🇮🇷🌸
🍀
✅ رئیسجمهور باید طبیب اجتماعی باشد
✍ دكتر مهدي عباسي شاهكوه
🍃🌻🍃
🔻آیا میدانید یک اندیشمند و نظریه پرداز چگونه تئوری ارائه میدهد؟
🔸 یک پزشک را در نظر بگیرید:
اول: معاینه بیمار
دوم: تشخیص درد
سوم: ترسیم وضع مطلوب بیمار
چهارم: ارائه نسخه
🔹 اندیشمند در علوم انسانی همان طبیب اجتماعی است. او نیز همان طریقی را میرود که پزشکان طی میکنند:
۱_مشاهده بی نظمی و نارسایی
۲_ تشخیص درد و دلایل ناکامی
۳_ ترسیم وضعیت مطلوب
۴_ ارائه نسخه و راه حل
🔸 گاهی، اندیشمند به دلیل سستی و اتکا به کتابخانه و محیط دانشگاهی، از جامعه واقعی غافل میشود یا با سنجه ی نادرست و معیار غلط، از درک درد و بی نظمی عاجز میشود، لذا تئوری غلط و ناکارآمد میدهد.
🔹رئیس جمهور بعنوان بالاترین مقام اجرایی، باید درک دقیقی از مسائل سیاسی، اجتناعی، فرهنگی و اقتصادی کشور داشته باشد. او باید برنامه ای منسجم، کارآمد و البته منعطف داشته باشد تا بتواند دولت و کارگزاران خود را درست راهبری نماید.
🔒رئیسجمهور بدون اندیشه، نمیتواند دردی را درمان کند.
🔓او باید درد را مشاهده کند.
🔸بدون آنکه جامعه را لمس نکند، مشاهده اش، مبنای درستی ندارد.
🔺بیماری که دقیق معاینه نشود، دردش درست تشخیص داده نمیشود.
🔴 تشخیص نادرست، یعنی نسخه غلط!
🔵 رئیس جمهوری که مردم را نمیبیند، نمیتواند نسخه درست هم بدهد.
#روشنگری
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅ تکرار یا تغییر؟
🍃🌻🍃
🌀 انتخابات فرصت یا تهدید؟
🔻 همواره انتخابات در جمهوری اسلامی ایران فرصتی گرانبهایست که برکات فراوانی بدنبال داشته و دارد، گردش نخبگان، مشارکت در تعیین روشهای اداره جامعه، نقشآفرینی مردم در تعیین سرنوشت خود، تایید یا رد شیوه کار دولت، نمایندگان مجلس و شوراهای شهر روستا و ... از جمله دستاوردهای انتخابات در ایران است.
🔹 اما همین فرصت در برهههایی تبدیل به آسیب و تهدید میگردد، زمانیکه کنشگران سیاسی و نامزدهای حاضر پا از دایره آموزههای دینی و اخلاقی فراتر مینهند و برای جلب آراء به سمت بهره گیری ازشیوههای دموکراسی غربی که در آن هرگونه تهمت، تخریب، فحاشی دروغگویی، اغوگری و... مجاز است، میروند، هر قدر هم که مشارکت بالا رود باز هم فرصت و آوردهای برای نظام اسلامی بههمراه ندارد، بلکه بالاترین ضربهها را به امید، اعتماد و اتحاد مردم وارد میکنند که نمونه بارز آن را در سال ۸۸ که دو نفر از نامزدهای آن دوره پا از دایره مردمسالاری دینی بیرون نهاده و تهمتها و اتهامات بیاساسی به نظام و رقیب خود وارد ساختند دیدیم که هم ناامنی جامعه را فرا گرفت و هم فشارها و تهدیدات دشمنان ملت فزونی یافت.
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
🇮🇷🌸
✅ چگونگی اصلح گزینی در انتخابات ✅
✍️ با بررسی منظومه فکری رهبر معظم انقلاب به صورت عام و با بررسی ۶ سخنرانی انجام شده از اردیبهشت ۹۹ تا اردیبهشت ۱۴۰۰ توسط معظم له به طور خاص پیرامون انتخابات ۱۴۰۰ این موارد به عنوان شاخصه های اصلح برجستگی خاصی دارد:
1️⃣ ایمان، تقوا و اخلاق اسلامی
اگر فرد دوم کشور فاقد ایمان و تقوای لازم باشد یا در او ظهور و بروز جدی نداشته باشد نمیتوان به او اعتماد کرد و کلامش فاقد اثرگذاری و رفتارش به واگرایی اجزای حاکمیت منجر میشود. تجمل گرایی، اشرافی گرایی، پرهیز از ساده زیستی، و مردمی نبودن از اثرات فقدان این شاخص در کاندیدای اصلح میباشد.
2️⃣مدیریت و کفایت
ناگفته پیداست که مهمترین چالش امروز کشور چالش مدیریتی است و تلاش برای رفع این چالش از اهداف مهم انتخاب اصلح می باشد شاخص مدیریت، بیانگر لزوم تغییرات در شرایط فعلی می باشد و مردم باید جهت گزینش منتخب خویش این ویژگی را در اولویت قرار دهند .
3️⃣ عملکرد انقلابی و جهادی
به تعبیر رهبر معظم انقلاب با عملکرد اتوکشیده نمیشود کار کرد و باید برای حل مشکلات اساسی کشور با روحیه جهادی و انقلابی وارد میدان شد.دقت در این نکته حائز اهمیت است که رهبر انقلاب لفظ عملکرد را برای انقلابی و جهادی بودن به کار برده اند و این یعنی به پیشینه، سوابق و عملکرد افراد باید توجه داشت و البته این عملکرد تا امروز ساری و جاری و منشاء اثر بوده باشد .
4️⃣عدالتخواه و ضد فساد
تحقق عدالت ،آرمان مطلوب و غایت نهایت تشکیل نظام اسلامی است و عدالتخواهی به عنوان یک صفت برجسته می بایستی در سابقه و پیشینه و رفتار کاندیدای انتخابات در هر جایگاه و موقعیتی که بوده است وجود داشته باشد به قول معروف هرگز نمی توان با دستمال آلوده شیشه را پاک کرد.
5️⃣ معتقد به جوانان و به کارگیری آنان
در بیانیه گام دوم انقلاب که نقشه راه و منشور چهل سال دوم انقلاب اسلامی باشد دال مرکزی بیانیه، جوانان به عنوان پیشران های اصلی حرکت تکاملی انقلاب می باشند رئیس جمهور اصلح کسی است که به این ظرفیت از عمق جان باور داشته و در به کارگیری این ظرفیت و پتانسیل ارزشمند کوتاهی نورزد.
6️⃣ معتقد به توانمندیهای داخلی
این شاخص نیز در کلام رهبر حکیم و دوراندیش انقلاب نقش ویژهای برای شناخت کاندیدای اصلح دارد امروز و در چالش اصلی کشور یعنی چالش مدیریتی این معنا نقش مهمی در استحکام زیرساختهای داخلی کشور دارد.
7️⃣ امیدوار و پرنشاط
کاندیدای منفعل و وا داده و ناامید از تغییر وضع موجود هرگز نمی تواند مصداق یک رئیسجمهور پرنشاط، با انگیزه و امیدوار برای فتح قله های خودباوری و توسعه و عبور از گردنه های صعب العبور باشد.
8️⃣ شجاعت و مرعوب نشدن
نباید رئیسجمهور روحیه شاه سلطان حسینی داشته باشد که این روحیه همان نداشتن شجاعت و مرعوب شدن در برابر دشمن است امروز کشور در برابر تهدیدات و فشارهای دشمنان انقلاب اسلامی به رئیسجمهور شجاع نیاز دارد که با ادبیات جنگ و سایه جنگ توسط دشمن مرعوب نشود و روحیه مقاومت و ایستادگی کشور را دستمایه بازیهای سیاسی برای خلق دوقطبی های کاذب به هر قیمت و قرار ندهد .
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🔴چند نکته پیرامون مصاحبه آقای عبدالناصر همتی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما
▪️ بر خلاف جیغ بنفش اصلاح طلبان و هیاهوی به راه انداخته در مورد اینکه ما در این دوره انتخابات کاندید نداریم ، اما صحبت های عبدالناصر همتی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما حاکی از این است که دیدگاه های ایشان کاملاً هماهنگ شده با اتاق فکر جریان اصلاحات می باشد و در استفاده از تکنیک های رسانه ای این جریان که با آنها در انتخابات های قبلی رأی خود را از مردم گرفتند، این بار نیز با تمام قوا سعی در فریب مردم با استفاده از همین تکنیک ها دارند، که در این خصوص نکات زیر قابل توجه می باشد:
1⃣ تکنیک #مظلوم_نمایی: آقای همتی در ابتدای سخنان خود و در حین صحبت نیز چندین مرتبه به رقابت ناعادلانه و پنج بر یک اشاره کردند و این در حالیست که آقای مهرعلیزاده از همان جریان در کنار ایشان است. این نکته نشان دهنده این است که کاندیدای اصلی اصلاح طلبان همانطور که از قبل هم پیش بینی می شد، آقای همتی بوده و مهرعلیزاده بعنوان کاندیدای پوششی خواهد بود. در این تکنیک تداعی میکند که مردم من تنها هستم و آنها چند نفر ، بنابراین به کسی کمک کنید که تنهاست و یاوری ندارد.
2⃣ تکنیک اقناعی #جاذبه_های_جنسی : در حالی که مجری درباره اشتغال زنان سوال پرسیدند، ایشان بر روی مسئله حجاب و آزادی زنان دست گذاشتند و گفتند:«معنی ندارد که یک خانمی که در ماشین خود رانندگی می کند، برای او پیامک ارسال شود که حجاب خود را درست کند!»؛ این جمله ی یک اقتصاد دان نمی تواند باشد و قطعاً در یک اتاق فکر طراحی شده است و بدنبال جذب آراء زنان با وعده آزادی و بی بند و باری جنسی می باشد.
3⃣ تکنیک اقناعی #ترس : در زمینه اشتغال نیز ایشان با اشاره به کسب و کارها از طریق فضای مجازی سریعاً بحث فیلترینگ را مطرح می کند و می گوید: « #اینستاگرام را هم می خواستند فیلتر کنند، خیلی از کسب و کارها در شرایط کرونا در بستر اینستاگرام است»؛ این جمله را می گوید تا مردم را بترساند که اگر رقیب رای آورد، جریان باز اطلاعات بسته خواهد شد و آزادی در فضای مجازی تبدیل به فیلترینگ شده ، بنابراین کسب و کارها از رونق خواهند افتاد، با این تکنیک می توان مردم را قانع کرد که مشکل اصلی آنها مسئله اینستاگرام و فضای مجازی است و به جریان رقیب رای ندهند.
4⃣ تکنیک #برچسب_زدن : آقای همتی با اشاره به عکسی که بعنوان دختر ایشان در خارج از کشور در فضای مجازی در حال انتشار است آن را به ستادهای انتخاباتی رقبای خود نسبت می دهد و رقبا را به بی دینی و دروغگویی متهم کرده و می گوید:« اگر دین ندارید لااقل آزاد مرد باشید.»؛ در این تکنیک در ذهن مخاطب افراد مقابل بعنوان انسانهای زشت صورت نقش بسته می شود و از آنها به بدی یاد می کند.
5⃣ تکنیک #مجاورت : آقای همتی با پیوند زدن کسری بودجه و وضعیت بد اقتصادی کنونی به #تحریم_ها عنوان می کند که:«بیش از پنجاه درصد وضعیت کنونی کشور بدلیل #تحریم_ها است و چرا به مردم #دروغ می گویید که تحریم ها اثر ندارد»؛ در این تکنیک از برچسب دروغگو و همچنین تکنیک ترس مجاورتی با کنار هم قرار دادن معیشت، اقتصاد و کسری بودجه استفاده شده است. همچنین با بزرگ نمایی تحریم ها مردم را متقاعد می کند که راه #مذاکره راه درستی است.
6⃣ تکنیک #فریب: همچنین آقای همتی با بیان اینکه من رئیس جمهور چهار ساله هستم سعی بر این دارد تا مخاطب را قانع کند که قدرت طلب نیست و برای خدمت آمده است، ضمن اینکه شعار خود را هم استفاده از تمامی جناح های سیاسی قرار داده در حالی که از همین ابتدا رویه تخریب جناح مقابل را با تمام قوا آغاز کرده است.
جریان #اصلاحات من بعد از این تکنیک ها در مصاحبه ها، مناظرهها و فضای مجازی به وفور استفاده خواهند کرد تا دولت نهم اصلاحات را شکل داده و قدرت را تصاحب کنند.
🔚 در پایان باید گفت جریان اصلاحات روی دو چیز در این انتخابات حساب باز کرده است :
🔸اول: استفاده از تکنیک های رسانه ای برای همراه کردن قشر خاکستری مردم که هنوز تصمیم نگرفته اند به پای صندوق ها بیایند و یا به چه کسی رای بدهند.
🔹دوم: اختلاف بین جبهه انقلاب و ماندن کاندیداهای این جبهه در صحنه انتخابات تا آخر که در این صورت رأی آنها شکسته شده و آقای همتی با اختلاف اندکی از آراء می تواند پیروز انتخابات و پدیده ۱۴۰۰ باشد.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
*خبری مهم که در هیاهوی رسانه ها گُم شد*...
🇮🇷 *چندی پیش از دستاوردهای نظامی جدید در جمهوری اسلامی رونمایی شد که یکی از آنها موشک کروز شهید ابومهدی المهندس بود*...
*این موشک را میتوان یک دستاورد استراتژیک دانست که به آثار بازدارندگی آن به حد کافی پرداخته نشده است*...
*هر وقت تنش بین ایران و آمریکا بالا میگیرد آمریکا برای در امان بودن از موشکهای کروز دریایی مجبور است ناوهایش را تا فاصله ۷۰۰ کیلومتری از سواحل جنوبی ایران عقب ببرد که آخرین بار همین چند ماه گذشته مجبور به این کار شد*...
*آنها خوب میدانند که بیشترین برد موشک کروز ضدکشتی ایران موشک "یاعلی" با برد ۷۰۰ کیلومتر بود*...
اما...
*حالا با ساخت موشک کروز ابومهدی با برد ۱۲۰۰ کیلومتر، ناوهای آمریکایی مجبورند در صورت هر گونه تهدید تا فاصله بالای ۱۲۰۰ کیلومتر به عقب بروند*...
*ماجرا از اینجا جالب میشود که جنگندههای F35c که مخصوص ناوهای هواپیمابر هستند در حالت غیر مسلح (بدون بمب) در حدود ۲۲۰۰ کیلومتر و در حال رزمی با حمل بمب در حدود ۱۰۰۰ کیلومتر بُرد عملیاتی دارند*....
*در نتیجه فاصله گرفتن ناوها تا فاصله ۱۲۰۰ کیلومتری باعث میشود که جنگندههای F35 آمریکایی برای رسیدن به سواحل ایران مجبور به طی مسافت ۲۴۰۰ کیلومتری(رفت و برگشت) باشند که حتی در حالت غیرعملیاتی و بدون حمل بمب هم امکانپذیر نیست*....
*تا قبل از این فقط آمریکا، روسیه و چین دارای موشکهای کروز با برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر بودند*!
*این فقط یکی از موشکهای برد بلند جمهوری اسلامی است که دشمن مقابل سعی داشت و دارد تا با انواع فشارها و برجامها برد آنها را کوتاه کند*...
🇮🇷 *اگر اراده کنیم و همت داشته باشیم میتوانیم تحریمهای آمریکایی را آنقدر عقب ببریم که دیگر برایمان تهدید نباشند*...🇮🇷
🇮🇷 *فقط کافیست کروز اقتصادیمان را پیدا کنیم*...🇮🇷
💕 *حضور حداکثری در انتخابات راه رسیدن به کروز اقتصادی ،
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
⭕️انفجار در نزدیکی مرقد کاظمین/ ۳ نفر به شهادت رسیدند
🔹رسانههای عراقی شامگاه پنجشنبه از وقوع یک انفجار در نزدیکی مرقد کاظمین (ع) خبر دادهاند که بر اثر آن دستکم ۳ نفر به شهادت رسیدهاند.
#خبرگزاری_بسیج
27.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوهپیمایی بمناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی ره. ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
💠#فوری|| اطلاعیه شورای نگهبان در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری صادر شد
🔹بسم الله الرحمن الرحیم
شورای نگهبان ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت امام صادق علیه السلام و سالگرد رحلت حضرت امام خمینی رحمت الله علیه معمار کبیر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز حادثه پانزدهم خرداد ماه و با تقدیر و تشکر از رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی اعلام مینماید، در حین بررسی صلاحیتهای داوطلبان ریاست جمهوری و پس از آن، در فضای مجازی و برخی رسانهها با استناد به بعضی از گزارشهای نادرست و غیرمستند در مورد برخی داوطلبان محترم و بستگان ایشان نسبتهای نادرستی داده شده است.
🔹شورای نگهبان ضمن تاکید بر حفظ حرمت اشخاص و محکوم نمودن هتک حرمت و حیثیت داوطلبان و خانوادههای ایشان از کلیه رسانهها موکدا میخواهد با توجه به محرمانه بودن بررسی صلاحیتها در این شورا و با عنایت به اینکه در بررسیها مجموعهای از موضوعات، مستندات و مدارک مورد ارزیابی قرار گرفته و برخی گزارشهای نادرست در نظریه نهایی شورای نگهبان موثر نبوده است، از گمانهزنی و استناد به امور غیرواقعی و نادرست اجتناب نمایند.
🔹در پایان طول عمر و سلامتی مقام معظم رهبری دامت برکاته را از خداوند متعال مسالت مینماییم.
یا صاحب الزمان ادرکنی:
نتایج آخرین نظرسنجیها درباره انتخابات(خبر ویژه)
نتایج نظرسنجیهای روزهای اخیر، همچنان از پیشتازی سیدابراهیم رئیسی حکایت میکند.
بر اساس نتایج نظرسنجی یک مرکز معتبر دانشگاهی، در حالی که نرخ مشارکت به 45 درصد افزایش یافته، درصد رای فعلی نامزدها به این شرح بوده است:
درصد رای فعلی کاندیداها: رئيسی 67 درصد/ همتی: 5 درصد/ مهرعلیزاده: 1/ رضایی: 7/ جلیلی: 4/ زاکانی: زیر 1/ قاضیزاده: 1/ نامعلوم: 15(رو به افزایش).
از سوی دیگر مرکز افکارسنجی ایسپا (نزدیک به دولت) از شهروندان پرسیده «اگر الان انتخابات برگزار شود به چه کسی رای میدهید؟»
از میان افرادی که در انتخابات شرکت میکنند و نامزد مورد نظرشان را انتخاب کردهاند، 82/4 درصد ابراهیم رئیسی، 5/3 درصد محسن رضایی، 2/7 درصد سعید جلیلی، 2/2 درصد عبدالناصر همتی، 1/4 درصد امیرحسین قاضیزاده هاشمی، 0/6 درصد علیرضا زاکانی و 0/2 درصد محسن مهرعلیزاده را برگزیدهاند. 5/3 درصد افراد به این سوال پاسخ ندادهاند.
همچنین از بین افرادی که قطعا یا احتمالا در انتخابات شرکت میکنند ولی هنوز نامزد مورد نظرشان را انتخاب نکردهاند، اگر امروز انتخابات برگزار شود، 53/3 درصد ابراهیم رئیسی، 9/7 درصد محسن رضایی، 5/0 درصد سعید جلیلی، 3/2 درصد امیرحسین قاضیزاده هاشمی، 2/9 درصد عبدالناصر همتی، 1/3 درصد محسن مهرعلیزاده، 0/8 درصد علیرضا زاکانی را برگزیدهاند. 23/9 درصد افراد به این سوال پاسخ ندادهاند.
به نظر میرسد با برگزاری مناظرهها و همچنین پخش فیلمهای تبلیغاتی و گفتوگوهای تلویزیونی نامزدها، به موازات افزایش احتمال مشارکت، بتوان به ارزیابی دقیقتر درباره رای هر یک از نامزدها نیز دست یافت.
در همین حال رئیس مرکز افکارسنجی ایسپا در گفتوگو با جامجم تصریح کرد: 80 درصد رایدهندگان کاری به جناحها ندارند.
مهدی رفیعی بهابادی با بیان اینکه وضعیت نامناسب اقتصادی و احساس ناامیدی، بر میل به مشارکت اثر منفی گذاشته، میافزاید: همه ما با این صحبت رهبر معظم انقلاب که مردم از نامزدها و رئیسجمهوری آینده کار میخواهند موافق هستیم و طبق نظرسنجیها اقتصاد و عدالت در همه حوزهها و در راس آن در حوزه اقتصادی برای مردم بسیار پررنگ و مهم است.
وی درباره گرایش سیاسی مردم هم گفت: در حال حاضر یکی از نتایجی که ما در نظرسنجیها به آن رسیدهایم این است که میزان تمایل مردم به گرایشهای سیاسی اصلاحطلب و اصولگرا به شدت کاهش پیدا کرده است؛ بهطور مثال مجموع گرایش اصولگرا و اصلاحطلب در آخرین نظرسنجی تلفنی به زیر 20 درصد رسیده که البته ممکن است در نظرسنجی حضوری مقداری از این بالاتر باشد در حالی که سال 96 و نزدیک انتخابات، این عدد حدود 43 درصد بوده است.
رئیس ایسپا این را هم گفته که اختلاف رای آقای رئیسی با بقیه بسیار زیاد است و فضای رقابت فعلی داغ نیست. به همین دلیل باید تا زمان مناظرهها منتظر باشیم ببینیم چه اتفاقی میافتد.
گرایش کماکان به سمت آقای رئیسی است و تقریبا نصف کسانی که هنوز در مورد گزینه انتخابی به قطعیت نرسیدهاند، آقای رئیسی را مطرح میکنند؛ یعنی شواهد نشان میدهد حتی کسانی که نسبت به نامزدها دچار تردید هستند، رایشان فعلا بیشتر به سمت آقای رئیسی است.
🔴رهبر انقلاب، امروز: عدم حضور در انتخابات در بعضی مقاطع چه بسا گناهی باشد در راس گناهان کبیره
:
💠هم آرزو با دشمنان قسم خورده!
🔰مقام معظم رهبری در سخنان امروزشان به افراد و گروه هایی اشاره کردند که پس از رحلت #امام_خمینی (ره) پایان جمهوری اسلامی را پیشگویی کردند؛
🔰«یک حزب فرسوده و پرمدعا در سال ۶۹»، « گروهی از نمایندگان مجلس» در چند سال بعد و « برخی مقامات آمریکایی».
🔰منظور از حزب فرسوده، حزب منحله #نهضت_آزادی ست که سال ۶۹در نامه ای با امضای ۹۰ نفر از اعضا، به #مرحوم_هاشمی نوشتند جمهوری اسلامی در لبه پرتگاه است. هنوز هم هرساله این ادعا را به روزرسانی می کنند و از رو نرفته اند.
🔰گروه بعدی ۱۲۷ نفر نمایندگان #مجلس_ششم هستند که در سال ۸۱ در نامه موسوم به #جام_زهر از رهبری خواستند تا مهلت تمام نشده، تسلیم آمریکا شود.
🔰گروه سوم افرادی نظیر #جان_بولتون هستند که مدعی بودند جمهوری اسلامی چهل سالگی اش را نخواهد دید!
🔰مقام معظم رهبری پیشگویی این گروه ها را در واقع آرزویشان مبنی بر نابودی جمهوری اسلامی دانستند. بله می شود افرادی در لباس نمایندگان #اصلاح_طلب مجلس با جان بولتون که با رویای حمله به ایران می خوابید هم آرزو باشند!
#محمد_عبدالهی
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #یادداشت_کوتاه
✅ موضوع: فرمول پیروزی در انتخابات
✍ رمضان شعبانی سارویی
🍃🌻🍃
🔻 مقام معظم رهبری ۵ سال پیش خرمشهرهای پیش رو را مطرح کردند. دولت اسلامی، یکی از آرمانهای ماست که با انتخاب یک رئیس جمهور در تراز انقلاب از سلطه ۳۲ ساله غرب گرایان رهایی می یابد.
🔹سلاح و ابزار آزادسازی در این عملیات، تبیین و امید آفرینی با اطلاعات نو و مناسب، بیان جذاب و هنر اقناع کنندگی است.
🔸اگر جمعیت ۶۰ میلیونی واجدین شرایط رای، با حضور و هدف گذاری ۱۵ یا ۱۶ میلیون اقشار متدین و انقلابی، به گونه ای طراحی شود که هر فرد بعنوان صاحبان سخن نافذ از اقشار صنوف مختلف، ۴۰ میلیون مردم مسلمان و قشر خاکستری که بخش اعظم اینها علاقه ای به مشارکت ندارد رابا فرمول جهاد تبیینی و دعوت سیاسی، هر فرد سه نفر را متقاعد کند پای صندوق رای بیاورد، مشارکت حداکثری و انتخاب جریان انقلاب قطعی است.
🔹وعده خداوند برای تحقق معجزه و کار بزرگ در انتخابات ۱۴۰۰، ایمان، غیرت دینی و ایدک بالمومنین و حماسه سازی از ۲۸ خرداد است.
🔺 پس هر نیروی حزب اللهی با به میدان آوردن سه نفر افراد ناراضی و مایوس، حماسه آزادسازی در قوه مجریه را می تواند رقم بزند.
🌺 لیله القدر انتخابات را دریابیم.
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_آگاهانه
#روشنگری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: موج آفرینی سیاسی فضای مجازی در انتخابات!
✍ یونس باقرزاده
🍃🌻🍃
🔻عصری که در آن زندگی میکنیم عصر اطلاعات و فناوری است و رسانهها در آن تأثیر به سزایی دارند. رسانههایی که زندگی بشر را متحول کرده اند و سعی دارند پیامهای خاصی را به انسان منتقل و بر زندگی او تأثیر بگذارند.
🔹 یکی از جلوههای بیشتر نمودار شده از تاثیر رسانه ها را میتوان در جریان انتخابات و شکل دهی بر افکار مردم جامعه برای حضور حداکثری و انتخاب اصلح دید که بیشتر از هروقت نقش فضای مجازی نمود پیدا میکند.
🔸 ظهور انواع رسانههای اجتماعی فرصتی را در اختیار نامزدهای انتخاباتی گذاشته تا در این رسانهها بتوانند ضمن معرفی خود، زمینه لازم برای اشتراکگذاری دیدگاهها، برنامهها، نگرشها، اقدامات و... را فراهم نمایند و با یاری سلبریتیهای فعال در این فضای مجازی به انجام تبلیغات سیاسی اقدام کنند.
🔹 علی رغم دسترسی آسان، همه گیری، سرعت بالای انتشار مطالب و محبوبیت در میان اقشار مختلف، فضای مجازی رسانهای عمومی و چندوجهی است که غفلت از آسیبهای آن، ضررهای جبران ناپذیری اعم از موج آفرینی سیاسی، افشاگری، نشر و بازنشر شایعه و خبر جعلی و... را به دنبال دارد.
🔺 بنابراین نامزدها و هواداران آنها نباید برای اثبات خود، اقدام به تخریب، توهین و بی حرمتی به دیگران کنند، بلکه همه باید با رعایت قوانین انتخابات و اخلاق، فضای سالم و پرشوری جهت مشارکت گسترده و آگاهانه مردم در انتخابات پیش رو فراهم آورند.
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
🍀
🇮🇷🌸
⭕️داعش مسئولیت انفجار کاظمین را برعهده گرفت
🔹شبکه رسانهای مقاومت: گروه تروریستی داعش، مسئولیت انفجار دیروز را در کاظمین و اطراف آستان مقدس امامین کاظمین (علیهما السلام) برعهده گرفت.
#خبرگزاری_بسیج
هدایت شده از خبرگزاری بسیج
⭕️ طرح | به عمل کار برآید
🔹 رهبر انقلاب، امروز: در انتخاب بایستی دقت کرد؛ به حرف و وعده اعتماد نکنید؛ به عمل کار برآید؛ به حرف زدن و به گفتن و به وعده دادن نمیشود اعتماد کرد.
#خبرگزاری_بسیج
@Basijnewsir
Basijnews.ir
⭕️ ساعت ۱۷ پانزدهم خرداد؛ آغاز اولین مناظره سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
🔸ستاد انتخابات رسانه ملی:
🔹نخستین مناظره سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری فردا (۱۵ خرداد) ساعت ۱۷ آغاز میشود.
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک
🌀 موضوع: پانزده خرداد ‼️
🍃🌻🍃
🌺 امام خمینی رحمةالله عليه: پانزده خرداد نقطه عطفی است در تاریخ کشور.
#پانزده_خرداد
#خمینی_زنده_است
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴قبل از دیدن مناظره امروز، حتما این کلیپ را ببینید.
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #یادداشت_کوتاه
✅ تبلیغات مجاني ‼️
🍃🌻🍃
🔻مراقب باشیم پاسخ دادن به ادعاهای برخی نامزدها بازی در زمین آنها و تبلیغ آنها است!
🔹خودشان نمی گویند لیبرالیم، آی بی دین به من رای بده!
🔸" کاری میکنند که ما برایشان تبلیغ کنیم" که هم شُل دین ها به آنها رأی دهند و هم پیش متدینین مظلوم نمایی کرده، رأیشان را بگیرند، زیر سئوال هم نروند!
🔹 در ضمن بیشتر محتوای دو نامزد دولت فعلی توسط جریان مقابلشان تولید شده و انقلابی ها باعث و بانی دیده شدن آنها هستند.
👌فقط در مقابل ادعاهای آنها، سکوت کنیم، تخریب نکنیم بس است‼️
#هوشیار_باشیم
#روشنگری
#انتخابات۱۴۰۰
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ گام دوم مناظره امشب؟
🍃🌻🍃
🔻 یکی از روشهای غیر اخلاقی تبلیغی آن است که فرد با بزرگان درگیر شود و یا با نسبت های درست و غلط به دیگران خود را مطرح کند.
🔹آنچه که امشب در مناظره مشاهده کردیم، رخ نمایی این روش از سوی دو نفر از نامزدها بود که به جد نیاز به مطرح شدن در سطح افکار عمومی دارند و چه بسا برخی از طرفداران خود آنها گام دوم روش فوق را دنبال کنند و آن ساختن کلیپ ها و عکس نوشته ها در مقابله با تخریب ها و دروغ های همان دو نامزد است.
🔺باید مراقب بود که تکمیل کننده پازل طراحی شده آنها نباشیم.
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛رونمایی از نقشهی به آتش کشیدن ایران توسط منافقین در بحبوحهی انتخابات در آنتن زنده📛
❌درخواست سازمان منافقین در آنتن زنده شبکه ۲۴ عربستان
❌از عربستان و کشورهای عرب؛ شما کاری کنید مردم رای ندهند، آتش کشیدن ایران با ما...
🔻هزارانشهید امت؛ شهیدان سلیمانی، همت، شهید رجایی و آوینی میگویند رای بدهید
🔺منافقین و آلسعودِ ضد شیعه و شیاطین دعوت به تحریم انتخابات میکنند
⛔️انتخاب با خودتان...
👈ولی دشمن بداند؛ چمران دارد این خاک✌
#حتما_تا_انتها_ببینید
#نشرحداکثری
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
موضوع: مناظره یا منازعه؟!‼️
✍️ فرهاد مهدوی
🍃🌻🍃
🔻مناظرههای انتخاباتی همواره از پرچالشترین برهههای تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان بوده است و همین مناظرههای پینگپنگی سبب جذابیت و تماشای آن به مدت 200 دقیقه میشود. این مناظرهها ضمن آنکه سواد کاندیداها را میسنجد، همچنین باعث افزایش سطح سواد و تحلیل سیاسی مخاطبان و رأیدهندگان میشود؛ اما در اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری 1400 شاهد تبدیل مناظره به منازعه کاندیداها بودیم. این سطح از منازعه بهگونهای اوقات مردم عزیزمان را ناخوش کرد و صفحه مجازی رهبر معظم انقلاب نیز در واکنش به این نزاعها، بخشی از صحبتهای اخیر ایشان را منتشر کرد و نوشت: «هر وقتی نامزدها در مناظرات تلویزیونی روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی ضرر کرد».
🌀 نکات تحلیلی: در مورد متن و حواشی اولین مناظره نکات ذیل حائز اهمیت است:
🔸1- یکی از چشماندازهای جمهوری اسلامی در گام دوم رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و مقام معظم رهبری بارها در اسناد بالادستی، افق این پیشرفت را نشان دادهاند و حتی فرمودهاند که خطّی که نظام اسلامی ترسیم میکند، خطّ رسیدن به تمدّن اسلامی است. اولین تحلیل از این مناظره و برخی از سخنان بیانشده نشان داد که برخی از نامزدها توان گام برداشتن در این مسیر را ندارند.
🔹 2- نقش کنایههای انتخاباتی روحانی در انتخاباتهای گذشته که باعث پیشی گرفتن وی در لحظات آخر از سایر نامزدها شد، سبب شده که برخی از اساتید عملیات روانی همان تیکهها و کنایهها را نیز به برخی از نامزدها بدهند تا علیه نامزدهای دیگر بکار بگیرند.
🔸 3- سؤالات طراحی شده مجری برنامه متناسب با نیازهای مردم و جامعه، برای عبور از مشکلات طراحی شده است و باعث میشود که مردم شناخت بیشتری از یک نامزد به دست بیاورند که البته برخی از افراد که اشراف کافی برای حل مسائل کشور نداشتند، بهجای پاسخگویی به این سؤالات، خود سؤالات دیگری مطرح میکردند یا به ایراد اتهام علیه سایر نامزدها میپرداختند.
🔺نکته پایانی: مدر کشور ما امکانات و ظرفیتهای زیادی برای ایجاد امید و افزایش مشارکت مردم وجود دارد و خوب است که نامزدها همین ظرفیتها و نحوه فعال کردن آنها را برای مردم تشریح کنند و اگر نامزدها در این زمینه کوتاهی دارند، بر فعالان سیاسی، رسانهها و حامیان نامزدها تکلیف است که به بیان این ظرفیتهای بالقوه و بالفعل کشور بپردازند. یک رئیسجمهور باکفایت میتواند مشکلات کشور را با تکیه بر این ظرفیتها حل کند.
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
🇮🇷🌸