پونز
💠 مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) در شرح دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان می گوید: 🔹خواندن دعای «
🔻هنگامی که انسان گناه و معصیت پروردگار خویش را انجام میدهد به تحقیق که آن گناه و معصیت اثر سویی بر ظاهر و باطن آن انسان میگذارد، در روایات است که با انجام هر گناهی لکه سیاهی بر قلب انسان مینشیند که آن لکه سیاه با مرور زمان و انجام گناهان بیشتر افزوده و باعث سیاه شدن دل انسان میشود به طوری که دیگر حقایق الهی را نمیتواند بشنود و به مخالفت با آنان میپردازد.
💠پس انسان برای آن که از آلودگیهای گناهان پاک و طاهر گردد باید از یگانه پروردگار عالم مدد بجوید و از او بخواهد که گناهان او را بیامرزد تا از آلودگیها نیز خلاصی یابد چرا که تنها با آمرزش و غفران الهی است که انسان از پلیدیها و زشتیهای گناه پاک میگردد.
🔻این عالم ربانی می فرماید: خداوند متعال نیز در قرآن به بندگان خود اینگونه بشارت میدهد: ”قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ ”(زمر ،53) یعنی ”بگو از رحمت خداوند نومید نشوید، به راستی که خداوند همه گناهان را میبخشد، همانا او آمرزنده و مهربان است.”
⭕️ پس ما نیز در این روز از خداوند میخواهیم که ما را جزو توبه کنندگان واقعی از گناهان قرار دهد تا از پلیدیها و زشتیهای گناه که ما را روسیاه درگاهش کرده است پاک گرداند.
📌در حال حاضر زمانه به گونهای است که طهارت واقعی نداریم و همه چیز شبههناک است.
💠 (قسمت دوم) سخنان مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)
📌 @ponezs
🔹 نشست اخلاق و نیایش گرفتند با حضور مسجدجامعی، سیدتکرار و رئیس مادام العمر فرهنگستان علوم جناب آقای داوری اردکانی
▪️ گاهی مشکل دین داری جامعه و مسئله اخلاق زدایی را باید از همین جا جستجو کرد که کسانی با وعده و القای دروغ تقلب هشت ماه کشور را به آشوب کشیدند و کشته هایی را روی دست نظام گذاشتند حالا دقیقا با چه رویی دم از اخلاق و نیایش می زنند؟
◾️ خاتمی نمی دانست که برجام باطل و پوچ است؟ می دانست! و الا سکوت نمی کرد. لااقل یک خط از برجام حمایت می کرد، اما با حمایت از بی اخلاقی دوباره کاری کردند که دولتی ورشکسته، پوچ، دروغگو و ظالم بر سر کار بیاید و خون مردم را بمکد.
📌 @ponezs
❌ نگران زبان فارسیام؛ از صداوسیما گلهمندم، به جای زبان صحیح، زبان #بیهویت را ترویج میکند
🔻 حفظ هویت برای یک ملت بسیار مهم است عزیزان. چرا که ملتی که هویت خود را از دست بدهد، در مشت بیگانگان آب میشود و از بین میرود.
🔹️ راجع به زبان فارسی بنده در حقیقت نگرانم. من از #صداوسیما گلهمندم. بجای اینکه زبان صحیح و معیار و صیقلخوردهی کاملا درست را ترویج کند، زبان بیهویت را ترویج میکند. زبان بیهویتی که گاهی غلط و بدتر از همه پر از #تعبیرات_فرنگی و خارجی است.
🔸️ وقتی یک مجری یک تعبیر فرنگی از یک مترجم یا نویسنده را در صداوسیما تکرار میکند، موجب عمومی شدن آن لغت و آلوده شدن زبان به زوائد مضرّ میشود. ما داریم مفت زبان خودمان را #آلوده میکنیم.
⬅️ جناب صالحی و آقای مومنی بنشینند روی این مسئله فکر کنند. نگذارید #زبان_فارسی دچار فرسودگی و ویرانی شود.
💠 سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با شاعران
📌 @ponezs
1_10917352.mp3
851.2K
💠 داستانی زیبا از رابطه
امام حسین (ع) و امام حسن (ع)
🎙 حجت الاسلام پناهیان
🌺 میلاد باسعادت کریم اهل بیت مبارک
📌 @ponezs
پونز
🔻هنگامی که انسان گناه و معصیت پروردگار خویش را انجام میدهد به تحقیق که آن گناه و معصیت اثر سویی بر
🔻در طول سال انواع غذاهای حرام و شبههناک را خوردهایم و «ماه رمضان» فرصتی برای شستوشوی باطنی است. تناول غذاهای حلال در استجابت دعا تأثیرگذار است.
👈مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) در شرح «الدَّنَسِ وَالْأَقْذَارِ» می فرماید: مراد از این عبارت «کثافات و پلیدی گناه» است، گناه آدمی را کثیف میکند و دل را زنگار میگیرد، برای اینکه زنگار قلب را از بین ببریم باید سحرها قرآن بخوانیم.
🔹در روایت آمده است که قلب انسان زنگ میزند، همانطوری که آهن زنگ میزند، پس قلبتان را با استغفار و قرائت قرآن جلا بدهید، همچنین کمک کردن و دستگیری از یتیمان هم زنگار دل را از بین میبرد.
🔸این عالم ربانی با اشاره به عبارت «وَصَبِّرْنِی فِیهِ عَلَی کَائِنَاتِ الْأَقْدَارِ»می گوید: در این بخش از دعا از خدا میخواهیم که ما را در برابر قضا و قدر خویش راضی کند، بنابراین از خدا درخواست میکنیم که خدایا مرا بر تقدیر خودت صابر قرار بده!
🔹مراد از «کَائِنَاتِ الْأَقْدَارِ» قضا و قدر حتمی الهی است. هر کس در لوح محفوظ قضا و قدری دارد که نمیداند صلاح او در آن امر است.
💠مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) در ادامه می گوید: خداوند در قرآن میفرماید: ”و لبنلونکم بشیِ من الخوف و الجوع و نقص من الاموال و الانفس و الثمرات و بشران”یعنی "شما را به وسیلهای از ترس و گرسنگی و نقصان و ضرر از اموال و خودتان و میوههایتان (در باغها) امتحان می کنیم و بشارت باد بر صابران”؛ این آیه نشان دهنده آن است که انسان در تمام مراحل زندگی برای رشد و ترقی و ارزیابی عملکردش امتحان میگردد.
🔺کسانی در این امتحان پیروز میگردند که بر تقدیرات الهی راضی بوده و بر مشکلات و مصائب صبر نمایند.
💠 (قسمت سوم) سخنان آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علامه مصباح یزدی:
⭕️ می خواهد برای رفع فقر مردم، #تسلیم_غرب شود در حالیکه
خودش و یارنش فقر را ایجاد کرده اند
❌ یادش رفته فلان وزیر میلیاردی را چرا انتخاب کرده است ...
▪️حتما ببینید ...
📌 @ponezs
پونز
🔻در طول سال انواع غذاهای حرام و شبههناک را خوردهایم و «ماه رمضان» فرصتی برای شستوشوی باطنی است. ت
🔻وی افزود: هنگامی که مصیبتی بر آنان وارد شد بگویند: ”انا لله وانا الیه راجعون” یعنی "همه ما برای خداییم و به سوی او باز میگردیم” که خداوند نیز در عوض صبر و ایمان آنها در قرآن میفرماید: ”أُولَئِکَ عَلَیْهِمْ صَلَوَاتٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ وَأُولَئِکَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ”(بقره ،157) یعنی ”آنان گروهی هستند مخصوص به درود و الطاف الهی و رحمت خاص پروردگار و آنان خود هدایت یافتگانند.”
💠 دل بیغم در این عالم نباشد
💠 اگر باشد بنیآدم نباشد
🔹مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) می گوید: در این دنیا هر شخصی به میزان خود دارای غم و مشکل است.
🔸استادم (مرحوم شیخ علی اکبر برهان) میگفت که اگر یک روز گفتی که من غصهای ندارم، بدان که اجلت نزدیک است! سید بن طاووس به فرزندش میگوید: پسرم خانه که میسازی، بگذار گوشهای از آن خرابه باشد تا بدون غصه و دغدغه نمانی.
🔹وی در شرح «وَوَفِّقْنِی فِیهِ لِلتُّقَی» می فرماید: در این بخش از دعا از خدا میخواهیم که ما را موفق به تقوی کند. تقوا به معنی این هست که اگر کسی از اعمال ما با خبر شود، طوری زندگی کرده باشیم که ناراحت نشویم.
💠 (قسمت چهارم) سخنان آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)
📌 @ponezs