🕋 برای تشرّف محضر حضرت عجلاللهتعالیفرجهالشریف در مراسم #حج باید جدی بود
#ویژه_ایام_حج
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
⁉️نمیدانم چرا اینهمه افراد که به حج میروند، خدمت امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف نمیرسند؟!
با اینکه قاعدتاً حضرت عجلاللهتعالیفرجهالشریف در مراسم حج هستند.
🔷 البته علتش به نظر بنده آن است که: کسی در میل به تشرّف به محضر آن حضرت عجلاللهتعالیفرجهالشریف جدی نیست و همه میگویند اگر شد او را ببینیم، بد نیست! ولی واقعاً و از روی جد به دنبال ايشان نیستند، و گویا خیلی برایشان مهم نیست که آن حضرت عجلاللهتعالیفرجهالشریف را ملاقات کنند یا نه!
‼️برای این کار باید جدی بود؛ کاملاً جدی!
📚بشارت از حضرت حجت عجلاللهتعالیفرجهالشریف، ص٣٢٨
✅ @bahjat_ir
🔰سر و ته بحث آقای قالیباف
✍️دکتر سعدالله زارعی
قصد نداشتم وارد این بحث شوم و اصولا" سعیم این است که در چنین مواردی که ورود باعث تلخکامی دوستی می شود ، سکوت کنم . گاهی سکوت سبب شرکت در ظلمی می شود،
سر و ته بحث آقای قالیباف چهار چیز است ؛
- زندگی اشرافی
- مقابل بعضی لوایح قرار داشتن
- وضع فرزندان
- ماجرای سیسمونی نوه
۱ - زندگی اشرافی ، وی با توجه به مسئولیت های سنگینی که داشته می توانسته بصورت خیلی عادی زندگی مرفهی داشته باشد که البته از مدیر جهادی و انقلابی پذیرفته نیست بدون آنکه چنین چیزی خلاف شرع یا عرف باشد .
زندگی اشرافی در زمانه ما سه وجه دارد ؛ اسراف در خرج کردن ، منزل آنچنانی و خودرو غیر متعارف
اما قالیباف در این سه وجه چطور است ؟
منزل او در شهرک شهید دقایقی است . من منزل او نرفته ام اما منزل شهید سلیمانی ، منزل آیت الله موحدی کرمانی و منزل محسن رضایی که کاملا" شبیه منزل قالیباف است رفته ام و انصافا" منزل متعارفی است که سپاه در اختیار آنان قرار داده است
خودرو وی پژوپارس است که متعارف می باشد
هیچ گزارش مستندی در باره مخارج غیر متعارف او ندیده ام .
یک بار اخیرا" برای توضیح جنگ غزه به دفترش دعوت شدم در خیابان شهید عراقی که واقعا" منزلی کوچک و محقرانه بود . در این جلسه خیلی متواضعانه پرسید مجلس برای کمک به غزه چه کاری می تواند بکند . مواردی عرض شد و واقعا در زمانی کوتاه دنبال شد .
۲ - در مورد توقف بعضی لوایح که به دلیل وجود اشکالات صلاح نظام در اصلاح آن ها بود ، وی به دستور عمل کرد ولی اصلا" نگفت دستور است و فشارهای زیاد را بر خود هموار کرد و دم نزد .
۳ - در مورد فرزندی که سنش به چهل رسیده و ما بطور غیر منطقی پدر را مسئول کار پسر می دانیم واقعا هنوز معلوم نیست پسر چه کار منکری مرتکب شده و پدر در این منکر چه نقشی داشته است . بله یک وقت پسر از موقعیت پدر سوء استفاده می کند و اگر این رابطه نبود آن استفاده واقع نمی شد یک موقع از استفاده یا استفاده سوئی حرف می زنیم که جمع کثیری بدون نسبت یا با نسبت انجام می دهند و یکی هم فرزند یک یا چند مسئول است در اینجا پدری را قطعا" شریک جرم پسر و مشارکت کننده در آن دانستن درست نیست . سکوت ظاهری پدر در چنین مواردی ، ملاکی برای راضی شمردن پدر از موضوع نیست . سخن گفتن چنین پدری هم تمام کننده جوی که ساخته شده نیست چون جو سازان از هر کلمه توضیحی باز داستان تازه ای ساز می کنند .
۴ - در مورد سفر دختری که شوهر دارد و به یک سفر خارجی دارای روابط حسنه با ایران رفته و به فرض خریدهایی هم کرده است ، مثل خرید سیسمونی ، باز همین نکات وجود دارد اولا" از جنبه انقلابی درست نیست ، ثانیا" خلاف شرع و عرفی رخ نداده است ، ثالثا" به فرض خلاف بودن به پدر ربط ندارد ، رابعا" هیچ دلیلی بر رضایت پدر و توان او از بازداشتن دختر و داماد وجود ندارد ، خامسا دلیلی بر اظهار مخالفت علنی پدر از فعل دختر و دامادی که زندگی مستقلی دارند وجود ندارد سادسا" هیچ نشانه ای از عدم اعتراض پدر به فعل دختر و داماد در اختیار نداریم .
اما اما اما عملکرد قالیباف در مسئولیت های مختلف پیش روی ماست عملکردی که به صفت پرکاری ، امانتداری ، جهادی بودن و انقلابی بودن متصف شده است و چه ملاکی برای داوری منصفانه از این ها پر ارج تر است ؟ آیا روایت رهبری برای ما به اندازه روایت سیسمونی هم حجیت ندارد ؟ آیا آماج قرار دادن این مدیر توسط دشمنان شناخته شده کافی نیست تا ما در چنین جایی نایستیم ؟
قالیباف یکی از معدود تکیه گاه های قطعی حاج قاسم سلیمانی در مدیریت دشوار بحران های سوریه ، لبنان ، فلسطین ، عراق و یمن بود . قالیباف با شجاعت تمام و بدون محاسبه حرف و حدیث ها به قاسم کمک کرد و هیچ جا یک کلمه نگفت .
کاش می شد اندکی از خاطرات در این مورد مرور کنم تا فرق قالیباف با کسانی که وزیر بودند و سر قرار قاسم در سوریه نرفتند و خسارت عظیمی به منافع ملی ایران زدند تا مبادا روحانی را از خود برنجانند، معلوم شود . کاش و صد کاش
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 باور غلط مصرف روزانه ۸ لیوان آب
#انارستان را شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت ۱۶ از شبکه افق ببینید.
🌐 www.ofoghtv.ir
🆔 @ofogh_tv
18.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشهایی از سخنان دکتر علمالهدی همسر شهید آیتالله #رئیسی در مراسم گرامیداشت شهدای خدمت در دانشگاه فردوسی مشهد
😢😢😢
#شهید_جمهور
#انتخابات
@emamamm
🔎 سعید جلیلی سیاستمدار و همچنین مدیر اجرایی است
🟠 زادهٔ مشهد مقدس متولد ۱۳۴۴ میباشد.سیاستمدار و دیپلمات ایرانی است که هماکنون بهعنوان عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام و نمایندهٔ رهبر جمهوری اسلامی ایران در شورای عالی امنیت ملی از تیر سال ۱۳۸۷ فعّالیت میکند.
او سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکرهکنندهٔ هستهای ایران را نیز از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲ برعهده داشت.وی همچنین معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه بودهاست.
🟠 جلیلی با شعار «حیات طیبه» در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ نامزد بود و با کسب بیش از چهار میلیون رأی سوم شد. او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نیز با شعار «جهاد بزرگ برای جهش ایران» نامزد شد اما پیش از انتخابات به نفع سید ابراهیم رئیسی انصراف داد.
🟠 جلیلی در دوران جنگ ایران و عراق رزمنده پاسدار بوده و در عملیات کربلای ۵ پای خود را از دست داد.
🟠 وی دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق است.و در این دانشگاه به تدریس دیپلماسی پیامبر مشغول است.
سعید جلیلی به زبانهای انگلیسی و عربی آشنایی دارد.
رساله دکترای خود را با عنوان "اندیشه سیاسی در قرآن" در خصوص سیاست خارجی اسلام به رشته تحریر درآورد؛ و پروفسور حمید مولانا، در مقدمهای که بر آن نوشت، و به تجلیل از شخصیت این دانشآموخته اقدام کرد. این رساله در کشور لبنان نیز به زبان عربی ترجمه و منتشر شده است.
همچنین وی سابقه تدریس در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف را هم دارا مباشد.
🟠 دکتر سعید جلیلی در سال ۱۳۶۸ به ریاست ادارهٔ بازرسی وزارت امور خارجه برگزیده میشود و تا سال ۱۳۷۵ عهده دار این سمت بود
. پس از آن، تا سال ۱۳۷۶ که سید محمد خاتمی به ریاستجمهوری میرسد، بهعنوان معاون اداره اول آمریکا در وزارت امور خارجه فعالیت میکند. پس از آنکه این مسولیت از وی گرفته شد، به عنوان مدیر بررسیهای جاری دفتر مقام معظم رهبری به فعالیت مشغول شد.
در دولت محمود احمدینژاد وی به عنوان معاون اروپا و آمریکا به وزارت امور خارجه بازگشت و به فعالیت پرداخت. در این مدت، بههمراه علی لاریجانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، در برخی مذاکرات با خاویر سولانا حضور داشت.
در سال۱۳۸۶، سعید جلیلی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی معرفی شد.
پس از آن رهبر فرزانه انقلاب در سال ۱۳۸۷ طی حکمی جلیلی را نماینده خود در شورای عالی امنیت ملی معرفی کرد. از آن زمان تا روی کار آمدن دولت یازدهم سعید جلیلی، رهبری جناح ایرانی را در مذاکرات هسته ای به عهده داشت.
در سال ۱۳۹۲ با حکم حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، علی شمخانی جایگزین سعید جلیلی شد و به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.
🟠 جلیلی را یکی از رویشهای ارزشمند انقلاب اسلامی در عرصه دیپلماسی کشور دانست که این شکوفایی جز در سایه تعهد،تخصص و تفکر انقلابی به دست نیامده است.