهی این خدمات در قالب یک «قرارگاه بهداشتی و درمانی» برای پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری تأکید و خاطرنشان کردند: این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حملهی بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده میتواند جنبهی رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملّی بیفزاید.
متن فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمهتعالی
سردار سرلشکر باقری
با تقدیر از خدماتی که نیروهای مسلّح تاکنون در زمینهی کرونا به مردم عزیز تقدیم کردهاند و با تاکید بر ادامه و گسترش هرچه بیشتر آن، لازم است سازماندهی این خدمات به شکل یک قرارگاه بهداشتی و درمانی بوده و علاوه بر درمان و ایجاد مراکز درمانی مانند بیمارستان صحرایی و نقاهتگاه و غیره، به پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری با شیوههای لازم نیز بپردازد. تقسیم وظائف و مأموریتهای سازمانها و بخشهای نیروهای مسلّح از وظائف این قرارگاه است. این قرارگاه باید در هماهنگی کامل با دولت و وزارت بهداشت و درمان عمل کند.
این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حملهی بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده میتواند جنبهی رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملّی بیفزاید.
امید است با هدایت الهی و پشتیبانی ویژهی حضرت بقیه الله ارواحنا فداه ملت ایران همواره پیروز و برخوردار از امنیت و سلامت باشند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 بحران کرونا یا بحران مدیریت؟!
👈 انگیزه دولت از حذف سازمان پدافند غیرعامل از ستاد ملّی مبارزه با کرونا چه بوده است؟
🎙 #غلامرضا_جلالی (رئیس سازمان پدافند غیرعامل) از مصوبۀ تعجببرانگیز هیئت دولت مبنی بر حذف ساختارهای از قبل آماده شدهی این سازمان برای پیشگیری و مبارزه با کرونا میگوید:
🔹 ما از ۵ بهمن قرارگاه زیستی کشور را آماده باش داده بودیم و ۲۶ دستگاهِ مرتبط را دعوت و اقدامات لازم را به آنها ابلاغ کرده بودیم.
@masafclips