🔺اندر حکایت یک ابتکار، بدون معصومه ابتکار!
🔸پس از حذف جمهوری اسلامی از کمیسیون مقام زن سازمان ملل، به نظرم یکی از تاثیرگذارترین اقدامی که ایران میتوانست انجام دهد، همین ابتکار برگزاری کنگره ای با نام زنان تاثیرگذار بود!
🔸هرچند بعضی اصلاح طلبان معتقدند هیچ ابتکار زنانه ای در ایران بدون معصومه ابتکار، ابتکار خاصی به حساب نمی آید، اما به هر حال دولت رئیسی دست به برگزاری نشستی زد که جریان اصلاحات شرکت کنندگانش را اعضای جامعه جهانی به حساب نمی آورند، زیرا این دیگر نشست های برجام ۲۰۱۵ نبود که دولت ایران فقط آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه را جامعه جهانی بنامد، و میلیاردها نفر در آسیا، آفریقا، آمریکای جنوبی و غیره را رقمی به حساب نیاورد!
🔸طبیعی هم هست؛ بالاخره امروز بجای آن شیخی که آب خوردن را به برجام، و واکسن را به FATF گره میزد، سیدی آمده که به استفاده از ظرفیت تمام دنیا باور دارد؛ بجای آن وزیر عقیق پسندِ مدعیِ خدایی در زبان انگلیسی که حتی معنی ساسپند را درک نکرده بود، و میخواست خر مملکت را با لبخند از پل دیپلماسی عبور دهد، دیپلمات بلند قامتی حضور دارد که بر واقعیت های دیپلماتیک و میدان سیاست و رزم آگاه است!
🔸به جای معاون خنده رویی که تمام دوران مسئولیتش در هتل کوبورگ کمپ زده بود و همه تمرکزش را بر شیوه های عاطفی و کارت پستالی میگذاشت، و گویی جز سه چهار کشور غربی جای دیگری را بلد نبود، حالا مرد مصممی قرار دارد که چشمان آبی عجوزه های فرنگی برایش محلی از اعراب ندارد!
🔸و انصافا تا خزعلی هست، حوزه موثر زنان به دوران سیاه مولاوردی ها برنخواهد گشت؛ دیگر هیچ زنی در مجلس حتی از رنگین کمان حرف نمیزند! دیگر هیچ مسئول عمامه به سری با عجوزه های اروپایی سلفی نمیگیرد؛ ما به عقب برنمیگردیم؛ به دوران سیاه التماس، به صنعت منحوس بتن ریزی برنخواهیم گشت!
🔸نباید انتظار داشته باشند جمهوری اسلامی فرانسه را آدم حساب کند، و بورکینافاسو که توانسته در اقدامی ارزشمند خودش را از بردگی و استعمار همین فرانسوی ها رها کرده تاثیرگذار نداند. آفریقا میتواند بازاری جدید برای تجارت ایرانیان باشد و راه ورودش حتی از همین کنگره هم میگذرد.
🔸یا ارمنستانی که همسایه ماست و اشتراکات فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و ژئوپلیتیک داریم چرا نباید ارتباطات در حوزه زنان فعال شود؛ سوریه ای که از ارکان مقاومت است و امنیتمان با امنیتشان گره خورده؛ و حزب الله که بخش اعظمی از بار سیاسی-امنیتی ج.اسلامی در منطقه و جهان را به دوش میکشد!
🔸جمهوری اسلامی نیامده تا چارچوب غربی حوزه زنان را بپذیرد؛ آمده به زنان تاثیرگذار عالم با نگاه اسلامی و باتوجه به قابلیتهاشان، فارغ از نژاد و ملیت بها بدهد. بله! این کنگره خیلیها را سوخته؛ اتفاقا حمله به آن پس از حذف از کمیسیون مقام زن س.ملل سبب توجه بیشتر به ایران در این حوزه میشود.
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
دیروز جلسهای داشتیم با حضور یکی از اساتیدی که بعد از چند سال تدریس در هلند و گذراندن پسادکتری درخواست عضویت بهعنوان هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیر را داشتند.
یکی از اعضای جلسه از ایشان پرسیدند در شرایطی که عدهای در حال رفتن از کشور به اروپا هستند، چطور شما به کشور برگشتهاید؟
ایشان جدا از دلایل شخصی که اشاره کردند، گفتند که شرایط زندگی در ایران بهتر از اروپا است!
در پاسخ به سؤال استاد دیگری که پرسیدند چطور؟ گفتند:
من در آنجا 2800 یورو حقوق میگرفتم، [یکی از اساتید با مطایبه گفتند: یک صفر با حقوق ما در این جا تفاوت دارد! ایشان هم با خنده گفتند: البته هزینهها در آنجا دو صفر تفاوت دارد!]
توضیح دادند که آنجا معمولا امکان پس انداز وجود ندارد و هزینههای جاری بالاست. مثلا در هلند هزینه رفت و آمد با وسایل نقلیه عمومی بسیار بالاست و مردم به راحتی از آن استفاده نمیکنند و اکثرا با دوچرخه رفت و آمد میکنند؛ حتی در روزهای برفی و بارانی؛ البته من بهخاطر عادتی که در ایران داشتم خودرو خریدم، قیمت خود ماشین خیلی زیاد نبود اما حدود یک سوم از حقوقم هزینه ماهیانه آن میشد که اعم از هزینه بیمه و مالیات، هزینه پارکینگ، هزینه سوخت و ... میشد؛ یک باک که میزدم صد یورو میشد که البته الان خیلی بیشتر شده.
آنجا با وجود اینکه به «پرزنت» خودشان خیلی اهمیت میدهند و ظاهر شهرها را زیبا میکنند [البته تفاوت خاصی هم با تهران ندارد] اما در خانه هایشان امکانات زیادی ندارند.
(قبلا از یکی دیگر از اساتید دانشگاه شنیده بودم که یکی از دوستانشان که در آلمان زندگی میکند گفته بودند که بسیاری از مردم آلمان از وسایل قدیمی در خانه استفاده میکنند و شبیه ایران نیست که اکثرا تلویزیون و یخچال ساید و... داشته باشند، حتی گفته بودند که ما فقط در ایام خاص و عید قورمه سبزی میپزیم چون هزینه انرژی برای پخت آن زیاد است)
یکی دیگر از اساتید از ایشان پرسیدند آیا که این واقعیت ها از هلند را به دیگران میگویید؟
ایشان گفتند میگویم اما نه خیلی، چون وقتی میگویی گویا نمیخواهند باور کنند؛ مثلا یک کلیپ به من نشان دادند که پلیس کسی را هل داد و سرش خورد به جدول که معلوم بود قصد کوبیدن به جدول نداشت، من هم یک سری کلیپ از اعتراضات چند وقت قبل در هلند که دو ماه طول کشید نشان دادم که در
آن پلیس هلند نه اینکه به اشتباه کسی را بزند بلکه بهطور عمدی و واضح برای ترساندن مردم با خشونت با باتوم به سر و صورت مردم می زد که در مقابل آنها پلیس ایران خیلی هم ملایم بود، اما وقتی آن را میبینند یک دفعه میروند سراغ یک موضوع دیگر و میگویند حالا پلیس هیچی، اقتصاد چی؟!
تا خودشان نبینند و تجربه نکنند راحت نمیپذیرند!
#جنگ_روایتها
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
هدایت شده از SardarMz
🔴 هر روز یک سلام و یک حاجت
🟢 آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی (ره) به شاگردان خود توصیه می کردند :
🔵 هر صبح که از خانه بیرون می آیید ، یک سلام به حضرت صاحب الامر علیه السلام عرض کرده و یک حاجت بخواهید.
#امام_زمان
#توسلات_مهدوی
24.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا پای این کلیپ چی بنویسم که مردم ببیند و کمی به خود بیاند.🤔
فقط بگم این بابا نه آخوند است نه پاسدار.ِ نه بسیجیه بلکه از مخالفان جمهوری اسلامی در خارج است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧قرائت فوق العاده سوره فاطر.
@atashbekhtyar
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تخریب ورودی اصلی #پارلمان تروریست اروپا این تازه اول ماجراست!
خود کرده را تدبیر نیست ...
🔺حاج قاسم گفت ولله هرکس تیر به سمت این نظام انداخت، آواره شد.
@atashbekhtyar
⭕️علت افزایش مرگ ناگهانی
⬅️ دروغ عامل کوتاهی عمر
دروغ آثار سوء زیادی در زندگی انسان دارد از جمله آن آثار کوتاهی عمر است.
در روایتی از پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله در مورد قسم دروغ آمده است:
کسی که به دروغ قسم بخورد و بداند که دروغ است به جنگ با خدا رفته است و همانا قسم دروغ ، خانه ها را بی صاحب و بی خانمان گرداند و موجب فقر فرزندان گردد.
🔹سفینةالبحار، ج1 ،ص ٢٩٧
🔴 دوگانگی در خلوت و جلوت
✍ پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: روز قیامت گروهی را در بدترین عذاب می آورند. خداوند به آنها می فرماید: شما این طور بودید که هرگاه خلوت می کردید، با گناهان بزرگ در مقابل من گردن کشی می کردید، ولی هرگاه با
مردم مواجه میشدید، افتاده و فروتن میشدید.
عبد آن کسی است که در مقابل خدا افتاده باشد و او را بزرگ بشمارد. کسی که در خلوت گناه می کند، گویی خدا را کوچک شمرده است.
اگر کسی خدا را ناظر و حاضر نداند که کفر به اوست و اگر حاضر و ناظر میداند و باز در مقابل او گناه می کند، کار بسیار زشتی انجام داده است. چنان که امام صادق علیه السلام به اسحاق بن عمار فرمودند:
ای اسحاق، به گونه ای از خدا بترس که گویا او را می بینی؛ زیرا اگر تو او را نمی بینی، او قطعاً تو را می بیند. و اگر فکر میکنی که او تو را نمیبیند، کافر شده ای. و اگر بدانی که او تو را می بیند و گناه خود را
از مخلوقات پنهان کنی و آن گناهان را برای او آشکار سازی، او را در حد کم ارج ترین ناظران
خود قرار دادهای.
چرا وقتی یک بچه ای در کنار ما هست، خیلی از گناهان را انجام نمیدهیم، ولی با حضور خدا آن را مرتکب می شویم؟! این خجالت ندارد؟!
📚 کتاب بهشت و جهنم، استاد عالی