فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 تکهای جامانده از جام جهانی، لایی ایران به آمریکا
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 این شیرمرد چقدر با حوصله و متانت و ادب با آدمهای داغون سخن میگوید
پ.ن: امان از روزی که حوصله هم سر برود
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 صهونیستها اینطور به خانههای مردم حمله میکنند.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته ترور ابودقه، در یک عملیات مشترک بین ارتش و شاباک صورت گرفته است. ظاهرا منزل این فرمانده شهید، با یک پهپاد انتحاری منهدم شده است.
پ.ن: فیلمی از عملیاتی که در آن سه فرمانده حماس به شهادت رسید. در این واقعه مصر نیز متهم است.
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 آیا کشف حجاب برای مردم جرم است یا دیپلماتهای خارجی هم پایشان وسط است
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥مداحی فوقالعاده زیبای مهدی رسولی پیرامون لشکر فاطمیون
در روزگاری این چنین از آتش و خون
ققنوس وار آمد به میدان فاطمیون
زهرا برای دخترش لشکر فرستاد
یک لشکر از مردان نام آور فرستاد
ای اقتدار بی نشان ای فاطمیون
ای لشکر صاحب زمان ای فاطمیون
جبهه جهانی شباب المقاومة
📌 @ponezs
پونز
📍 همه اصلاحطلبان با این کشور دشمنی دارند، اما اینکه چه زمانی خود را به نمایش بگذارند، بستگی به هنگا
📍 لجنی به نام رسانههای اصلاح طلب هستند که میتوانند اینگونه سخن نماینده مجلس را تقطیع کنند
📌 @ponezs
📍 متاسفانه ادبیاتی که از بعضی آخوندنماها دیده میشود، چیزی نیست که با نگاه دینی تطابق داشته باشد، این آدم نه روحانی است و نه طلبه بوده...
#سواد_رسانه
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بدون تعارف با خانوادۀ شهید مدافع حرم مقداد مهقانی
📌 @ponezs
باید عمامهشان را بردارید.mp3
2.4M
📽 جوانهای ما باید عمامهاش را بردارند...من نمیدانم مُردَن این جوانهای ما؟!
#نسل_روح_الله_ندیده
📌 @ponezs
💠 فکر نکنم دیگه تعجب کنید که وزیر خارجه خاتمی، رئیس شورای راهبردی سیاست خارجه رئیسی باشه.
#دولت_رئیسی
📌 @ponezs
پونز
💠 فکر نکنم دیگه تعجب کنید که وزیر خارجه خاتمی، رئیس شورای راهبردی سیاست خارجه رئیسی باشه. #دولت_رئی
📍 مسئله نه سوال
شورای راهبردی روابط خارجی، شورایی است که در سال ۱۳۸۵ به دستور رهبر معظم انقلاب تشکیل شد و مسئولیت شورا «تهیهٔ راهبردها و سیاستها و راهکارهایی است که جمهوری اسلامی را در سیاست خارجی به نتایج مطلوب برساند» و «ایجاد هماهنگی بیشتر در کلیهٔ فعالیتها در عرصهٔ روابط خارجی» است. اعضای شورا و رئیسش را رهبری تعیین مینماید.
🔰 وقتی به سوال سخت، پاسخ سخت بدهیم که چرا کمال خرازی، علی لاریجانی و بعضی چهرههای دیگر مسئولیت دارند، به این نکته پی خواهیم برد که چرا حسن روحانی هنوز برای بسیاری از جلسات با وجود اینکه هیچ مسئولیتی ندارند، باز در دیدارهای رهبر عزیز انقلاب حضور مییابند.
📌 @ponezs
ولایی بمونید...ولایی بایستید.mp3
560.2K
کمیل!
مقداد!
میثم!
ولایی بمونید...ولایی بایستید! بسیجی، حزباللهی؛ ظاهرا، باطنا...
📌 @ponezs
پونز
📍 مسئله نه سوال شورای راهبردی روابط خارجی، شورایی است که در سال ۱۳۸۵ به دستور رهبر معظم انقلاب تشکی
✨ دولت سیزدهم و خسارات خلاء گفتمانی
معمولا دولت ها به گفتمانشان شناخته میشوند. اما رواج عبارت «دولت سیزدهم» در ارجاعات به دولت در رسانهها، نشان میدهد آقای رئیسی نتوانسته خود را پرچمدار یک گفتمان به جامعه معرفی کند.
یکی از دلایل اینکه این دولت از همان آغاز کار زیر ضرب رفت، همین خلا گفتمانی است.
گفتمان، قدرت نرم ایجاد میکند. دولت فاقد گفتمان، از قدرت نرم محروم است و لذا در عرصه جنگ نرم، اولا توان حمله ندارد، ثانیا در برابر حملات نرم بی سلاح و سپر است.
گفتمان است که در قول و فعل کارگزاران، در رویکرد و عملکرد آنان، انسجام ایجاد میکند. گفتمان، عینک آسیبشناسانهای است که دولت به چشم میزند، مشکلات را از زاویه این گفتمان میبیند و از همین زاویه راهکارش را ارائه میدهد و اجرا میکند.
دولت فاقد گفتمان به شهرداری تقلیل پیدا میکند و این، یکی از جدیترین خطراتی است که دولت سیزدهم را تهدید میکند.
دولتی که ناکارآمدی گفتمانش عیان شود، گرفتار رکود می شود، اما دولت فاقد گفتمان، گرفتار روزمرگی میشود و خسارت این روزمرگی از رکود بیشتر است؛ چه، رکود با یک موفقیت گفتمانی -ولو کوچک- یا ناکامی گفتمان رقیب، شکسته میشود، اما بدون گفتمان از روزمرگی نمیتوان خلاص شد.
گفتمان یک شاخص برای انتخاب و ارزیابی مدیران نیز هست. در خلاء گفتمان، تیم دولت با بازیکنان قرضی از تیمهای دیگر شکل میگیرد و روشن نیست این تیم، به کدام اصول باید متعهد باشد و بر اساس کدام معیارها ارزیابی میشود. در خلاء گفتمان، خطای قابل اغماض مدیریتی ممکن است گناه نبخشودنی تلقی شده و منجر به برکناری مدیر شود، اما انحراف رویکردی اساسا به چشم نیاید. دولت حتی وقتی پیامی به کشور خارجی میدهید باید محور آن، گفتمانش باشد.
باید این خلا گفتمانی برطرف شود. اگر تلقی این است که «مردمی بودن» گفتمان دولت است، این سوال مطرح است که آیا اساسا مردمی بودن میتواند گفتمان باشد؟ گفتمان، یک دال مرکزی دارد که در حوزه ها و عرصه های مختلف تجلی و امتداد پیدا می کند. بر مبنای گفتمان می شود یک کلان پروژه تعریف کرد و پیش برد و پیشرفتش را سنجید. بر مبنای این کلان پروژه است که در سطوح میانی، پروژههای خردتر تعریف میشود. آیا «مردمی بودن» این ظرفیت را دارد که برای مثال در حوزه مالیات، در سیاست خارجی، در آموزش و پرورش، در بهداشت و درمان، در کشاورزی و... تجلی و امتداد پیدا کند؟ آیا میتوان مسائل این حوزهها را از زاویه «مردمی نبودن» آسیبشناسی کرد و از زاویه «مردمی شدن» برایشان راهکار ارائه داد؟ پاسخ بلاتردید خیر است، چون این مفهوم اساسا چنان عمقی ندارد؛ هرچند میتواند یکی از اجزاء و امتدادهای یک گفتمان باشد.
اما راهکار، تمرکز و تکیه بر روی عدالت به عنوان گفتمان دولت سیزدهم است که هم واجد مشخصات فوق است و هم با شخصیت آقای رئیسی تناسب و همخوانی دارد.
گفتمان عدالت نباید به لفظ عدالت محدود شده و تقلیل یابد. با صرف تکرار کلمه عدالت، گفتمان ایجاد نمی شود. مراکز فکری و دانشگاهی کشور و مشخصا مراکز فکری در دولت باید بسیج شوند و درباره عدالت ادبیات تولید کنند. رئیس جمهور درباره هر موضوعی و در هر زمان و مکانی صحبت و سخنرانی دارد، باید بتواند اولا بیعدالتیهای منجر به وضع موجود را بیان کند، ثانیا وضع مطلوب را از منظر عدالت توصیف کند، ثالثا اقدامات عادلانهای که دولت میخواهد برای گذار از وضع موجود به وضع مطلوب انجام دهد را شرح دهد. این اقدامات، همان پروژههای خُرد هستند که ذیل کلان پروژه عدالت، تعریف میشوند و باید نظام رصد و پایش و ارزیابی و گزارشدهی برایشان ایجاد شود.
هرچقدر ادبیات رئیس جمهور در این سه مرحله، اختصاصی و بدیع و دارای کلیدواژههای منحصر بفرد باشد، موفقتر خواهد بود؛ و البته بزرگترین تهدید برای گفتمان، این است که به ادبیاتهای وام گرفته شده از منابع دیگر، یا به اقدامات معمول و رایج، بخواهیم رنگ گفتمان خودمان را بزنیم.
دولت زمانی توانسته پرچم گفتمان عدالت را بلند کند که مخالفان اقدامات دولت را بتوان مخالفان عدالت توصیف کرد.
باید در پایان چهار سال اول دولت، کتاب عدالت آقای رئیسی برگرفته از مجموعه سخنرانیهای این چهار سال منتشر شود. همچنین دولت در پایان چهار سال باید بتواند گزارش دهد که چگونه با برقراری عدالت مشکلات را برطرف کرده است. آیا با نظر به کارنامه دوساله، چنین چشماندازی میتوان متصور شد؟
📌 @ponezs
📚 سلام خدا بر شهید عزیز علیرضا توسلی، مجاهد مخلص و فداکار و بر همسر پرگذشت و صبور و فرزانهی او خانم امالبنین. حوادث مربوط به مهاجران افغان را که در این کتاب آمده است از هیچ منبع دیگری که به این اندازه بتوان به آن اطمینان داشت دریافت نکردهام. برخی از آنها جداً تاثیرگذار است، ولی از سوی دیگر حرکت جهادی فاطمیون افتخاری برای آنها و همهی افغانها است.
🔹 تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «خاتون و قوماندان» | دی ۱۴۰۱
📌 @ponezs
♨️دو نکته مهم پیرامون گزارش سالیانه تهدیدات جامعه اطلاعاتی آمریکا پیرامون اغتشاشات ایران
📍مورد اول به معنای اینست که آنها هم فتنه #مهسا_امینی را از جنس فرهنگی و شناختی ارزیابی کردهاند و نه سیاسی_اقتصادی؛ لذا کسانی که فتنه را صرفا به موضوعات اقتصادی ربط و تقلیل میدهند خطای تحلیلی دارند!
📍مورد دوم به معنای اینست که فتنهی بعدی مرکبی از موضوعاتی است که مسائل اقتصادی _مثل کاهش ارزش پول و تورم بالا_ میتواند آن را شعلهور کند؛ لذا هر فرد و سازمانی که #مهار_تورم را جدی نگیرد، در ریخته شدن خونهای بعدی شریک است!
📝 محمد جوانی
📌 @ponezs
📍 طلبه، انقلاب و ترورهایی که کور نیست
▪️ روزی که شهدای هستهای را در خیابان ترور میکردند، جامعهشناسان تحلیل خود را روی میز گذاشتند که انقلاب از تئوری عبور کرده و دیگر روحانی ارزش حذف برای سازمانهای اطلاعاتی دشمن ندارد.
▪️ سخنرانی زیادی برگزار شد و دانشگاههای زیادی به این موضوع پرداختند تا حوزه علمیه (به معنای اساتید علمی و طلاب گرانمایه) را به حاشیه ببرند اما دیری نپایید که به امروز رسیدیم.
▪️ اگر باور کنید که ترورهای روحانیون در چند سال اخیر کور بوده است، سخت در اشتباهید. اینکه شهید خرسند، امام جمعه کازرون از قضا انقلابی، جهادی و فعال بوده، یا شهید اصلانی و دارایی در مشهد از طلاب جهادی و انقلابی بودند، پیامی مهمی برای ما دارد که ترورها کور نیست؛ ایدئولوژی و نقطه سالم و اصیل انقلاب هنوز حوزههای علمیه است.
▪️ چرا داعش در مجلس، شهید تقوی را ترور میکند اما اشتباهی سروش محلاتی یا فاضل میبدی و حتی محقق داماد و همفکران این جریان زیر گرفته نمیشوند؟ چرا حلقه مرکزی و فکری سیدصادق شیرازی ترور نمیشوند؟
▪️ کافی است، اتفاقات اخیر را کنار هم بچینید، آنجا است که وظیفه طلبه مومن، انقلابی و جهادی روشن میشود که دشمن با کدام خط اصیل مسئله دارد! آری، حضور اجتماعی روحانیون #انقلابی بزرگترین مسئله دشمن است.
📌 @ponezs