1_1614869516.mp3
1.54M
#آیه۶۵بقره
وَلَقَدْ = و هر اينه به تحقيق
عَلِمْتُمُ = دانستيد
الَّذِينَ = (حال )كسانی را كه
اعْتَدَوْا = تجاوز كردند
مِنكُمْ = از شما
فِي السَّبْتِ = در روز شنبه
فَقُلْنَا = پس گفتيم ما
لَهُمْ كُونُوا = به آنها بشويد
قِرَدَةً = بوزينگان
خَاسِئِينَ = طرد شده ، رانده شده (۱)
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
۱- خَاسِئِينَ = رانده شدگان
هدایت شده از آرشیو مباحث استاد شجاعی
شرح دعای ندبه 40.mp3
3.35M
#شرح_دعای_ندبه ۴۰
بعضیها از گَرد راه میرسند و همه را کنار میزنند و ناگهان میرسند به مقامی که خیلیها بعد از دهها سال، بدان نرسیدند❗️
⚡️میزان قرب هر انسان به امام، به میزان ساعات و لحظاتی بستگی دارد، که .....
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
@Ostad_Shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ریلز | #نوای_ماندگار
🎙 نوحه «بشتاب ای عموجان» با صدای شهید غلامعلی جندقی
اندوه عزا و مصیبت شما با نوای ماندگار کسانی که دوستت داشتند از دل تاریخ به ما رسید تا امروز دل های ما از این واقعه بیقرار و چشم هایمان در مظلومیت تو اشکبار باشد.
🔹اینبار شما یک نوای ماندگار عاشورایی را معرفی کنید...
🏴 آزادگان عالم در خیمه حسیناند
@aqr_ir
🗓 جمعه ٢٢ تیر ماه ١۴٠٣
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 درباره حضرت علی اکبر علیهالسلام وارد است که امام حسین علیهالسلام هنگام به میدان رفتن و وداع آن بزرگوار، به مادرش لیلی فرمود: «دَعیه، فَقَد اشتاقَ الحَبیبُ الی لِقاءِ حَبیبه؛ رهایش کن، که دوست، به دیدار محبوبش اشتیاق پیدا کرده است!» در بعضی ادعیه هم خطاب به حضرت حق میخوانیم: «یا حَبیبَ مَن لاحَبیبَ له؛ ای دوست کسی که دوستی جز تو ندارد!».
📚 رحمت واسعه،ویراست سوم، ص١١٧
🔻مناسبتها:
🔹 درگذشت سیدِ رضی، گردآورنده «نهجالبلاغه»؛ ۴٠۶ق.
✅ @bahjat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سفارش های شهید مدافع حرم حجه الاسلام محمد کیهانی در وسط میدان نبرد با تروریست های حرامی
#حتما_ببینید
#شهادت_آبانماه۹۵
🕊شادی روح بلندش صلوات
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روایت رهبر انقلاب از ماجرای شهادت حضرت قاسم بن الحسن(علیهالسلام)
☝ هر روز یک ماجرا از کربلا در بیانات رهبر انقلاب
🏴 #بعثت_خون
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 لوح | الهى رضا بقضائک
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: در تمام لحظات اين سفر پرحادثه و پرماجرا، انسان از کلمات و از گفتار حسينبنعلى علیه السلام به خوبى احساس مىکند که تمام اين حرکات و سکنات در راه خدا و براى خداست. بعد هم در آن لحظات آخر از جمله کلماتى که از حضرت نقل شده است و همه شنيدهايم این است: «الهى رضا بقضائک، تسليما لأمرک»، اين روح حادثهى کربلاست، تسليم در مقابل خدا. مجالس ما بايد اين روح را در مردم به وجود بياورد. ۱۳۵۹/۸/۱۶
📥 نسخه قابل چاپ
🏴 در ایام ماه محرم، مجموعه لوح #بعثت_خون برگرفته از بیانات حضرت آیتالله خامنهای پیرامون سخنان مهم امام حسین علیهالسلام منتشر خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
همایش بزرگ#شیرخوارگان_حسینی در شهرستان مقدس پیشوا ویژه بانوان برگزار میشود.
🏴 مرثیه سرایی توسط ذاکران اهل بیت :
حاج محمدتقی #جلالی
حاج عباس #حامدی
سید حسین #طالبی
🕘 زمان : جمعه 22 تیر ماه از ساعت 9 صبح
🕌 مکان:حرم مطهر حضرت جعفر بن موسی الکاظم علیه السلام
◾️هیئت انصار الحسین بسیجیان شهرستان مقدس پیشوا
◾️آستان مقدس حضرت جعفر بن موسی الکاظم علیه السلام
#ما_ملت_امام_حسینیم
💠 اخبارپیشوا/جنوب شرق تهران 👇👇
@akhbarpishva2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تأثیر محیط بر عصبانیت (۱۱۲)
♻️ فضا و بویی که به مشام میرسد باید به گونهای باشد که #عصبانیت را کاهش دهد.
🔉 حکیم حسین خیراندیش
#تابستان
عضویت در کانال 👇🏻
📡 @www_irismed_ir
🔴 سالمترین راه خنک شدن
♻️ بازهم #گرمای_تابستون و بازار گرم نوشیدنی های خنک و بستنی و هندوانه از راه رسیده و هرکسی بسته به ذائقهاش دنبال یکی از انواع روشهای خنک کننده و بعضا تمام اونها میره... تو هوای گرم یکی با آب آلبالو و آب زرشک به جگرش صفا میده و یکی با فالوده و بستنی و آب هندوانه...
اما آیا خوردن و آشامیدن این حجم از #سردیجات و آب و مایعات یخ، هیچ عوارضی برای بدن و بویژه کبد نداره؟
مسلما اگر کبد به مقاومت سنگ هم باشه دراثر این همه گرم و سرد شدن آسیب میبینه و حداقل نتیجهاش میشه #کبد_چرب یا #سوءهاضمه یا #معده_سرد...
پس با این گرمای کلافه کننده راهکار چیه؟
🛁 #آبتنی...
بله یکی از بهترین و سالمترین راهکارهای خنک کردن بدن در هنگام شدت گرما راهکار موضعی هست، که جلوی ورود اون حجم از سردی به بدن رو میگیره و از عوارض بعدیش پیشگیری میکنه.
❗️مفید برای افراد گرم مزاج در تابستان و مضر برای افرادیکه دارای هضم ضعیف، آبریزش بینی یا خلط پشت حلق (نزله) هستن.
🔆 یکی از روشهای خنک نگه داشتن، #وضو گرفتن است که از این طریق میشه با یه تیر دو نشون زد 😉
عضویت در کانال👇
📡 @www_irismed_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
yon.ir/Kavov
⚫️ بازخوانی بیانات عتاب آمیز رهبر معظم انقلاب نسبت به شبهه افکنان عزاداری سید الشهداء علیه السلام؛ باید گریه و زاری کرد/ از موضع روشنفکری نگویند اینها دیگر لازم نیست! نه، اینها تا آخر لازم است
♦️امام خامنه ای:بعضی حالا ممکن است بگویند شما میخواهید نهضت امام حسین را بیان بکنید، خیلی خب، بروید بیان کنید، دیگر روضهخوانی و گریه و زاری و اینها چیست؟ بروید بنشینید بیان کنید که حضرت این کار را کردند، این کار را کردند، هدفشان هم این بود. این، خیلی فکر خطائی است، نگاه غلطی است. این عاطفهی نسبت به اولیاء خدا، اولیاء دین، این پیوند عاطفی، پشتوانهی بسیار ارزشمند پیوند فکری و پیوند عملی است. بدون این پشتوانه، خیلی سخت میشود در این راه حرکت کرد.
♦️در قرآن نسبت به اولیاء الهی سه تعبیر وجود دارد: یک تعبیر، تعبیر ولایت است؛ «انّما ولیکم اللَّه و رسوله و الّذین امنوا الّذین یقیمون الصّلوة و یؤتون الزّکوة و هم راکعون»؛ بحث ولایت. معلوم است که پیوند، ارتباط، معرفت، اینها داخل در زیرمجموعهی ولایت است. یک بحث، بحث اطاعت است؛ «اطیعوا اللَّه و اطیعوا الرّسول و اولی الامر منکم»؛ اطاعت رسول و اطاعت اولیالامر. این، در عمل است. در میدان عمل باید اطاعت کرد، پیروی کرد. اما یک بحث سومی وجود دارد و آن، بحث مودت است. «قل لا اسئلکم علیه اجرا الّا المودّة فی القربی». این مودت چیست دیگر؟ ولایتِ اینها را داشته باشید، اطاعت هم از اینها بکنید؛ مودت برای چیست؟ این مودت، پشتوانه است. اگر این مودت نباشد، همان بلائی بر سر امت اسلامی خواهد آمد که در دورانهای اول بر سر یک عدهای آمد که همین مودت را کنار گذاشتند، بتدریج اطاعت و ولایت هم کنار گذاشته شد.
♦️بحث مودت خیلی مهم است. این مودت، با این ارتباطات عاطفی حاصل میشود؛ ماجرای مصیبتهای اینها را گفتن، یک جور ایجاد ارتباط عاطفی است؛ ماجرای مناقب اینها و فضائل اینها را گفتن، یک جور دیگر پیوند عاطفی است. بنابراین، این عزاداریهائی که انجام میگیرد، این گریه و زاریای که میشود، این تشریح حوادث عاشورا که میشود، اینها چیزهای لازمی است. یک عده از موضع روشنفکری نیایند بگویند آقا، اینها دیگر لازم نیست. نه، اینها لازم است؛ اینها تا آخر لازم است؛ همین کارهائی که مردم میکنند.
🏴روز ششم محرم
🏴در روز ششم محرمالحرام حصين بن تميم با چهار هزار نفر، حجاز بن ابجر عجلي با هزار نفر و یزید بن حارث با هشتصد نفر وارد كربلا شدند تا به سپاه عمر سعد بپيوندند.
▪️در اين روز بود كه ابن زياد بر كوفه ديدباني گماشت تا مبادا كسي از شهر به كمك امام برود سپس ميان خود و اردوي عمر بن سعد سواراني تیزرو گماشت كه پيوسته اخبار را گزارش ميدادند در اين روز بيست هزار سوار نزد آن ملعون جمع شد و موافق بعضي از روايات، پيوسته لشكر آمد تا بهتدریج سي هزار سوار نزد عمر جمع شد و ابن زياد براي پسر سعد نوشت كه عذري براي تو نگذاشتم در باب لشكر بايد مردانه باشي و آنچه واقع ميشود در هر صبح و شام مرا خبر دهي.
▪️در روز ششم ماه محرم، فراس بن جعده كه در سپاه امام حسين (ع) حضور داشت وقتي اوضاع را دشوار ديد از ادامه همراهي ترسيد حضرت به او اجازه بازگشت داد وي شبانه به كوفه بازگشت. در اين روز عمرو بن قرظهي انصاري به كاروان كربلا پيوست او از شهداي كربلاست پدر او از اصحاب امام علي (ع) و از خزرجياني بود كه به كوفه آمد و آنجا ماندگار شد و در ركاب علي (ع) با دشمنان جنگيد.
▪️زماني كه وضعيت مشكل شد امام حسين (ع) عمرو بن قرظهي انصاري را بهسوی عمر سعد فرستاد تا از او ملاقات بخواهد و به او بگويد كه وي ميخواهد او را بين دو لشكر ملاقات كند درنتیجه امام حسين (ع) و عمر بن سعد بين دو لشكر به صحبت نشستند.
▪️امام (ع) به او فرمود: واي بر تو اي پسر سعد، آيا تقواي خدايي را كه بهسوی او بازميگردي پيشه نميسازي؟ آيا با من ميجنگي، درحالیکه ميداني پسر چه كسي هستم؟ اين گروه را رها كن و به من ملحق شو كه به خدا قسم اين براي تو بهتر است عمر سعد گفت ميترسم خانهام ويران شود امام فرمود من آن را ميسازم. عمر سعد گفت: میترسم كه مالم گرفته شود امام فرمود: از آن بهتر از مالم در حجاز به تو میدهم.
▪️عمر سعد گفت: من عيال دارم و براي آنها ميترسم وبعد درباره علاقه اش به حکومت ری سخن گفت. امام ساكت شدند و جواب او را ندادند. آنگاه امام از او منصرف شد و درحالیکه ميگفت: تو را چه شده است؟ خداوند در بستر خواب سرت را قطع كند و در رستاخيز تو را نيامرزد. اميدوارم از گندم عراق چنان نخوري عمر سعد به استهزاء گفت: اگر از گندم عراق بهرهمند نشوم جوهايش را كفايت كند.
▪️همچنين در اين روز حبيب بن مظاهر به آن حضرت عرض كرد یا بن رسولالله در اين نزديكي طایفهای از بنی اسد سكونت دارند كه اگر اجازه دهي من نزد آنها روم و ايشان را بهسوی تو دعوت كنم. شايد خداوند شر اين گروه را از تو با حضور بنی اسد در كربلا دفع كند امام اجازه داد و حبیب بن مظاهر شبانگاه بيرون آمد و نزد آنها رفت و آنها را به ياري امام حسين (ع) فراخواند و گفت: چون شما قوم و عشيره من هستيد شما را به اين راه خير راهنمايي ميكنم، امروز از من فرمان بريد و به ياري او بشتابيد تا شرف دنيا و آخرت از آن شما باشد.
▪️در اين هنگام مردي از بنی اسد كه او را عبدالله بن بشر ميناميدند بپا خاست و گفت: من اولين كسي هستم كه اين دعوت را اجابت ميكنم آنگاه مردان قبيله كه تعدادشان به نود نفر ميرسيد بپا خواستند و براي ياري امام حركت كردند. در آن هنگام مردي نزد عمر بن سعد رفته و او را از جريان كار، آگاه كرد و او مردي را به نام ازرق با چهارصد سوار بهسوی آن گروه روانه ساخت و در دل شب سواران ابن سعد در كنار فرات راه را بر آنها گرفتند درحالیکه با امام فاصله چنداني نداشتند.
▪️طايفه بنی اسد با سواران ابن سعد درآویختند، حبيب بن مظاهر بر ازرق بانگ زد كه: واي بر تو بگذار ديگري غير از تو اين مظلمه را برگران بگيرد. هنگامیکه طايفه بنی اسد دانستند كه تاب مقاومت با آن گروه را ندارند در سياهي شب پراكنده شدند و به قبيله خود بازگشتند و شبانه از محل خود كوچ كردند كه مبادا عمر بن سعد شبانه بر آنها بتازد، حبيب بن مظاهر به خدمت امام آمد و جريان را گفت: امام حسين (ع) فرمود: لاحول و لا قوه الا بالله.
#عبرت_های_عاشورا 💚
🔴عبید الله بن الحر جعفی» از قبیله بنی سعد بود. وی از هواداران عثمان بود و پس از قتل عثمان به معاویه پیوست و در جنگ صفین علیه امام علی(ع) جنگید و پس از شهادت امام علی(ع) به کوفه رفت. عبیدالله تا زمان قیام امام حسین علیه السلام در کوفه سکونت داشت و از بزرگان و اشراف کوفه بود و وقتی مقدمات قیام آن حضرت فراهم گشت و حضرت به طرف کوفه حرکت نمود، عبیدالله عمداً از کوفه بیرون آمد تا با امام حسین(ع) روبرو نشود. اما عبیدالله در منزلگاهی بنام «قصر بنی مقاتل» با اباعبدالله(ع) روبرو شد.
♦️امام حسین (ع) در ضمن سخنانی به او فرمود: «تو گناهان زیادی مرتکب شدهای، آیا میخواهی توبه کنی و از آن گناهان پاک گردی و در این قیام، همراه من شوی؟»
اما ابن حر جعفی به امام گفت: «به خدا سوگند، ای پسر دختر پیغمبر! اگر تو در کوفه تنها نبودی و یارانی داشتی که با دشمن بجنگند، من هم یاریت می کردم، ولی شیعیان تو را در کوفه دیدم که از ترس بنی امیه در خانههای خود خزیدهاند، تو را به خدا همراهی خود را از من مخواه، ولی هر قدر بتوانم با تو همراهی میکنم، و حاضرم این اسبم را که بی نظیر است به شما هدیه دهم».
♦️امام حسین(ع) نیز به او فرمود: «ما برای اسب و شمشیرت به سراغت نیامدیم، فقط به این خاطر آمدیم که از تو یاری بطلبیم. اگر نسبت به بذل جانت در راه ما بخل میورزی، نیازی به چیزی از اموال تو نداریم.» و سپس این آیه از سوره کهف را خواند: «و ما کنت متخذ المضلین عضدا»؛ ما گمراهان را به یاری خود نمیطلبیم.
♦️امام(ع) پس از این گفتگوها به عبیدالله بن حرّ فرمود: «اگر قصد یاری ما را نداری، پس از خدابترس و با آنان که با ما میجنگند نباش! به خداسوگند! هر کس فریاد استغاثه ما را بشنود و به یاری ما نشتابد یقیناً آخرت او تباه خواهد شد».
عبیدالله بن حر عرض کرد: نه، هرگز چنین نخواهد شد! ان شاءالله و من با دشمن شما همراهی نخواهم کرد.
♦️بعد از واقعه کربلا، ابن حر، بشدت پشیمان شد و به همین لحاظ به زیارت امام حسین(ع) رفت و بعد از مدتی در کنار مختار ثقفی، قیام کرد، اما بعد از زمان کوتاهی، از سپاه مختار نیز رویگردان شد و به لشکر مصعب در مقابل مختار پیوست و بعد از شهادت مختار، با مصعبیان نیز درگیر شد و نهایتا در سال 68 هجری، 7 سال بعد از واقعه کربلا, در آب غرق شد و دنیا و آخرت خود را تباه نمود