شعبان عبدالعزیز صیاد از قاریان نامدار جهان اسلام سال ۱۹۴۰ در استان منوفیه مصر چشم به جهان گشود، در هفت سالگی حفظ قرآن را به پایان رساند و علوم تلاوت را نزد استاد جاد ابوغربیه فرا گرفت.
وی در تلاوت های خود از سبک محمد رفعت و مصطفی اسماعیل استفاده می کرد و خیلی زود آوازه اش مرز های جغرافیایی را در نوردید.
این قاری نامدار سال ۱۹۹۸ در سن ۵۸ سالگی درگذشت.
در این گزارش تلاوتی شاهکار صیاد شامل آیات ۱۸۶ تا ۱۹۵ سوره مبارکه آل عمران، ۲۱ تا آخر سوره حشر و ۱ تا ۱۸ سوره مبارکه بلد تقدیم می شود.
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفسیر سوره اسراء
(قسمت اول)
🔸ما قرآن را با چه نگاهی میبینیم؟
🔸وظیفه ما نسبت به قرآن چیست؟
🔸حقوق قرآن چیست؟
◦•●◉✿༺ ༻✿◉●•◦
✅ کانال رسمی حکیم محسن اسماعیلی
@hakimmohsenesmaeili
قرائت قرآن با صوت و لحن نیکو یکی از آداب ظاهری قرآن کریم است که مسلمانان به مراعات آن سفارش شده اند چنانکه نبی مکرم اسلام (ص) فرموده اند:« زَیِّنُوا القُرآنَ بِاَصواتِكُم »( قرآن را با صدای خود زینت بخشید.)
سفارش یاد شده شاید از آنروست که تلاوت قرآن با صوت زیبا سبب تحریک حس فطری زیبایی دوستی مخاطبان کلام وحی شده در نتیجه زمینه تدبر در آیات و باب ورود به عالم زیباییهای معنوی قرآن گشوده می شود.
زیبایی قرائت قرآن به میزان خداترسی و تقوای باطنی قاری و قدرت انطباق پذیری لحن و آهنگ وی با مفاد آیه بستگی دارد؛ در این صورت است که می توان انتظار داشت تلاوت قاری قرآن درشنونده تاثیر کرده او را به وجد آورد تا بى اختیار در برابر عظمت مقام الهى به سجده فرو افتد.
از پیامبراکرم(ص)سوال شد: چه كسى با صداى زیباتر قرآن مى خواند; فرمودند: آن کس که هرگاه قرائتش را بشنوى او را از خوف خدا ترسان ببینى.