پونز
💠 دیشب یک کشتی رژیم صهیونیستی مورد هدف عوامل ناشناس قرار گرفت. در کنار این موضوع خبرهایی از شمال عرا
◾️ خبر تایید شد. جروزالم پست در خبری اعلام کرد که خبره ترین متخصصین حوزه ایران در شمال عراق کشته و زحمی شدند.
📌 @ponezs
عبدالله شهبازی نوشت:
سناریویی که با انفجار نطنز آغاز شد
خرابکاری در نیروگاه هستهای ایران در نطنز، آنگونه که برخی منابع اسرائیلی نیز بر آن تصریح دارند، سنگاندازی نتانیاهو در اعاده مذاکرات هستهای ایران با غرب و آمریکا بود. همان منابع نگرانی خود را کتمان نکردهاند که نتانیاهو از تشدید تنش با ایران اهداف شخصی و سیاسی خود را دنبال میکند.
نتانیاهو، و کانونهای هوادار او در ایالات متحده آمریکا، زمانی که نتوانستند مانع از اعاده مذاکرات با ایران شوند راهکار خرابکاری را برگزیدند یعنی آنگاه که در تحمیل نظر خود بر سیاست خاورمیانهای دولت بایدن ناکام ماندند تصمیم گرفتند آن را متلاشی یا حتی به ضد خود تبدیل کنند.
سناریویی که در نطنز رقم خورد با انفجار فوق پایان نیافت. سپس به این تحلیل دامن زده شد که گویا خرابکاری نطنز عملیات هماهنگ دولتهای آمریکا و اسرائیل بود برای ناتوان کردن ایران در مذاکرات هستهای. این نگرش اگر در حد تحلیل بماند با گذشت زمان قابل سنجش و داوری است. خطر آنجاست که بر پایه این تحلیل اقداماتی چون حمله موشکی به مواضع آمریکا در عراق و سایر کشورهای منطقه انجام گیرد و به ایران یا گروههای هوادار ایران منتسب شود مانند حمله موشکی به فرودگاه اربیل در کردستان عراق که ساعاتی پیش رخ داد.
اینگونه اقدامات در چارچوب سناریویی است که نتانیاهو و سایر کانونهای آشوبگر طراحی و اجرا کردند و با انفجار نطنز آغاز شد. افراطیگری هماره بهترین بستر برای اجرای طرحهای پیچیده اطلاعاتی بوده است.
صهیونیستهای افراطی، که تبار خانوادگی نتانیاهو به آنان میرسد، بنیانگذاران تروریسم جدید در خاورمیانه هستند و زمانی که منافعشان با سیاست دولتهای غربی در تعارض قرار گرفته است پروایی نداشتند که به عملیاتی چون ترور و قتل لرد موین وزیر مستعمرات دولت بریتانیا (۲۲ فوریه ۱۹۴۲)، بمبگذاری و انفجار هتل شاه داوود اورشلیم و قتل ۹۱ بریتانیایی (۲۲ ژوئیه ۱۹۴۶)، بمبگذاری در قطار قاهره- حیفا و قتل دهها نظامی بریتانیایی (فوریه- مارس ۱۹۴۸)، و ترور و قتل کنت فولکه برنادوت میانجی سوئدی سازمان ملل در فلسطین (۱۷ سپتامبر ۱۹۴۸) دست زنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ وحدت در عرصه عملیاتی باید صورت بگیرد
◽️ انتخابات پیش رو مسئله مهمی برای آینده انقلاب اسلامی است و کسی که به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، الزامات بسیاری نسبت به گذشته با خود به همراه دارد و سختیهای بیشتری حتی از دوران دولت مهرورزی درپیش رو خواهد داشت.
◽️ نه طرفداران پرجنب و جوش محمد و نه دوستداران سعید میتوانند به یک سوال مهم درباره الزامات کشورداری پاسخ بدهند و اساسا کشورداری را به عرصهای برای ساختمانسازی یا دیپلماسی تقلیل دهند.
◽️ مهمترین الزام انتخابات پیش رو تمرکز همه جریانهای انقلاب برای آوردن آیت الله رئیسی به عرصه انتخابات باید باشد و هر اتفاقی غیراز این ثمرات مثبتی نخواهد داشت.
▪️ رئیسی نمره و تراز بالاتری از سعید، محمد و قالیباف دارد و اجماع راحتتری در کشور بر ایشان صورت میگیرد.
▪️95 درصد ظرفیت کشور در حوزه مالی و اختیارات در نزد رئیس جمهور است و این ظرفیت بالا نیاز به حضور فردی دارد که اجماع برسرش صورت بگیرد.
▪️ از فرصت مانده برای اجماع بر سر رئیسی باید استفاده کرد.
📌 @ponezs
◾️ چند طلبه عدالتخواه از اتوبان قم به تهران در حال پیادهروی هستند و تیم سایبری وابسته به آذری جهرمی و کامبیز مهدیزاده (داماد جناب روحانی) در حال پوشش تخریب این گروه هستند و به شدت در فضای مجازی در حال سیاهنماییاند.
◾️ لازم است تا رسانههای انقلابی درباره این اقدام سخن بگویند و درباره ماهیت این مسئله و جمع آوری امضا علیه رئیس جمهور تحلیل کنند.
▪️ گفتنی است که در دولت روحانی از مرغ تا پوشک کشور در بحران رفت و عاقبت پولهای سرگردان زیادی نامعلوم است.
📌 @ponezs
⭕️ سناریوی اول وحدت بی بروبرگرد
◾️ بی تردید انتخابات طرفدارانی دارد و سروصداهای رسانهای گاه بالاتر از نظرات اجتماعی است و به همین خاطر واقعیت امر در میان بمباران رسانهای پنهان میماند و گاهی اوقات از صندوق آرا آن چیزی بیرون نخواهد آمد که بیشترین سروصدا را دارد.
▪️نگرش و توجه تک سناریویی به انتخابات بزرگترین اشتباه است اما با این وجود سناریوی اول وحدت همه کاندیدا و تلاش برای آوردن آیت الله رئیسی به عرصه انتخابات باید باشد، چرا که با وجود اختیارات بالای رئیس جمهور تنها مسیر اصلی و سهل الوصول این راه است.
▪️ قطعا در آینده سنگی را که رییسی نتواند بلند کند، شخصیتهای دیگر نیز نخواهند توانست، چرا که اجماع بسیاری از طیفهای مردم بر روی آیت الله رئیسی است.
📌 @ponezs
زمینلرزه ۵.۹ ریشتری در بندر گناوه
🔹زمینلرزهای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین، حوالی بندر گناوه در استان بوشهر را لرزاند.
🔹این زمینلرزه در استانهای فارس و خوزستان نیز احساس شده. از خسارات احتمالی این زمینلرزه هنوز خبری دریافت نشده است.
🔹زمینلرزه ۴.۵ ریشتری برای بار دوم در عمق ۱۰ کیلومتری زمین همان حوالی را لرزاند.
📌 @ponezs
💢 استراتژی دولت روحانی حضور حداقلی است و احتمال ورود کاندیدای جدی به عرصه انتخابات از سوی کارگزاران و اعتدالیها کم هست (هر چند عالم سیاست جای تغییر و تبادلهاست.) آخرین خبرها حاکی از آن است که خاتمی ورود عارف به عرصه انتخابات ریاست جمهوری را به شدت منع کرده است و از اصلاح طلبان خواسته تا در کنار ناسا 💉 باشند.
📌 @ponezs
◾️ حضور قالیباف در عرصه انتخابات درست یا غلط
1️⃣ وحدت شکنی صورت میگیرد و گروههای وسیعی از نیروهای انقلابی و جهادی حاضر به همکاری با او نیستند.
2️⃣ ماجرای هولدینگ یاس مسئلهای است که هنوز رسانهای نشده و استراتژی اصلاحات به محض ورود قالیباف به عرصه انتخابات مطرح شدن این اتهام فساد مالی است.
3️⃣ قالیباف نماینده رای مردم در مجلس شورای اسلامی است و حضور او در انتخابات به معنا دهن کجی به مردم در عرصه ریاست قوه مقننه میباشد.
📌 @ponezs
◾️ یکی از خطوطی که اصلاح طلبان دنبال میکنند ادامه دوران هاشمی است. یعنی مادام العمر کردن ریاست جمهوری برای روحانی آرزوی این جماعت است و بدون شک در آینده مسئله رهبری روحانی را نیز مطرح خواهند کرد.
◾️ روشنگری درباره این گروههای خطرناک که رسانههای قوی نیز دارند، باید از خطوط اصلی فعالیت رسانهای جریان انقلاب باشد.
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جزئیات ارتحال #سردار_حجازی از زبان سخنگوی سپاه پاسداران
📌 @ponezs
◾️ بعد از آیدین آغداشلو (مسئول دفتر فرح پهلوی پیش از انقلاب و فعال اصلاح طلب) و کیوان امام وردی (فعال اصلاح طلب) که اتهاماتشان درباره تجاور و مسائل جنسی باز است، حالا موضوع محسن نامجو خواننده ضد انقلاب خارج نشین باز شده است که اتهامات خود درباره فساد جنسی را پذیرفته است.
◾️ گفتنی است که نامجو از خوانندههای طرفدار اصلاحات در فتنه سال 88 به شمار میرود.
📌 @ponezs