یــا قـاضی الحاجـات...
دوشنبـــه... صدمرتبه...
#ذکرروز👆دوشنبه
یاقاضی الحاجات(ای برآورنده حاجتها)×صد
#نماز_روز_دوشنبہ
✍🏻هرکس نمــاز2شنبه رابخواندثواب۱۰حج و۱۰عمره
برایش نوشته شود
2رکعت ؛
درهر رکعت بعدازحمد
یک آیةالکرسی ،توحید ،فلق وناس
بعد از سلام۱۰ استغفار
🔴 چرا ازدواج همزمان با دو خواهر حرام است؟
✅ پاسخ :
دو خواهر به حکم نسبت و پیوند نسبی و عاطفی، نسبت به یکدیگر علاقه ی شدید دارند ولی هنگامی که رقیب هم شوند
عقیق: درشرع مقدس اسلام ازدواج، هم زمان با دو خواهر جایز نیست. لازم به ذکر است اگر ازدواج با دو خواهر یا بیشتر به صورت جمع؛ یعنی دریک زمان نباشد، اشکال ندارد. به بیانی دیگر هرگاه مردی زنی را برای خود عقد کند، تا وقتی که زن در عقد اوست، نمیتواند با خواهر وی ازدواج کند، خواه عقد دائم باشد یا موقت. حتی بعد از طلاق تا وقتی که در عدّه است (در صورتی که عدّه رجعی باشد) نمیتواند خواهر او را بگیرد، اما هنگامی که همسرش را طلاق داد، یا از دنیا رفت و عدّه او تمام شد، میتواند با خواهر وی ازدواج کند[1].
شاید حکمت و فلسفه ی این که اسلام از ازدواج هم زمان با خواهران جلوگیری کرده، این باشد که اوّلاً: حرمت و شخصیت زن را حفظ کند، چنان که در ازدواج با دختر برادر زن و دختر خواهر زن رضایت و اجازه زن را شرط دانسته است.
ثانیاً: دو خواهر به حکم نسبت و پیوند نسبی و عاطفی، نسبت به یکدیگر علاقه ی شدید دارند ولی هنگامی که رقیب هم شوند، نمیتوانند علاقه ی گذشته را حفظ کنند، به این ترتیب تضاد عاطفی در آنها پیدا میشود که برای زندگی زیان بار است و اساس خانواده را از هم می پاشد؛ زیرا همیشه انگیزه ی محبت و رقابت در وجود آنها در کشمکش است.[2]
ثالثاً: ازدواج با شوهر خواهر با طبع زنان که شوهر خواهر را از خود میدانند و با آنان احساس خویشاوندی میکنند، سازگار نیست.
[1]توضیح المسائل مراجع، ج 2، مسئله ی، 2390 و 2391.
[2]تفسیر نمونه، ج3، ص 368.
[3] الناس اعداء ماجهلوا گزیده میزان الحکمة، ج 1، ص 214
*🌺✋سلام_امام_زمانم🌺*
*💜 عشق یعنی صاحب ایمان شدن*
*💚 عشق یعنی بیخبر مهمان شدن*
*💜 عشق یعنی قم، عشق یعنی جمکران*
*💚 عشق یعنی #مهدی_صاحب_زمان...*
*🌹تعجیل در فرج صلوات🌹*
*🔹اللهم صَل على محمد وال محمد وعجل فرجهم*
*#اللهم_عجل_لولیک_الفرج*
--------------------------
✅ #پاسخ_به_شبهه؛
❌کارت پستال نوجوان تونسی که به نام سیمای پیامبر(ص) عرضه میشود!
✅👈 متاسفانه پوستر نگارهٔ پیغمبر(ص)، کپیبرداری از کارت پستالی اروپایی است که هیچ ارتباطی با «پیامبر اکرم (ص)» ندارد.
تصویر عکسی است که در سالهای ۱۹۰۴ و ۱۹۰۶ در تونس از پسربچهای گرفته شده و برای استفاده تجاری منتشر شده است. عکاس آن نیز رودولف لنرت (Rudolf Franz Lehnret ) است.
در آن روزگار عکسهای کشور تونس، مشتری داشت. لذا این عکاس و دوستانش به تونس رفته و مجموعهای از عکسهای تونس را تهیه کرده و در اوایل دهه بیست به صورت کارت پستال چاپ میکردند. این مجموعه عکس شامل مناظر طبیعی، بیابان، تپههای شن روان، بازارها و مناطق محلی، پسران و دختران نابالغ جوان بود که سنی بین کودکی و نوجوانی و چهرهای بین زن و مرد داشتند.
عکسها مطابق تصورات اروپاییان از شرق بود که تصوّری رازآلود و وسوسهانگیز از شرق داشتند و با استفاده از تکنیک چاپ نقره تهیه، و سپس گراورسازی و چاپ شدهاست.
عکس یادشده در ژانویه سال ۱۹۱۴ در مقالهای با نام «اینجا و آنجا در شمال آفریقا» در یکی از مجلات غربی چاپ شد و زیر عکس نوشته شده بود «عربی با یک گل».
🔸متاسفانه برخی روی این عکس کار کردند و جلوه چشمها و صورت را افزون ساختند و بارها به نام نقاشی پیغمبر اکرم(ص) چاپ کردند و فروختند!!
--------------------------
🔰 نگاهی گذرا به شناسنامه پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)
💚میلاد پر خیر و برکت رحمة للعالمين، فخر عالم امکان، خاتم و سرور پیامبران، حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) و رئیس مکتب جعفری حضرت امام صادق (علیه السلام) بر همگان تبریک و تهنیت باد
#معصوم_شناسی
#میلاد_پیامبر_اکرم
#میلاد_امام_جعفر_صادق
🔴 مقایسه سیاست واکسیناسیون و سیاست کنترل جمعیت در دهه ۷۰
میگن از رهبری مایه نگذارید و هی نگید رهبر واکسن زد و حمایت کرد. رهبری از سیاست کنترل جمعیت در دهه ۷۰ هم حمایت کرد بعدش گفت اشتباه کردیم، نکنه این مثل اون باشه؟ پس خیلی به واکسیناسیون نمیشه اعتماد کرد.
اینجا چندنکته رو باید توجه کرد:
❇️ ۱_ اولا که رهبری در زمینه سیاست کنترل جمعیت گفتن که این سیاست درآن زمان سیاست درستی بود و باید انجام میشد، اشتباهی که انجام شد این بود که باید در اواسط دهه هفتاد این سیاست متوقف میشد که توجه نشد. اتفاقا امام خمینی هم قبلا گفته بودن به مسأله مدیریت جمعیت باید توجه داشت. یعنی اصل سیاست درست بود، چون جمعیت به یک بحران تبدیل شده بود. ولی باید متوقف میشد که نشد.
❇️ ۲_ دوما اصلا این سیاست توسط رهبری وضع نشده بود توسط مراجع قانونگذار وضع شد و آقاهم قبول کردن. درضمن شما نمیتونید سخنرانیای از رهبری پیدا کنید که مردم رو توصیه کرده باشه به توقف فرزندآوری کما اینکه خودشون هم از قبل اعتقاد به فرزند زیاد داشتن و پدر شش تا فرزند میباشند.
یعنی رهبری هیچ توصیهای به مردم نکردن که بچه نیارید و این سیاست رو اجرا کنید ولی درقضیه واکسن خودشون اومدن وسط میدون و واکسن زدن. این دوتا کجاش باهم قابل مقایسه س؟
❇️ ۳_ فرضا اصلا رهبری اشتباه کرده باشه. جالبه رهبری هزارتا تصمیم بسیار درست و دقیق داشتن طی این چند دهه که هم ایران و هم منطقه رو از سقوط نجات داده و کل دنیارو مبهوت این تصمیمات و سیاستها کرده، بعد ما فقط یک اشتباهی که بازهم اشتباه دیگران بوده رو میچسبیم و هرجا نظرمون مخالف رهبری بود اینو عَلَم میکنیم تا حرف خودمون رو به کرسی بنشونیم. بعد خودمونم ولایتمدار میدونیم.
❇️ ۴_ رهبری و ما مأمور به انجام وظیفه هستیم. یعنی تحقیق کنیم، از متخصصین و مشاورین پرس و جو کنیم، عقلمون رو به کار بندازیم و به نتیجهای که رسیدیم با حجت شرعی عمل کنیم. حتی اگر بعداََ هم فهمیدیم اشتباه تشخیص داده بودیم، همونجا باید اصلاح کنیم و گناهی مرتکب نشدیم.
حضرت آقا الان به این نتیجه رسیدن و وظیفهشرعی خودشون میدونن که روی واکسیناسیون تاکید کنن
🖌 #دارابی