*✨ الحكمة ۱۲۶ ✨
🍃 عجائب فى معيشة البخيل*
⚜️ قال أميرالمؤمنين على عليهالسلام:
عَجِبْتُ لِلْبَخِيلِ يَسْتَعْجِلُ الْفَقْرَ الَّذِي مِنْهُ هَرَبَ وَ يَفُوتُهُ الْغِنَى الَّذِي إِيَّاهُ طَلَبَ، فَيَعِيشُ فِي الدُّنْيَا عَيْشَ الْفُقَرَاءِ وَ يُحَاسَبُ فِي الْآخِرَةِ حِسَابَ الْأَغْنِيَاءِ؛ وَ عَجِبْتُ لِلْمُتَكَبِّرِ الَّذِي كَانَ بِالْأَمْسِ نُطْفَةً وَ يَكُونُ غَداً جِيفَةً؛ وَ عَجِبْتُ لِمَنْ شَكَّ فِي الله وَ هُوَ يَرَى خَلْقَ الله؛ وَ عَجِبْتُ لِمَنْ نَسِيَ الْمَوْتَ وَ هُوَ يَرَى الْمَوْتَى؛ وَ عَجِبْتُ لِمَنْ أَنْكَرَ النَّشْأَةَ الْأُخْرَى وَ هُوَ يَرَى النَّشْأَةَ الْأُولَى؛ وَ عَجِبْتُ لِعَامِرٍ دَارَ الْفَنَاءِ وَ تَارِكٍ دَارَ الْبَقَاءِ.
*✨ حکمت ۱۲۶ ✨
🍃 شگفتیهای زندگی بخیل*
⚜️ امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمود:
در شگفتم از بخيل: به سوى فقرى مىشتابد كه از آن مىگريزد، و سرمايهاى را از دست مىدهد كه براى آن تلاش مىكند. در دنيا چون تهيدستان زندگى مىكند، اما در آخرت چون سرمايهداران محاكمه مىشود. و در شگفتم از متكبرى كه ديروز نطفهاى بىارزش، و فردا مردارى گنديده خواهد بود. و در شگفتم از آن كس كه آفرينشِ پديدهها را مىنگرد و در وجود خدا ترديد دارد. و در شگفتم از آن كس كه مردگان را مىبيند و مرگ را از ياد برده است. و در شگفتم از آن كس كه پيدايش دوباره را انكار مىكند در حالى كه پيدايش آغازين را مىنگرد. و در شگفتم از آن كس كه خانهی نابود شدنى را آباد مىكند، اما جايگاه هميشگى را از ياد برده است.
📚 #نهج_البلاغه
✒️ ترجمه محمد دشتی
🌸يا جوادالائمه ادركني
تا کاظمین تو #پرمیزنم امشب
باب المرادی تو #درمیزنم امشب...
مارو بایک اشاره تاخدامیبری
دلها رو زیارت #کربلا میبری...
میلاد نور مبارک😍
☘ کانال نورالقرآن 🍀
🆔 @nouralquran
#عترت
🌷 امام جواد (عليه السلام) :
✍ سه چيز است كه اگر در كسى باشد سبب خوشنودى خداست :
👌 زياد استغفار كردن
👌 همنشينى خوب
👌 زياد صدقه دادن
✍ و سه چيز است كه هركس دارا باشد پشيمان نمى شود :
👌 پرهيز از عجله و شتاب
👌 مشورت در كارها
👌 توكل بر خدا وقتى تصميم به انجام كارى گرفت.
📙 الفصول المهمه ، ص۲۷۴
☘ کانال نورالقرآن 🍀
🆔 @nouralquran
ابتهال استاد عبدالتواب البساتینی در مدح ماه مبارک رمضان / البساتینی علاوه بر ابتهال به قرائت قرآن نیز می پرداخت و در کارهای خیر نیز فعالیت گستردهای داشت. شیخ «عبد التواب البساتینی» یکی از مشهورترین مبتهلان مصر در استان «بنی سویف» مصر متولد شد و در ۱۳ سالگی قرآن را حفظ کرد. وی یکی از شاگردان شیخ علی محمود، نصر الدین طوبار و سید نقشبندی و از پیشگامان هنر ابتهال در مصر به شمار میرود. البساتینی بر اثر بیماری دیابت و کلیه در منزل خود در روستای «بساتین» درگذشت. وی بیش از ۳۰ سال با رادیو و تلویزیون مصر همکاری داشت و به خاطر صدای دلنشینش به «شیخ منشدین عرب» مشهور شده بود. البساتینی علاوه بر ابتهال به قرائت قرآن نیز می پرداخت و در کارهای خیر نیز فعالیت گستردهای داشت.
@nouralquran
تلاوت سوره شعرا با صدای استاد مرحوم محمد صدیق منشاوی
مقام های شاخص تلاوت : بیات ,رست,صبا , چهارگاه,حجاز
نورالقرآن
کانال نورالقرآن
https://eitaa.com/nouralquran
نوع(مجلسی/استودیویی):مجلسی
نوع:غیر ایرانی متقدم
نوع (تحقیق ، ترتیل):تحقیق
محل اجرا:محفل قرآنی
نام قاری:شحات محمد انور
از آیه
آیه ۴۹ - سوره قلم - جزء ۲۹
تا آیه
آیه ۱۸ - سوره معارج - جزء ۲۹
حاقه , معارج , قلم ,
نورالقرآن
کانال نورالقرآن
https://eitaa.com/nouralquran